2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

panik yapma tatlım kakasını yapınca ver babasına yaptırsın bi kaka tahlili belki bişey yoktur. madem çok kafana takılıyor enazından rahat olursun bebeğim.

ya hayır anlamadığım ege emio ek bi şey yemio banyosunu bile madran suularla yptırıyorum nasıl bir mikrop bu?

ceyda walla sen benden paniksin acele etme yapar bebişin streste yapma tatlım bak kızıyom heeeeeeeeee :jeyyar::jeyyar:

ya sorma ceyda bezin ,temizleme mendilinin, pişik kreminin en iyisini kullanıyorum. altını değiştirmeden mutlaka ellerimi yıkıyorum tırnaklarımda kısa ayyyy anlamış değilim SAKINA N GÖZE ÇÖP BATARYA WALLAHİ DOĞRU

selam arkadaşlarım,

Nihancım çok geçmiş olsun canım annanene. İnşallah bir an önce düzelir.
öznurcum kaka olayını çok takma kafana arada oluyor öyle bebişlerde. Benim kızımda bazen yeşil ve sümüksü yapıyor hatta kan pıhtıları bile oluyor ama ertesi gün düzeliyor. Şimdi demir kullandığımız için rengi koyu kahve gibi çıkıyor. Sonucu bizede bildir canım. Yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz. Deryacım kızım göz kapağı ameliyatı olacak göz kapağı düşük görmesini engelliyor onu kaldıracaklar. Bebişi hasta olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun. Zeynepcim maşallah oğluşuna tam patitis olmuş :)
Ben artık bir süre giremeyebilirim kızlar. Yarın hastaneye yatıyoruz ve pazartesi saat 11 civarı ameliyata girecek kızım. Çok korkuyorum gerçekten ama geçecek biliyorum. Burada atlattık diye birlikte sevincide paylaşacağız inşallah. Ben mesaj atıp bildirmeye çalışırım gerek Nihana gerek Tuğbaya siz onlardan haber alırsınız. Eve dönüncede yazarım size inşallah. Zor bir dönem daha bekliyor beni ama sonrasında inşallah herşey çok güzel olacak. Dualarınızı esirgemeyin yeter. Hepinize desteğinizden ötürü çok teşekkür ederim.

ya hayır anlamadığım ege emio ek bi şey yemio banyosunu bile madran suularla yptırıyorum nasıl bir mikrop bu?

senden geçer canım geçecek olduktan sonra. ayrıca madran suyla banyo yaptırmak da çok doğru bişiy deil bence. mikroplardan ne kadar koruyabiliriz ki bebişleri??? bağışıklıklar mikroplarla tanışarak olacak. dikkat etmeli ama çok aşırısı da doğru deil diyorum ben.
ayrıca yoktur bişiyi. yeşil olur kaka üşütünce de,demir ilacından da. takip et ve stres yapma naçizaneeeeeee

evet ben biras pnikliği abartanlardanım.şimdi 2 sorum var?:)))))))2 gündür kaka ypmıo okuduum kadarıyla fazla dışkılama belirtisiymiş.2.buu bi tonnn para verdiimiz rota aşısıııı bi işe yaramıo muuuuuuuuuuuuu

Ceyda'cım rota aşısı % 100 koruyucu değil bebeğim. pek güvenmemek lazım. ve ben rota aşısınıda yaptıramadım :1no2::1no2:
Gamze'cim nasılsın cnm? rahat ol tatlım stres yapma Allah'ın izniyle meleğimiz atlatacak.

herkese merhaba.hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum.öznurcum korkma inş. bişeyi yoktur eylülümüzün.iyi haberlerini bekliyoruz.

biz geldik nasılsınız bakalım ecemin gözü gecmedi ya dr ditcektik ama hava cok kötü burda bakalım hafta arası iyi olursa götürcem hepinize teker teker saglık diliyorum hasta olan kuzular biran önce iyleşsin öpüyorum siziiiiiiiii

rota aşısı zehirli ishalden koruyor(allah korusun) çok daha tehlikeli ve ölümcül olan ishal dizanteriyle aynı şey deil asla

izmirin suyunu bilmem duydunuzmuazla arsenikliii kızlar bizler ymeklerde b ile kullanmıyoruz ki ben de tam fazla olan ilçede karşıyakada oturuyorum.
bu arda gamzecim dualarımız sizinle hayırlısıyla geçecek senin için çok zor tabii ama sana ihtiyacı var.

