2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim canım çağanın hasta olmadığına bende diyorum kendi kendime acaba hastamı oldu diye.öptüm canım patitisimi,bu arada zeynepcim msn açtınmı canım sana ileti göndermiştim daha önce açtığın bir konu hakkında.

anaam silmişimmi silinmişmi ne yok tarif delikız kız sende msj kutunda vardr eklesene buraya ölçülerini pek bilmiyorum 50 gr zeytinyağ.50 gr anason bitkisini bide 150 ml su 3 ünü kaynatıp su tamamen buharlaşıp bitene kadar kaynatılacak geriye yağ kalıyo o yagı cam kavonozda saklıyorum ve ağladıkça yada huzursuz oldukça sürüyorum çok iyi geliyo

merhaba kızlar beril acayip bir husuzluğa başladı anlatamam.hep kucak istiyor kucağa laıyoruz bu seferde başka bişeyler istiyor hep mızmzılık neden anlamadım.aşıdan bu kadar kalmaz..
geceleri 10.30 11.30 uyurdu ama şimdi 1 den önce uyutamıyoruz o da binbir çabayla..
inanın hepsini okuyamadım beril durmuyor..
çok öptüm sizi..
hasta arkadaşlarım tuğbacım hepinize geçmiş olsun.minikleri hasta olanlar aslıcım hepsine geçmiş olsun..tez vakitte iyiyleşirler inşallahhhhhhh..:)
görüşmek üzere..

ya kızlar ben size bişey söylicem yani kzımda uyguladığım bi yöntemdi. kullandığımız zinko vardı biliyosunuz gaz için . ben kızımda diş çıkarmaya başlarken devam etmiştim bu yağı kullanmaya içinde bitkisel yağlar var dişetlerini uyuşturur diye günde 2 kez 3 damla vermiştim biraz faydasını görmüştüm . oğlumda yapıcam dr bize zinkoyu öneriyo tamamen bitkisel korkma demişti. paylaşmak istedim

kızlar bu saç dökülmesi emzirdigimiz için oluyomuş bu gün esra ceyhanın programında konuşuldu bu konu.östorojen hormonu bizde şu an düşük olduğu için saçlarımız dökülüyormuş.(hormonun adını yanlış hatırlamıyosam)

canım ya peki bi çaresi varmıymış ben yetişemedim teyzem aradı aç saç dökülmesi konuşuluo dedi ama bitmişti açtığımda

bak doğru bence benim hiç dökülmedi saçlarım emme olayı yok bizde çünkü

kızlar bakın dikkatimi ne çekti 2009 anneleri bizim yerimize geçio yavaş yavaş haaa aşağılara doğru kayıyosss valla ........
...........................:))))..........))

iyi geceler kızlar, ben hamileyken daha çok girerdim, ama şimdi kızımdan pek vakit bulamıyorumi ev işleri falan derken ancak dinlenmeye zaman kalıyor, kızım diş çıkartıyo o yüzden zor günler geçiriyoruz, herkese sevgiler ve kolay gelsin..

kızlar merhaba bende uzun zamandır giremiyorumnete bebişlerimiz bütün vakitlerimizi alyor sanırım hamileyken daha çok girerdim bende

kızlar bişi sorcam sanırım saat geç oldu ama neyse cevaplarınızı yarın beklerim
oğluşum sürekli anne sütü alıyordu haalada alıyor 4,5 aylık oldu ama sütüm yetmiyor biliyorum hele bazen çok az oluyor, her türlü mama aldım yemiyor meyve suyu birkaç kaşıktan fazla içmiyor biberon zaten aldıramadım sebze ezmesinden prinç ununa kadar herşeyi denedim sevmedi üzülüyorum aç kalıyor diye gecen gün hiç vermediğim birşey verdim inek sütü suyla karıştırıp içti, ne yapsam bilmiyorum bir yaşına kadar verilmeyceğini biliyorum kansızlık yapıyormuş
aranızda benimle aynı durumda olanlarınız varmı ne yapmalıyım sizce

cnm benimde bebeğim 4.5 aylık dr sabah kahvaltısı olarak sütün içinede az peynir,az yumurta sarısı, 1.5 çay kaşığı pekmez ve 2 cici bebe vermemizi söyledi benim bebiş bayılıyor tadına
birde ıhlamura 2 veya 3 cici bebe atıpda verebilirsin belki onuda sever

