2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bambocum çok geçmiş olsun canım nihan e.mail atarım sana onuda mı silmişler bakmadım daha oaraya ertuğ uyudu şimdide uyandı maşallah oğluma çok seviyo uykuyuuuuuuuuu ben kaçtım ağli hemencikte ya hepinizi öptüm

nihacım canım mama sandalya vs başlığında 2 numarada gülüm ertuğ durmuyo öptüm seniii bende çüçüktadınları izlicem

Zeynep hoşgeldin tatilden,bende 20 ytl.ye aldım still tea yi buradan.Psikolojikmi nedir sütüm arttı benim şuan.Geçen hafta sütüm ciddi bir şekilde azalmıştı,kesilecek diye düşündüm ve aldım humana dan.Ondanmı artık veya yediğim şeylerdenmi bilmem tekrardan arttı allahtan süt...
Fiyat olarakda Yeliz 12 deyince valla ciddi ciddi kazık yemiş gibi hissettim valla.Bencede o kadar oynamaz ama neysee.
Öptüüm tarhana çorbasıda içen Çağan Efe patatisini annesi...

iyi akşamlar kızlarra.s.
ben oğluma milupanın sütlü pirinçli muhallabisini aldım oğluşum ilk defa muhallebi yicek..bebeğine muhallebi veren varmı..milupa nasıll yarın denicemm..ilk defa ek olarak bişey veriyorum ya biraz heycan yapıyorumm:roflol:

psikolojik de olabilir canım sana yaramış da olabilir bünyeyle alakalı bişiydir belki. inşallah bol bol sütün olsun arkadaşım.
kübracım bize hiç yaramadı hazır kaşık mamalrı kavanoz mamaları yazmıştım.benim oğlan nefret ediyo çıkarıyo. ama bebekten bebeğe değişiyo müthiş iştahla seveerk yiyen bebişler de var. inşallah senin kuzun severek yer

zeseze canım yarın denicem inşş kuzum yer.taduı tuzu nasıl oluyo bu mamalarınn kavanoz mamasıda denicem

valla kübracım ben de beğenmedim tatlarını tuz ve şeker kullanılmadığından öle. gerçi bizim damaklarımız alışık ya şeker ve tuza ondan kötü de gelmiş olabilir. bebişler bilmiyo şekeri ve tuzu nasısa.
canım sevmezse yemezse sakın zorlama. sona denersin bikaç gün sona. bunu unutma sakın. yoksa ebediyyen tiksinir

ii geceler kıslar ben bebelac kullandım aslında kızımda sevmişti kaşık mamlarını ama işte hasta oldu bıraktım sonra devam edicem sütlü pirinçli devam mamalı olanla başlamıştım iide gidioduk ama 1 ay hepsi yasak dedi dr sadec diet mam yicek ishal olduya neyse canı saolsun

kübracım bende birkaç gündür kaana milupanın organik sütlacını yediriyorum nihan teyzesi tavsiye etmişti gerçekten kaan bayılarak yiyo gece uyumadan yediriyorum tokda tutuyo sanırım rahat uyuyoruz ama ben kokusundan nefret ettim çok kötü kokuyo tadıda hiç yok gibi ama kaanım bayıldı:)afiyet olsun oğluşuna

slm kıslar ben geldimmmmmmm hihoyyythihoyyyt

yaw bilg. sorun vardı giremedim bi kaçgündür. hepinizi öpüyorum..

aramıza yeni katılan güzel anneler hoşgeldiniz
hasta olanlara da acil şifalar diliyorum

tuğba'cım cicibebe tarifini denicem yarın tşk ederim.
Nihan'cım çat kapı gel demişsin bakarsın bigün GÜM diye gelirim öpüyorum
Sefa bacım nabersin yaw ?
asi buluşalım walla şu kar soğunu bi atlatalım.
Gamze'cim Lina naıl oldu cnm merak ettim
ayyy aklımda çok isim vardı hepücünü unuttum :uhm::uhm: :roflol::roflol:

HEPİNİZİN BEBİŞLERİNİ KOCAMAAAAAAAAN ÖPT

trend sorma benim kızımda tatsız şeylere bayılıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tadı olan şeyleride reddediyor değişik bi tip anlamadım delikafadulden

sefacımm canım ben forumun yönetimine mesaj attım ismimi değiştirmek istiyorum diye değiştii..kıss geçen snein cadı konuşturmadı msn de hiç durmuyoo tatlı cadıı öp benim Şeniziçin..canım mamalar bide ishalmi yapıyoo:uhm:
aylincim kaan sevmiş ohh yarasınn tatlı kuzuyaa..günde ne kadar veriyosun
kız öznur nerellerdesin sen sengözlerimebaksanabeylül ansıl öp benim içina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…