Elfidacım ne güzel sölemişsin,inş öle olur kuşum
Öznur’cum elvin de öle.dün gene sabah 5.5ta uyudu.aslında bugün oluyo tabii.1 saat önce de kalktı.napıcam bilmiyorum ben de
Zeynep’cim cnm okuyorum bi yandan da word de cvp yazıyorum,sonra da kk ya ekliyorum cnm :) hiçbirinizi unutmak istemiyorum çünkü canlarım
Aslııı beni düşünerek bir yer seçin carrefour olabilir hani o kızıltoprakta olan sanırım e5 üstündeki,olmaz mı kızlar??
Arzum antepte misin? Sütannem antepli,bayramda gitmişti,geldi.bana çok seviyorum diye antep peyniri getirmiş.salçam daha bitmedi.bitince isterim ona göre :)
Kübracım kutu üstündekine göre veriyorum ama suyunu daha az koyuyorum koyu olsun diye.yemezse kaşıkla bazen canı istemiyo sulandırıp biberonla veriyorum cnm
nihancım içimi rahatlattın bende o tariften riraz daha az koyuyorum suyunu katı yapıyorum biraz kaşıkla verdiğim için bişberonuda denim bii saol canımm
hangi tarif o kübra kaşık mama mı?
hangi tarif o kübra kaşık mama mı?
yaw tuğba senin bebiş nekadar tatlı öyle şapkasıda çok yakışmış yerim onu ben sanırım adı naz allah bağışlasın tatlım :1hug::1hug:
kızlar bişi sorcam biraz önce eylül'ün altını değiştirdim kakası yeşilimsi ve çok kötü kokuyordu. Sabah fitil vermiştim o yapmış olabilirmi. Cıvık değil ama olması gibi ama yeşil ve berbat kokuyor sizce ne olabilir?
canım meraba.yazını okuyunca söylemek istedim.kızın eylülde doğsaymış benim kızımla adaş olacakmış.gerçi şimdide adaş sayılır.ben eylül annesiyim ve bir kızım var.adıda eylül naz.kaydirigubbakcemile5sağol canım hepimizinkini allah bağışilasın.evet kızımın adı naz.eylül ayında doğsaydı eylül naz istiyodum ama 19 ağustosta doğdu.ama olsun eylülümüz var işte bi tane.çok tatlı kızın maşallah.
valla kim yaanlış yaptı bilmiyorumm kıslarr bize bi ses verinnnnnn
ama 3 4 kaşıkla nasıl doysunlarkii:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?