2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cyıldız evet canım dün pnomokok aşısı oldu hemşire eve gider gitmez ateş düşürücü ver dedi fitil verdim iki gün takip et dedi bugun işte böyleyiz bende şurup vereyim saol canım

bende aşılardan yarım saat önce calpol veriyorum daha kolay atlatıyor aşının yan etkilerini ve bazen sebepsiz huysuzlandığındada 1 çay kaşığı veriyorum
buarada arkadaşlar artık pnomokok aşısını sağlık ocaklarıda yapıyormuş yaptıranınız varmı
hepinize çok çok geçmiş olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
ii akşamlar kızlar nasılsınız evet pnomokok olduk ve çok ateş yapıo bende parasetamol içerikli ilaç verdim kıslar hasta bebişlere geçmiş olsum

herkesss kaçmış

tuğba kıs bakıyorumda Nihan döktürmüş size. yaw yakın olsanız bende gelirdim ama çok uzaksınız be bacım . şakkıdışakkıdışakkıdı
Nihan belli olmaz bi bakarsın eser gelirim walla.

Slm kızlar dün akşam tuğba’cığıma gittik,yeme yedik çay içtik sohbet muhabbet,veletlerimizi sevdik.elvin ertuğ’un hoppalasına bindi.ay bayıldım ben de elvin hoppalayı sevince.o da ertuğ gibi uyuya kaldı hoppalada,tavsiye ederim kızlar alın bence,rahatlık walla.bütçeyi ayarlayalım alacağız bizde :)çok güzel bir akşamdı tuğbişim her şey için teşekkürler
Aylincim cnm geçmiş olsun kaan’ıma,maşallah oğluşuma ne kadar uzamış boyu.Allah nazarlardan saklasın
Gamzecim cnm aramız iyi şimdi şükür bi anlık öle bizde oluyo işte zırt pırt,napalım.siz nasılsınız kuzum?ahh bi gelebilsem bursa’ya,anneannem de hastanede zaten..aklım orada yani
Öznur’cum cnm geçmiş olsun,inş ciddi bir şey yoktur,hafif bir üşütme olsun inş cnm.
Ahh elfidacım sizlerin anne yada k.valideleri var benim de öle bakanım olsa hiç düşünmeyeceğim ama nerde anneciğim olaydı bakardı birtanem benim,normalde bile bana bırakmazdı ki zaten.offf.bu arada ben de senin gibi düşündüğüm için rota yaptırmadım.hem rota virüsü 4-5 yaşında olabilen bir hastalıkmış ve şimdi olduğu aşı o zamana etkili olmuyormuş kızlar.
Nuray’cım cnm murat’ım iyiymiş sevindim.havalar berbat dediğin gibi,ödüm patlıyor elvin hasta olacak diye.bizim evde pek ısınmıyor,hırka yada yelek giydiriyorum ev içince.Allah korusun kuzularımızı
Sanem’cim inş çalışırsak bizde senin gibi çabuk alışırız cnm.dediğin gibi 7-8 aylık olunca bebeişlerimiz için daha zor oluyormuş ayrılmak,okumuştum.şimdi düşününce bile gözlerim doluyor ortada fol yok yumurta yok :)
Cyıldızcım size de geçmiş olsun cnm oğluşumuz aşı olmuş maşallah :)
Zeynep’cim maşallah patitisimize:) tocaman oldular yaa di mi?
Gamze’cim saol cnm,yanında bile olamıyorum aklım bursa’da walla. birtanem hayırlısı ile geçecek ameliyat ve lina’mız iyi olacak,bugünler anı olacak ohh diyeceğiz inş cnm.dualarım sizinle,lina’mı öpüyorum ve seni de..
Tuğbişim vermişsin haberi geliyorum diye sürpriz noldu kıııı :)
Arzu’cum cnm yaa ne dir bu ece’min gözü yavrum inşallah düelir be gülüm
sefacım cnm size de geçmiş olsun

mrb kızlar hepınızı cok ozledım bızım pc mız bozuldu sagolsun kocam yapcam dıye ıcını acıp dahada ıyı bozdu neyse artık yapıldı nezamandır gıremıyordum artık burdayım buarada kızım hala memeyle kavga edıyor gene aynı emmıyor bıseyde yemıyor ustelık ıdrar yollarıda iltihap yapmıs kuzumun ustune bıde ishal oldu off yok napcam ben bu kızla bılmıyorum havalarda ıyıce sogudu evden dısarı cıkdıgımız yok pek fazla sayfa okuyamadım umarım sızlerde bebıslerde ıyılerdır bız gecen hafta pnomokok asısı olduk veremle beraber saglık ocagında ates yapar dedıler bende fıtıl vermısdım nolur nolmaz dıye sanırım pnomokok asısı ates yapıyor

