2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIN KIZLAR
herkese güzel bi hafta sonu diliyorum,Bu gün bursa yağmurlu hava acayip kapalı ben de yarın babamız arabayla bizi gezdirir diyodum ama yağmur devam edecekmiş sanırım.ya ben bu ara çok bitkin hissediyorum kendimi böyle oturup ağlamak geliyo içimden hiç bişey yapasım yok ne bu acaba depresyona mı giriyom ne :)))aman allah korusun da sanırım hep eve kapalı olmaktan kaynaklanıyor bu durum çünkü önceleri çalışıyordum gerçi şubatta başlayacagım şimdiden stres yapmaya başladım o kadar saat oğluşumdan uzak nasıl duracagım diye.öğlen gidip akşam gelecegim işten allahtan annem bakacak da o yönden rahatım.ammma da çok yazdım sabah sabah içinizi karartıyorum ya
neyse tekrar GÜNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYDDDDDDDDIIIIIIIIINNNNNNNN

günaydınnnnnnnnnnnnnn benim canım arkadaşlarım bugün nasılsınız bakalımmmm... inş. güzel bir hafta sonu geçiririzyerimsenibenkızlarr yazdıklarınızı gün arası okuyorum ama yazı yazamıyorum çünkü vaktim olmuyoo bi ona koştur bi bunaa olmuyo vakit bide tabi ev işi yemek felan derken bakıyorumki olmuş akşam :) ama sırtımın agrısına ölüyorum yhaa bide regl olucam sanırsam agrılarım varr kadın olmak anne olmak ne zor iştir yahuuuukafamçokkarıştı
Nİhan akşam buluştnuzmu kıs :) vala bend e çok istiyorum yhaa buluşmayı sizlerle:icecream:
Arzucugum canım ohhh ne güsel eşlerinizide tanıştırdınız valla bu kadınlar kulübü süper bi yer yhaaa:enbuyukkk:
gamzecigim bursa carrefour damı buluşulsun valla az gülmedim hee :)))) kıs keşkem olsa ne ii olur bencede degişiklik yhaa :jeyyar:
öznurcugum canım geçmiş olsun valla ben hiç böle bişi ile karşılaşmadım allahım tüm bebeklerimziide korusun canım allahıkm acil şifa versin kuşuna inş. çabuk atlatır canım yhaa :Saruboceq: amin..
gamzecigim canım linamız nasıl iimi inş ii olur canım tüm kalbimle istiyorum bunu inş.. allahım senin yanın da canım buna eminim allahım tüm annelerin dualarına cvb veriri... bizlerde senin yanındayız canım inş. linamız ii olucak dualarımız seninle canım...
kızlar size diorum ama bendemi uzun yasdım nehhh delikafadulden

ohh ohhh bzidee 11 gn sonra 5 ayı bitircez:sm_cool: geriye kalıyoooo 7 ayyy delikafadulden hemen büyüsünler yhaaa valla çok zor -tatlicadiarzu-

herkeze günaydınn kızlarrr güzel bir hafta sonu diliyorum
oğlum şükür atlattı artık burnuda akmıyor öksürmüyorda şükür, şu çaylardan alacaktım hala alamadım tavsiye edeceğiniz bitki çayı varmı oğluma verebileceğim?? ahh bende dışarı çıkarmak istiyorum oğlumu hemen hasta oluyor o yüzden eve kapanıyoruz çok üzülüyorum oğlumu gezdiremiyorum diye ( inş bi kaç aya kadar havalar düzelirde gezeriz bol boll :)
öznur cnm geçmiş olsun benim oğlumun kakasıda ek gıdalara geçtikten sonra hep yeşil oluyor walla hiç tahlil etirmedim ama dr kanlı olursa sorun olur demişti.. ayy inş bişey yoktur bak bende endişelendim şimdi
seherciğim büyorlar walla hiç anlamıyorum zaman nasıl geçiyor yaşlarınıda kutlayacağız inş yine burdaa hihoyyyt
aylin cnm ben fitil hiç vermedim aşı olduğunda ateş yaparsa demişti zaten dr çok fazla endişelenme bence eğer ateşi baktın fazla atarsın bi fitil kaana
hepinizi öpüyorum miniklerinizide kokluyorummmm

