2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kübra kız bende varım samandıradayım...

kızlar hepinizeee kucak dolusu sevgiler
bi kaçgündür yazamıyorum foruma arada giriyorum bir sürü sayfa birikmiş okuyana kada ebrar uyanıo hadiii ebrarla ilgilenmeye kalkıom bi dahada yazamıyom bugün okumadan yazaym dedim bizler iyiyiz çok şükür ebrarla boguşa boguşa corba yedik az önce yiyo ama aglaya aglaya daha yeni başladık diemi acaba değişirmi bilmiom.. kızlar buarada numuneler gelmeye başladı geçen bioderden geldi az öncede hero baby den geldi ay ne mutlu oldum kızıma bir sürü mama geldi bu yöntemi kim bulduysa allah razı olsun :))) daha nivea nestle ve milupadan gelecek sabırsızlıkla beklioruz... hepinizi ve bebekleri kocaman öpüyoruz şimdi geçmiş sayfaları okucam eger fırsat kalırsa yine yazarım...

Canlarım mrb okudum ama bugün beynim durmuş hiçbişi aklımda kalmadı.
Sefacım size tekrar geçmiş olsun kuzum bugün nsl?
Gamzecim cnm ay ne güsel erkenden adımları attı demek buse’m..oy maşallah yavruma.aranızın da düzelmesine çok sevindim tatlım,diğer taraftan uzun uzun konuşuruz.reglin bittiği ertesi gün olduysa endişe etme çünkü o anda döllenecek yumurta olmadığından kalman riski yok cnm.sen bizi rahatsız etmiyorsun gülüm,hepimiz kardeşiz dostuz burada ve iyiyi de kötüyü de paylaşacağız.siz annem için bana destek oluyorsunuz ya biz de senin yanındayız cnm her zaman.ahh bursa da olsam seni yalnız bırakır mıyım canım benim
Sehercim kuzularıma geçmiş olsun.kredi konusunda da edişelenme hepsi ödenmiyo sadece geciken 2 taksit faizi ile alınıyo cnm,bizde de var kredi derdi biz de çekiyoruz cnm.gecikmeli ödüyoruz biz de hep sehercim arda elvin gibi gidiyo,buğra da iyi maşallah annesi :)
Özgecim cnm aradığın için saol.akşamda misafir vardı arayamadım.tel de sessizde oldugundan aramalarınızı geç gördüm tatlım.beril’im de 4 aylık olmuş maşallah kuzuma.ben huggies ıslak mendil kullanıyordum ama bu hafta jhonson’ınkini aldım daha çok hoşuma gitti,ona devam edicem.
Nurcancım cnm çok sevindim eşinin gelicek olmasına bak telefonda konuşurken sölemiştin kim bilir ne zaman gelir diye ohh ne güzel kavuşacksınız hayırlısı ile cnm.elvin iyi şükür geceleri uyumuyor,gündüzleri de durmuyo hiç.bütün minikler gibi yani :)
Ayşegülcüm evt biz tuğba ile inş görüşeceğiz bugün hayırlısı hep birlikte toplanmaya cnm,ist’e gelirsen beklerim mutlaka tatlım
kezboşum havvacım havalar kötüledi ya henüz gelemiyoruz sizlere canlarım
Anadolu yakasındakilerrrrr ben de istiyorum sizleri görmek yahuuu!!!!

elicim bana özelden nerelere attığının mail adrsini ve ne yazdığını atar mısın?ben hiç denemedim,bana da yollasınlar bari :)

elicim bana özelden nerelere attığının mail adrsini ve ne yazdığını atar mısın?ben hiç denemedim,bana da yollasınlar bari :)

kızlar ne hediyeleri - neler oluyor hadi paylaşında hepimiz yararlanalım....

bu arada 2.gebelikten bahsedilmiş.dr sezeryan olduğum için 2 sene yasakladı.inş bizde kazaya kurban gitmeyiz.zaten şu an daha ilk gebeliğimin psikolojisini üzerimden atamadım kızlar.ikincisiyle nolur halimiz düşünemiyorum...

