merhabalar güzel hanımlar bende ogluşumdan yeni fırsat bulabildim eşim evde bugün o yüzden pcnin başına geçebildim:)ama pek iyi degilim hafta sonu avrupa yakasına geçtik cumartesi günü o gün hava biraz iyiydi ve bizde arabada yok eşime gitmeyelim desemde oda haklı annemler özlemişlerdir birşey olmaz sıkı sararız dedi öylede yaptık ama minnoş sanırım hasta oluyor hırıltısı var,öksürüyor,hapşırıyor o öyle olunca bende kendimi iyi hissetmiyorum.
inşllah sizler ve minik kuşlarınız iyidir hepinizi çok öpüyorum güzel anneler.
Selam arkadaşlar,
Buaralar kimse uzun uzadıya tadınca giremiyor siteye benim gibi sanırım.benim cimcimenin üst dişleri yerlerine gelmiş arkadaşlar.Son 3 gündür huysuzluk ve uykusuzluk had safhadaydı zaten.O kadar komik görünüyorki arkadaşlar bu inciler üst dişetlerinin altından gizli gizli sırıtıyorlar sanki:))))Birkaç gündür babasının ve benim elimi tuttuğu gibi ağzına götürüp sanki ısırır gibi hareketler yapıyordu cimcimemiz ben başımı ağrıyor derken dün akşam farkettim garibim diş kaşınması çekiyor.Cidden insan farklı bir mutluluk yaşıyor o incilerin gelmeye hazırlanışına.
Unutmadan sormak istiyorum şu diş jellerinden hangi marka daha iyidir acaba?Tuğba sen yaşadın birara yazarsan sevinirim canım ya.Sanırım en kısa zamanda lazım olacak bana.
tüm annişlere selam kuzucuklarında pembiş burunlarından öpüyorum...
hayırdır canım çağan efe hastamı oldu yoksa,bu arada sen tatile gidecektin demien güzel günler arkadaşlar
aslıcım bebişine geçmiş olsun.
geriye ddönük okudum ama hepsini unuttum her zamanki gibi. hastalara geçmiş olsun.
kızlar bişiy soracağım ateş makattan ölçüldüğünde kaç olacak. kaçı geçerse ateş düşürücü vermek gerekir?
ya ben dr.sordum 37.5 normal dedi makattan. diğer dr. 37.5 da fitil vermişti. kafam karıştı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?