2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bide teyzeleri busem bu gece benden babasına kadar yürüdü ayy ne mutlu oldum anlatamam hoplaya hoplaya gitti

NEEEEEEEEEEEE DOĞRUMU OKUDUM BEN YÜRÜDÜ MÜ DEDİN MAAŞALLAH BUSEME BU NE HIZ ACELECİ KIZIM BENİİİM. NE ZAMANDIR GÖRÜŞEMİYORUZ GAMZECİİM KÖTÜ BİŞİ YOKYA. MERAK ETTİM SENİ ŞİMDİ İNŞ. BEBİŞİMLE İLGİLİ DEĞİLDİR ÖPÜYORUM SENİ İYİ GECELER

neyse ii geceelr kzılarr... çok moralim bozuk öpüyorum sizlerii..

seherciim canını sıkma öyle bişi yoktur bence de. Tabii canını sıkma demek kolay diyceksin şimdi ama gamzenin dediği gibi bir görüşün anlarlar mutlaka hepimiz battık galiba bu aralar allah kolaylık versin herkese öpüyorum seni ve 3 kuzucuğunu

Ertuğ maviş pedi sadece siz varsınız galiba iyi geceler tabi uyuyan arkadaşlarııııım size de iyi geceler
gece kuşum sana da iyi geceler zor bir gece olacak senin için biliyorum yarına mink kızınla başlamak güzel bunu düşün olurmu öpüyorum herkesi

Tuğbacım inş. bişeyi yoktur ertuğumuzun da sağlıklı olsunda çok uyumasın cnm o uyudumu sende hemen uyu
Kezbancım kötü bişeyler vardı ama geçti çok şükür ama aynı şeyleri hala yaşıcam diye de çok korkuyorum bende seni öptüm cnm iyigeceler yavrularımada
valla busem babasına çok düşkün onu gördüğü zaman tutmak mümkün olmuyor kucağımdan uçucak kucaktayken bile bu akşamda denedim karşı koltukta oturuyor eşim bende tuttum koltuk altından babası çağırıyor oda ona gitçem diye te ayaklarına kadar yürüdü maşallah yavruma erken ama bu olay bitek babasınamı bilemem

Son düzenleme:
huuu benim forum bütün gün açık.ama bakamadım ben ancak şimdi nasip oldu.yaaa nedir bugün okuduklarım tuğbacım ilk defa böyle bişey duyuyorum mavişcim sende de aynı problem var galiba geçmiş olsun canlarım.allahım ne zor hem içiniz eriyor hem yorgunluk var.allahım tez vakitte iyileşmelerini nasip etsin.
nihancımmm canım allah kabul etsin.yarın yine ararım.allah nur içinde yatırsın anneciğini..(diğer 2 arama akşam eşimin cebinden di 532 78le başlayan..))
kezbancımmmmm canımmmm valla nette gibi duruyorum ama değildim..bu aşılar yok mu valla benimde cumaya karma ödüm kopuyor berilin de bütün düzeni değişiyor yemiyor ağlıyor..
gamzecim çok geçmiş olsun linamıza.allahım tez vakitte kurtarsın şu göz ameliyatından hayırlısı ile..
hatırlamay çalışıyorum okuduklarımı ama kalmıyor aklımda..
berilde bu gece çığlık çığlığa uyandı.çok zor uyuttum tekrar.sanki iğne batırıyoaarlar gibi .sancısı mı var anlamadım gitti.akşam yıkandı acaba ondan mı diyeceğim ama değildir..
gündüzleri beril hanım hep oyun isityor foruma pek bakamıyorum.baksamda yazamıyorum.inşallah yarın daha iyi olur..
siz yavrularınızı hangi sıklıkta yıkıyorsunuz?ben berilin altını hala pamuk ve suyla temziliyorum.disk pamuklarla siz ıslak mendil mi kullanıyorsunuz?
hepinizi öptüm unuttuğum arkadaşlarımm kusura bakmayın hatırlayamadığım şeyler varsa.
arzucum ecenas da huzursuz demişsin bu ara herkeste aynı sorun hayırdır inşallah..,
gamzecim buseye maşallahhhh umarım herşey yolundadır babası ile oynadığına göre iyisiniz çok seviniyorum..berilde çok hevesli hep hareket halinde bakalım ne zaman emekleyecek?
iyi geceler miniklere tatlı rüyalar annelere iyi dinlenmeler hepsi sabaha kadar uyusun bu gece inşallahhh:))