merhaba arkadaşlar bende ağustos annesiyim aranıza katılabilirmiyim
ilk msjımda konuya pat diye daldım kusura bakmayın

günaydın kızlar ya hasretinize dayanamadım geldim ama baya geç dimi ertuğumun karnını doyurdum bakim bizimkiler napmış bensiz bekçisiz dedim anam öyle bir bağımlılık yaptınız ki girmedim zaman uykum kaçıyo akşam okumadımya dayanamadım girdim.bu arada agrılarım devam ediyo sebebi 20 lik diş yanagımın etini kesiyo ya üsttekiler çıkıyoda o kadar yandan çıkıyolar yani çektiricem ya karar verdim bide korkmasam artık cesaretimi topladım an çektrcem.canancım sütünü sağğ cicibebe koy ama günde 6 adeti geçmesin bir dene derim ineksütü çok erken ya dr.sor canım sen bu işi layt mamalar var belki ondan yyer.bu arada yanlış hatırlamıyosam adaşım gelmiş tuğba hoşgelmiş.hadiamaya olsun canım sen gir bişe olmas kimsede yanlış anlamaz zamanla bizleri tanıyınca çok seveceksin benim gibi gecenin kördibinde bi bakım diceksin bizim kızlar neler yazmışalar diye sende hoşgeldin ailemize.bu arada baya genişliyoooooooooooooooos he ne gözel yaza savrulsun mekanlar agustosumun annişleri ve bebişleri dağıtacak ve kavuracak ortalığı güzel anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çook şekeeeeeeeeeeeeeeeeeer baallllllllll gibi yiyenlerimle. öptüüüüüüüüüüüm kız okuyan seni seni

Son düzenleme:
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...
Neolacak benim bu kızın hali bilmiyorum?Gece gündüz kavramı kalmadı bu son haftadır.Derin uykuda yok üstelik,resmen kuş uykusu 15 dk.da bir gözler cin gibi açılıyor.Yeni daldı diyebilirim derin uykuya,artık akşama kalkar sonra yine ertesi sabah uyur offf allahım off.Olan bize oluyor tabi hanımefendi istediği saatte uyumuş oluyor:))))
Birde hiçbirşeyden memnun olmuyor cimcime,kucağıma alıyorum şikayet,emerken şikayet,uyuturken şikayet vs.vs.Bu günlerde geçecek biliyorum ama şu dişler bir patlasada kızımda bende kurtulsak...
Öpüyorum tüüm annişleri ve kuzucukları,sevgiyle kalın...

günaydınn
anaaa yeni kıslar hoş geldiniz kıs bayburtlu bende erzincandayımmm nasılsın kıss
donuyos valla
neyse benim zilli zırlıo
byby

hepinize günaydın arkadaşlar siz ve tatlı bebeklerimiz nasıllar,bu sabah ben çok kötüyüm sizinle paylaşmak istedim.
eşim bu hafta gececi olarak çalışıyodu.sabah 8.15 gibide eve geliyodu böylelikle benimde kızımı kimseye bırakmam gerek kalmıyodu.benim mesaide 8 de başlıyo tabi bekliyorum bekliyorum ne gelen var ne giden zaten işe gittiği akşamda aramızda bir tartışma geçti küs gitmişti.tabi ben gururdanda arayamıyorm.en sonunda saat 9 oldu işe geç kaldım aradım nerdesin sen dedim toplantım var gelemiyorum dedi bana.tabi benim sinirler tavan yaptı çocuğu ne yapacaktım işede geç kalmıştım zaten.insan bir haber verir diye kızdım bağırıp çağırdım tlf.neyseki benim burda akrabalarım var aldım çocuğu karda buzda babanneme götürdüm,şuan o bakıyo.zaten kızım bir iki gündür öksürüyo,hapşırıyodu.inş buda hastalığını dahada tetiklemez.sabah sabah o kadar sinirlerim bozulduki yani tuttu beni bir ağlama.inanırmısınız bir daha çocuk yapmamaya karar verdim.ama eşimin bu zomursuzluğu nereye kadar gidecek bakalım.sanırım bu akşamda eve gidince bir tartışmamız olacak.çok kızdım bana bir haber vermemesine,çalışmıyo olmasam yaptığına kızmam,ama sonuçta benimde bazı sorumluluklarım var.anlayacağınız bu sabah benim için hiç iyi başlamadı.sizinde kafanızı ağrıttım kızlar kusura bakmayın.öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…