2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese güzel günler.....
aklımda bişiy kalmadı.ama yeni gelenler vardı galiba hoşgeldiniz arkadaşlar
bi de kafama bişiy takıldı ya nihan herkesi nası aklında tutuyon ve tek tek yazıyon allaaşkına bi püfü varsa söle bana da be. yoksa B12 nin lütfu mufisfisfis

]ANADOLU YAKASI BULUŞMASINA GELECEKLER :

1- ASLİİİ
2-ECENAS(ARZU)
3-ÖZNUR
4-ÜNVERE(ELİF)
5-TREND(AYLİN)
6-KÜBRA
7-SEHER
8-NİHAN(AVRUPA YAKASINDAN)
evt arkadaşlar ve yerimizide belirleyelim havalar güzelleşince hemen buluşalım.[/QUOTE]

HERKESİN YENİ YILI KUTLU,MUTLU,HUZURLU,SAGLIKLI VE YETECEK KADAR PARALI OLSUN.TÜM GÜZELLİKLER SİZİNLE SVDİKLERİNİZLE OLSUN.

yav asli yazıyomuş bende hep ASİ diye okuyorum şimdi farkettim süprizzzzzsüprizzzzz
kapalı alanda buluşacağımız için alışveriş merkezlerinden biri olabilir yada bizim ev nedersiniz???

buluşun bakim istanbuldaki arkadaşlar bizim başımız kel mi ben de antepe bana bekliyorum eğer yolunuz düşerse mutlaka haberleşelim beklerim

selam kızlar nasılsınız

razucum(cyıldız)muhallebiyi sormuştun ne kadar veriyosun diye...bikaşık az değilmi dr niye o kadar dediki...ben bi kaşıktan fazla veriyorum

bharcım hiç görüşemiyozz gelin hanım nasıl özledikköp bizim içinkaydirigubbakcemile3
nihancım onuda denerim sen ne kadar verşiyosun muhallebii bende tam olarak bilmiyorum en kadar verileceğinicokacimcoook
diğer anneler bebişler öptük hepinizi

öznurcum ben dün vermeye başladım çay kaşığıyla veriyorum 10 kaşık falann deneyimli annelere sorup öğrenmek lazım ne kadar verileceğini

ya ben ilk gün 3 kaşık sonraki gün 4-5 kaşık 3. gün kasenin yarısı kadar verdim ve öylede devam ettim yanlışmı yaptım acep :uhm::uhm:

valla kim yaanlış yaptı bilmiyorumm kıslarr bize bi ses verinnnnnn

ama 3 4 kaşıkla nasıl doysunlarkii:uhm:

kübra yaw bak kafam karıştı şimcik .:uhm::uhm:
ben ama mamaya ağırlık veriyorum günde 2 defa falan kasenin yarısı kadar veriyorum muhallebiyi başkada bişey vermiyorum henüz başlamadım. çokmu veriyom kız kübra acep??

kıs ben dün başaldım muahllebiye bi öğün muhallebi veriyorumm sonra anne sütüne devamm..çorba falan vermiyom çok değildir yaa

ya zaten çok gelse hem yemes hem rahatsız eder öyle değilmi bizde şimdilik bi sorun yok hatta ben mamasına karıştırıp biberonlada veriyorum.

ya kızlar panik yapmayın doktor benim 1-2 kaşıkla başla alıştırmaya dedi ama ilk yoğurtla başla dedi ben daha hiç bişey vermediğim için merak ediyorum ondan size sordum bi de gerçekten stres yaptım ben bu işi anne olmak gerçekten zor ama çoook da güzel

gamzecim inşallah çooook güzel geçecek ameliyatınız. dua edicez hepimiz sana. güzel haberlerle geliceksin ve unutulup gidecek canım. öpüyorum linayı
sevgiler

ilk başta amaç doyurmak değil sadece alıştırmak 1.haftanın sonunda artık yarım kaseye yakın ya da yiyebildigi kadar ölçüye ulaşılıyo sanırırm ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir sanırım

canım ben taddırıyodum zatan öle biraz biraz yoğurt meyva sularından falan hiç panik yapmaa alışırsınn bende panik yapıyodum şimdi rahatımm

Elfidacım ne güzel sölemişsin,inş öle olur kuşum
Öznur’cum elvin de öle.dün gene sabah 5.5ta uyudu.aslında bugün oluyo tabii.1 saat önce de kalktı.napıcam bilmiyorum ben de
Zeynep’cim cnm okuyorum bi yandan da word de cvp yazıyorum,sonra da kk ya ekliyorum cnm :) hiçbirinizi unutmak istemiyorum çünkü canlarım
Aslııı beni düşünerek bir yer seçin carrefour olabilir hani o kızıltoprakta olan sanırım e5 üstündeki,olmaz mı kızlar??
Arzum antepte misin? Sütannem antepli,bayramda gitmişti,geldi.bana çok seviyorum diye antep peyniri getirmiş.salçam daha bitmedi.bitince isterim ona göre :)
Kübracım kutu üstündekine göre veriyorum ama suyunu daha az koyuyorum koyu olsun diye.yemezse kaşıkla bazen canı istemiyo sulandırıp biberonla veriyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…