2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de hepinize ailenizle mutlu yıllar diliyorum.buraya üye oldum bilg.sorun çıktı.geçmişleri de acele acele okudum.kış güneşi hangi yılda bayburttaydın

1 senedir yazmamışınız :)) hehe geyik yapayım bare gamzecim canım sanada ii yıllar bi sen bi de ben varız kızz bende yatıcam şimdi benmkiler uyudu bu fırsatı kaçırmadan uyumam gerek dün gecede uyumadımmm

ben de hepinize ailenizle mutlu yıllar diliyorum.buraya üye oldum bilg.sorun çıktı.geçmişleri de acele acele okudum.kış güneşi hangi yılda bayburttaydın

yanlış hatırlıyosun canım bayburt'ta görev yapan benim 2004-2005 yılında ordaydım demirözünün bi köyünde

yeni yıl yeni yıl yeni yıl sizlere kutlu olsun
yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun
mutlu olsun insanlar mutlu olsun tüm evren
amaaaan da aman ilkokul yıllarım geldi aklıma. bi de yılbaşı çekilişi yapardık hehehe gerçi hala yapılıyo öğrenciler yaparlardı her sene.( bak ya okulumu da özledim ben)
oğluuuuummmmmmmmmmmmm seni çok seviyorum
anneeeeeeeeeee seni çok seviyorum
kardeşim seni çok seviyorum
kocacımmmmmm seni çok seviyorum
babacım yattığın yer nurla dolsun seni de unutmadım
arkadaşlar sizlere de sevdiklerinizle sağlıklı bol paralı bir sene temenni ediyorum

slm kızlar herkesler uyumuş galiba ben hafiften çakır keyif olduum.tuğbacım daha önce ben sana yazmıştım adaşız diye okumadın galiba herkesi öptüüüüüm

Slm kızlar,elvin uyandı az önce mamasını yedirdim.babası ile tv izliyor,bi yandan da yeni çıngırağı ile oynuyor.ben de sizlere bi bakıyım dedim.
Kübracım ben elvin’e sütlü pirinçliyi veriyorum cnm milupanın.çok hoşuna gitmişti.bi de geldiğinde tuğba’cığımın getirdiği hero baby sütlü ballıyı da beğendi,onu da deneyebilirsin tatlım.muhallebileri ben de yiyorum elvin’den kalanını :)ama sebze ve meyve pürelerinin tadı yok bize göre :)
Aylin’cim doğru sölemişsin tadı kokusu yok ama bizim zilliler bayıldı di mi?aman yesinlerde büyüsünler sağlıkla yeter ki
Öznur’cum bekliyorum walla bi gün güm diye :)
Nimet’cim cnm ben pirinç unu ile muhallebi denedim ama elvin sevmedi.o yüzden milupa aldım cnm.2008 de bana önce kızımı verdi sonra annemi aldı cnm,Allah nur içinde yatırsın annemi ve babanı
Kartopum hoşgeldin aramıza,prensesi de kokluyorum cnm,sağlıkla büyüsün
Yenianne dileklerin için çok teşekkürler cnm
Arzu’cum maşallah ecenas’ıma 5 aylık oldu o da,öpüyorum zilliyi
Aslııııııııııııııı ben de gelmek istiyorum yaaaa Avrupa yakası kabul ediliyor mu? :)
Ayşegül’cüm cnm çok geçmiş olsun,öp kuzunu benim için,çabuk iyileşir inş tatlım,Allah kötüsünden korusun yavrularımızın hepsini
Zeynep’cim cnm elvin ilk zamanlarından beri anniii diye ağlıyo :) dediğin gibi ahh bi deseler o zaman ne hale gelicez bakalım:) ilk önce hangisi diyecek kuzularımızın sabızsızlıkla bekliyorum :)
Tuğbaaaaaaaaa aradım kız sizi evde deil miydiniz bakem ? açan olmadı.cebe msg attım sonra.bu arada oğluşumun yoğurt yiyen ağzını yerim ben :)maşallah kuzuma.sen 9.5ta yedim şiştim diye yazmışsın,ben yemek işini tek başıma bi de elvin’le uğraşarak anca 9da bitirmiştim,sonrasında da oturduk sofraya.size yazdıktan sonra patlıcan kızarttım yoğurtlu havuç salatası yaptım.muhallebinin sosunu hazırladım,normal salata yaptım tavuk fırında pişti vs..gene de tek başıma iyi yapmışım di mi şeker?
Teknolog teşekkürler cnm dileklerin için
Diğer annelerim ve kuzularım sizleri unutmadım,
Hepinize 2009’un ilk öpücüğünü yolluyorum canlarım ve canları

