slm millet herkese tünaydın,
tuğbiş en geç ben yattım demişsin ama elvin sabah 5.5a doğru uyudu genebayılıcam artık yaa offf ne zaman düzelecek bu?
biz eşimle bozuk başladık yıla şu anda konuşmuyoruzbana geldiler iyice...
tuğbişim araba yoktu gelemedik cnm,bi de annemsiz ilk sene ya babamı bırakmak istemedim kuşum
canım yavrun nasıl oldu?
Sleam herkese bizde geldik. Valla ben frsat bulunca ev işine dalıyom. Hazır eşim evdeyken temizliğe giriştim. Yeni yıl felan bilmem hergünüm aynı artık saatleri günleri şaşırdım. Allah sağlık saıhhat mutluluk huzur versin. Nihancım bopşveeer çok strese giriyoruz dahada etkiliyosun kendini. Olan sana oluyo ve tabii Elvinimize.
cyıldız cım canım ismini çıkaramadım muhallebiden ver canım yavrucuna eğer diliyle iter beğenmemezlik ederse ısrar etme. acıkınca bi daha dene. yerse ver ne kadar istiyorsa. zaten fazla yemezler daha alışacaklar. bikaşıkla başlama gibi bi kural koyma kendine. Çocuğunun tepkisine göre hareket et derim ben. Kendi nacizane tecrübelerime dayanarak. öpüldünüz
slm kızlar herkesler uyumuş galiba ben hafiften çakır keyif olduum.tuğbacım daha önce ben sana yazmıştım adaşız diye okumadın galiba herkesi öptüüüüüm
duymuştum canım o köyü ben ayrılmışım bayburt'tan sen gelmişsin 2005 yılının yazında eş durumundan döndüm ben.umarım müdür yetkili değilsindir ben öyleydim ve ömrümden ömür gitmişti.sana kolay gelsin orda şartlar da zor ama ailen var yanında ne mutlu sana
Yeni Yılınız Kutlu olsun, bebilşleriniz , aile ve sevdiklerinizle mutlu huzurlu güzel bir yıl diliyorum,
Kriz ve işsizlik hiç kapınıza uğramasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?