2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet bamboocum.tuğba bak okuhttp://www.dermatology.svhm.org.au/Skin%20Ed/MCH%20Translations/Translations/Turkish%20translation/TURKISH%20Seborrhoeic%20Dermatitis.pdf

çok sagol bambocum çok problemli bir bebek çok hassas canım oğlum işte bu yüzden başka bebek istemiyoruz allahım oğluma saglık versin uzun ömür ve bütün yiyenlerime isteyipte olmayanlara versin rabbim ben 2 ci hakkımdan vazgeçtiiim

Ayrıca, çoğunlukla kasıklardaki kıvrımlar olmak üzere altbezinin kapladığı alan ve koltukaltlarında da görülebilir. Bu durumda belirtiler kabuktan çok kızarıklık olarak ortaya çıkmaktadır.evet canım aynen böyle kulak arkasıda koltuk altıda böyle ertuğun popo haricinde çok araştrdım fakat bu yazıyı görmemiştim sagol canım evet bundan önce 2 kremi karıştrıp sürdük o fayda etmedi bu etti ama işte kortizonlu olunca korkuyorum ama z.yağ demiş orda yinede kullanayım ben z.yağ geçirmesede belki ileriye yönelik tedavi eder

selam canlarım herkese bol iyilikler mutluluklar diliyorum okudum çoğunu ama çok unutuyorum ya
Gamzecim iyi olmuş Linamız hatırladığımkadarı ile inş. dahada iyi olur cnm bi daha hastaneye gitmezsiniz inş.
Nurcancım Erenimize de geçmiş olsun inş. sende çözüme ulaşırsın
Her yer kar oldu evlere hapis olduk önceden anneme gidiyordum şimdi onu da yapamıcam minik depresyona girmezsem iyidir valla
Hepinizi öpüyoruz allaha emanet olun

sen yinede kullan tabi nemlendiricilerini sür çok sıcaktan çok soğuktan uzak tut deterjanlarına dikkat et ben biraz da annemden biliyoırum onun için biraz olsun bilgimvar sen yineden o yazan kremi araştır ve kullan derim.

Slm kızlar ben geldim.tüm misafirler gitti,hoca geldi annemin hatimini ve 52 duasını okudu.helvası kavruldu,pilavı yendi ben iş yapmaktan bi şi anlamadım gene,zaten dün reglde oldum.feci ağrım ve kanamam var.salak gibi kafam.elvin geceleri uyumadığı için gündüzleri sersem gibi oluyorum.dün gece gene 4 falandı uyudu.bu arada hepinize msglarınız aramalarınız ve dualarınız için çok tşkkr ederim.iyi ki varsınız,iyi ki sizlerle tanıştım,iyi ki sizler gibi dostlarım kardeşlerim ve minik kuzularım var.Allah razı olsun hepinizden,kuzularımdan sağlık evinizden mutluluk eksik olmasın canlarım.
Nermincim cnm en kısa zamanda gelicem sana cnm.kuzuma da geçmiş olsun cnmcım.
Arzucum ne huysuzluğu ne güsel kendi kendine uyumaya başlamış.ben de elvin için dua ediyorum hep kendi kendine uyusa diye.maşallah kızıma benim.bu arada amcamlar uğur mumcu da sizin o taraf sanırım,lapa lapa kar yağıyormuş gelemedi mevlüde,ay ne güsel yaa keşke burada da öle yağsa.
Öznurcum cnm her zaman beklerim çat kapı bile yapabilirsin yani,kızlar hepiniz için sölüyorum bu arada istediğiniz zman gelin
Gamzecim cnm msglaştık ama gene yazmak istedim lina’ma çok geçmiş olsun cnm hayırlısı ile bu ameliyatıyla birlikte bütün üzüntüler bitecek yavrumuz sağlığına kavuşacak cnm.dualarım lina ve sizinle cnm
Kezbancım cnm ben de konuşamadım bi türlü neri ile.Allah ne güzel kısmet etmiş istiyordu taş yaptırmayı.meleğimiz yerinde rahat uyusun.hayırlısı ile de güzel haberlerini alıcaz inşallah dediğin gibi cnm.
Nurcancım cnm geçmiş olsun,inşallah bir an önce neye alerjisi olduğunu anlarsınızda kuzumun sıkıntısı geçer cnmcım,sen de dikkat et kendine cnm.
Banucum cnm mama konusunda öncelikle doktoruna danış tatlım.eğer gazlı bir zilli ise milupa comformil verebilirsin.elvin kolik olduğundan beri onu kullanıyoruz hiçbir şikayeti olmadı cnm.
Özgecim cnmmmmm hiç atlamıyor hep arıyorsun ben seni de beril’imi de yerim canlarım benim
Tuğbaaa seni arıcam ondan bi şi demiyorum,zati yarın tüm ifadeni alıcam inşallah oğluşumla geldiğinizde:)
Gamzee bursa’da da mı kar yağdı? Ahh şimdi orada olmak var,öpüyorum kocaman sizi.durumlar iyi mi hep aklım sen de walla?
Yaa pendik kartal tarafındakiler buluşcak mısınız?bensiz buluşmayın yaaaaa kıskanırım :)
Ben kaçıyorum elvin uyandı babam oyalıyo tv karşısında öptüm hepinizi
unuttuğum annelerim bebeklerim sizleri de öpüyor ve kokluyorum
sefacım unutmadan size de geçmiş olsun gülüm

