Elfidacım ne güzel sölemişsin,inş öle olur kuşum
Öznur’cum elvin de öle.dün gene sabah 5.5ta uyudu.aslında bugün oluyo tabii.1 saat önce de kalktı.napıcam bilmiyorum ben de
Zeynep’cim cnm okuyorum bi yandan da word de cvp yazıyorum,sonra da kk ya ekliyorum cnm :) hiçbirinizi unutmak istemiyorum çünkü canlarım
Aslııı beni düşünerek bir yer seçin carrefour olabilir hani o kızıltoprakta olan sanırım e5 üstündeki,olmaz mı kızlar??
Arzum antepte misin? Sütannem antepli,bayramda gitmişti,geldi.bana çok seviyorum diye antep peyniri getirmiş.salçam daha bitmedi.bitince isterim ona göre :)
Kübracım kutu üstündekine göre veriyorum ama suyunu daha az koyuyorum koyu olsun diye.yemezse kaşıkla bazen canı istemiyo sulandırıp biberonla veriyorum cnm
kızlar merhaba bende 1ağustosda doğum yapmıştım ek gıdaya daha başlamadım. nası başlanır neler verilir
merhabalar yine sabahtan beri hastanelerdeydim geldim linayı doyurdum yatırdım derken bir girip bakayım napıyo arkadaşlarım dedim. Canlarım hepinize çok teşekkür ederim dualarınızın kızımla olduğunu biliyorum. inşallah bu zor günleri atlatacağız. okudum yazdıklarınızı ama aklımda hiç kalmadı malum kafam çok dolu sabah hastanede çok ağladım yine off sütüm iyi dayanıyor yine bu kadar ağlamaya. Hasta olan arkadaşlarım, hasta olan yeğenlerim hepinize acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda atlatırsınız. öpüyorum hepinizi...
merhabalar yine sabahtan beri hastanelerdeydim geldim linayı doyurdum yatırdım derken bir girip bakayım napıyo arkadaşlarım dedim. Canlarım hepinize çok teşekkür ederim dualarınızın kızımla olduğunu biliyorum. inşallah bu zor günleri atlatacağız. okudum yazdıklarınızı ama aklımda hiç kalmadı malum kafam çok dolu sabah hastanede çok ağladım yine off sütüm iyi dayanıyor yine bu kadar ağlamaya. Hasta olan arkadaşlarım, hasta olan yeğenlerim hepinize acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda atlatırsınız. öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?