gamzecim durumlar düzelmiş çok sevindim canım allahım yaşatmasın bbidaha.ertuğ 2 diş çıkardı teyzesi şimdi üstlerin hepsi şiş kuzum kaşımaktan bir hal oluyo en çok azı diş tarafını kaşıyo oda çok zor çıkarmış yemeden kesildi yavrum yine ya daha 1 aylıkken 75 ml cokur cokur yiyen bebegim şimdide aynı yiyo hemde daha az sıklıkta ya çok üzülüyorum bide bu hastalık ırsi oluyormuş biz kimsede yok sanıyoduk erayın babaannesinde varmış yaaa 90 yaşında hala eklem yerlerim ara ara kızarır pişmiş gibi dedi kulaklarının arkasıda boyun kıvrımları koltuk altı aynı ertuğdada ya allahım üzülmekten kafamda siyah saç kalmadı o derece ya bide adet olmadım ben daha doğurduğumdada 1 hafta oldum öyle 40 gün olmadım şimdi sıkıntısı çöküyo üstüme sinirlerim laçka oldu sütümde gidiyo ya daha çok hissediyorum sıkıntıyı dr gitcem ayın 3 den sonra ilaç filan verirmi acaba gerçi ablamlarda 1 yıl olmamışlar allahım hepimizin yardımcısı olsun inş.herkese hayırlı geceler gamzecim ertuğda öyle yürüyo maşallah benimki 1 aydan fazla oldu öyle yürüyeli teyzesi bizimkiler hızlı çıktı valla.pediastrum öptüm canım kezbancık senide ve tüm yiyenlerimide bu arada sütümü sagdım bitti sagarken yazayım dedim ben yatanziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın kzılarr ... saolun bana verdiginiz moral için bakalım oda bugün gidicek ark. bakalım nedicekler valla dün geceden beri aklım n hep bunda nasıl oluyo ben anblamadım .. allahım yardımcımız olsun..z ateen zor durumdayız bid ebuu eklenirse naparıs bilimiyorum ..elşimde olsa niçin kredi çekiyim .. bu olay tıpkı şeylere döndüü şu para babaları olurda paralarını faizle verrirlerde öde öde h,ç bitmez nedense bu para.. sonrada ödeyemeyince çektiginin hepsini isterlerya öle yanii.. allahım kimseyi darda .. zorda.. aç.. açık bırakmasın inş.. mzalumu zorbanın eline düşürmesin inş....
gamzecgim maşallah buseme canım .. 41 kere maşallah ... allahım birdaha agzınızın tadını bozmaın inş. canım ... amin....
tugbacıgım senin kuştamı uyumadı yine ebnde habire oyalandım valla .. benim sıpalarla .. habire kalktılar yhaa.. bide evin üstüne bay kuş gelmiş ötüyo nasıl korktum yhaa.. ugursuzluktur derler acaba ölemi bileniniz varmı yhaa .. bu kredi olayı olunca herşeye kafayı takar oldum şimdi yhaa.. allahımmmmmmm sen yardım ett... inş...aminn..

hepinize günaydın kızlar.sehercim üzülme sen arkadaşım sıkma canını öyle şey olurmu hiç,benim bildiğim üzerine faiz konuluyo hepsini tahsil etmiyolar diye biliyodum ama inş bi değişiklik falan yapmamışlardır.nihancım allah krabul etsin canım,mekanı cennet olsun annenin nur içinde yatsın.tuğbacım çok üzüldüm ertuğa inş.en kısa zamanda düzelir arkadaşım.bu arada bende daha regl olmadım korkuyorum valla yoksa yinemi hamileyim diye,aman aman ikinci bir çocuğu daha kaldıramam.bununla zor uğraşıyorum zaten.

