Nurcancım canım bebekten kan alma olayını en iyi ben bilirim. Kızım doğduğunda, anjiyosunda ve 5 inde olacak ameliyatı için dün yaşadım bu olayı ve malesef Linanın damarları yok, çok ince olduğundan bulabilmek için defalarca iğneyi sokup çıkarıyolar düşün yani elleri kolları ayakları mosmor oluyor. Birde kızımın halini düşün ağlamaktan morarıyor ama yapabileceğim bişey yok onun sağlığı için bunları yaşamak zorundayız. Sütün için süt ürünlerini içmen yemen gerek bu yüzden söyledim ama tabi yine en iyisin sen bilirsin. Neye alerjisi olduğunu tam olarak bilsen onu yemezsin olur biter ama şimdi neye karşı olduğunu bilmiyorsun, belki çok farklı bişey çıkacak o yüzden söyledim. Ben allerji olayını çok kötü yaşadığım için biliyorum. Suratımı tanınmayacak halde hastaneye acile kaldırdıkları çok olmuştu ve çok farklı bişey çıkmıştı şaşırmıştık. Tekrar geçmiş olsun canım.
Kızlar sanırım sütüm azaldı, önceki gün gayet iyiydi ama dün yaşadığım stres anında azalttı. Bugün sağıyorum normalde 80-90 gelen süt bugün 60 geliyor. Hemen pekmezdi, sütlaçtı başladım inşallah bu yaşadıklarım sütümü götürmez yaa...
Ceydacım aktarda lohusa şerbeti yapılan şekerler satılır. Öznur ondan bahsediyordu. Aktara gidip lohusa şerbeti yapacağım şekerini alabilirmiyim de verirler. Kaynat iç süt yapıyormuş canım ama ben hiç sevemedim o şerbeti midemi bulandırıyor içemiyorum.