2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurcancım Allah kavuştursun cnm,oğluşuma da geçmiş olsun.kokla benim için,bursa'da kar var mı hala?anneannem yılbaşı günü hastaneye yatırılmış,gene üre yükselmiş,çıkarmıyorlar,diyalize bağlayacaklarmış.çekirgede yeni bir hastane varmış,ordaymış.ahh gelemiyorum da sinir oluyorum burada

valla yorgun savaşçı gibiyim( bi kıza bi bebeğe .. nihancım canım zor olmaz mı ahh canımm yemeğini tuvaletine herşeyini ben yaptırtmak zorundayım bi de hareketli düşmesin diye peşinde helak oldum inş iyileşssin razıyım .. elvi n niye böle oldu canım ilaç neydi verdiğin a.... x mı. ben büyük oğluma kullanmıştım ölçüyü çokk azalt o zaman fayda eder . yani çay kaşığının çeyreği ama dediğim ilaçsa ya da özele yaz ..uykusuz bebek çok zor bilirim ... ALLAH kolaylık versin canım..
tuğba canım 10 de bir mi yapıyo kakasını canım yaa .. çok bunaltır bu durum yavrunu ahhh ahh kabızlığında acısını çektim senide çok ii anlıyorumm zeytinyağı devam et ama diş bazen ishal bazende kabız yapabiliyo işte gezmelere gitmişssiniz gezin bizim yerimize de ...
nurcan canım Allah kavuştursun eşin gitmiş ... yavrunda hastaymış geçmiş olsun kuzuna da..
buluşmalar da devam ediyo ne güzel bizim böle bi şansımız yok ne yazıkki pek uzuaktayız ama bi gün belkii ..
nese kızlar çok öptük herkesi işlere kaldığım yerden devam edeyimmm(

selamlar kızlar
bu gün karma aşımız vardı onu yaptırdık geldik sizin yazılarınızı okudum anca yazabiliyorum.
Gamze canım güzel haberleri bekliyoruz ayın 5'inde ameliyat olacaktı yanlış hatırlamıyorsam hemen iyileşir inşallah kuzucugun.
NURCAN canım allah kavuştursun bu arada eren'e de çook geçmiş olsun.
Bamboo canım kızına da tekrar geçmiş olsun

selam güzellerr

oğlum 4 gündrü kaksını yapmyı 2 gündürde muhallebi veriyodum ondandamı oluyo acaba bugün vermicem bakimm
niahancım muhalallebiyi sevdi bide senin dediğin hero baby denicem
eliff nerelerdesin senn ece nasıl
nuraycım geçmiş olsun murataa ne kadar korusakta hasta oluyolarr
nurcan sizede geçmiş olsun canımm..ereni öptüm
ayşegül canım kızın için sana geçmiş olsun demeyi unuttum canımm zor oluyodur senin için inş düzelir en yakın zamanda öptüm ikisinidea.s.

diğer bebeişler ve anneler öptük hepinizi

canım çok güzel yaa.kızlarımız adaş ve kızın da çok tatlı allah bağıilasın.bu arada alttaki takvimi nasıl koydunuz

MAŞALLAHH oğluşuma afiyet olsun cnm benim

ay eşim aradı şimdi kesin deilmiş arabayı alması sinirim bozuldu,inş alsın tubişimmmmm,bunaldım evde walla yaaa

canım saolasın
kübracım yazmıştım pirinçli mama yapabiliyo bazen benim oğlanda da yaptı bende heronun sütlü buğdaylı 4. aydan itibaren olanlardan aldım şimdi ii çok şükür .. ömer efemizde düzelir inşallah ...
nihancım addalaramı gidiynuz :))) çok öpüyoruzz a.s.

