2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese meraba tuğbacım geçmiş olsun canım sütüm azaldı demişsin grip döenminde de oluyor benimde olmuştu sütler çekliliyor heralde vardır bir bilimsel açıklaması.gamzecim sizede geçmiş olsun bizmkininde busabah hafif burun tıkanıklığı vardı şimdi biraz daha iyi ama arada hrtlatıyor.bütün ağıstos annelerineselam bebişlerimizi öpüyorum

Kızlar nerdesiniz ya,uyuyomusunuz dicem ama bizim bebişler uyutmazlar sizi .valla ben kalkalı çok oldu yine iş başı yaptık bakalım.kızımıda teyzesine bıraktım hiç kıyamıyorum ama ne yapalım mecbur çalışmasakta olmuyo.katlanacaz artık.

Selam arkadaşlar,

Buaralar kimse uzun uzadıya tadınca giremiyor siteye benim gibi sanırım.benim cimcimenin üst dişleri yerlerine gelmiş arkadaşlar.Son 3 gündür huysuzluk ve uykusuzluk had safhadaydı zaten.O kadar komik görünüyorki arkadaşlar bu inciler üst dişetlerinin altından gizli gizli sırıtıyorlar sanki:))))Birkaç gündür babasının ve benim elimi tuttuğu gibi ağzına götürüp sanki ısırır gibi hareketler yapıyordu cimcimemiz ben başımı ağrıyor derken dün akşam farkettim garibim diş kaşınması çekiyor.Cidden insan farklı bir mutluluk yaşıyor o incilerin gelmeye hazırlanışına.
Unutmadan sormak istiyorum şu diş jellerinden hangi marka daha iyidir acaba?Tuğba sen yaşadın birara yazarsan sevinirim canım ya.Sanırım en kısa zamanda lazım olacak bana.
tüm annişlere selam kuzucuklarında pembiş burunlarından öpüyorum...

MERHABALAR KIZLAR BEN DE ancak fırsat bulabildim oğluştan şimdi uyuttum bi göz atayım dedim yazdıklarınıza.hayırdır bu gün pek kimseler yok.yarında biziim aşımız var allahım inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırız aşı deyince korkar oldum valla ama ne yapalım katlanacagız onların iyiliği için.

merhabalar güzel hanımlar bende ogluşumdan yeni fırsat bulabildim eşim evde bugün o yüzden pcnin başına geçebildim:)ama pek iyi degilim hafta sonu avrupa yakasına geçtik cumartesi günü o gün hava biraz iyiydi ve bizde arabada yok eşime gitmeyelim desemde oda haklı annemler özlemişlerdir birşey olmaz sıkı sararız dedi öylede yaptık ama minnoş sanırım hasta oluyor hırıltısı var,öksürüyor,hapşırıyor o öyle olunca bende kendimi iyi hissetmiyorum.
inşllah sizler ve minik kuşlarınız iyidir hepinizi çok öpüyorum güzel anneler.

aslı canım geçmiş olsun oluyo arada böyle hastalık benimki de bayramda hastalandı hala azıcık öksürüyo ama şükür iyileşti

:çok üzgünüm:geçmiş olsun Alah şifa versinn işallah

bizikininde dişleri çok kaşınıo daha görünürde bi şey yok ama belli olmuyor ne zaman çıkacağı diş çıkmadan o jellerden kullanmak sakıncalı olur mu?bende kullnsam mı?yavrum yazık çok kaşıo diş kaşıyıcı falan kar etmio...