canım temmuz annelerinden bi arkadaşımız öğrenmiş bizede o anlattı:1hug: . bildiğin bütün bebek mamaları ve kozmetik markalarının sitelerine üye olup numune istiyoruz bana şimdiye kadar bioder ve ülker hero dan geldi milupa,nestle,nivea da numune yollayacagıa dair mail yolladı walla az çok ne olursa insan bedavaya bişiler alınca hoşuna gidio delikafadulden

İyi akşamlar güzeller...
sayfalar çabuk birikiyo bende tam okumak için oturuyorum oğlum ağlıyo..bide tam bişiler yerken ağlıyo bazen aç aç dolaşıyorum vallakafamçokkarıştı
sizler nasılsınız
gamzecim eşinle aranızın düzelmesine sevindim Allah bozmasın bidaha..busemi öpa.s.
kıss elif unuttum seni yakınız buluşursak sizde gelzeksiniz tabee ebrarımlakaydirigubbakcemile5
seher kısss maşallah tosuncuklarınabüyümüşlerr
sefacım geçmiş olsun canım
nihan nassın canımm inşş grşz senlede öptümm prensesi
bugün çok güzel kar yağdı oğluşumla izledik bizde :lepi:
öpüyotum hepiniziiiiiia.s.

İyi akşamlar arkadaşlarım. Ben bugün hiç giremedim yazılanları da okuyamadım çok hastayım. Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum doktor antibiyotik verdi. Başımı kaldıramıyorum. Birde Linanın tetkiklerine koşturuyorum hal kalmadı. Bugün doktorumuz demir ilacımızı değiştirdi, bununla ilgili bilgiyi ferro sanol topiğine yazdım. Hepinizi öpüyorum canlarım.

kübra kız bende varım samandıradayım...
Öznur canımm sen kartaldamısın aa bak hiç bilmiyordumm. elifcimm,kübrada yazmış yazdıgı yazıyı kaçırdım gerçekten buluşsak ne güzel olur herkese uyarsa maltepe carfeour bence güzel olur ve sıcakta olur orası mutlaka buluşalımmm.
canım ben hepsine üyeyim ama bana hiçbirşey göndermediler üye olurken numune gönderisin yeri vardı orayı tıkladım ama şimdiye kadar birşey göndermediler. illa numune istiyoum dememizmi gerekiyor.

herkese iyi gecelerr.. benim minnoş uyudu ve 3-4 gündür bilgisayar başına ilk defa geçiyorumm Arzucum kar yagdı hava yumuşar çıkın çıkın gelin kızımızla kaydirigubbakcemile3 bigün eşinle birlikte akşama çagıracagımm ama şöyle müsait bir zamanını bulayım hazırlıklarımı yapayım canım çagıracagım güzelim.
Nihancımm Allah kabul etsinn güzelimm anneciginin ruhuna. Elvinimizle nasılsınız annesi.
Özgecimm siz nasılsınız canımm.
Elfidacımm sende şuan buralardasınnn nasılsınız canımcımm.
Bütün hasta olan annelerim ve bebişlerimize çok ama çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Sehercimm canını sıkma güzelim Allah'ın izniyle inşllah herşey yoluna girer tatlım.
Kezbancımmm minnoşlarımızla nasılsınız güzelim.
Diger bütün güzel annelerim ve minik kuzuları herkes inşllah iyidir her zaman bol sütlü ve saglıklı günler geçirmenizi diliyoruz ogluşumla birlikte herkesi çok çok öpüyoruz. :1hug:Şeniz

merhaba kızlarrrrrrr.
elfidacım burda mısın?
herkes nerelerde?
berili zar zor uyuttum ama sanki yiner uyanabilir gibi...
aslıcım iyiyiz..berilcim yarın aşı olacak.ev temizledim akşam akşam yoruldum valla..
sehercim inşallah borç olayınız düzelir.içini ferah tutmaya çalış canım allah yardımcınız olsun..
havalar soğuk bebişler artık pek fazla dışarı çıkmayor malesef ve evde sürekli aynı havaları soluyor ben üzülüyorum hergün hemen hemen çıkıyordu bir bahane ile beril..
elifcim bioder nasıl ürün yolladı üyeliği var mı onun?ben buamadım da..
hepinizi öpüyorum..görüşmek üzere..

