Slm kızlar,elvin uyandı az önce mamasını yedirdim.babası ile tv izliyor,bi yandan da yeni çıngırağı ile oynuyor.ben de sizlere bi bakıyım dedim.
Kübracım ben elvin’e sütlü pirinçliyi veriyorum cnm milupanın.çok hoşuna gitmişti.bi de geldiğinde tuğba’cığımın getirdiği hero baby sütlü ballıyı da beğendi,onu da deneyebilirsin tatlım.muhallebileri ben de yiyorum elvin’den kalanını :)ama sebze ve meyve pürelerinin tadı yok bize göre :)
Aylin’cim doğru sölemişsin tadı kokusu yok ama bizim zilliler bayıldı di mi?aman yesinlerde büyüsünler sağlıkla yeter ki
Öznur’cum bekliyorum walla bi gün güm diye :)
Nimet’cim cnm ben pirinç unu ile muhallebi denedim ama elvin sevmedi.o yüzden milupa aldım cnm.2008 de bana önce kızımı verdi sonra annemi aldı cnm,Allah nur içinde yatırsın annemi ve babanı
Kartopum hoşgeldin aramıza,prensesi de kokluyorum cnm,sağlıkla büyüsün
Yenianne dileklerin için çok teşekkürler cnm
Arzu’cum maşallah ecenas’ıma 5 aylık oldu o da,öpüyorum zilliyi
Aslııııııııııııııı ben de gelmek istiyorum yaaaa Avrupa yakası kabul ediliyor mu? :)
Ayşegül’cüm cnm çok geçmiş olsun,öp kuzunu benim için,çabuk iyileşir inş tatlım,Allah kötüsünden korusun yavrularımızın hepsini
Zeynep’cim cnm elvin ilk zamanlarından beri anniii diye ağlıyo :) dediğin gibi ahh bi deseler o zaman ne hale gelicez bakalım:) ilk önce hangisi diyecek kuzularımızın sabızsızlıkla bekliyorum :)
Tuğbaaaaaaaaa aradım kız sizi evde deil miydiniz bakem ? açan olmadı.cebe msg attım sonra.bu arada oğluşumun yoğurt yiyen ağzını yerim ben :)maşallah kuzuma.sen 9.5ta yedim şiştim diye yazmışsın,ben yemek işini tek başıma bi de elvin’le uğraşarak anca 9da bitirmiştim,sonrasında da oturduk sofraya.size yazdıktan sonra patlıcan kızarttım yoğurtlu havuç salatası yaptım.muhallebinin sosunu hazırladım,normal salata yaptım tavuk fırında pişti vs..gene de tek başıma iyi yapmışım di mi şeker?
Teknolog teşekkürler cnm dileklerin için
Diğer annelerim ve kuzularım sizleri unutmadım,
Hepinize 2009’un ilk öpücüğünü yolluyorum canlarım ve canları