2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selamm
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz
oğluşum gündüzleri hiç durmuyo pek bakamıyorum foruma artık sütümle doymuyo galiba ağlıyo hep emmek istiyoo..ocak 6 da kontrolümüz bide dr söyleyim bakim artık ek olara bişiler vermeye başlicam
evt kıslar 2008 de bitiyorr 2008 bizim yılımız oldu :sm_cool::teytey:bebişlerimiz hayatlarımıza renk kattı Allahh hepsine sağlık sıhat versinn...
RABBİM BU YENİ YILDA HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN..HEPİNİZDE BİLİYOSUNUZDUR GAZZE YE YAPILAN SALDIRI HEPİMİZİ ÇOK ÜZDÜ RABBİM ONLARIN YARDIMCISI OLSUN..NASIL KIYOYOLAR BEBEKLERE ÇOCUKLARA İNSANLARAALLAH KAHRETSİN

hepinizi öptükkk a.s.

canım elbette dr na güveneceksin ama domates çilek ve yumurta alerji yapabildiği için hemen önerilmiyo ..yani ek besinlere yeni başlarken demekki senin bebeğinde yapmamış ne güzell afiyet olsun bebeğine ..

kübracım haklısın canım bende kınıyorum masum bebekleri çocukları insanları öldüren canilerii bunlar insan değiller . çok üzülüyorum haber seyredemez hale geldimm

canım elbette dr na güveneceksin ama domates çilek ve yumurta alerji yapabildiği için hemen önerilmiyo ..yani ek besinlere yeni başlarken demekki senin bebeğinde yapmamış ne güzell afiyet olsun bebeğine ..

sağol canım
Amasya evlerine bayılıyorum hatta evimde bi tane maketi var

tünaydıııııııııııııııııın ben geldim kız sefa ne devretmesi okumadınmı gece 4 te yazdım anam ya .yelizcim orasıyla burasını kıyaslama hayatım ben bazı kıyafetlerimide ordan alıyorum canım ertuğun halası orda belki duymuşundur mutlu yüzler spor ve ayrobik hocası ve orasıda bizim bu arda daha ucuza yok humananın çayı nermincim ben çok baktım milupanın çayı 9 du galiba aynı zamanda ondanda kutu kutu kullandım oda süper canım benimkini arttırdı daha dün bitti yelizcim ben çayşlara hala devam ediyorum aklına ne gelirse şalgam.loğusa şerbeti (acaip süt yaptı bende)gaz sorunuz pek olmadığı için soğan ama yok canlarım olmuyo gitti artık bunada şükür üzülmüyorum 6 aya yaklaştık bide ben annemi hiiiiiiiiç emmemişim bunuda ilkdefa yazıyorum kendimi etkilelememek için aklım hiç getirmedim bu gerçegi.kübracım hiç sorma akşam gördüm ilkdefa nasıl agladım hala gözleimden akıyo ya ne desem dicek çok şey varda beni burdan atarlar o derece sayasım geliyo.yeni yıl hepimize saglık şans para huzur mutluluk aşk bereket ve umut dolu uzun ömür yavrularımızla ve eşlerimizle ben bu yıldan ev istiyoooooooooooooooooooruuuuuuuuuuuuum bide şans yanlış anlaşılmasın baştaki yazdıklarımdan sonra öptüm buralardayım kızlar seheeeeeeer gelde döktürek sallayak

hadiamaya canım ya adını yazsan sakıncası yoksa böyle ne bilen bi garip hissediyorm.bende safranbolu evlerine görümcem gitti banada getirdi maketinden 2 katlı dublex ev tam hayalimdeki gibi hemde gece lambası gece ertuğa mamaya kalktığımda hep onu açıyorum yaza iznimizden zaman kalırsa gidcez inş.

banucum üzülme canım ya erkekler bizim gibi olamıyo malesef bizim kadar güçlü ve hayata sımsıkı tutunamıyolar en küçük şeyde yıkılıyolar biz ise enbüyük şeyde ayağa tekrardan kalkıp sımsıkı tutunup azimle yaşıyoruz kısacası benim görüşüm erkekler için böyle

çok haklısın tuğbacım en küçük bir sorunda hemen kendi köşelerine çekiliyolar,bütün fedakarlıkları ise anneler yapıyo.sorumluluk duygusu diye bişey yok.inanırmısın canım annemin değerini daha iyi anladım.