cnm geçmiş olsun haberim yok bişeymi oldu kuzuna ??

herkese merhaba.hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum.öznurcum korkma inş. bişeyi yoktur eylülümüzün.iyi haberlerini bekliyoruz.

inş. tuğba'cım dediğin gibi olur tatlım

Elfidacım canım çok sağol, gözünü ihmal etme sakın bir an önce götür doktora. Doktorumuz 4. aydan sonra bebeklerin görmesi tam olur herşeyi renkleriyle görürler bu yüzden ameliyatını acil yapmalıyız demişti. Sende haç vakit katbetmeden götür meleğini. Öznurcum Lina bugün çok hapşırıyor hasta olacak diye ödüm kopuyor ameliyat öncesi. Doktor sakın hasta etme ameliyat yapamayız demişti. Şurda 1 günümüz kaldı umarım hasta olmazda ameliyatını olur daha fazla strese giremem yüreğim dayanmıyor. Ihlamur veriyorum ara ara.

Ceyda seninkinde ishal durumu varmıki??? yoksal normal yeşil ve sümksü bi kakamı? ishal durumu varsa rota virüsünden şühe edebilirsin. ama yoksa ilgisi yok yani tatlım. ama aşılar % 100 de korumuyor kızlar

günaydın canlarım nasssınız bakim.ben çok iyiyim çok şükür herşeyimiz yolunda bebişimle.dün muhtşm bir gündü kızım geldi süt annesini görmeye bu arad eşlerimizde tanışmış oldu nihan zaten çok sıcaktı eşide öyle sanki çoktandr dost gibiydik akşam .eşlerimizde öyle yani akşam süperdi tek kelimeyle bu arada buluşacaklar büyük ihtimalle bende varım ggggggıııııııııı geliyoooom sürpriz yapacaktım gelecektim ama dayanamadım valla hatta nihanada söyleme diye akşam tembihledim ben söyledim nihanla gelcez inş.hemen buluşaaaak ya heyecenlandım.öznurcumçok geçmiş olsun canım inşallah bişe çıkmaz kuşum ertuğda dün ishal olmuş o kadar yapmışki pijamasına taşmıştı buğünde öyle yapmış ama bizimki dişten yapıyo bidedr.doğal bir toz verdi düzene girsin diye onukullanıyoruz ama gittiğimde kokusunu bende sorcam.ceko canım bende senin gibi düşündüm ve bıraktım işimi kararlıyım bebegimi kendim büyütücem inş.bende en çok bu kararı yiyenlerimi görünce aldım çok zorlandılar.ama insan mecbursa yapacak bişe yokmalesef sonuçta onlar için çalışılıyo şimdilik kendi yağımızla kavruluyoruz çok şükürhamd olsun eşimde canın ne istiyosa öyle yap yaşa sonuçta birtane bebek istiyoruz tadını çıkar anneliğin diyo sagolsun bende bolbol çıkarıyorum hepiniziiiiiiii öptüm .bu arada bebekleri uyumayan arkadaşlar vitamin şurubu kullanıyosanız dr sorun bırakın ertuğa yemediğiiçin vitamin vermişti 2 gün önce yiyo diye vit.vermedim bıraktım uyuyo azda olsa yavrumun enerjisi ordan geliyomuş nihanımda unutup akşam 6da veryomuş elvinime uyumaz tabi sabaha kadar dedim maş.iyi yiyo zaten yatıyolar neyle yakacak bu kadar enerjiyi bide vitamin verirsek tabi uyumuyolar benden tavsiye denedim gördüm bu arada devit3 degil he dr.verdiği ayrı vitamin şurubu varsaöptüüüüm uyandı paşam yarım saat uyudu maşallah kuzuma

Gamze'cim Allah'ın izniyle gripte olmaz Lina cnm pozitif düşün gerçekten öyle düşününce negatif bişey olmuyor. ıhlamur veriyosan düzeltir merak etme kendinide üzme kızının sana en fazla ihtiyacı olduğu durumla karşı karşıyasın sende zayıf düşersen olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…