he ozaman ishal durumu yok endişe etme. ishal olsa rotadan şühe edersin ama ishal yokki ege de. belki seninki demir ilacındandır. ama ben demir kullanmıyodum oyüzden tedirgin oldum. eylül'de 2 günde bir bazen günde 1 defa yapıyor hemen hemen egeyle aynı. bi sorun yoktur ama çok kafana takılıyorsa yaptır sen şimdi sabah kadar kurarsın
ohhhhhhhh be eşim geldi şimdi bişey çıkmamış bugün başka hastanede yaptırdık dünkü yaptırdığımız tıp merkeziydi. dün çıktı bugün bişey yok. tıp merkezi beceremedimi ne. zaten eşimden sonra kakasınıda yapmıştı ya sarı ve normaldi. dr. a sormuş üşüttüysede olur demiş. ters bi durum yokmuş yani.
Öznurcum gözün aydın canım. Hastanelerde böyle yanlış sonuçlar çıkabiliyor. Linanında idrar kültüründe mikrop üremişti. Özel laboratuvara götürüp yaptırdım hiçbişey çıkmadı. Oluyor öyle yanlışlıklar ama biz yıpranıyoruz o da ayrı tabi. Öpüyorum canım.
aman nedir bu kaka derdi ya herkesde aynı sorun nerdeyse. valla oğlumun dizanteri olduğunu duyduğumdan beri bezini alıp inceliyorum nasıl yapmış rengi nasıl katı mı cıvık mı bir gün bir kakayı bu kadar incelemeye alacağımı hiç düşünmezdim.bakalım hele daha neler görecez aman Allah dermansız dert vermesinde hepsi geçer bu arada kakasının sümüklülüğü gitmiş katı yapıyor , bu seferde kuruyor yapar yapmaz , temizlemesi çok zor oluyor
öznurcum gözün aydın canım çok şükür.gamzecim canım mutlaka arıcam sizi canım arkadaşlarada yazarım çabucak olcak linam ameliyatını sonrada hemen iyileşecek inşallah annesi gibi çok güçlü benim prensesim gör bak annesi
benim oğlumun kakasında da kan pıhtıları oluyodu ben de o zamanlar acayip panik yapmış çocuğu acile götürmüştüm meğerse makatta çatlak olunca öyle olurmuş ama ben nerden bileyim ağlaya ağlaya bi hal olmuştum sonra kendiliğinden düzeldi.eğer ateş kusma ve kakada kan olursa o zaman tehlikeli olurmuş doktorum öyle demişti
öznureylülcüm saol ecemin göz kanalları tıkalıymış ama ilaclar geçirmedi 3 aydır devam ediyo inşalllah geer salı tekrar gitcez dr bu sefet karta göze götürem senin kuzununda tahili temiz cıkmış gecmiş olsun
selam kızlar.öznurcum geçmiş olsun eylüle inşş.tahlilleri temiz çıkar.yaaa kızlar kaanın ateşi popodan37.8 sizce yüksekmi fitil vereyimmi yada başka bişe önerirmisiniz bana daha fazla yükselmesinden korkuyorum
popodan ise 38 ve üzeri ateş oluyo bazen kakadan dolayı da biraz yüksek çıkabilirmiş benimkinin de bi kere 37.7 olmuştu popodan ama dr bişey vermedi ama takip et bakalım aşı mı oldunuz?bazı bebeklerde pnomokok aşısı ateş yapabiliyormuş biz de dün karma aşısı olduk ben de gelince bi çay kaşığı tylol şurup verdim
ya bizimde kaç gündür brun tıkanıklığı gıbı nefes alırken zorlanma var dr.çarşamba günü eczaneden bir damla hazırlattı ama o kadar işe yaradı.bu klimlar mahvediyo çocukları buhar makinesi falan işe yaramadı bu sefer nem ölçerde ideal sınıra gelemiyor bir türlü.ne yapacağımı şaşırdım.geçen gece bizimde makattan ateş 38.4 çıktı calpol verdim düştü.bütün bebeklerinizi korusun Allah...