iyigeceler benden başka kimseler yok galiba ecem hasta isal olmuş ve gözü çok azdı anlamdım ilaclarnı kulllanıyorum ama hiç ilerleme olmadıııı of offffff heeeeee bu arada dişi çıkıyo galiba çok salyalı
hadi bende kaçim bari konuşcak kimse yokkkk ((((

hepinize günaydın kızlar sizler ve bebekleriniz nasıl bakalım.bu arada gamzecim çok geçmiş olsun canım inş hemen düzelip toparlanırsın arkadaşım
ARZU cum sizede geçümiş olsun.ecenası öp benim yerime.
PEDİASTRUM inş aşınız sorunsuz geçer ,berilin hiç yanı yanmaz.
valla ne güzel kızlar ya buluşmalar oluyo yokmu hiç tokattan birileri bizde buluşsak ya.çok iyi olur valla.neyse kızlar ben artık çıkayım ,bugün işlerim çok yoğun.hepinizi ve tatlı miniklerimiz öpüyorum.

günaydınnnnnnnnnn benim güzel arkadaşlarım güzel annelerim .. hepinzii kocaman öpüyorum ... muaaahhhladımm sizlerii :) ve yigenlerimi....

bugün moralim ii kızlarr evet dün eşim gitmiş bankaya müdür ile görüşmüş .. eksik bişiler oldugu söylemiş..prosedürde her şeyi tam yapmmaış kerdi için yardımcı olan bankacı kadın bu yüzden iki taksit geçince böle bişiler yoolanıyomuş ama böyle bişi yapılamazmışş...bizden daha kötü durumda olnalar var mış .. allah yardımcıları olsun ... baya bi de sohbet etmişler müdür hanımla eşim ve ark. :) taksitleri yatırmışlar ve eksik olan şeyleride tamamlamışlar...çok saolun canım arkadaşlarım benim bana verdiginiz moral için allahım her dara da olana yardım edewr inş.. valla bziim çocuklarda öyle biz zmanda geldilerki :) kriz çocukları ... hani önceden milenyum çocukları bunlar denilioduya 2000 yılında felan bunlarda kriz çocukları :))))) :roflol:

günaydınnn
nasılsınız
biz dün yine dr gittik kızım ın barsakları bozulmuş diet mama verdi onu yiycekmiş 1 kutu gece 2 ye kadar ağlamaktan morardı kızım ok zor yaaaa
bakalım iii gelicekmi çoook yrgunum hastayı m ama bebişim ii olsunda naaalım artık 1 haftada 3 kere dr gittik bu aşı bizi mahvetti

günaydın
sefacım canım yavruna ne oldu yaa.. aşılar böyle işte bazı bebekleri çok etkiliyo benimde oğlum aşıdan beri doğru dürüst yemiyo(. geçmiş olsun canım.
seher çok sevindim bi tanem gözün aydın. Allah borçlarımızaaa hepimizin kolaylık versin
bende hastayım çocuklarımda farenjitim inş bebeğe geçmez ama çok zor tabi (

kızlar ozaman ben maşallah diim parmaklarımla kulagımı çekim dişime vurim valla :)) lalahtan böle bi sorunumuz olmadı bziim ...normal bi şekilde devam ediyoruz ... allah yardımcınız olsun... bend eşimdi karınlarını doyurdum uyudular. uyumamşlar bugra seslendi DDD ayşegülcügüm geçmiş olsun canım bizde valla yeni atlattık .. ama yine bu kaynanamın oglu 6 yaşnda küçük bi kaynım var o yine hasta olmuş yhaa evden kovacam o olacak habire onun yüüzünden hasta oluyo çocuklar sinir oluyorum yhaaaa...

eee kimsecikler yokmuu... acaba tugbayla nihan naptılar nasıl vakit geçirdiler ....
arzuuuuuuuu en yakın zmanda da biz yapalım yhaa bize gelin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…