Slm kızlar ben geldim.tüm misafirler gitti,hoca geldi annemin hatimini ve 52 duasını okudu.helvası kavruldu,pilavı yendi
ben iş yapmaktan bi şi anlamadım gene,zaten dün reglde oldum.feci ağrım ve kanamam var.salak gibi kafam.elvin geceleri uyumadığı için gündüzleri sersem gibi oluyorum.dün gece gene 4 falandı uyudu.bu arada hepinize msglarınız aramalarınız ve dualarınız için çok tşkkr ederim.iyi ki varsınız,iyi ki sizlerle tanıştım,iyi ki sizler gibi dostlarım kardeşlerim ve minik kuzularım var.Allah razı olsun hepinizden,kuzularımdan sağlık evinizden mutluluk eksik olmasın canlarım.
Nermincim cnm en kısa zamanda gelicem sana cnm.kuzuma da geçmiş olsun cnmcım.
Arzucum ne huysuzluğu ne güsel kendi kendine uyumaya başlamış.ben de elvin için dua ediyorum hep kendi kendine uyusa diye.maşallah kızıma benim.bu arada amcamlar uğur mumcu da sizin o taraf sanırım,lapa lapa kar yağıyormuş gelemedi mevlüde,ay ne güsel yaa keşke burada da öle yağsa.
Öznurcum cnm her zaman beklerim çat kapı bile yapabilirsin yani,kızlar hepiniz için sölüyorum bu arada istediğiniz zman gelin
Gamzecim cnm msglaştık ama gene yazmak istedim lina’ma çok geçmiş olsun cnm hayırlısı ile bu ameliyatıyla birlikte bütün üzüntüler bitecek yavrumuz sağlığına kavuşacak cnm.dualarım lina ve sizinle cnm
Kezbancım cnm ben de konuşamadım bi türlü neri ile.Allah ne güzel kısmet etmiş istiyordu taş yaptırmayı.meleğimiz yerinde rahat uyusun.hayırlısı ile de güzel haberlerini alıcaz inşallah dediğin gibi cnm.
Nurcancım cnm geçmiş olsun,inşallah bir an önce neye alerjisi olduğunu anlarsınızda kuzumun sıkıntısı geçer cnmcım,sen de dikkat et kendine cnm.
Banucum cnm mama konusunda öncelikle doktoruna danış tatlım.eğer gazlı bir zilli ise milupa comformil verebilirsin.elvin kolik olduğundan beri onu kullanıyoruz hiçbir şikayeti olmadı cnm.
Özgecim cnmmmmm hiç atlamıyor hep arıyorsun ben seni de beril’imi de yerim canlarım benim
Tuğbaaa seni arıcam ondan bi şi demiyorum,zati yarın tüm ifadeni alıcam inşallah oğluşumla geldiğinizde:)
Gamzee bursa’da da mı kar yağdı? Ahh şimdi orada olmak var,öpüyorum kocaman sizi.durumlar iyi mi hep aklım sen de walla?
Yaa pendik kartal tarafındakiler buluşcak mısınız?bensiz buluşmayın yaaaaa kıskanırım :)
Ben kaçıyorum elvin uyandı babam oyalıyo tv karşısında öptüm hepinizi
unuttuğum annelerim bebeklerim sizleri de öpüyor ve kokluyorum
sefacım unutmadan size de geçmiş olsun gülüm