hepinize kooooocaman günaydıııın bu sabah penceremden doğan güneşle uyandım nasıl özlemişim böyle uyanmayı yaramazlar kaldırırdı her gün
özgeciim bende senin gibiyim tüm gün açık ama arada bakıyorum.aşılar berilde huysuzluk yaptı herhalde 1-2 güne geçer canımcıım güzel kızım büyüyor annesi huy da değiştiriyor neşesi eksilmesin kuzumun
ooooooo banucuum 2. bebiş mi? inşallah dilediğin gibidir çok geçtiyse test yap bence
seherciim daha iyi olmana sevindim her şey olacağına varıyor fazla takmamaz lazım bebişler de var.
ben buralardayım arada katılırım size öööööööpppppttttüüüümmmm

günaydın hepinizi öptüm kocişimle uyandım bugün ne güzel ya öz<lemişim herifimi.ertuğ biraz daha iyi sanki şimdi bagırarak şarkı söylüyo maş.annem kahvaltı hazırlıyo bende çanta ay sanki tatile gidiyorum ya bu ne bir sırt çntası doldurdum aman kusarsa yok çişi dışına çıkarsa çanta kıyafet doldu yok bez mamalar sütler eneeeeeeeee bide kendime alcam daha ya üstüme kusarsa vs vs.abuuuu şuraya beşiktaşa gidiyorum ya adfanaya gitsem napacaktım herhalde 10 valizle anca giderim ilk defa gezmeye gidiyoruz 1 saatlik yol böyleyse arabayla adana 15 saat sürüyo kesin 10 valiz paklar beni.nihancım bekle geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimaskum inş.önce anneanneye gidcez sen ordan alırsın gerçi eray bulur evi ararım darısı hepinizle buluşmaya olsun canım dostlarım hepiniz canımdan birer parça oldunuz tanımasamda hepinizi ve yiyenlerimi çok seviyorum ve hepinizi mutlaka bekliyorum şimdilik hoşçakalın sıkıldı benim oğlişşşşş

günaydın kıslarr
tuğba benimolum da öleydi çok zor allerjik dermatit çok çektim ondan dr da aileden gelio demişti zaman zaman alevlenio ama dikkat et şimdi hiç olmuyo bi şikayet bizim babamız dedemizde ekzema var oğlum şimdi 11 yaşında ama şükür bi şikayeti yok geçmiş olsun canım
seher kıss üzülme olmas öle şey
biz bu gece sabahladık kısımın ağlamaktansesi kesildi çok yorgunum amaneyse kısım ağlıo bybyb

kılzar bu arada dün benim sıpaların kilolarınıda ögrendim .... yhaa bugün hiç neşem yok ya gülemiyorum daa offf...
sizide sıktım ... kusura bakmayın ...
ardam 8200 gr dı buğramda 5800 grmdı... nasılız...