herkese iyi geceler,iyi sabahlar,elvin dün gece daha doğrusu sabah 5.5a doğru uyumuştu bakalım şimdi ne zaman uyuyacak.hepinizi öpüyorum,tatlı uykularrrrrrrr(inşallah)

selammm
yeni yıla girdik yine burdayız,, ece hanım uyuyo o arada bakayım dedim,nihancım öptük size mutlu senelere inş.

iyi geceler ben dahadün gece 4 te yatmıştım 7 de kalkmıştım daha uyumadım uykumda yok ama uyusam uyanmak istemicem biliyorum nihancım hep evdeydik canım hatta eraya belki gelirler dedim durdum ya ama gelen olmadıdöktürmüşsün canım aynıları bizde vardı bi patlıcan yoktu bide salata degişikti ben bişe yapmadım kaynanam yaptı valla eraylar içerde okey oynuyo arkadaşlarıyla yatmak için geldim takıldım siteye öpüyoruuum prensesimi tatlı kızımı pozlarada bak zillideki.arzucum iyiygeceler canım sizide öptüm ve herkesi

bend e günaydın diim ozman :))) ben saat 11,30 daa uyuya kalmışım kaydirigubbakcemile3ahada geldii 2009 gitti ömürden bis ene daha hepimzi içi n hayırlı olsun bakalım :)
eeee sabah okadar coştunuz çocuklara baktınız şimdide uyuyosunzu dimiii kaydirigubbakcemile3 uyuyun bakalım yerimseniben öpüyorum sizleriiia.s.

günaydın kızlar
ben de bizimkini 1.30'da uyutunca fırsat bu fırsat hemen uyuyuvereyim dedim gerçi gece saat başı kalkıyo benim oğluş illa ağzında meme olacak ne etcem bilmiyom kendisi bırakmıyo sürekli ağzından çekiyorum o da çakıyo bi müddet sonra başlıyo mırıldanmaya bu şekilde sabahı ediyoruz anlayacagınız.sütümün bile yetmediğini düşündüm bi ara ama dr kilo alımına baktı ve sütle ilgisi olmadığını söyledi keyiftenmişşş :)))

pardon canım kusura bakma.ben de 2005 ekim de geldim buraya.erzurum yolu üzerinde maden köyündeyim

duymuştum canım o köyü ben ayrılmışım bayburt'tan sen gelmişsin 2005 yılının yazında eş durumundan döndüm ben.umarım müdür yetkili değilsindir ben öyleydim ve ömrümden ömür gitmişti.sana kolay gelsin orda şartlar da zor ama ailen var yanında ne mutlu sana

günaydın arkadaşlar yeni yılın ilk gününden yeni bir merhaba umarım bu sene her şey gönlümüzce olur yavrularımızla güzel bir sene geçiririz inş

günaydın kızlar en geç ben yattım yine ben geldiiim 4 te yattım 8 de kalktı ertuğ süpriz yapıp 10 da tekrar uyudu 11 buçukta kalktı bende eşime sarıldım keyf yaptım senenin ilk günü çok güzel geçiyo herkesi öpüyoruz ertuğla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…