merhaba arkadaşlarım
her yerde kar vaaaar bize soğuğu geliyor bu nasıl iştir yawwww dışarısı çoook soğuk artık bir yere gidemediğimiz için misafir kabul ediyoruz sürekli. değişiklik oluyor bize de. bir de gelenler çocukları kucağından indirmiyor ooooh ben de rahatım onlar da.bunları sizi kıskandığım için yazmadım.....(desemde inanmayın) çok isterdim sabah bembeyaz bir manzaraya penceremi açmayı belki bir gün...
ertuğ cuum geçmişolsun kuzuma ege nin de allaerjik bir bünyesi var dr. asla bitkisel ilaçlar önermedi daha çok allarji yaparmış ben onun yalancısıyım tabi
benimkiler de aşıdan beri çok huzursuz mızıldanıyor mama yemiyorlar çıldırdım bu gün
galiba hepsi böyle allah bize sabır bebişlerimize de huzur versin işimiz zor
niyannnnım canım benim allah kabul etsin keşke orda yanında olabilseydim böyle durumlarda ne diyeceğini bilemiyor insan ama eminim tüm arkadaşlarının yanında seninle olduğunu hissetmişsindir.

tüm bebişlere

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba nihancım alllah kabuletsinnnnnn ecem gercekten cok degişti şimdi kucağımmda kılavyeyle yazcakkk :) cadı oldu gözü için dr önerrimisinizzz

sagol kezbancım egeminde öyle demek geçmiş olsun ege me.nihancım allah kabul etsin canım.yarın görüşmek üzre inş. al anam sen al ifademi daha kimseye ifade vermedim bakalım nasıl bişetmiş bu ifade. zillim şaşırmıştr kalabalıkta bu arada ablasını örnek alıyo buda gece 4 te yattık 7 de kalktık toplasan yarım saat uyumuştr daha nescafe olmasa yanmıştım uykusuzluktan bu karmada nasıl bir mikrop varya hem huysuz hem iştahsız hemde düzenini oturttuğumuz bebişlerimizi böylesine degiştriyo anlamadııım