günaydın anneler ve yavruları.hasta olan miniklerimize geçmişler olsun dedikten sonraaaaa
gelelim konumuza....
ahhhhhhhhhhhhh ah... çalışmaktan bahsetmişsiniz.gelin siz onu bana sorun kızlar...bebişim 56 günlükken anneme bırakıp çalışmaya devam ettim...ilk gün çok kötü geçti.minicik bir bebek, sana muhtaç...senağlama aklıma geldikçe gözlerim doluyordu.masama resmini koydum ilk günden beri...baktıkça daha bi özlüyo insan.ama minicikken bırakmaya alıştım ya şimdi çok zor gelmiyor açıkcası...oda alıştı.eğer aklı ermeye başladığı zaman 8 aylık falanken bıraksaydım oda zorluk çıkarırdı...bırakıp işe giderken ağlardı.ama böylesi onun içinde iyi oldu...sabah dedesi seviyor ilgileniyor.ananesi evini topluyor,yemeğini yapıyor.sonra dedesi dışarı çıkınca ananesinin işi bitiyor.sadece sinemle ilgileniyor.akşam gidiyoruz yemek yiyoruz.ben bulaşıklar-(e okadarınıda yıkayayım dimi ama nasılsa hazır yemeğe geliyorum.) falan derken sinemle babası ilgileniyor.işim bitince (annemin evini güzelce toparlıyorum tabiiii) kendi evimize gidiyoruz.hiç bi işim olmadığı için geri kalan zamandada ben oynuyorum sinem hanımla...yani günün her saati biri ilgileniyor.sosyal bi bebek benimki.kalabalık ortamlara alıştı şimdiden.hafta sonları halaları dayısı falan...bizimki dört köşe oluyor tabiii.kucaktan inmiyo hanımefendi...
bazen düşünüyorumda evde otursaydım.işti güçtü o kadar ilgi gösteremeyecektim belkide yavruma...malum ev hanımlarının işi bitmiyor.evde olunca.ben yemeği bile orda yediğim için eve gelince hiç iş çıkmıyor bana...çalışınca çocuğunu dahada özlüyo insan ,daha bir ilgileniyor.
çalışacaklara allah yardım etsin alıştığınız için bebişlerinize zorlanacaksınız ama bunlarda geçecek...herşey onların geleceği için değilmi...
herkesi öpüyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
wrose öksürüğü nasıl atlattınız benimki hala arada bi öksürüyo ama dr boğazında ve ciğerlerinde bişey yok iyileşti diyo şaştım ben bu işe

günaydın arkadaşlarrr
keyifler nasıll.umarım tüm anne ve bebişler iyidirr..
aaaaaaa bu gebelik takvimleride nerden çıktı tövbe tövbe yaa...bu arada hala regl olmadımm ben.. ne zaman olucam merak ediyorumm..
çalışan anneler işiniz zor valla.ben hafta sonu anneme bıraktım eşimle dışarı çıkyım .aklım evde kaldıı.oğlumu düşündüm hep.
öznurcum geçmiş olsun .valla şu kaka işi benimde kafama takıldı.neyse hafta içi aşıyı gidicez ozaman sorucam dr.
c yıldız nasılsınız bakim tatlı oğluş ii dir umarım..
ecenas nerdesinizzzzz?
tüm arkadaşlarım ve tatlı minikler hepinizi çok öpüyorumm...kendinize ve miniklerinize ii bakınnn:1hug:.

canım iyiz çok şükür dün karma aşıyı olduk atlattık çok şükür şimdi uyutuyom oğluşu bi yandan da yazıyom ben de senin gibi emziği vereyim dedim ama almıyo benimki diş etlerini kaşımaya çalışıyo yalıyo ama kesinlikle emmeye çalışmıyo tiksiniyo
öznur canım geçmiş olsun kuzuna valla şimdi benim aklıma da takıldı niye oldu ki acaba?benimkinin kakası ekşimsi kokuyo normal sanırım.benimki uyandı yine​

wrose öksürüğü nasıl atlattınız benimki hala arada bi öksürüyo ama dr boğazında ve ciğerlerinde bişey yok iyileşti diyo şaştım ben bu işe

cnmm ben ılık su veriyorum dr sormuştum bence çok işe yaradı sende bi dene istersen, çok büyük geçmiş olsun cnmm

günaydın kızlar

biraz önce Eylül kakasını yaptı babasıda kaptığı gibi teste götürdü. bakalım sonuç ne gelcek bilgilendircem sizi.

