2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar, yeni katılan annişler aramıza hoşgeldiniz.
Kuzucuklarınızla resimlerinizide ekleyinde sizi de görnüş olalım.
Bambo ( Ayşegül?!) cüm çoook geçmiş olsun canım. Yavrum zor olacak onun içinde
Allah acil şifa versin. NEyseki daha kötü birşey yok. Simaycım canım bugün moralin daha iyiydir inşallah. Okudum yazamadım dün.
Herkese mutlu ve huzurlu ir gün diliyorum. Öpüldünüz

herkese güzel günler. mutlu yıllar inşallah
bamboocum çok üzüldüm tatlım ya. geçmiş olsun. inşallah çarçabuk iyileşir kızın. öpüyorum onu.

öznurcum ismin değişmiş hayırlı olsun...güsel olmuş
bende oğluma muhallebisini yedirdim severek yedi uyttum şimdi iş başına..
aslii canım benide yaz bende anadolu yakasındayım kızzz

canım muhallebi verdiğini yazmışsın 1 kaşık mı verdin sadece?dr 1 kaşıkla başlayacaksın dedi bana da merak ettim bende daha hiç bişey vermedim tattırmadım da

kızlar ya benim oğlan dünden beri "ane"diye bir ses çıkarıyo. bilinçşiz büyük ihtimalle ama. ben bi hoş oluyorum gözler doluveriyo hemen. bilerek çıkınca o güzel sözcük naparım bilmiyorum.

Her yıl bir başka güzeldir. Acısıyla,tatlısıyla.Herşeyin yok oldugunu düşündüğünüzde gelecek hala yerindedir.Düşsüz büyük şeyler yapılamaz yeni yıl sizlere tüm düşlerinizin gerçekleşmesi ve hayatınız boyunca unutamayacagınız güzellikler yaşatması dileğiyle 2009yılı hayırlı olsun.

zeynepcim bazen benim kızda anne gibi bilinçsizce şeyler söylüyo.yürüyüp adım attıklarında anne baba diye bağırdıklarında ne yaparız bilmiyorum.ama ben o zaman dünyanın en mutlu insanı olurum herhalde.canım müsaitsen msn gelde orda konuşalım

kızlar forumun bekçisi nerelerde acaba bugün pek görünmüyo.(bu arada bahsettiğim tuğba)önemli bişey yoktur umarım yada bizim kız yılbaşı hazırlığımı yapıyo yoksa.

bu soğuk karlı kış gününde hepinize kucak dolusu sevgiler

bizler iyiyiz çok şükür ama ebrar biraz huysuzlanıo sürekli camdan bakmak istiyo içeri geldikmi başlıo aglamaya diorum mama sandalyesi alınca camın kenarına koycam bi dahada almıcam seni ama anlamıo :) dün akşam hero baby nin organic sütlü irmikli muhallabisini yedirdim gece saat 1 de uyudu sabah 7,5 da kalktı bende uyanınca şaşırdım günlerdir böle uyku uyumamıştım bundan sonra geceleri hep muhallebi vericem :)

bamboo cum canım çok geçmiş olsum onların kemikleri çok taze çabuk düzelir inş..
aslıcım banada real carrefour uyar ama havaların baya düzelmesi lazım yoksa babamız bizi dışarı çıkarmıo ...
zeseze canım ebrarda bazen öle ses çıkarıo sanki anne dio benimde çok hoşuma gidio inş gerçekten bilerek anne dedikleri günleri görürüz..

tugbacım bugün senin tarife göre yoğurdumu mayaladım çok güzel tuttu şimdi biraz buzdolabına koydum daha tadına bakmadık sen yogurdu nasıl veriosun sade mi yoksa içine bişi katıyomusun ?
arzucum sen ne yaptın ev bulabildin mi?
diğer bütün annişleri ve bebişleri kocama öpüyoruz....

kız banu ben gecede yazdım sabahta sen okumadın galiba hatta sana iyisin dimi dedim hani tartışma vardı ya buğün ertuğ uyumadı ve durmuyo sanki hazırlık yapcamı biliyo ama malesef eşim gelmeden yapacaktım olmadı 10 dak.eşim gelcek ben pasaklı psaaklı dolanıyorum birtek kırmızı ojemi sürdüm ve size yazıyorum.ayşegülcüm çok geçmiş olsun canım ya.kız zeynep ertuğda bana bagırıyo öyle ne zamandr bence bilinçli bilinçli(ben çok duymakistiyorum biran öncede ondan öyle diyorm) evet içim bir coşuyo duyunca gözlerimde ilk söylediğinde bayılırım herhalde.elifcim ya dolaba hiç koymayacaktın gülüm ya ben yazmadım dimi bunadım kız ben hiç koymuyorum dolaba saati geldiğinde açıp yediriyorum canım dolaba koyunca bide tekrar ısıtma çıkıyo ben onu ortadan kaldrdım yani

ben de koymuyorum dolaba ısıtma derddi oluyo diye. ama bir kez denedim, koymak gerekiyo bence koyunca daha güzel tutuyo yoğurt

kızlar enteresan bi resim buldum sizinde yorumlerinizi bekliyorum bende bi saga bi sola dönüyolar ya sizde?