Slm kızlar,elvin benim düzenimi iyice bozdu.eczacı arkadaşımın verdiği damla da işe yaramadı.2 gündür son mamasına katıyorum hatta dün akşam direk kaşıkla verdim ama ne fayda.hanımefendi gene istediği saatte uyuyo.ben de onunla geç uyuyunca öğlende kalkıyorum bi de şu sırt ve bel ağrısı öldürecek beni.zilli birazdan uyanır hala uyuyo gece gündüzümüz döndü walla
Gamzecim cnm çok geçmiş olsun tatlım,inş bir an önce iyileşirsin.hastane işleri seni çok bitkin bıraktı bi de moral bozukluğu böyle çıkıyor senden.ahh cnm inş herşey yoluna girer kuşum
Yelizcim cnm ek besinlerde yoğurt ve kavanoz mama veya pürelerini doktoruma sordum izin verdi.her zaman kullanmıyorum.evde farkında olmadan sebze bittiğinde yada bir yere gittiğimde kullanıyorum cnm.mesela bugün m.suyunu sıktım ve sebzesini haşlamaya koydum cnm.mamamız zten doktorun verdiği mama.
Nermincim cnm nasılsın?bugün napıyosun,dışarı falan çıkacak mısınız?cevahire gitme durumumuz var görüşelim mi dicektim çıkarsanız?
Sefacım cnm zeynep’,n biraz daha iyi olmasına sevindim tatlım,öp kuzumu benim için
Aylin’cim kaan’ımın mama sandalyesi hayırlı olsun güsel yemekler yesin yarasın kuşuma. Küçük kızı olan arkadaşım var diyorum ya ara sıra o mama sandalyesini verecek6.ayı doldursun oturtmaya başlıcam sandalyesinde.ocak sonuna doğru alırım herhalde ondan. Daha erken çünkü.biraz daha bekle bence aylin’cim
Zeynep’cim cnm çok geçmiş olsun sana da kuzuma da.bi okutsaydınız kendinizi.geldi mi üst üste gelir zaten.şimdi nasılsınız cnm?Allah nazrdan gözden korusun inş.
Bahar’cım cnm benim öncelikle beyza’mı ve seni öpüyorum.eşin de hayırlı sonuç alır inş cnm.ne güzel demişsin soğuk yemek artık fark etmiyo :)
Nermincim geçen gün nette bir diş jeli görüm çıkınca kullanmamız için bulayım ismini yazarım..şimdi ise çıkana kadar KALJEL kullanıyorum cnm.
Eşim geldi şimdi müdürü izin vermiş bi de arabayı vermiş,dolaşmaya çıkıcaz bi toparlanalım.öpüyorum hepinizi elvin de şimdi uyandı

selam herkese
tuğba canım sende mi hasta oldun geçmiş olsun bademcik olmuşssun eğer ilaç içmek istemiyosan karadut pekmeziniz varsa günde 3 kez tatlı kaşığı ile ye canım bi de dr bize bal boğaz enfeksiyonunu temizler dedi geçmiş olsun öpüyorum .
sefa canım naber yaa sen gelmişssin ben giremedim sabah farenjit çok fena sardı benide bi de tuvaleti temizlerken porçöz kullanıyorum o da çok kötü etkiliyo boğazım yanıyo şu an . zeynepcim nası annesi çok öpüyorum
aslı canım geçmiş olsun sakın öksürüğü ve hırıltısı varsa ihmal etme canım hemen dr götür çok geçmiş olsun
diş jeli caljel vardır kızlar calpolün ürünü o tavsiye ediliyo ama çok fayda etmiyo söylimm
kızlar hepinize sevgiler oğlkuşum coştu ona bakimm öptümm

hepinize slmlar rahatsız olan bebişlerin hepsine geçmiş olsun öpüyorum bebişleri. elvincim benim kızda aynı gündüz gece yer deişmiş sanki gece uyumuyor ahh ahh gündüzde mecburen öğleye kadar uyuyoruz gece gündüz şaşkınlığını yaşıyor dr zamanla düzelir dedi bakalım artık.. en son aşısındada kızlar ya bacağı şişti ceviz kadar bezeleşti dr götürdüm ama zamanla gecer alkol pamuk koyun üstüne dedi niye öle bir şislik oluştu anlamadım hepinizin ve kuzucuklarınızında yeni yılını kutluyorum yeni yılın saglık mutluluk getirmesini diliyorum hepinize mutlu yıllar kuzucukları öptüm

en güzel günler arkadaşlar
aslıcım bebişine geçmiş olsun.
geriye ddönük okudum ama hepsini unuttum her zamanki gibi. hastalara geçmiş olsun.
kızlar bişiy soracağım ateş makattan ölçüldüğünde kaç olacak. kaçı geçerse ateş düşürücü vermek gerekir?
ya ben dr.sordum 37.5 normal dedi makattan. diğer dr. 37.5 da fitil vermişti. kafam karıştı benim

hayırdır canım çağan efe hastamı oldu yoksa,bu arada sen tatile gidecektin demi

BEBEK VE ÇOCUKLARDA ATEŞE YAKLAŞIM
GATA Haydarpaşa Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği / Üsküdar/ İSTANBUL

