selam kızlarr nasılsınız bakalım bugün biz pek iyi degiliz ecem dur durak bilmiyoooooo
((( sabahladık salyaları akıyo sürekli .Dr gittimizde henüz cıkmaz dedi dişleri fakat cok cok huysuz neden böle oldu
anlamdım ve gene bu sogukta isilik olduuuu of offfffff nasıl giydircem bilmiyom ben bu kızı .
gamzecim cok sevindim busemiz demek aileyi toparladı minik adımlarıyla ecemde yapıyo arada ama tabiki babayaaaaaaaaa
sehercim üzülme öyle hepsini ödetmek gibi şansları olmuyo taksite baglatıyolar diye biliyorummm.yerimseniben
tugbacım oooo ne güzel kocişinle uyanıyosun ben 4 aydır kızımla yatıp kızımla kalkıyorum :dilcikar:
kışgüneşi canım uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınnkaydirigubbakcemile
pedi astrum evet ece çok degişiyo artık herşeye okarar veriyo senin kuzuda öle demek bunlar bizi parmaklarında oynatacak
simayhancımmm bende regli olmadım daha kuzunu öp benim için
kezbancım ne güzel bebişlerni büyüttün bizim kuzların abisi ve ablası oldulargamyoncuiremsu
sinemcim nerelerdesin idillin gözü nasıl oldu arayamdım seni kuzum haber ver :1hug:
aslı kıs görünmüyosun nerelerdesinnnnnnnn havalarda sogudu nasıl süpriz yapcaz sana yaaaaaaaŞeniz
nihancımmm seni çok iyi anlıyorum senin ve elvini çok çok öpüyorummmmm
mavişcim nurcanım canım dosttummmm üzülme gececek hepsi erenimi göremedimmmm dünden beri öpüyorummmmaşıkmı oldum ne :asigim: :sm_cool:
ayyy cok cenem düştü ama herzaman bakamıyorum foruma hade öptüm hepinizi unuttuklarmıdaben bir mola vereyimmmm