canım hangi doktora götürüyorsun ben de bursalıyım da ondan soruyorum?
ERSEN BAYKARA ssk doktoru değil kendi muayanesi var tanıyomusun:?
yok canım tanımıyorum nerde tam olarak ?
günaydın arkadaşlar :canım yaklaşık 1 haftadır her sabah anlattığım şekilde kahvaltı olarak veriyorum tabiiki her dr aynı şeyleri söylemez ama ben dr uma çok güveniyorum aile doktorumuz neredeyse bizim ailenin bütün büyümüşlerini ve benide o büyüttü ben yumurtanın zararını görmedim zaten çok çok az katıyorum sadece ilk verdiğim gün büyük tuvaletini 3 kere yaptı ama artık normal benim bebeğim neredeyse hiç emmedi oyüzden vitamin alması gerekio
ağustos anneleri sizleri tanıdığıma çok sevindim
canım elbette dr na güveneceksin ama domates çilek ve yumurta alerji yapabildiği için hemen önerilmiyo ..yani ek besinlere yeni başlarken demekki senin bebeğinde yapmamış ne güzell afiyet olsun bebeğine ..
çok haklısın tuğbacım en küçük bir sorunda hemen kendi köşelerine çekiliyolar,bütün fedakarlıkları ise anneler yapıyo.sorumluluk duygusu diye bişey yok.inanırmısın canım annemin değerini daha iyi anladım.banucum üzülme canım ya erkekler bizim gibi olamıyo malesef bizim kadar güçlü ve hayata sımsıkı tutunamıyolar en küçük şeyde yıkılıyolar biz ise enbüyük şeyde ayağa tekrardan kalkıp sımsıkı tutunup azimle yaşıyoruz kısacası benim görüşüm erkekler için böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?