2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bakın işte emzireninde döküyor benim gibi emzirmeyenlerinde
halam haklı galiba:!
beklemekten başka yapcak bişi yokmu gitti saçlar

Son düzenleyen: Moderatör:
selammm kıslar biz geldik bugün 5 aylık olduk ama ece hiç yanlız kalmak istemiyo bende sizlerin arasına gelemiyorummmm yaaa
tugbacımm ecede cok seviyo bohca olmayı ellerinde tutup oturtuyorum hoşuna gidiyo ay koca kız oldu yaaaaaa

kızlar seher nerelerde kız seherr gel de sallayak stres olduk yine :)) sefa kocan nere gitti bacımm ..?kezbancım iki küçük bebekle zor anam sizin işiniz Allah yardım etsin oğlum coştuu yineee (

selam kızlar.bende bu aralar pek oturamıyorum pc nin başına.malum hem bebiş hem iş.koşturup duruyorum günboyu öbürüde gelince nasıl yetişirim bilmiyorum .neyse ben kaçayım artık.bebişlerin
izle birlikte sağlıklı,huzurlu,mutlu ve bol gülücüklü bir gün geçirmeniz dileğiyle...öptümmmmmmmmmm

yok canım ya ben hem manisadan hem de adanadan 19 ytl ye alıyordum.fiyatı öle.(aağustos eylül ve ekim aylarında kullandım düzenli olarak) bu arada hiç fydasını görmedim

selam kızlar
NİHAN canım aşıya bu gün götürmedim telefon ettim cuma getirebilir miyim diye tamam denince vazgeçtim çünkü rota ve pnomokok 1 aralıkta yapılmıştı tam 1 ay geçsin diye bu gün götürmedim
SİMAYYHAN canım üzülme erkekler maalesef böyleler biz de zaman zaman tartışıyoruz eşimle onlar çoook rahatlar biz olmasak ne yaparlardı acaba

selam arkadaşlar bayadır giremedim özledim sizleri akşam bende nöbetteydim buse 3 e kadar uyurken bağrındı deli etti beni otursa bende oturcam ama uyurken bağırınıyor sinir krizi geçirdim nerdeyse akşam sizleri okudum ama aklımda kalanları yazayım unuttuklarım gücenmesin hepinizi okurken içimden yorum yaptım :)
Banucum sendin sanırım eşinle tartışan ne yaparsak yapalım boş canım koca bir bebek gibiler uğraşıcaz maalesef halbuki ikinizde eşitsiniz çalışıyorsunuz o çocuğa ikinizinde bakması lazım ama erkekler ya kendilerine göre hep bi mazeretleri var kafana takma canım sadece kendine yaparsın bu akşamda huzurunu kaçırma hiç ne desende boş anlamıyorlar çünkü zor da olsa gül geç öpüyorum cnm seni
Kezbancım doğrudur cnm biz teklerle giremiyoruz sende 2 tane biri sussa öteki başlar Allah yardımcınız olsun
nurcancım ne güzel kavuşmuşsun hasret giderin bol bol
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizde
yarın akşama planı olan varmı arkadaşlar ben iyice depresyona girdim ot gibi oldu hayatım koca gün evde sürekli annemle beraberiz soğuktan hiçbişeyde olmuyor olsada yapabileceğim bi eşim yok pek gezmeyi sevmez biz evdeyiz büyük ihtimal yarın akşama valla bu şartlarda inş. asık bi suratla girmem yeni yıla herkese 2009 çok uğurlu gelsin inş. 2008 deki kötülükler hepsi bitsin gitsin en güzel şey bebişlerimiz oldu rabbim onlara sağlıklı ömür versin bol paralı huzurlu sağlıklı mutlu sevdiklerimizle nice yıllar diliyorum hepinizi öpüyorum allaha emanet olun

şimdi gidemiyorum ya arada kolunu kaldırıyo çaktırmadan dokunuyorum ağlamıyo ama arada ağlıyo kırık çıkık olsa hep ağlamazmı kolunuda kaldıramaz dimi babamızda ihalesi varmış yarım saate çıkabilirim dedii kolunu oynatıyosa korkma dedi bilmiyorum (

bamboo çok geçmiş olsun canım
kızlar yine takvimlerin bazıları gözükmüyo. takvimleri yaptığımız iteyle mi ilgilidir aceppppppp

hepinzie ii akşamlar canlarım vallaa şöyle bi baktım sayfalara ama pek aklımda bişi kalmadıı acaiip yogunum dsesem yeriii... çok yorgunum vallaaa tımarhanelik olcam bigün yhaaa... yhaa ne zor ne zor 3 çocukla ugraşmak ... ayşegülcügüm valla bi ona koştır bi buna koştur sallıyom ben :)) bi kaçgündür giremedim valla.. çok yoruluyorum ...allahım yardımcımız olsun ... bunlar büyüdükçee sorunlarıda büyüo uslancaklarına iice azıtıyolar yhaaa...
geçen gün çocuklarıma zemzem suyu içiridim kzılar amcam hacdan geldii onlarda sebeblendik:) çok sevindim zemzem suyu içirdigime... allahım inş. b,igün hepimize nasip eder hac yolculugunu :) çok güzelmiş oralar:)...allahım hepimize gelecek yılımzıın çok ii olmasını mutlu huzurlu maddi ve manevi yöndne rahat.. bebişlerimze saglık, tüm kötü insanlardan uzak şerrlerden uzak .. bir yıl olur inş.. allah hepimizi kötü insanlardan korusun inş. hayırlı dostuklar çıkarsın karşımıza... bol bol para versin :)))) hepizii öpyorum kzıalrr .. yigenlerimize koklayarak öpüyorum :)

zeynepp canım smn de yazdıgını aldım canım şimdi konuşluyorum aylinle:))) sen nie çevrim dışısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…