2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaw sorma kübra bilg. sorun vardı koptum bu ara ama geldim sen nasılsın bebişin nasıl Eylül'ü öptüm sende kuzunu benim için öp :1hug::1hug:

kıs kübra walla bak tatlı şeyleri istemiyor atıyor. ama tatsız şeyleri yalana yalana yiyor bende anlamadım. heralde bizimkinin damak tadı var :roflol::roflol::roflol: ayyyy çok güldüm ben kız cin cin

bizd eiyiyiz teyzesi napalım uyuttum ömerefeyi rahatladım biraz gündüz uykusu hiç yokkk ilgi istiyo hepp..öperim tabikaydirigubbakcemile3

kızlar buarada havalar çok soğukk ya valla dışarıda çıkmak istemiyos canımm bu soğuklardaa

haklısın kübra havalar ısınınca bizimkiler büyücek rahat edecez walla senin ömer efe benim kıza asılmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar bebeğim 5 ayın içinde bende denemek istiyorum kavanoz maması veya muhallebi ama 6. ayı bitirsin diye bekliyodum baktımda sizler veriyorsunuz bende verebilirmiyim özellikle geceleri tok tutsun diye vermek istiyorum pirinç ununu deneyenler veya verenler varmı

Slm arkadaslar bende agustos annesiyim dünyalar tatlisi bir oglum ve evimize yeni katilan 5. ayini dolduracak bir prensesimiz var.Oglum 10 yasinda kizim ise 11 agustosta dogdu yani 5 aylik.burada paylasim yapan bütün üyelerin bebislerine Allah'im saglik,mutluluk ve uzun ömürler versin.onlari kocaman öpüyorum.

slm tabi bu saatte kimse yok aaa adiloş varmış kız gel sohbet edek birde misafir varmış kim acaba kartopum hoş geldin canım aramıza saglıkla büyüt bebegini canımcım.kız sefa sana yazacaktım dedesi dışarı çıkardı arabayla tur attık kocişime hediye aldım geldik unuttum sana yazmayı canım kız ben orda özellikle bu jimlastikleri yapın ondan sonra bohça hareketini yapın diye yazdım ya nerenle okudun gıııııı afiyet olsun ömer efeme kübracım hoşgeldin öznurcum zilli yemeye başladı demek sevindim bizimkide işte bi yiyo 10 saat aç bazen yiyo 3 saat sonra tekrar ben anlamadım zaten düşünmekten üzülmekten süt gitti bunada şükür

nimetcim pirinç ununun yerine mama veya muhallebileri dene derim onlar daha vitaminli çünkü canım ben 2 haftada bir yapıyorum oda aklıma gelirse genelde kavonoz mamaları muhallebiler ve k.meyve püreleri yediriyorum meyvelerin önce suyunu içirdim ama bide 1 meyveyi veya başka bişe verdiğinde 3 gün aynı şeyi vercen canım alerjisi var mı yok mu diye herkesi öpenzi ben de yatanziii

günaydın kızlarrrrrr a.s.yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz aramıza umarım güzel paylaşımlar olur bundan eminim gerçi yerimseniben neyse benim sıpalar kalktı benim mesai başlar görüşüz yine inş. canalrım seviyorummmmmm siziiiii :sm_cool:

hepinize günaydın arkadaşlar siz ve bebekleriniz nasıllar bakalım.bugün 2008son günü inş 2009 hepimiz için mutluluk huzur ve sağlık getirir kızlar,herkes için güzel olayların başlangıcı olur.

günaydııııııııııııım bütün meleklerimi ve güzelannelerini öpüyorum seher kız benim mesai çoktan başladı ama yazamadım gözünü açar açmaz aglıyo ertuğ ya önceden yarım saat filan oyalanırdı beşiğinde ama şimdi ağlıyo hemencecik sıpam ya yeni yılda ne yapcanız kızlar dışarıya çıkmayı istiyorz ertuğu babaannesine bırakıp ama durmuyo ya sinemaya gidelim dedik tam filmin ortasında çağırırlar susmuyo diye o yüzden gitmeyiz herhalde bende canım istediği herşeyi alıp evde sinema keyf,i yapcam bi 3 kilo rahat alırım ben bu gece

bize öle olmuştu ben çocukları anneme bıraktım .. cem yılmazın filmine gitmiştik yarısında babam aradı nerdesinzi die çöocuklar durmuyo die... çok kötüydü yhaa ama filmi izledim :))))
valla bzi sanırsam evd e pineklicez yılbaşında biyere gidemicez:)

kızlarr s,nem nerelerde yhaa ben hiç rastlamıorum onaa acaba ailesinin yanınamı gittiki ... valla merak ettim msn de açmıyo bayadır...haberi olan vfarmı...

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin
Yaşamımızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerlçek dostluklar hep bizimle olsun ve yeni gelen yıl bize tüm sevdiklerimizle birliklte sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirsin:Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.amin canım inş hepimiz için çok güzel bir yıl olur

yeni yılınız kutlu olsun bebişlerinizle birlikte inşallah güzel bir yıl geçirmeyi nasip etsin yüce allahım bebeklerimize; sağlık sıhhat bizlerede onların arkasında koşturacak güç kuvvet versina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…