Slm kızlar,elvin benim düzenimi iyice bozdu.eczacı arkadaşımın verdiği damla da işe yaramadı.2 gündür son mamasına katıyorum hatta dün akşam direk kaşıkla verdim ama ne fayda.hanımefendi gene istediği saatte uyuyo.ben de onunla geç uyuyunca öğlende kalkıyorumbi de şu sırt ve bel ağrısı öldürecek beni.zilli birazdan uyanır hala uyuyo gece gündüzümüz döndü walla
Gamzecim cnm çok geçmiş olsun tatlım,inş bir an önce iyileşirsin.hastane işleri seni çok bitkin bıraktı bi de moral bozukluğu böyle çıkıyor senden.ahh cnm inş herşey yoluna girer kuşum
Yelizcim cnm ek besinlerde yoğurt ve kavanoz mama veya pürelerini doktoruma sordum izin verdi.her zaman kullanmıyorum.evde farkında olmadan sebze bittiğinde yada bir yere gittiğimde kullanıyorum cnm.mesela bugün m.suyunu sıktım ve sebzesini haşlamaya koydum cnm.mamamız zten doktorun verdiği mama.
Nermincim cnm nasılsın?bugün napıyosun,dışarı falan çıkacak mısınız?cevahire gitme durumumuz var görüşelim mi dicektim çıkarsanız?
Sefacım cnm zeynep’,n biraz daha iyi olmasına sevindim tatlım,öp kuzumu benim için
Aylin’cim kaan’ımın mama sandalyesi hayırlı olsun güsel yemekler yesin yarasın kuşuma. Küçük kızı olan arkadaşım var diyorum ya ara sıra o mama sandalyesini verecek6.ayı doldursun oturtmaya başlıcam sandalyesinde.ocak sonuna doğru alırım herhalde ondan. Daha erken çünkü.biraz daha bekle bence aylin’cim
Zeynep’cim cnm çok geçmiş olsun sana da kuzuma da.bi okutsaydınız kendinizi.geldi mi üst üste gelir zaten.şimdi nasılsınız cnm?Allah nazrdan gözden korusun inş.
Bahar’cım cnm benim öncelikle beyza’mı ve seni öpüyorum.eşin de hayırlı sonuç alır inş cnm.ne güzel demişsin soğuk yemek artık fark etmiyo :)
Nermincim geçen gün nette bir diş jeli görüm çıkınca kullanmamız için bulayım ismini yazarım..şimdi ise çıkana kadar KALJEL kullanıyorum cnm.
Eşim geldi şimdi müdürü izin vermiş bi de arabayı vermiş,dolaşmaya çıkıcaz bi toparlanalım.öpüyorum hepinizi elvin de şimdi uyandı
Günaydın Yeliz,
Bende bir haftadır kullanıyorum Humana stiil tea yi cidden benimde sütümde ciddi artış oldu.Ama fiyat olarak biraz pahalı değilmi sence.10 Gün bile gitmiyor kutusu ve 20 ytl.Gerçi sütün kalitesini yükseltiyormu onu anlamış değilim eğerki arttıyorsa dünyalara bedel elbette.Ben tadınıda çok sevdim,önceden rezene çayı içiyordum tiksinerek böylece rezeneyi artık nadir içeceğim...
biz 12 ye satıyormuşuz arada 8 ytl var ne yapıyor bunlar araştır bence.
günaydın
aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz kızlarr
arkdşlar yumurta falan için biraz erken değilmi ? dr lar hep farklı şeyler söylüyo . yumurta verilmiyo benim bildiğim dr söylediği bu... iice araştırıp verin ağır gelmesin minişlere....
günaydın arkadaşlar :canım yaklaşık 1 haftadır her sabah anlattığım şekilde kahvaltı olarak veriyorum tabiiki her dr aynı şeyleri söylemez ama ben dr uma çok güveniyorum aile doktorumuz neredeyse bizim ailenin bütün büyümüşlerini ve benide o büyüttü ben yumurtanın zararını görmedim zaten çok çok az katıyorum sadece ilk verdiğim gün büyük tuvaletini 3 kere yaptı ama artık normal benim bebeğim neredeyse hiç emmedi oyüzden vitamin alması gerekio
ağustos anneleri sizleri tanıdığıma çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?