2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:delikafadulden yaaa inşallah canım
benim yavaş yavaş iş bakmam lazım, bizim şirket fırsattan istifade doğum iznim dolmak üzereyken çıkışımı bildirdi, iyi de oldu. Bitanecik kızımla olmam ikimiz için de çok iyi oldu. ama atık çalışmam lazıım :çok üzgünüm:

herkese günaydın kızlar nasılsınız,bebişler nasıl.gamzecim lina nasıl oldu canım.pazartesi ameliyat var demek in. bir sorun olmadan atlatacak canım,bugünlerde geçecek hep beraber atlatıcaz canım.allah sağık versin.k.i.blinayı öp benim için.

slm kızlar önce likle herkesin yeni yılını kutluyorum inş. gönlümüzde ne varsaonu yaşar onunla karşılaşırız bu yıl pc nin klavyesi bozuktı anca fırsat buldum:)
hasta bebişler çok geçmiş olsun lina da inş. çabucak iileşir bambo kızın da atatır inş. anam görünmez kaza koltuktan düşmeylede hayret bişey yaa çok geçmiş olsun herkesi öp bybyby

selam kızlar
sefa canım valla mutfaktaydım abisiyle boğuşurken aşağı yuvarlanmış .. durmuyolarki bacım deli ediyolar beniii.. nese kalktı çok ağlıyodu omzuda çokk kızarmıştı . valla çatlak deyince yine rahatladım kırık die korkmuştum ..
kübra canım her bebekte ayrı etki verebiliyo ama pirinçli mamalar bazı bebeklerde kabız yapabiliyo benim oğlumda yaptı hemen kestim şimdi çok şükür biraz daha ii
nuaycım canım geçmiş olsun inş kısa zamanda iyileşir ...
seher nasıl bebişler çok yoruluyosundur yaa keşke bi ayrdım eden olsa sana.. çok öp bebişlerii...
tuğba canım Allah hep güldürsün inşallah her zaman ertuğumuz nasıl oldu annesii .. kaka kötü kokuyo yazmışssınız bi dr danışıj kızlar .. öznürda da vardı aynı sorun .. kan ilacı rengini değiştiriyo kukuyu etkilemiyo bildiğim kadar ... nese sabah işleri bitireyim gelirim sonraaa çok öptümmm

kızlar merhaba bende 1ağustosda doğum yapmıştım ek gıdaya daha başlamadım. nası başlanır neler verilir

günaydın kıııııııııııızzzzzlarrrrrrrr biz çok iyiyiz maşallah ayşegülcüm yeme problemimiz çok fazla yemesede 100 ml içiyo 4 saatte bir çok şükür çözüldü.altı da iyileşiyo yavaştan inş.canım ertuğ bi ara 10 günde yapıyodu ordan kokusunu ezberledik canım dr baktı bir kaçgün yapmasa olur o koku dedi kontrolde yine sorarım sagol canım.hepinizi öpüyorum ertuğu dışarı çıkarıcam çok huysuz sıpam belki faydası olur

tuğbacım sevindim canım iyi olmasına.gezdir bakalım ertuğ beyimizi gözü gönlü açılsın çocuğun,kış geldi biyere çıkamaz olduk valla.bizim yerimizede gezin dicem ama yarın bizide götürücek babamız gezmeye.annemlere falan uğrucam biraz dolanır alışveriş yaparım belki.çok bunaldım artık dağıtmam lazım benim biraz.neyse kızlar hepinizi öpüyorum daha fazla uzatmayım çenem düşecek

merhabalar yine sabahtan beri hastanelerdeydim geldim linayı doyurdum yatırdım derken bir girip bakayım napıyo arkadaşlarım dedim. Canlarım hepinize çok teşekkür ederim dualarınızın kızımla olduğunu biliyorum. inşallah bu zor günleri atlatacağız. okudum yazdıklarınızı ama aklımda hiç kalmadı malum kafam çok dolu sabah hastanede çok ağladım yine off sütüm iyi dayanıyor yine bu kadar ağlamaya. Hasta olan arkadaşlarım, hasta olan yeğenlerim hepinize acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda atlatırsınız. öpüyorum hepinizi...

kızlar merhabalar öncelikle yeni yılıız kutlu olsun.egemçarşamba günü hastalandı sizin anlayacağınız zor bir yılbaşıydı.burnumuz tıkandı hafif öksürük var bugün biraz daha iyiyiz dr.umuz eczamneden bir damla hazırlattı burnunao biraz iyi grldi.küçük bey damlatmam izin verse daha iyi olacak artık bütün ilaçları tanıo ve kıyamet koparıo çay kaşığıyla burnuna damla damlatıorum.bir de inanılmaz huysuz hep zırlanma pozisyonunda d,ş mi çıkarcak neeller hep ağızda çiğneme hareketleri yapıo ama çok yoruuldum.sürekli kucak oyun muhabbetgece 1lere kadar uyumama pilim bitio şarj makianm yok:)eeh annelik yeni başllıo bence

merhaba nasılsınız canlarım kaydirigubbakcemile5
yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorumkaydirigubbakcemile2
biz dün aslı teyzemize gittik eşlerimiz tanıştı ve bizi çok güzel agırladı herşey için çok çok teşekkürler sana cokzahmetler verdik yemekler süperdi cokacimcoook
ama düzgün foto çekemedik bikaydirigubbakcemile3 ece uyudu hihoyyytege yanyana cok tatlılardı ayyyy kuzenide vardı eceyle oynadılar inşalllah enkısa zamanda hepberaber buluşuruz:asigim:

Slm herkese,ay ben yakında ya deliricem ya da bayılıp kalıcam.gece uyumamaktan.elvin uyuduğunda yani ayağımdan bıraktığımda saate baktım saat sabah 07.02 ydi.ay noluyo bu çocuğa anlamadım yok mu çözümü kızlar offf.bi de sesini öğrendi ciyak ciyak değişik sesler çıkarıyo tüm gün gece de dahil :) devamlı oynayacağız hanımefendiyle !!!
Cyıldızcım hiçbir kaşıkla anlar mı kuşum :) alemsin.birkaç kaşık ver cnm,tadını alsın anlasın bakalım ne yediğini kuzum.endişelenme yoğurt,muhallebi,m.püresi deneyebilirsin teket teker cnm.ben deli gibi dr listeyi verdiğinde hepsine aynı gün başlamıştım :) öle de devam ediyo zillim :)tabii yoğurtla m.püresini dönüşümlü veriyorum.cnm milupanın sütlü pirinçli yada 5.aydan sonra hero babynin sütlü irmikli ballısını da verebilirsin.
Kübracım cnm benim ne demek afiyet olsun ömer efe’me,yesin de büyüsün oğluşum.alıştı mı yiyo mu?
Öznur’cum eylül biraz üşütmüş olabilir o zaman yeşil olur kaka cnmcım,sıcak tut bir sonraki kaka da düzelir,elvin’in de oluyo bazen cnm
Ayşegül’cüm cnm inş şu 15 gün çabuk geçer kuzumun da kolu iyileşir inş,zor küçük çocukta sargıyı tutmak di mi?
Nuray’cım cnm damadım hasta mı oldu?geçmiş olsun çabucak iyileşsin oğluşum inş,kokla benim için
Elfidacım benim de çalışmam lazım ama elvin’i nsl bırakıcam bilmiyorum.bakıcı bulmam gerek içim rahat değil ama durumlar kötü nolcak bilmiyorum
Arzuuu aslı ne güsel tanışmışsınız,ahh bi araba olsa gelicem sizlere walaaa
Gamzecim cnm inş lina’m atlatacak hayırlısı ile cnm benim kokla benim için
Diğer annelerim hepinizi ve kuzularımı öpüyorum

kızlar merhaba bende 1ağustosda doğum yapmıştım ek gıdaya daha başlamadım. nası başlanır neler verilir

cnm emzirirken ek gıda veren anneler topicinde paylaştık cnm ek gıdaları.ben 4.ayda başladım emziremediğim için orada listeyi de görebilirsin,hayırlı olsun sağlıkla büyüsün cnm bebişin

selam kzılar nasılsınızzz...
babamızı bu sabah uğurladık.kampa gittiii((
o gider gitmez de oğlum ateşlendii.bi de ishal gibi(
sanırım diş çıkartıyoruzz.yada dışarı çok çıktık bu aralar üşüttükkk valla bilemiyorumm..alt damağında iki tane beyazlık var.
bu arada kızlarrr oğlum bugüne kadar hiç emzik emmemiştii ama artık emiyoo:)) çok rahatlıkmış valla.
hiç sallamıyorum emziği veriyorum kendi kendine uyuyoooooo:))
biz daha ek gıdaya başlamadıkkk..bu hafta içi aşıya gidicez başlatıcak sanırım dr muz....
kan ilacı kullandığımızdan beri ereninde kakası yeşill.kına gibi...kokusuda çok kötüü.ben kan ilacından diye düşünüyorumm..
hepinize güzel bi gün diliyorumm..
allahım bebişler hasta olmasın..AMİNNN​

gamzecim üzüme arkadaşım lina senin üzüldüğünü hissetmesin,dayanıklı ol canım linada senden güç alsın.hep iyi düşün olurmu bu günlerde geçecek sonra biz burda geçmişden bahsedicez canım.çok geçmiş olsun canım,kendinize çok iyi bakın.ikinizide öpüyorum.

merhaba arkadaşlar,nasılsınız bebişer nasıl...ben geçmişleri okuyamıyorumartık..genelde uzun süre giremeyince çok zor oluyor okumak.....umarım herkes iyidir...güzel,sağlıklı,mutlu,huzurlu ve tüm dilekleirizin gerçekleştiği bir yıl diliyorum...

canım linanın nes var ben geçmişi okuyamdım da.....çok geçmiş olsun ...

gamzecimm çok geçmiş olsun canımm.seni çok ii anlıyorumm..inşallah en kısa zamanda düzelirr güzel kızınn..dualarımız sizinleeeeeeeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…