selam kızlarr nasılsınız bakalım bugün biz pek iyi degiliz ecem dur durak bilmiyoooooo((( sabahladık salyaları akıyo sürekli .Dr gittimizde henüz cıkmaz dedi dişleri fakat cok cok huysuz neden böle oldu
anlamdım ve gene bu sogukta isilik olduuuu of offfffff nasıl giydircem bilmiyom ben bu kızı .
gamzecim cok sevindim busemiz demek aileyi toparladı minik adımlarıyla ecemde yapıyo arada ama tabiki babayaaaaaaaaa
sehercim üzülme öyle hepsini ödetmek gibi şansları olmuyo taksite baglatıyolar diye biliyorummm.yerimseniben
tugbacım oooo ne güzel kocişinle uyanıyosun ben 4 aydır kızımla yatıp kızımla kalkıyorum :dilcikar:
kışgüneşi canım uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınnkaydirigubbakcemile
pedi astrum evet ece çok degişiyo artık herşeye okarar veriyo senin kuzuda öle demek bunlar bizi parmaklarında oynatacak
simayhancımmm bende regli olmadım daha kuzunu öp benim için
kezbancım ne güzel bebişlerni büyüttün bizim kuzların abisi ve ablası oldulargamyoncuiremsu
sinemcim nerelerdesin idillin gözü nasıl oldu arayamdım seni kuzum haber ver :1hug:
aslı kıs görünmüyosun nerelerdesinnnnnnnn havalarda sogudu nasıl süpriz yapcaz sana yaaaaaaaŞeniz
nihancımmm seni çok iyi anlıyorum senin ve elvini çok çok öpüyorummmmm
mavişcim nurcanım canım dosttummmm üzülme gececek hepsi erenimi göremedimmmm dünden beri öpüyorummmmaşıkmı oldum ne :asigim: :sm_cool:
ayyy cok cenem düştü ama herzaman bakamıyorum foruma hade öptüm hepinizi unuttuklarmıdaben bir mola vereyimmmm

Son düzenleme:
arkadaşlar sizi sıkıntılarımla üzdüm şimdi mutluyum ve mutluluğumu da paylaşmak istiyorum iyi gün ve kötü günde her zaman beraberiz bunu biliyorum bugüne gelmek için yaşadıklarımı kısaca anlatayım size
bayramdan sonra P.tesi akşamı eşime tel. açtım acıktım yemeğe seni bekliyorum diye bana dediki sen ye canım ben gelirim dedi olmaz sensiz yiyemem dedim kapadım o gece çok geç kalmaz diye bekledim birazcık hatırım varsa diye ama 10.30 a kadar bekledim sinir artık tepeme çıktı aradım nerdesin dedim dükkandayım dedi iyi gelme ben anneme gidiyorum dedim kapadım yüzüne sonra annemi aradım gel beni al diye arkasından eşim aradı geliyorum ben gitme diye olmaz böyle gidicem artık dedim ve çocuğu hazırladım indim aşağıya anneme giderken eşim arkamdan bağırınıyor ne oldu dedim neden gidiyorsun falan dedi canım sıkılıyor dedim o gece bağırdı çağırdı arkamdan ama ben gittim
Kısaca 3 gün annemde kaldım hiç eşimin suratını görmeden sesini duymadan 1 gün geldi buseyi görmeye o sırada ben çıkmadım yanına ve gitti ama perşembe akşamı dönmek zorundaydım artık çünkü busenin düzeni çok kaçmıştı uyumuyordu geceleri falan eşime msj attım haberi olsun diye neyse o gece eve geldim o 3 gün ona çok koymuş her gece 8 de eve gelmiş ve yalnızlıktan çok sıkılmış 10,30 ta yatmış hep ya dedim senyokken ben hep öyleyim dedim ondan gittim zaten dedim ve çok şükür hatasını anladı tercih senin dedim ister dükkanındakiler ister biz dedim sanırım Allahıma binlerce şükür tercihi biz olduk sanırım
Ama arkadaşlar 2 gündür kafam bişeye çok takılıyor benim eve geldiğim gece biz şey ettik bi gece önce de adetim bitmişti yani tam yumurtlama zamanım ve o gece ikimizde sarhoştuk benim şimdilerde kasıklarıma sürekli sancı giriyor çok sık idrara çıkıyorum çok acıkıyorum ve canım hep bişeyler istiyor Allahım ne olur olmasın diye dua ediyorum ama hamile olma riskim olmaz inş. gerçekten kaldıramam şu anda bu sıkıntılarda bu ay adet olurum inş. hemen doğum kontrol hapına başlıcam eşimin korunması risk taşıyor çok fazla çünkü
Umarım sizleri sıkmamışımdır sizleri üzdüğüm için bunu anlatma gereği duydum