Bebeklik ve çocukluk çağında “ateş” anne ve babaları endişelendirir. Bu açıdan anne ve babaların ateşin nasıl oluştuğu, nasıl ölçü
ATEŞ lüp değerlendirildiği, ne zaman ve nasıl tedavi edilmesi gerektiği konularında bilgi sahibi olmaları önemlidir Ateş tek başına bir hastalık değil bir bulgudur. Ateşin sebebinin bulunması gerekir.
Vucut ısısının yükselmesi ateş olarak adlandırılır. İnsanlar için ortalama normal vücut ısısı 37 ° C dir. Vücut ısısı ; makattan 38 ° C , kulaktan 37.8 ° C, koltukaltından 37.2 ° C üzerinde ise ateş olarak kabul edilir. Ateş bazı biyokimyasal reaksiyonlar sonucunda oluşmaktadır. Vucut organlarının çalışması, kan akımı, kalp ve kas hareketleri ve barsak hareketlerine bağlı olarak ısı oluşur. Vucut ısısının normal sınırlar arasında tutulması, kan akımı ve derideki ter bezleri yardımıyla gerçekleşir.
İç ısının artması durumunda damarlar genişleyerek bu sayede gerçekleşen terleme sonucunda ısı kaybı sağlanmaktadır.İç ısının düşmesi halinde ise deriye giden kan akımı azalmakta ve bu sayede ısı kaybı önlenmektedir.
Beyinde bulunan hipotalamus adı verilen bölge vucudun ısı kontrolünden sorumludur. Bu bölgedeki sinir hücreleri vucut ısındaki değişiklikleri kolaylıkla farkederek normale getirmeye çalışır. Vucut ısısı arttığında bu hücreler kan damarlarına gereken emri vererek deriye giden damarlarda genişlemeye neden olmakta ve bu sayede ısı kaybedeilerek normal seviyeye gelmektedir.Tersi durumda bu hücrelereden çıkan uyarılarla kan akımı azaltılmakta, çizgili kaslara gönderilen uyarılarla bu kasların kasılarak (titreme) ısı oluşturması sağlanmaktadır. Insan vucudunun normal ısı değeri koltukaltından yapılan ölçümde 35-37.C ‘dir.

yok canım Allah korusun baya hava değişimi yaşadı bi haftadır korkuyorum kontol ediyorum sürekli o nedenle
tatil bitti memleketteyim(manisa)

kızlar sütü azalanlar için humana still tee öneririm ben kullanıyorum. tamamen bitkisel rezene,anason falan var içine aynı firmanın birde grip çayı var oda bitkisel ilaç kullanamıyorsanız o da çok güzel.şu an evde değilim eve gidince içeriklerini detaylı olarak yazarım.kullanmak isteyen olursa tavsiye ederim.

slm herkesi öpüyorum kızlar ertuğ sürekli aglıyo altından dolayı ah şu dişler ah çok zor kızlar kucagımdan inmiyo buğun temizlikte yaptım ev berbattı kaynanama tuturdum ertuğu kadın sagolsun herşeyi yapıyo ama benim yapmama bir başka oluyo yada bana öyle geliyo bilmiyorum artık bende biraz daha iyiyim sagol ayşegülcüm aç karnına ılık bal şerbeti içtim ne kadar tiksinsemde ama işe yarıyo herzaman öyle yaparım çünkü hafif antibiyotik kesmiyo bebekliğimden bu yana bu bademcik sorunum var az kalan sütümüde en azından günde bir fincanda olsa ertuğa içirmek istiyorum 6 ayı tamamlamak için delikız göndermişti bir tarif diş için bide onu yaptım sürüyorum buda çok iyi geliyo calgel den bile bakayım eklicem bide hoppala mama sandalyesi yazan başlıga bişe ekledim kızlşar ben bayıldım fiyatıda ucuz ya hemde çok fonksiyonlu ben alıcam bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…