selam arkadaşlarım, he4rkesin iyi olmasını diliyorum. Farkındasınızdır giriyorum okuyorum çıkıyorum yazmaya fırsatım olmuyo pek okurken düşüncelerim oluyo ama sonuna doğru unutuyorum zaten. Nihancım ben artık sinir olmayı erteliyorum. Kalkıyoruz ondan sonra türlü şeyler deniyorum kuzumu yormak için çok hoşuna gidiyor çokda gayretli bir şekilde katılım gösteriyor. Sonra uykusu geliyor. O zamana kadar benim pilim bitmiş oluyor ama olsun en azından böyle yaparak biraz daha uzun uyumasını sağlıyorum. Tavsiye ederim. Gamze cim Linamız hep aklımızda bak ne güzel sütünde kesilmiyor azalmıyor diyorsun Allah arttırsın yavrumuza yarasın inşallah. Kübracım canım çay kaşığıyla zeytin yağı ver kuzucuğa belki kabızsa ondanda yapmıyordur. Nurcancım size geçmiş olsun. Ayşegülcüm Allah acil şifa versin ve kolay gelsin. Unuttuklarım gücenmesin dualarım sizinle. öptüüüüüüüm

selam arkadaşlar maşallah oku oku uykum geldi artık ama bu sefer yazayım dedim yeni yıl hepimize vücudumuzdan taşacak kadar sağlık cebimizden taşacak kadar para, içimizde coşacak kadar sevgi mutluluk versin inş.
Gamzecim geçmiş olsun canım inş. iyiliklerle geçer vede bu son olur hastane ziyaretiniz inş. sağlıkla büyüsün Linamız
Bambocum geçmiş olsun tekrar canım Rabbim beterinden korusun
Nurcancım Allah kavuştursun canım zaman su gibi akıp geçsin gene gelsin babanız inş. bu arada Erenimize de geçmiş olsun
Nuraycım Muratta hastaymış galiba geçmiş olsun
Ve diğer ismini hatırlayamadığım bebişleri hasta olan arkadaşlar Allahım sağlık versin inş.
Nİhancım sıkma canım canını eşinin çocuğunun kıymetini bil zor günler geçiriyoruz doğru ama sinir yaparak huzurumuzu da kaçırıyoruz Rabbim bol sabır versin Elvinimize de bol uyku versin inş.
Tuğbacım bizde de öyle birisi sızdımı o gece o yandı erkeklere makyaj yapıyoruz bizde genelde erkekler sızıyor zaten
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizde bu arada Bursa' da çoğaldı ne güzel
İstanbulda buluşucak arkadaşlar Bursa Carrefourda buluşsanıza bizde gelelim :)
Aslı,Arzu,Nİhan,Nuray,Nurcan,Tuğba,Bambo,Kübra,Cyıldız,Bahar,Havva,Özge,Melek,Seher,Canan,Elif,Dilek,Kezban ve diğer arkadaşlarım hepinizi öpüyoruz busemle bu gece çok rahat bi uyku yaparsanız inş. bebişlerinizde erkenden uyur dilerim Allaha emanet olun hayırlı geceler

herkese iyigeceler.gamzecim çok geçmiş olsun allah şifasını versin linamızın umarım çok başarılı bir operasyon geçirir canım.ahhhh nihancım hala düzene giremedimi elvin hanımın uykuları canım yaa sende bittin valla neyse allah sağlık versinde yavrularımıza biz yorulup uykusuz kalalım sorun deil dimi canım.kübra geçmiş olsun efeciğe kabız olmuş kaanda birara öyle olmuştu ben z.yağı içirmiştim dr.um bana çok kızmıştı boğazında gıcık yaparmış ve ağır gelirmiş z.yağı nihanın bi formülü vardı gazete parçasını kıvırıp z.yağına bulayıp fitil yapıodu sanırım o daha ii anlatır ben unuttum valla:)ben kaana kabız olduğunda armut rendeleyip suyunu içirmiştim çok güzel yapmıştı kakasını sende dene istersen canım.ay kızlar geçmişi okuyamadım çok umarım herkes iidir yanlış hatırlamıyosam nurayın oğluşuda hastaymış çok geçmiş olsun hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum.canım arkadaşlarım gelelim bize bugun pnomokok aşısı oldu kaan hemşire aşının ateş yapacağını söyledi eve gelir gelmez fitil verdim çok şükür şu saate kadar herangi bişi olmadı ama ben uyumaya korkuyorum yaa gece ateşlenirmi acaba kızlar biz ilk defa olduk bu aşıyı acaba yine fitil versemmi napcamı bilemiyorum yabuarada oğluşum 9kilo 100 gr 75 cm olmuş maşalah çok çabuk bbüyüyolar allaha çok şükür hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum lütfen uyanık olan biri varsa bana cvp verirse çok sevinicem

