2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

harikasın ya nihana.s.a.s.

nihancım içimi rahatlattın bende o tariften riraz daha az koyuyorum suyunu katı yapıyorum biraz kaşıkla verdiğim için bişberonuda denim bii saol canımm

evet Nihan'cım sana yakın olan biyer seçelim içerenköy carrefourda olur mesela bana hertürlü uyar benim kociş arabayla atar beni bebek arabasınada koydummu benden rahatı olmas :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar: büyükçede bi masa ayarlarıs kendimize hem bebişlerde rahat eder.
Kübra şimdi bi arkadaşıma sordum oda tecrübeli bu konuda bişey olmaz zaten doysa yemez atar dedi.
Cyıldız walla panik olduk heeee ahhhhhh analık zor işşşşşşş

yaw bu arada kızlar biberon mamasını yaptıktan sonra nekadar zamanda tüketmek lazım 1 saat die biliyom amma :uhm::uhm:

kızlar dolmuş sayfalar
benim oğlanı pirinçli mama kabız yaptı bende buğdaylısını aldım o daha ii geldi. valla kızlar kutu mamalarda bi sınırlama yok bildiğim kadar ne kadar yemek isterse o kadar verin reddederse vermeyin .. nihancım canım eşinle aranı düzelt yaa evlendiğimiz ilk yıl bizde ailemle yaşamıştık eşim henüz okulu bitirmemişti mecburduk çok zordu bizim için her yönden seni çok ii anlıyorum eşimle kavgalarımız oludr hep inşallah düzelir aranız çok öptüm elvini. baya bi kalabalıklaşmışız yeni gelen arkdşlar hoşş geldinizz çok öptüm bebeişlerinizii....
benim kız kolundaki sargıyı çıkartmak istiyo ağlıyo 15 gün napıcam bilmiyorum dua edinn ..
gamzecim linam kurtulup bitirecekk dualarımız kızınla öpüyorum ....
zeynep bittimi tatilinn b12 içen benim kızz napıyım hafızam çok kötü dr verdi :)))
herkesii çok öpüyorum temizlik yaptımm çok yorgunummm az uyuyabilsem ama nerdeeeeeeee

kızlar bişi sorcam biraz önce Eylül'ün altını değiştirdim kakası yeşilimsi ve çok kötü kokuyordu. sabah fitil vermiştim o yapmış olabilirmi. cıvık değil ama olması gibi ama yeşil ve berbat kokuyor sizce ne olabilir?

merhaba kızlarrrrrrr..yeni yılın ilk gününde daha diğer sayfaları okumadım ama bir merhaba deyip okuyacağım berilden fırsat kalırsa..berilin teyzesi geldi şimdilik oynuyor onunla ama pek bir huysuz yinee:))neyse görüşürüz herkese yeniden iyi yıllarrrrrrr:)))

yaw tuğba senin bebiş nekadar tatlı öyle şapkasıda çok yakışmış yerim onu ben sanırım adı naz allah bağışlasın tatlım :1hug::1hug:

sağol canım hepimizinkini allah bağışilasın.evet kızımın adı naz.eylül ayında doğsaydı eylül naz istiyodum ama 19 ağustosta doğdu.ama olsun eylülümüz var işte bi tane.çok tatlı kızın maşallah.

canım ben naza ferro sanol vermeye başladığım günden beri yeşilimsi yapıyo.eğer sen de veriyosan o yapabilir.

canım meraba.yazını okuyunca söylemek istedim.kızın eylülde doğsaymış benim kızımla adaş olacakmış.gerçi şimdide adaş sayılır.ben eylül annesiyim ve bir kızım var.adıda eylül naz.kaydirigubbakcemile5

ayşegülcüm demek kabız yapıyor pirinçli ben dün başladım vermeye..ben oğlum zaten son günlerde 2 3 arayal yapıyo kakasını..3 gündürde yapmıyo acaba ondan olabilirmiiiii:uhm:

benim canım arkadaşlarım nasılmışş bakalım şölee bi okudum da kzlarrr hepiniz mama telaşına düşmüşünüz:) bend e hero baby nin kaşık mamalarından veriyorum bugdaylu ve meyveli olnalardan kendimde yapıorum meyve püresi içine bide bebe bisküvisi katıyorum hüpletiyolar yavrucuklareı valla:) bide yogurt yediriyorum :) yalnız benimkiler tatsız bişis evmiolar muhakkak tatlı olucak şölekaydirigubbakcemile
linamız ameliyatmı olucak öle okudugumu zannediyorum sanırım inş. hayırlısıyla atlatmıştır yavrumuz.. allahım acil şifalar versin kuzumuzaaa.s.
bu arada ooooooo çogalmışız kzlarr yeni gelen arkadaşlarımız HOŞ GELDİNİZ::
bu arade buluşma yerleri felanda konuşuyluyo bakalım :)) şöle havalar iiyken yapalım kzılar yhaa benim çıkmam da kolay olsun anlşıyomusunuz:jeyyar: gelcem valla ç oluk çocuk dinlemicem bakıcaksınzı artık bizede :jeyyar:
koşturucam hepinzii kardeşiniz neler çekio daha ii anlıcaksınzı naniknanik
yhaa valla forma bakamıyorum yhaa kızlar aklımda hep sizler varsınzı inanınkii anam bide yazmışlınız yazmışınız hiiiiiiiiiççç düşünene yok bu kız okuya bilirmi diee mirmirmirmir ama bus efer kçük küççük yazmışınız :lepi: çabuk okudum ama aklımda pek kalmadı o var yaniii sositosositohepinzizi mucuk mucuk öpüyorum yigenlerimi şöleee içime çekerek kokularını kokluyorum :asigim:

