2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm millet herkese tünaydın,
tuğbiş en geç ben yattım demişsin ama elvin sabah 5.5a doğru uyudu gene bayılıcam artık yaa offf ne zaman düzelecek bu?
biz eşimle bozuk başladık yıla şu anda konuşmuyoruz bana geldiler iyice...
tuğbişim araba yoktu gelemedik cnm,bi de annemsiz ilk sene ya babamı bırakmak istemedim kuşum

nihan canım ne oldu ya?eşinle aranız mı bozuldu?canım umarım en kısa zamanda düzelir aranız nihan ya bişey sorcam ben daha hiç ek gıda vermedim şimdi bi muhallebi versem yediği kadar mı verecegim yoksa 1 kaşık mı?

Sevdiklerinizle, bebişlerinizle mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol paralı yıllar diliyorum hepinize kızlar. Giremiyorum fazla Lina hanımın ameliyatı için hala hastanelrde koşturuyorum. Yarın yine gidicem yatış işlemlerini yaptırıcam ve pazar günü hastaneye yatıyoruz. Pazartesi sabahı ameliyat olacak miniğim. Tedirginim ama atlatacağız inşallah bunlarıda. Öpüyorum hepinizi.

cyıldız canım ben iyileştim sayılır. boğazım düzeldi ama burnum hala çeşme olsun bunada şükür.

Sleam herkese bizde geldik. Valla ben frsat bulunca ev işine dalıyom. Hazır eşim evdeyken temizliğe giriştim. Yeni yıl felan bilmem hergünüm aynı artık saatleri günleri şaşırdım. Allah sağlık saıhhat mutluluk huzur versin. Nihancım bopşveeer çok strese giriyoruz dahada etkiliyosun kendini. Olan sana oluyo ve tabii Elvinimize.
cyıldız cım canım ismini çıkaramadım muhallebiden ver canım yavrucuna eğer diliyle iter beğenmemezlik ederse ısrar etme. acıkınca bi daha dene. yerse ver ne kadar istiyorsa. zaten fazla yemezler daha alışacaklar. bikaşıkla başlama gibi bi kural koyma kendine. Çocuğunun tepkisine göre hareket et derim ben. Kendi nacizane tecrübelerime dayanarak. öpüldünüz

canım çok teşekkür ederim ben bu ek gıda olayını pek bi stres yaptım şubatta çalışmaya başlayacagım için azar azar alıştırmam gerek ki anneme kolaylık olsun(o bakacagı için)

merhaba arkadaşlar
elvin canım çok teşekkür ederim ALLAH nur içinde yatırsın mekanları cennet olur inşallah bütün sevdiklerimizin
şu an okadar duygulandımki ne yazıcağımı bilmiyorum
yeni yıl hepinize sağlık,mutluluk getirsin sevgiyle kalın..!

slm kızlar herkesler uyumuş galiba ben hafiften çakır keyif olduum.tuğbacım daha önce ben sana yazmıştım adaşız diye okumadın galiba herkesi öptüüüüüm

canım ben üye oldum ertesi gün bilg. sorun çıktı giremedim.dün de acele acele okudum geçmişi.görememişim kusura bakma adaşım.

Herkese selammmmmmm a.s.

walla çok beterim Eylül'den dolayı yılbaşıda kutlayamadık. bizimle beraber 4 e kadar oturdu ne dirençli kız yarabbim. sabahtan beride uyutmaya çalışıyorum uyumuyor :1no2:

umarım sizlerinde yeni yılı güzel geçmiştir. hepinizi ve beişleri kocaman öpt.

Tuğba ve sanırım Nimet'ti aramıza hoşgeldiniz a.s.a.s.

malesef canım ben de 2 yıl müdür yetkili çalıştım.kop köyüne gitmeden çalıdere köyü vardı orda.ama iki yıldır da örence köyünde çalışıyorum 12 öğretmeniz.eşim ziraat mühendisi maden köyünde.o yüzden madende oturuyoruz.inşallah biz de senin gibi gideriz bir gün buralardan.bebeğini öpüyorum.

Yeni Yılınız Kutlu olsun, bebilşleriniz , aile ve sevdiklerinizle mutlu huzurlu güzel bir yıl diliyorum,
Kriz ve işsizlik hiç kapınıza uğramasın

yaw tuğba senin bebiş nekadar tatlı öyle şapkasıda çok yakışmış yerim onu ben sanırım adı Naz Allah bağışlasın tatlım :1hug::1hug:

ya kıslar sizin bebişler nasıl? Eylül hiç uyumuyor kafayı yicem kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
3.5 aya kadar gece hiçbir sorun yaşamadım ama şu 2 haftadır falan hem kendi zıvanadan çıktı hem beni çıkardı -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
gündüz hele saatlerce sallıyorum heh uyudu diyorum yerine yatırıyorum 5 dk sonra feryat kopuyor. bi çözüm bulan varmı bu işe ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…