SLM BEN NİMET kusra bakmayın arkadaşlar kullanıcı ismi için ne denediysem bu kullanıcı ismi var diye bi yazı çıktı bende hadiamaya yazdım oldu değiştiremiyorumda neyse böle idare etcez
benim amasya evimide oğlunun yemin törenine gittiğinde görümcem getirmişti ama benimki tek katlı gece lambası
gazzedeki olayları ağlamamak için izlemiyorum zaten yeterince ölüm yaşadım depresyona girmemek için ölümleri hiç izlemiom:çok üzgünüm:

başın sagolsun nimetcim allahım başka acı göstermesin sabır versin.ben zaten izlemiyodum dün denk geldi ve yıkıldım ya hala kendime gelemedim ah ah .canım yönetime msj gönder onlar degiştiriyo kübra nasıl yapıldığını yazsın sana o degiştrdi çünkü.evet banucum ben takmıyorum artık çünkü erkeklerden kendi,mi daha güçlü hissediyorum ve onlara bakınca biyerlerim kabariiiiiiiiiiiiiiiii hihi takma kuşum bunlar öyle bide biz güçlüyüz derler

Slm kızlar,elvin hala uyuyo,gece gene 3ü buldu uyuması.ben de 1 saat önce kalktım,m.suyunu sıktım.laptop kordonunu tek elimle tutup diğer elimle yazıyorum.yoksa şarj olmuyor:)
Dün sevinmiştim ya eşim erken geldi araba ile çıkıcaz.müdürü cep telini vermiş tamir ettirsin diye onun peşnde koşmaktan bir yere gidemedik,gene evdeydik.hevesim kursağımda kaldı

Ecenaz07 aynı durumdam muzdaripmişiz.dr bize de düzene girer dedi ama ne zaman bakalım.cnm sana da kuzunla ailenle sağlıklı,mutlu seneler
Cyıldıcım nsl geçti aşınız,iyi mi oğluşun cnm?geçmiş olsun kuzuma şimdiden
Tuğbişim cnm biraz daha iyi olmana sevindim kuşum.ertuğ’um da ahh bi dursa fıkır fıkır zilli yaa :)
Zeynepcim bende de emzirme yok ama saçlarım çok kötü dökülüyo
Naz ve Nimet aramıza hoş geldiniz:)
Nermin’cim aynı mahallede falan olsan kahve içerdik geceleri,bizimkiler nasıl olsa uyumuyo geceleri:)çıkamadık cnm sinir oldum zaten,bunalım çok dün oturdum ağladım walla…
Simaycım cnm inş düzelir aranz cnm.erkekler böyle bilmez misin? İşinde çok problem olmadı umarım
Canancım inek sütü verme cnm,alerjik bi reaksiyonda gösterir Allah korusun tatlım.ek besinler denemekten vazgeçme.az az ara ara ver cnm,bugün yemiyosa ertesi gün gene dene.
Yelizcim stil tee ben de içtim,ahh neler içmedim ki:) gideceği varsa sütün gidiyor cnm.benimki hem azdı gerçekten hem de üzüntüden gitti ama,normalde de bitecekse engellenmiyor.
Nurcancım gözün aydın kuşum :)eşine slmlar,kuzumu ve seni öpüyorum
Kübracım cnm inş dileklerin hepimiz için gerçek olur.umarım 2009 benim ve ailem için daha iyi olur o kadar üzüntüden ve kayıplardan sonra ve tabii ki sizler için de canlarım
Kezboşum karşılaşamaz olduk yahuuu
Diğer annelerim ve kuzularım sizlere de merhaba ve kocaman öpüyorum

nerdesiz yafs :ecrin_bebek:
anam canım sıkılıyo :1no2:
kocişimde yok acıyın bana:çok üzgünüm:
neyse az kaldı geliceksırnaşık şeyyarın çıkar öbürgün burda inş. yollarda çok kötü
kıs tuba dediğini yaptım kızımın hiç hosuna gitmedi sanırım korktukafamçokkarıştı
eee daha ne var yok neyse cadı bağırınıyo

herkese merhabalaaaaaar
ben artık sık sık yazamıyorum size ama arada okuyorum takipteyim yani bu canavarlar nefes aldırmıyor bana fırsat bulamıyorum inanın yoksa aklım hep burada.
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz umarım sizlerle de güzel paylaşımlar yaşarız.
ek gıdaları konuşmuşsunuz yeni farkettim. ben sabah kahvaltısı olarak muzlu cicibebeli mama veriyordum benimkilere ama abartısız 7-8 saat mama arası verdiler ben de bıraktım sadece sebze haşlayıp yoğurtla karıştırarak veriyorum babymix in yoğurdunu alıyorum mayalamayı beceremedim çünkü. birde meyve püresi veriyorum o kadar.
arkadaşlar şimdiden hepinizi ve kuzucuklarımı öpüyor iyi yıllar diliyorum. yarın hazırlık yaparım ve foruma giremem herhalde(malum hava buz gibi evde olucaz mecburen akrabalar bize gelir büyük ihtimalle) yani çoook çalışmam lazım çooooook.
2008 hayatımızda çok güzel bir iz bıraktı meleklerimize kavuştuk 2009 da ilk adımlarıyla coşalım inş.

hoşbulduk arkadaşlar
benimde emzirmememe rağmen saçlarım çok dökülüo geçenlerde halam ben bişi söylemeden bana senin saçların döküyodur bebek annesi tanımaya başladığında dökülür dedi
bende bizim ufaklığa annecim tanıma beni vallahi senin yüzünden kel kalıcam diyorum

KEZBOŞUM CNM benim minik meleklerimi öp benim için özledim sizi walla,yarın da çok yorma kendini kuşum,seneye görüşürüz inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…