2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

a.s.a.s. 2008 ' DE PRENSESİMİ KOLLARIMA ALDIM. 2009 'DA DA EMEKLEMESİNİ, YÜRÜYÜMESİNİ, BABA VEYA ANNE DEMESİNİ SABIRLA BEKLİYORUM. 2009 HEYECAN YILI OLACAK HEPİMİZ İÇİN ŞİMDİDEN YENİ YILINIZI KUTLAR, EN GÜZEL HEYACANLARIN SİZLERLE OLMASINI DİLERİM a.s.a.s.a.s.​

a.s.a.s.a.s.

mutlu günler kızlaarrrr

HERKESE SAĞLIKLI MUTLU BEBİŞLERİYLE EŞLERİYLE VE BÜTÜN SEVDİKLERİYLE GÜZEL Bİ YIL DİLİYORUMM...2008 BİZİM UĞURLU YILIMZI OLDU..TÜN DÜNYANIN BARIŞI İÇİNN HOŞGELDİN 2009

ÖZNURCUM EKLEDİM MSN E..valla oğlum hem yakışıklı hem çapkın gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3görüştürelim bakim bii
nimetcim pirinç unu yerinde tuğbanında dediği gibi muhallebi gece mamaları deneyebilirsin bizim 5.ayaımız bitmek üzere..oğluşuma milupanın muhallebisini yedircem bugünn...

görüştürelim Kübra'cım walla benim kız cin gibi bişey senin oğlana asıl benimki asılır diye düşünüyorum kolla Ömer Efe'yi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

OOOO günaydınnnnnnnnn arkadaşlarım.ne kadar çok yeni arkadaşlar gelmiş..herkese merhaba hoşgeldiniz..bir an yanlış foruma girdim sandm.:)allah herkesin evladını bağışlasın anasına babasına.yeni yılınız şimdiden kutlu olsun..umarım sağlık mutluluk ,bol paralı ve barış içinde bir yıl olur bütün dünyada..resmen içim kanıyor tvde haber izleyemiyorum sivillerin yaşadığı bu savaşa aklım ermiyor...söylenecek çokşey var ama burdan söylenemez...
beril çok huysuz bugünlerde pek yazamadım foruma..
okuduğumdanda bişey anlamadım hızlı ve yarım yamalak ama bamboo (sefacım)doğru umarım kızına geçmiş olsun..kolu kırılmamıştır canım kırılsa acısından duramazdı herhalde..
hepinizi öpüyorum tuğbacım harika çıkmışsın fotoda maşallah sana ve oğluna:)))

selammm kızlaaarrr ecem minik kızım durmuyo okuyamıyorummm hiççç bizz 5 aylık olduk milupanın piriç unu muhahallebisi veriyorum bi kaç gündür seviyooo içine elmada rendeliyomm süper oluyo

herkese iyi günlerrr.
YENİ YILINI KUTLU OLSUN,YENİ YIL HERKESE SAGLIK,MUTLULUK,HUZUR,BAŞARI VE MADDİ YÖNDEN SIKINTILI GEÇMEYECEK BİR YIL OLSUN İNŞLLAH. BEBİŞLERİMİZLE VE EŞLERİMİZLE GÜZEL YILLARA DİLERİM GÜZEL ARKADAŞLARIM.
bambocum geçmiş olsun canım.geçmişi okuyamadım ama hasta olanlara acil şifalar.
birde arkadaşlar anne sütü verenler ek gıdalara başladınız sanırım muhallebi vermemizde sakıncı olmaz degilmi bende denemek istiyorumda.
Öznurcum havalar iyi olsun hemen ayarlayalım bir buluşma peki ben başlatıyorum o zaman.buluşma yerinede karar verelim.

ANADOLU YAKASI BULUŞMASINA GELECEKLER :

1- ASLİİİ
2-ECENAS(ARZU)
3-ÖZNUR
4-ÜNVERE
5-TREND
evt arkadaşlar ve yerimizide belirleyelim havalar güzelleşince hemen buluşalım.

TEMMUZ ANNESİ OLARAK TÜM ANNELERİN YENİ YILI KUTLU OLSUN....YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZLE VE BEBEĞİNİZLE SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU BOL KAZANÇLI BİR YIL SİZLERİN OLSUN....SEVGİLER.....a.s.:1hug::asigim:

MERHABALAR 2008 AĞUSTOS AYININ SÜPPPERRRR ANNELERİ
2009 YILININ SİZE SAGLIK MUTLULUK HUZUR VE BAŞARI GETİRMESİNİ DİLİYORUM.BEBİŞLERİMİZLE BİRLİKTE DAHA NİCE YILLARI BİRLİKTE DEVİRMEK DİLEĞİYLE ...

slm arkadaşlar muhallebiyi en kısa zamanda deniycem çok teşekkür ederim
yaaaaaaaaa arkadaşlar bende sizlerle tanışmak istiyorum ama bursadayım öznurcum senin fıstığa bi talip daha çıktı pc nin başında gelen msj ları okuyoduk oğlumla senin fıstığı görünce benimki çoştu hem benim oğlum tam çapkın yani soy ismi bile çapkın:!
2008 e çok güzel girdik hepimiz çünki hamileydik ama 2008 bana önce oğluşumu verdi güldürdü sonra babamı aldı ağlattı bu 8 ler bana hiç ii gelmiyor inşallah 2018 de kimseyi kaybetmem:çok üzgünüm:
yeni yılınız sizlere, bebeklerinize, anne babalarınıza, eşlerinize ve bütün sevdiklerinize sağlık, huzur, mutluluk veeeeeeeeeeeeee uzun,uzun ömürler verir inşallah

öznurcum ismin değişmiş hayırlı olsun...güsel olmuş
bende oğluma muhallebisini yedirdim severek yedi uyttum şimdi iş başına..
aslii canım benide yaz bende anadolu yakasındayım kızzz

asliiii;4727442]ANADOLU YAKASI BULUŞMASINA GELECEKLER :

1- ASLİİİ
2-ECENAS(ARZU)
3-ÖZNUR
4-ÜNVERE(ELİF)
5-TREND(AYLİN)
6-KÜBRA
evt arkadaşlar ve yerimizide belirleyelim havalar güzelleşince hemen buluşalım.

Son düzenleme:
Kübracım muhabellebiyi hazırmı alıyorsunuz kavanoz mamalarından yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz.

canım hazır aldım kendim yaptım kavanoz maması hiç vermedim daha doğrusu oğluşum ilk defa ek olarak bişey yedi..daha önce tadıyodu sadece meyve sularından

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

selam herkese
kızlar dün 3.5 yaşındaki kızım koltuktan düştü diye yazmıştım . yavrumun omzu çatlamış sargıda kalacak 15 gün sonra tekrar rontgeni çekilecek sabaha kadar uyumadı ağladı yavrum yaa. bende sabaaha kadar bi bebeğe bi ona koştum durdum kabus gibiydi Allah beterinden saklasın 2009 önce sağlık sonra barış ve huzur getirsin hepimize bütün dünyamıza ....çok yorgunum geçmişi okumadım inşallah herkes iidir çok öptüm hepinizi ve bebeklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…