tuğbacım dolaba koy tatlım koymazsam kıvamı tam tutmazki tatlım :=)
yemesinden 1 saat önce de çıkar kaloriferin üstüne koy ohh mis gibi yesin :)

Bu arada anneler hepinizin gelecek yılını en içten dileklerimle kutluyorum hepimize Rabbim sağlık huzur ve para versin.Bebeklerimizle eşlerimizle birlkte daha çook yıllar yaşayalım inşallah :teytey:

hepinizi çok öpüyorum bebeklerinizi de kokluyorum

Mutlu Yıllarrrrrrrrrr
:enbuyukkk:

kızlar mrb geçmişi okumadım herhalde gece yada yarın sabah fırsatım olacak.bi yandan elvin'le ilgilenip bir yandan mutfakta bir şeyler yapmaya çalışıyorum.şimdiye kadar anca yalancı tavuk göğsü ve fırında patatesli tavuğu yapabildim.fırına atıp sadece üstünün kızarması kaldı.tavuk suyuna da şehriyeli çorba yapıcam.sadece şehriyelerinin yumuşaması var.daha tatlıma çukulatalı sos yapıcam.patlıcan soyucam bi de pilav var.ehh yetiştiririm herhalde.kendimi şu yemek yarışmasında gibi hissettim:)
hepinize sağlıklı mutlu bol kazançlı sıkıntıların azaldığı üzüntülerin az sevinçlerin fazla olduğu bir yıl diliyorum canlarım ve canları.bizim için 2009a giriş buruk olacak ,ağaç falan kurmak istemedim bu sene.sadece annemin yaptığı gibi güzel bir sofra yapmaya çalışıcam.hepinizi seviyorum kuzularımı öpüyorum.
elvin içerde dedesinin yanında bağırınıyo gitmem lazım..
seneye görüşürüzzzzzzzzzzzzzz....

anam ne çok yazmışsıznı oku oku bitmio ama bana da acıyın kısa yazın yhaa zor oluyo y7aniii:jeyyar:
ayşegülcügüm canım büyük geçmiş olsun .. allah beterinden saklasın canım .. yaramaz cimcimenide öp yerime:)
kızlar benim sıpalarda aglarken anne diyolar yhaa oglum bile diyoki o bile fark edioo resmen anne diyuolar yani aglarken bend e tabii hemen koşuyorum ne var yavrularım die öpüyoru m kokluyorum :) oglumda diyoki anne bunlar anne diyo sana dio gamyoncuiremsu valla içimden düşünüyorum oglum ilk dedde dedi sonra baba en son anne ve engeç ane dedi:))) bunlarda şimdii anne diince koşuyorum hoşuma felan gidio dilleri çözülünce baba dermişler ilk ozman varyaa :))) popolarına birer şaplak kaydirigubbakcemile3...
kızlarr hepiniz yeni yılımız için çok güzel dileklerde bulunmuşsunuz teşekkür ederiz herşey gönlümüzce olsun canlarım ...
tugba ne güzel bi foto o yhaaa yerim onun o agzını kedi yalasa doyar ama hee:icecream:
bu arada ben de anadolu yakasındayım sarıgaziiiiii benide ekleyin 3 çocukla başiniza beela olucam :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

slm kızlar yemek işini hallettik ay ne yedim ne yedim kahvaltıyla duruyodum güzel yemekler yaptı kaynanam onçün yememiştim bişe ay karnım şimdi 6 aylık hamile gibi duruyo eşimin arkadaşları gelcek onları bekliyoz gece için bişeler almış kocişim ay bu akşam içecez en son yılbaşınad içmiştim hamile olduğumu bilmeden hemen çarpar artık sigarada kullanmıyorum ya ay çakır keyif olmayıda çok özlemiştim kafam dagılır sitresim gider azcık bari bu arada karnımı gören eray hemen yarın test alalım yapalım dedi o bile tırsıyo olması imkansıxzın imkansızıda yine tedirgin oluyo insan müzik açıp oynuyoz şimdiii kocişimle oğluşumla ay oğlum var evladım var yanımda bana gülücükler saçıyo allahım çok mutluyum ya hepiniz mutlu olun canım arkadaşlarıııııııııııııııım amiiin

iyi geceler herkese, hepinizin yeni yılını kutluyorum, bebişlerinizle mutlu bir yıl geçirmenizi diliyorum. biz yeni yıla babamız olmadan giriyoruz, onun için içim buruk, ama askerden gelmesine çok az kaldı, günler birer birer azalıyor, biraz bizden bahsetmek istedim. eşimle çok severek evlendik 2007 ağustosta, kızımız 2008 ağustosta aramıza katıldı ve eşim 6 gün sonra askere gitti. evlilğimizden bi şey anlamadık, evlendik 3 ay sonra hamile kaldım, doğumdan hemen sonra eşim askere gitti. şimdi çok heyecanlıyım, sanki yeni evleniyormuşum gibi hissediyorum, Allah sizleri hiç ayırmasın, çok zor gerçekten ayrı olmak. hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…