ağustos ayının güzell annelerinee
herkeze iyi seneler diliyorum, her geçen senenin ardından yeni güzelliklerin gelmesi dileği ile yeni yıla başlayalım hayırlısı ile inşş
kızlar walla çok döktürmüşsünüz geçmişi yarım yumalak okumaya çalıştım ama çookk sayfa varr yetişemiyorum size inanın sizle paylaşacak o kadar çok şeyim varki anlatmaya kalksam yazımı okumadan geçersiniz :))) şaka bi yana inş zaman bulurumda gelip paylaşırım sizlerlee inanın çok zor işyeri yıl sonu muhabettine yoğunum ( çalış sonra eve gel bebeğinle ilgilen ortalık derle topla herşeye yetişmeye çalış ahha ahh sızlanmıyayım bu yeni yılın ilk günü :)) murat yeni yıla burnunu çeke çeke girdi 2008 in son gününde hasta ettim bebeğimi o ağladıkça içim sızladı walla şimdi daha iyi gibi uyuyor inş atlatır en kısa zamanda
gamze cnm lina için dua ediyorum inş atlatacak allahtan acil şifalar diliyorum
buluşuyorsunuz öyle gördüm sankii yaa bende istiyorum ama anadolu yakasını hiç bilmiyorumm (( ama gelmekte çokk istiyorummm yaaaaaa, beni yinede ututmayınnn
tüm güzel anneleri öpüyorumm meleklerinizide kokluyorum kızlarrr

gamzecim canım linamız çabucak iyileşecek bak görceksin inş.öznurcum ertuğda 2 gün sonra yaptığında öyle kokuyo ya sorma eray bazen kaçıyo valla zehirli gazmı var bu çocuğun pokunda diyo ama gerçekten resmen genzimiz yanıyo o derece yani demir damlası nasıl bişeymiş ya kakasıda demir damlasından yeşilmiş ilk damlayı verdiğimde siyah yapmıştı.her türlü muhallabi ve kavonoz maması ve meyve püresi m.suyu mutfağımın heryeri mama kaynıyo valla son 100 ml sütüm kaldı dolapta ve başka yok bittiiiiiii bunada şükür hepinizi öptüm eşim bilgisayarımı topluyo benden bıktı adam kendi oturuyo bişe yapcak yada arkadaşıyla konuşacak yok ben oturucam kulübe gircem diye başını beynini yedim bide üstüne kalkmayınca aglayınca dayanamadı yapıyo bugün 11 de başlamıştı hala onunla uğraşıyo oh be benimde bilgisayarım var zaten bişeye tıklasam virüs girdi tıklama diyodu bende haliyle tedirgin oluyodum iyi oldu çöksede benim bilgisayarım çöker eertık allah göstermesinde bu arada dün eşimin arkadaşı sızdı traş köpüğüyle ne boyadım ne boyadım bizde adettir kim sızarsa ilk yandı kafaya traş köpüğü sıkılır üzerine mandalina kabuğundan tuıtunda aklınıza gelecek herşey konur cips de dahil çerez vs hem videoya çektik hem resmini hiç bu kadar gülmemiştim geçen yıl başından bu yana geçen yılda erayın yiyenine yapmıştık ay ne güldüm ne güldüm yeleri tırmaladık resmen krizden ya hepinizi çok öptümmm

nirdesiznizzzzzzzzzzzzzzz ben geliom siz olmuyonuz nuraycıgım h geldin canım demek muratımızda hasta oldu geçmiş olsun canım öpüyorum kuzuyu :)...

kızlarr öpüyorum sizi ii geceler benim uyku saatim geldii :)) bzi uyuyoruz mucukladım sileriii...

valla kim yaanlış yaptı bilmiyorumm kıslarr bize bi ses verinnnnnn

ama 3 4 kaşıkla nasıl doysunlarkii:uhm:

canım , 1,2 kaşıkla başlayın gün gün artırın olayına ben hiç uymadım,
Ece baktım yiyor, yiyebildiği kadarını verdim, sevdiyse ve yutmasında sorun yoksa , problem değil, tabii sindirimle alakalı bu biraz, onun içinde ilk zamanlar sab simplexi ihmal etmedim, kısa sürede o da düzene girdi :) :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…