yoksa bebişlerimizin huysuzlukları ile dolu sayfalara kendi derdimi yazıpta kimseyi rahatsız etmek istemem hepiniz allaha emanet olun ve bu kötü günlerimde benimle olduğunuzu bilmek bilinki bana güç verdi ve bu günlere kadar gelebildim sizler olmasaydınız belki daha da kötü olucaktı ablalarım arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum

ne demek gamzecim bizler dost olduk burda bende seni ve yiyenimi çok seviyorum şimdi yola çıkıyoruz nihancıma gidcem inş.bu arada ertesi gün hapı vardı keşke ondan alıp içseydin öptüüüm sizi ve herkesiii çıkıyoz yola

selam kızlarrrr
nasılsınızz.....
hepinize güzel bir gün diliyorumm...
arzucum benim oğlum aşık olunmucak çocuk mu fena çarptı seni heraldee..:))
ertuğ nasıl oldu tuğbacım.umarım ii dirii.allah ikimizinde yardımcısı olsunn..demek kocişle yattınn haa ben 2 aydır yüzünü görmüyorumm yaa..çok özledim kocamı neysekii pazartesi geliyyoooo:))9
gamzeki canım aranızın düzelmesine çookk sevindim ..inşlhh hamile değilsindirr.çok zorr bu dönemdeee(
sehercim üzülme canım herşeyin kolayı bulunurrr..afacanlarını öpüyorummm:)
kışgüneşi dermatiti gerçekten çok kötü bi rahatsızlık.napıcaz bilemiyorumm kesin bi tedavisi yokk(
c yıldız nerelerdesinn arkadaşımmmmmm yaaa:)oluş nasıl olduuuuu??
kezbancım bebişlerin ii dir umarım .kokluyorum ikisinidee:))
simayhan canım bende hala regl olmadımm
nihancımm elvinim nasıl .öpüyorum canımmm
hepinizi ve bebişleri öppppppttüümmmmmm....sağlık diliyorum herkeseee:))
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

valla kıskandım sizi ya burda bi nurcan var onunlada hala görüşücez:) havaların soğuk olması engelliyor hep bizleride unutmayın burda bedenimiz orda olamasada ruhumuz sizinle :):enbuyukkk:

mrh arkadaşlar nasılsınız bakalım gamzecim yazdıklarını okudum canım tabiki anlatacaksın dertler paylaşarak azalır canım.valla o sorun bazen benimde başımı geliyo kocamı biraz boşlayı vereyim hemen çizgiden çıkıyo.erkekler gezmeyi seviyo herhalde.dün akşamlarda elektrikler gitti tutturdu ben dışarı çıkcam diye,bir bağlık kopardım evde sen bir git hele bak beni evde buluyomusun döndüğünde,hem için nasıl rahat edecek elektrik yokken bizi yanlız bırakmaya dedim.tabi gidemedi ama yok yerden sinirlerimiz bozuldu.gamzecim bunlara gezme olsun tamam herhalde.bence gözlerini korkutmakta fayda var canım.

gamze canım çok sevindim ii olmanıza . hep yanındayız paylaş herkes birbirinden bişeyler öğreniyo rahatlıyo . çok şükür maşallah diyelim nazar değmesin öpüyoorumm kuzunu. seher canım öyle hemen tahsilmi ediliyomuş saçma eşin bankayla konuşssun . kolaylık sağlarlar güzelim üzülme. tuğba kızına gidiyosun demek öp bizim yerimizedee kaynatın bol bolll ...nurcan canım az sabır dedimya bende de varmış 3 yaşında geçmiş tamamen Allah şifa versin oku yavruna bol boll ..sefacımm kuşum ne oldu kuzuna yaa bi kere daha götür dr a geçmedi de Rabbim şifa versin . nihancım canım sende oğluna kavuşuyosunn:)) maşallah valla kıskandım sizi :))) öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…