bu taraftada çok arkadaşlar varr bigün buluşsak olur aslında havalar düzelsinn biraz daha büyüsünler..canım sen nerdeysin pendikte
arzu,seher,aslı,öznur sen daha varmı unuttuğum yakınız hepdelikafadulden
kızlar hepinizeee kucak dolusu sevgiler
bi kaçgündür yazamıyorum foruma arada giriyorum bir sürü sayfa birikmiş okuyana kada ebrar uyanıo hadiii ebrarla ilgilenmeye kalkıom bi dahada yazamıyom bugün okumadan yazaym dedim bizler iyiyiz çok şükür ebrarla boguşa boguşa corba yedik az önce yiyo ama aglaya aglaya daha yeni başladık diemi acaba değişirmi bilmiom.. kızlar buarada numuneler gelmeye başladı geçen bioderden geldi az öncede hero baby den geldi ay ne mutlu oldum kızıma bir sürü mama geldi bu yöntemi kim bulduysa allah razı olsun :))) daha nivea nestle ve milupadan gelecek sabırsızlıkla beklioruz... hepinizi ve bebekleri kocaman öpüyoruz şimdi geçmiş sayfaları okucam eger fırsat kalırsa yine yazarım...
elicim bana özelden nerelere attığının mail adrsini ve ne yazdığını atar mısın?ben hiç denemedim,bana da yollasınlar bari :)
kızlar ne hediyeleri - neler oluyor hadi paylaşında hepimiz yararlanalım....
bu arada 2.gebelikten bahsedilmiş.dr sezeryan olduğum için 2 sene yasakladı.inş bizde kazaya kurban gitmeyiz.zaten şu an daha ilk gebeliğimin psikolojisini üzerimden atamadım kızlar.ikincisiyle nolur halimiz düşünemiyorum...
yaaaaaaa Kartal'a daha yağmadı karrrrr :uhm::uhm::uhm:
Kübra'cım sancısı vardı anladığım kadarıyla spasmo _ panalgine die bi ağrı kesici fitil verdim ondan sonra uydu yavrum.
Bu arada Nurcan cnm geçmiş olsun
Öznur canımm sen kartaldamısın aa bak hiç bilmiyordumm. elifcimm,kübrada yazmış yazdıgı yazıyı kaçırdım gerçekten buluşsak ne güzel olur herkese uyarsa maltepe carfeour bence güzel olur ve sıcakta olur orası mutlaka buluşalımmm.kübra kız bende varım samandıradayım...
canım ben hepsine üyeyim ama bana hiçbirşey göndermediler üye olurken numune gönderisin yeri vardı orayı tıkladım ama şimdiye kadar birşey göndermediler. illa numune istiyoum dememizmi gerekiyor.kızlar hepinizeee kucak dolusu sevgiler
bi kaçgündür yazamıyorum foruma arada giriyorum bir sürü sayfa birikmiş okuyana kada ebrar uyanıo hadiii ebrarla ilgilenmeye kalkıom bi dahada yazamıyom bugün okumadan yazaym dedim bizler iyiyiz çok şükür ebrarla boguşa boguşa corba yedik az önce yiyo ama aglaya aglaya daha yeni başladık diemi acaba değişirmi bilmiom.. kızlar buarada numuneler gelmeye başladı geçen bioderden geldi az öncede hero baby den geldi ay ne mutlu oldum kızıma bir sürü mama geldi bu yöntemi kim bulduysa allah razı olsun :))) daha nivea nestle ve milupadan gelecek sabırsızlıkla beklioruz... hepinizi ve bebekleri kocaman öpüyoruz şimdi geçmiş sayfaları okucam eger fırsat kalırsa yine yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?