2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

üzülme canımbelki unutmuştur yada fırsatı olmamıştır onada hak ver bence sonuçta gece çalışmakta zor birbirinizi üzmeyin

kıs tuba sen beni site bekçisi yaptın yerini banmı devrettin kıss aaaaa yeter bi çok işim var ayrılamıyıorum

günaydın
aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz kızlarr
arkdşlar yumurta falan için biraz erken değilmi ? dr lar hep farklı şeyler söylüyo . yumurta verilmiyo benim bildiğim dr söylediği bu... iice araştırıp verin ağır gelmesin minişlere....
efa bekçimi oldun kızzz ii tuğba hastaymış sen bak birazda neolur sanki :)))
simayhan canım üzülme erkekler çocukları olunca böyle aksilikler yapıyolar iştee zamanla düzelir inşallahh
nerde haklısın canım bugünlerde geçecek hatta ilerde büyüyünce bu günleri özleyeceğiz bilee :) tecrübelerime dayanarak söylüyorum tadını çıkarın popolarını ısırın kızlarr :)))

Simayyhan,gerçekten çok can sıkıcı eşinin yaptığı,sonuçta nedense erkekler bizler kadar sahip çıkmıyorlar sorumluluklarına.Çalışıp bebek büyütmek gerçekten çok zor allah kolaylık versin sana canım.Eşinlede uzatmayın bence bu tür tartışmaları sonuçta biraz yükseksesle konuşmamızdan dahi etkileniyor bebişlerimiz.Umarım hasta olmaz senin cimcime bence eşinle bunu düşünün...

anneler ve minik kuşları günaydın..dün demiştim yazarım diye eve geç gidince yazamadım.

sütü az olanlar için humana still teenin içeriği:çemenotu,rezene,mine çiçeği,keçi sedefi otu.bu otlar sayesinde süt bezleri uyarılıyor ve sütyapımı hızlanıyormuş.

kullanılışı çok kolay kaynamış 200ml. suya yani bir su bardağı suya 2 tatlı kaşığı ekleyip karıştırıp içiyorsunuz günde 3-4 kere.

soğuk algınlığı ve grip için humana bitki çayının içeriği: papatya,ıhlamur,melisa,portakal yaprağı,limon otu. bu çayı 4. aydan itibaren hem çocuklar hemde yetişkinler içebiliyor. bebekler için 100 ml suya 1 tatlı kaşığı ekleyip, karıştırıp gün içinde bu 100 ml tüketeceksiniz.yetişkinler bir su bardağı suya 2 tatlı kaşığı gün içinde bir kaç kere tekrarlayabilir.

iştahsızlık , kabızlık , gaz ve uykusuzluk için olanlarda var ayrıca..ilgilenen olursa onlarıda yazarım.

Bütün gün evde pinekledim aslında ne güzel olurdu ama ben akşam okudum mesajı,buara Nevinnaz huysuzlukta ve uykusuzlukta birinci mesajlarıma bile bakamıyorum.Siz gidebildinizmi Cevahir e?Elvin gezmeleremi gitti ohh ne güzel.Bir buluşmamı organize etsek neyapsak uygun bir zamanda.
Teşekkür ederim Nihan,peki işe yarıyormuymuş Caljel diş kaşıntısı ve ağrısı için.Bugün bende alacağım umarım etkilidir.Nevinnaz da aynen Elvin gibi gece bekçisi yaa neyapacağım bilmiyorum?((

Günaydın Yeliz,
Bende bir haftadır kullanıyorum Humana stiil tea yi cidden benimde sütümde ciddi artış oldu.Ama fiyat olarak biraz pahalı değilmi sence.10 Gün bile gitmiyor kutusu ve 20 ytl.Gerçi sütün kalitesini yükseltiyormu onu anlamış değilim eğerki arttıyorsa dünyalara bedel elbette.Ben tadınıda çok sevdim,önceden rezene çayı içiyordum tiksinerek böylece rezeneyi artık nadir içeceğim...

benim abim eczacıya fiyata pek karışmıyorum ayıptır söylemesi ama bizde daha uygun bir iki yere daha sor bence

herkesee günaydıınnn..
babamız gellddiii.evimizdeyizzz.:)
oğlum baştan babasına gittii.evimize geldiğimizde kucağına aldıı ağlamaya başladıı..tanımadı babasını
aramıza yeni katılan arkadaşlarrrr hoşgeldinizz ..
tüm bebişleri ve annelerinii öpüyorumm.
oğlum durmuyoo..görüşmek üzeree.
byyyyyyyyyyyyeeeeeee

Ohh ne güzel valla,ben 3-4 eczanede bulamadım enson bulduğum eczaneden de almak zorunda kaldım.İnternetten baktım 17 ytl ile 20 ytl arasında değişiyor.Birde Milupa nın varmış onun hakkında bir fikrin varmı acaba?

biz 12 ye satıyormuşuz arada 8 ytl var ne yapıyor bunlar araştır bence.

biz 12 ye satıyormuşuz arada 8 ytl var ne yapıyor bunlar araştır bence.

12 ytl.mi?:1shok:Benim sorduğum eczanelerin hepsinde 20 ytl.idi.Aradaki farka bak yahuu?Ciddi ciddi kazıklanmışım.yalova yamı özel bu fiyat acaba?Ben bunu araştırırım valla şaka maka az rakam değil arada 8 ytl oynuyor.Neredeyse 2 katı,ben sorarım aldığım eczaneye nedir bu fark diye(((
Teşekkür ederim Yeliz buarada...:1hug:

günaydın arkadaşlar :canım yaklaşık 1 haftadır her sabah anlattığım şekilde kahvaltı olarak veriyorum tabiiki her dr aynı şeyleri söylemez ama ben dr uma çok güveniyorum aile doktorumuz neredeyse bizim ailenin bütün büyümüşlerini ve benide o büyüttü ben yumurtanın zararını görmedim zaten çok çok az katıyorum sadece ilk verdiğim gün büyük tuvaletini 3 kere yaptı ama artık normal benim bebeğim neredeyse hiç emmedi oyüzden vitamin alması gerekio
ağustos anneleri sizleri tanıdığıma çok sevindim

herkese tşk hoşbulduk.evet bayburt çok soğuk.ben öğretmenim okula gidip geliyorum ama minik kızım naz anneannesiyle sıcacık evde beni bekliyor.çok mutluyum aranıza katıldığım için.bu arada samsunluym

canım hangi doktora götürüyorsun ben de bursalıyım da ondan soruyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…