hehehe buarada nasıl olduysa gebelik takvimi eklenmiş bana çok tuhaf oldum ayyy:)

canım tekrar fitil vermene gerek yok ateşlenirse ver benimkinde ateş yapmadı ama yinede vermiştim
bebişleri hasta olan arkadaşlarımız hepinize geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

slm kızlar cnm çok sıtkın Eylül'ün kakasına tahlil yaptırdım sonuç şu

renk: açık kahverengi
mukus: var
lökosit 3-4 adet
eritrosit: 1-2 adET
amip: görülmedi
parazit yumurtası : ENTAMOBEA HİSTOLOTYCA KİSTİ

offfffffff dr. dedi dizenteri başlagıcı olabilir falan dedi. ama dizanetri olursa günde 4-5 dafa kaka yaparmış kanlı olurmuş ama bizde öyle bişey yok. mikroskopik incelemede çıktı bu sonuç yarın gidip detaylı kaka tahlili yaptıracaz dua edin nolur bişey çıkmasın . üffff anlamıştım kakasında bi sorun olduğunu inşallah yarın kakasını yaparda tahlile götürürüz. dr. un dediğindende pek bişey anlamadım ne olduğunuda şuan bilemiyorum bakalım yarın belli olur.

Bütün annelere sevgilerrr ve sabırlar ve güzellikler diliyorum ,

TREND , ben varım, umarım gitmedin :İ)

NİHANCIĞIM, canım benim inşallah iyi bir iş bulabilirsin, Elvinle ilgili Bakıcı olayına kendini alıştırmalısın, çok bağlandık, nasıl kopacağız ben çalışırsam Kayınvalideme bırakacağım için içim biraz daha rahat.

GAMZEE canım benim, Linama çok geçmiş olsun, ağlayarak okudum , heAllah yardımcınız olsun, inşallah kısa zamanda atlatır, herşey güzel olacak, merak etme canım arkadaşım , daha büyük rahatsızlıklar vermesin Allahım
Ece'nin de 1 gözünde kayma var, iyice netleşti. Doktor araştırıyoruz, iyi bir doktor bulmalıyız

ÖZNUR EYLÜL; senle tanışmamıştım, bayağıdır pek uğrayamıyorum :İ) yeni birsürü arkadaş görüyorum , ve süperrr yaaa
bu arada geçmiş olsun , inşallah dizanteri değildir, inşallah önemli birşey çıkmaz
benim kızımda bugün 5 kez kaka yaptı, 2-3 defa normalidir , şimdi benimde içime kurt doğdu , 1 kere de yeşil gibiydi, nasıl üşüttümmü , diye şaşırdım, ki ev sıcak, o ihtimalde çok zayıf

DARK ELF canım bazen 5 kez de yapabiliyolar benim oğlum da bi ara 5 kez yapıyodu ama dr olabilir dedi zaten sonra tekrar eski haline döndü.

öznur canım inşallah kısa zamanda atlatır ..kakası . kötü kokuyo yazmıştın dimi ... ya bu dizanteri nerden bulaşıyo bu bebişlere ne kadar dikkat etsekde olacak oluyo işte ... geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…