2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nurcancım canım bebekten kan alma olayını en iyi ben bilirim. Kızım doğduğunda, anjiyosunda ve 5 inde olacak ameliyatı için dün yaşadım bu olayı ve malesef Linanın damarları yok, çok ince olduğundan bulabilmek için defalarca iğneyi sokup çıkarıyolar düşün yani elleri kolları ayakları mosmor oluyor. Birde kızımın halini düşün ağlamaktan morarıyor ama yapabileceğim bişey yok onun sağlığı için bunları yaşamak zorundayız. Sütün için süt ürünlerini içmen yemen gerek bu yüzden söyledim ama tabi yine en iyisin sen bilirsin. Neye alerjisi olduğunu tam olarak bilsen onu yemezsin olur biter ama şimdi neye karşı olduğunu bilmiyorsun, belki çok farklı bişey çıkacak o yüzden söyledim. Ben allerji olayını çok kötü yaşadığım için biliyorum. Suratımı tanınmayacak halde hastaneye acile kaldırdıkları çok olmuştu ve çok farklı bişey çıkmıştı şaşırmıştık. Tekrar geçmiş olsun canım.

Kızlar sanırım sütüm azaldı, önceki gün gayet iyiydi ama dün yaşadığım stres anında azalttı. Bugün sağıyorum normalde 80-90 gelen süt bugün 60 geliyor. Hemen pekmezdi, sütlaçtı başladım inşallah bu yaşadıklarım sütümü götürmez yaa...

Ceydacım aktarda lohusa şerbeti yapılan şekerler satılır. Öznur ondan bahsediyordu. Aktara gidip lohusa şerbeti yapacağım şekerini alabilirmiyim de verirler. Kaynat iç süt yapıyormuş canım ama ben hiç sevemedim o şerbeti midemi bulandırıyor içemiyorum.

Simaycım okudum canım. Gönderilecekleri hazırladım ama kutu bulamadım, eşime söyledim bulursa akşam getirecek hazırlayıp yarın yollarım sana. Böyle birşeye vesile olduğun için çok teşekkür ederim canım. Yoolayınca cebinede mesaj atarım tatlım. Öpüyorum.

loğusa şerbeti canım aktarda loğusa şekeri diye satılıyo ben çok süt kurtardım onunla ama bana bişe yapmaz oldu5aya kadar ancak yaptı demekki artık süt gelmiiii al o şekeri sıcaksuyla kaynat içine ceviz at ister sıcak iç ister ılık ama sıcak daha çok süt yapıyo ben birazda limon sıkıyorum geçen gün bir kalıp vardı evde yaptım içtim ama yok süt yapmadı demekki bitti sütbezeleri artık ertuğun altı yine yara oldu ondan aglıyomuş ve sıkıntısı ondanmış küçük küçük kabarcıklar oluşmuş poposunun arası kıpkırmızı ciğer gibi pipisinin ucuda allahım ya kremlerde fayda etmiyo kuzuma çünkü cildi dermatit napacagımı şaşiırdım ya çevresinde böyle bünyesi alerjik olan bebek varmı bide bitkisel bişeler duydunuzmu bu hastalıkla ilgili

slm kıslarrrr
......nereden nereye demi yafff :1rolleyes:
hem okuyorum kendi kendime hemde nostalji yapıyorum:1closedeyes:bir zamanlar aman midem bulandı aman kalp atışı aman karnınız çıktımı belli oluyomu derken ....bu zaman geldik herşey aynı sıkıntılar aynı aşılar ek gıdalar uykusuzluk soranlar yazanlar ....ne güzel bi paylaşım değilmi ne kadar sıkıntılı olursam olıyım malum ev kuşu olduk çıkmazlara bile girsem bu sayfaları okuduğumda rahatlıyorum sadece ben değilim herkes bütün anneler aynı dertten muzdarip diye rahatlıyorummm:teselli:
neyse bu kadar yeter iiki msn leri aldık yaff bu site arızalanırsa ordan görüşürük artık herkes kardan bahsetmiş biz daha görmedik ama havaçokkapalı bunaltıcı veee soğuk
herkesi öp.

gamzecim öncelikle çok büyük geçmiş olsun tam olarak ne olduğunu anlamdım çok geriye dönüp okuyamadım ama bu sayfadan anlattıların bile beni çok üzdü.tuğbacım teşekkürler canım inşallah bende işe yarar.bu arad ertuğcuma da geçmiş olsun pişik değil mi alerji olduuna emin misin eğer pişik ise nıvea yı denemişindir büyük ihtimal eğer geçirmediyse ve pişikse antibiyotikli krem kullanman gerekebilir.