Cyıldız, Dark elf, Nurcan, Seher Bamboo, Wrose, panik atak canlarım tşk ederim ilginiz için. iyiki varsınız.....
daha kahvaltı yapamadım 5 dakika durmuyor offfffff

herkese günaydınnn...ilk olarak öznurla başlamak istiyorum canım çok geçmiş olsun eylülüme.ya çok kurcalamak değil niyetim ama şu kaka davası benimde canımı sıkıyo perşembegünü yaklaşık 4kezz kaka yaptı ve ogüne kadar hep yeşil sümüksü kıvamdaydı perşembe günü çok lolması dikkatimi çekti.ve bugüne kadar henüz yapmadı ne türlü şikayetininz oldu ben hep yeşil olmasını demir ilacına bağlıyordum ama artık kafama takılıyor.
çalışan anneler hakikaten işiniz çok zor ama sizden daha zor olan bebeklerimiz.bende çalışan bir anne babanın çocuğuydum anneannenin büyüttüğü çocuklar için çok daha zor hatta ilkokul da sınıfta ilk ben okumuştum ve kırmızı kurdelem takılırken annem geç gelmişti o anı benimle paylaşacak kimsem yoktu oda bu duruma çok üzülmüştü ama çok sorumluluk gerektiren bir idare yönetiiciliği yapıyordu o da haklıydı ama ben de haklıydımo gün o küçücük aklımla dedim benim çocuum olduğunda ben çaılşmayacağım şimdi bu sebeple evdeyim.evet artık hayat çok zor sizler de çok haklısınız bayıla bayıla bırakmıyorsunuz ama ben bu işi zamanında çok ciddiye aldığım için düşüncem böyle.sizlere saygım çok büyük!!bence en azından özel zamanlarında elinizden geldiğince yanlarında olun:))benim kide baya dramatik bi hikaye oldu:)))))

ceyda'cım günaydın ya bizimkide yeşil sümüksü ve acayip kokuyordu. ama entersan bişi oldu şimdi kaka yaptı o sarı ve normaldi. ben demir ilacı kullanmıyorum ama aklıma bişi geldi 2 gün önce prinç unu vermiştim kutuyu okudum şimdi demir ilaveli yzıyor acaba ondanmı diye düşünmeye başladım. eşimde cebini evde unutmuş geri çağırıp demin yaptığı kakasını vercektim. ama demirden olsa kist falan dio test sonucunda walla kafam karıştı şimdiki kakasıda normal anlamadım walla

öznurcum bizimkide aynı anlattığın gibi ve en son perşembe günü son kakası normal sarıydı Allah allah bekleyim bakiim nasıl yapacak bugün yaparsa gözlemleyim.eşin geldiğinde beni haberdar eder misin özellikle eylül için merak ediyorum durumu.

slm aneler tatlı bebişler
kıs öznur bizimde öle oluyo bende demir ilacına dün başladım yinede çok geçmiş olsun inş. ii çıkar sonucu kızlar hafta sıonu rahavetimi çöktü nerdesiniz ayrıca bu hamilelik takvimleride nerden çıktı :):):):)herkese güzel bir gün diliyorum

tabi ceyda'cım merak etme bilgi vercem. ama kızlar dr kakasında normalin dışında bi durum görürseniz mutlaka kaka tahlili yaptırın erken teşhis için çok önemliymiş. zaten ucuzda bişey kafanıza takıldıysa hiç beklemeyin yaptırın. çünkü çocukta çoğu hastalığı kaka ele verirmiş ihmale gelcek bi konu değil sizi korkutmak için değil bilgilendirmek için söylüyorum yanlış anlamayın panik olmadan bi tahlille iş çözülüyor.

herkese güzel günler....
hasta olan bebişlere çoooook geçmiş olsun.
valla bi gün girmedim sayfalar dolmuş taşmış bi ara okurum inşallah...
dün oğlanı sağlık ocağına götürdüm kilosunu merak ediyodum.
9350gr. 66.5 cm.(maşallah) çok sevindim.
bebişleri kokluyorummmmm

çok sağol Sefa'cım bakalım sonucu bekliyorum

o zaman allah korusun bi şey vatsa ben ihmalim başıma iş açacak çünkü ege uzun zanmandır böle yapıyor ahh öznur içime kurt düştü napiim şimdi kakayı beklemem gerek heralde demi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…