ayyy tuğbacım ertuğda erenin gibi olmuşş hastalığın adı atopik dermatit..nezamandır çekiyoruzz ya..çok üzüldüm .her 5 çocuktan birinde oluyomuşş..hassas ve kuru ciltlerde oluyomuşş.dr bize kesinlikle kortizonlu krem vermiyoo.cilt derisini inceltiyomuşş.2 yaşından küçüklerde kullanımıyoo...ayyy eren çok kötü kızardı yine allahım napıcamm ben yaa..vücudu kıvrım yerleri yüzü(( oturup ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet Nihancım bugün karla uyandık akşama kadar hiç durmadan yağdı hemde akşam saati kesildi yarında terkidicekmiş Bursayı ya ben kar yağdımı depresyona giriyorum valla soğuk da olsa anneme kadar sarıp gidebiliyordum ama karda çok zor mecburen evdeyim sizde mevlüt okutmuşsunuz Allahım kabul etsin inş. yattığı yeri nurlarla mekanı cennet olsun herkesin inş. bizlerde de msn den yazarım cnm son olanları burda da yazarım yanlış anlamayın kimseden saklım yok ama hem uzun hemde herkesin derdi kendine yetiyor kimseyi üzmek istemiyorum hepinizi çok seviyorum Allahıma emanet olun hasta bebişlerime acil şifa inş. dertlilere deva borçlu olanlara edalar nasip etsin Rabbim

bide teyzeleri busem bu gece benden babasına kadar yürüdü ayy ne mutlu oldum anlatamam hoplaya hoplaya gitti

ii geceelr kzlar nasılsınız .. bzid ebugün aşılarımızı olduk hem kara hemde pnömokok olduk şimdi uyuyo benim sıpalar...
ama moralim çok bozuk yhaa olunca herşey üst üstemi olmalı nedicegimi ne düşünücegimi şaşırır oldum artık ... sıkıntı hep aynı para para para.......
eşim kredi çekmişti... t. iş bankasından 2 taksit geciklmiş kefil olan ark. ihbar name gitmiş bir hafta içinde hepsi tahsil edilmeli taksitin die gecikme nedennden dolayı ... yhaa kızlarr ben banka işleirndne pek anlamma ama böylei oluyo 2 taksit gecikince bütün paramı tahsil ediliyo geciken para faiziyle ödenmezmii ... ben anlamadım yok oldgu içinmi her şey üst üste gelio artık allahım yardımcımız olsun napcagımı şaşırdım...sadece 2 taksit yhaa bu..

nihancııgm canım allahım kabul etsin .. annenin mekanı nur olsun canım.. kabir de rahat etsin inş. canım..

Sehercim öyle şey olmaz diye biliyorum yani dediğin gibi faizi ile alırlar hep öyle ödeyemiyoruz kredileri yada kartları allahıma binlerceşükür daha kağıt yollamadılar ama hepsini tahsil etmeleri mümkün değil eşin gitsin banka ile görüşsün kesinlikle anlıcaklardır çünkü tek siz değil herkes ödeyemiyor heleki bu krizde 2 taksidi ödeyemeyenler hepsini nerden bulupta ödesin gidip konuştumu halledileciğini düşünüyorum eşime de sordum şimdi olmaz öyle şey dedi ama genede en iyisi gidip birebir konuşmak sıkma canını tatlım Rabbim mutlaka yardım eder

kızlar ya ertuğun aglama krizleri yine başladı tam susuyo uyutuyorum 5 dak.sonra tekrar başlıyo napcam allahım dün geceden bu yana 2 saat uyudu ya ben 1 saat uyuduysam anca şimdi uyuttum bakalım inş.uyur ya yoksa yorgunluktan bayılacagım ya allahım yardım et bizlere ya çok kutsal ama çokda zor annelik.sehercim bizde kredi çektik eray öyle bişe olurmu yanlışlık vardr dedi faiz kopyarlar faiziyle isterler dedi bi iş var araştrsınlar dedi sıkma canını canım biz bir kaç defa çektik ve eray akrabalarına kefil oldu iyi biliyo bu olayları canımüzülme geçmiş olsun ikizlerimede gamzecim allahım kalbindekileri versin sana canım hiiiiç üzmesin rabbim seni inş.hiçbir anne üzülmesin çünkü yeterince bebeklerimize ve diğer şeylere üzülüyoruz allahım bu yüzden bize mutluluk dolu yıllar versin inş.gamzecim nasıl yürüttün kız daha erken demiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…