sefacım çok haklısın aynı döneme aynı şeyleri yaşıyoruz yani sıkıntılarda güzelliklerde aynı . bu arada kuzun nasıl oldu inş geçecek.. tuğba canım bebanthenle pişi kremini karıştır iice sıva bol sür inş geçer pişik çok zor oluyo bebeğin uyumaz . nurcancım canım genelde süt ürünleri ve yumurta alerji yapıyo inş çabucak atlatır .. yemek yiyecek çocuklar sonra gelirim çok öptümm

kızlar dediğinizin hepsini yaptık doğduğundan bu yana pişik degil.canlarım dermatit yani teni doğuştan alerjik çok beyaz tenli cekocum en agar antibiyotikli kremleri kullandık banamısın demiyo önce küçük küçük iltihaplı yara oluyo sonra soyuluyo kabuk kabuk derisi ve bünyenin atması gerekiyomuş bu cilt hastalığını hani dedim çevrenizde belki vardr bitkisel bişe uygulayan testler yapıldı cekocum bambocum çok şükür bişeye alerjisi yokmuş bünyesi yapıyo malesef

çok geçmiş olsun tuğbacığım valla ben yeni duyuyorum bunun bir ilacı falan yokmu canım ya,olmazsa doktora götür tuğbacım

canım bitkisel bişey var ama bilmiyorum cildine nasıl gelir gerçek zeytinyağını tavada kızdırıp iyice soğuduktan sonra pamukla sür benim ark kızının poposuda yara olmuştu bu ıslak mendillerden dolayı alerji yapmıştı. o bununla geçi,rdi inş ertuğada fayda eder geçmiş olsun

hım annemde var benim atopik dermatit egzama çeşidi diye biliyorum kortizonlu krem kullanıyor sürekli olmuyor ama.o aktardan yahudi bilmem nesi alıp dövüyodu sürüyodu tabi bu bahsettiğim şey ise ve tabi ertuğ için olmaz

Tuğbacım ya hametan krem kullandınmı? Bize doktor pişik olursa vermişti ama kullanmadım çünkü Lina da hiç pişik olmadı. Ben jonhson kullanıyorum.

çok sagolun kızlar bunların hepsini kullandık cekocum evet şuan dr.en son çare olarak kortizonlu krem verdi ama sürdüğün sürece geçiyp ve tekrar oluyo kortizonlu diye bende sürmek istemiyorum ama 2 tüp bitirdik şimdiye kadar dr u başka yapılacak bişe kalmadı diyo büyüdükce geçecekmiş oda geçerse tabiki dedi ve kortizonlu ilacın içeriğinde bebeklere zararıda olabilir yazıyo ve tırsıyorum ya ama başka bişe yapılamıyo malesef yine ondan sürdüm şimdi mecburen ama bişe yapar diye korkuyyorum dr.sür başka bişe hiç fayda etmez dedi bambocum kaynanam yeni getirdi daha tazecik z.yağ ama olmuyo askım yaptııım

selam kıslar nasılsınız biz geldik yine ece hiç durmuyo ya anlamadım 3 gündür huyu degişti kapkara kaka yaptı emmmmeyi istemiyo offfff içim sıkıldı
buarada ecemin gözü çok çapaklanıyo dr gittik göz kanalları tıkalı dedi ama hiç ilerleme yok damla merhem kulllanıyorum ama offf cok fena önereceniz dr varmı
kendi derdimden unutttum hasta olan kuzulara acil şifalarrrrr

demir damlamsına başladıysan kakası ondan koyudur bu aralar bebişler nazar değdi.bizimkindede bi huysuzluk bir emmek istemme havaladan heralde

ahh tuğbacım yaa kuzun çok hassas dr verdiyse bişey olmaz inş sür kremini . ahh küçük kuşum yaa inş en kısa zamanda geçsin bu hastalık .. arzu canım seninde yavruna geçmiş olsun nazar oluyo bu kuzulara yaaa

evet aşkım sabun kesinlikle ysak şampuan da arada bir kullanıyoruz oda uni babynin anti alerjik onu kullanıyoruz geçen gün eczanenin bitanesi fransız marka bir krem ve suyu var onu önerdi inan 100 ytl verdim acımadan aldı babası ama ev bekliyo oda yaramadı sürünce daha çok yara oldu onun için bitkisel bişelere bakıyorum artık deenemdiğimiz ilaç kalmadı dr verdi biz kullandık ama yok en son bu elecon pomat işe yaradı işte arada oluyo bunada şükür aşkım bu verdiğin krem bebeklerde kullanılıyomu acaba işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…