nil cnm hoşgeldin kuzuma da geçmiş olsun cnm,havalar dediğin gibi soğuk çok dikkat etmemiz gerekiyor miniklere

cnm pnomokok Eylül'de ateş yapmadı ama bazı çocuklarda yapıyor. bide ateş düşürücüleri genelde doktorlar aşıdan sonra ateş yaparsa verin diyolar yani aşının arkasından gerek görmüyolar. benim 2 doktorum var ikiside aynı şeyi söyledi. beslki ateş yapmıcak oyüzden fitil vermek gereksiz. geçmiş olsun bu arada.
emmiyor demişsin cnm sütün az olmasın bir sağ dene çünkü öbür türlü anlayamıyorsun. sıkınca geliyor ama arkası varmı yokmu sağmadan bilemezsin belki az geliyor bebeşin emmek istemiyor. mesela Eylül'de öyleydi memede ağlıyordu meğer sütüm azalmış çocuk doymuyormuş hemen mamaya geçtik mamada da pek iştahlı sayılmaz 4 aylık 6 kilo civarında pek iştahlı değil anlayacağın.

Nihan'cım sağol tatlım sorma biran korktum ama Allah'tan bişey çıkmadı. tontiş napıyor iyimi?

kızlar bu arada bi şi sorcam.elvin artık beşiğinde yatmıyor 3 hafta falan oldu benimle yatıyor.kolları artık sığmadığı için rahat etmiyor.bebeğim için ayrı bir odam yok.şu anda sepetinin olduğu yere alacağım şey sığar ama ne alacağıma karar veremedim.park yatak düşünüyordum 2.5 yaşına kadar falan yatabilecek.karyola düşündüm büyüyenlerden hiç olmazsa ilkokulu çıkarır o yatakla.fiyat epey farklı ama sanki o daha uygun gelir diye düşündüm.siz ne dersiniz,sizce ne yapıyım kızlar?karyola alırsam başka parçasını alamayacağım yer olmadığı için.

[FONT="Comic Sans MS" havalar düzelsin gelcem tatlım.

]Nihan'cım sende nasıl beşik varki tontiş sığmıyor?
bence büyüyen yataklardan al derim hem uzun zaman kullanır. park yatakta iyi aslında hem oyun olarakta kullanabilirsin ama çok uzun süre kullanamazsın. malum devir hesap devri büyüyen yataklardan alırsan senin için daha uzun süre kullanışlı olur . ben Rylül'e beşik aldım odası yok miniğimin yatak odasına koydum ama beşiği 70 cm 130 cm baya bi süre yatar ben uyku seti cibinliği yatağı içinde 350 ytl ye almıştım hemde Mdf. burda bi fabrika satış mağazası var çok uygun. istersen senin için fiyat alim dicem ama senin ev avrupa yakasındaydı dimi?[/FONT]

beşiktaştayız öznurcum sen bi fiyat alabilir misin?sallanan büyüyen beşik karyola dediğin di mi cnm?

önemli degil canım arkadaşım herzaman beklerim nihanım ve hepinizi arkadaşlarım.bende de park yatak var gördün nihancım ben çok memnunum stork canım kirazbebede var şu an indirimde hatta 165 den 139 a düşmüş daha araştr ama canım bizimkide onun yanındaki oda indirimde canım

tamam Nihan'cım ama pzt alabilirim kapalıdır yarın. bildiğim kadarıyla Avrupa yakasındada şubeleri vardı ben pzt yazarım sana . sadece beşik büyüyebilen ve sallanan. sen kaça sormuştun?

tuğbişim ben de seninkinden gördüm b.taşta 150 ytl dedi ama onu 2.5 yaşına kadar falan kullanabilecekler.almışken diyorum daha uzun kullansın,malum durumlar kötü o yüzden karyola alallım diye düşündüm,araştırıyorum
öznurcum ben fiyat almadım hiçbir yerden.netten bakıyorum ama çok pahalı bi tane beğendim 389 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…