2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tamam tatlım ben öğrenip haber vercem inş. 389 dan ucuzadır.

ii akşamlar kızlar
öznurcum canım gözün aydın valla bu ayrı sonuçlardan bıktık bi yer başka bi yer başka biz de şaşırdık ne yapacağımızı boşuna telaşlandırmışlar seni de çok öpüyorum eylülü..
gamzeciim canım linamız inşallah üşütmemiştirde bi an önce olup biter dualarımız kızınla unutma pzt olup bitecek inşallahh
nihancım canım valla park yatağı bende önereceğim :)) çok kullanışlı oluyo 3 yaşına kadar ideal ama sen daha da ilerisi için düşünüyosun... kullanım açısından park yataklardan ben de memnunum inşallah uygun bişey bulursun ..
çok öptüm anneleri ve mis kokan bebişleri oğlum uyandııı sonra gelirimm yine

ayşegülcüm walla park düşünüyordum ben de ama dahs ilerisi için ötekiler daha iyi sanki. babamlar bana da ondan almışlar.turuncu kremdi benim karyolam.ortaokula kadar yatmıştım :)

Ayşegül'cüm sorma cnm insanın aklını karıştırıyorlar boşuna telaş ettirdiler yani sinir şeyler
Nihan'cım taksit yapıyorlar ama peşin alırsan baya bi indirim yapıyorlar bide özelden msj attım cnm sana bakarsın

GÜNAYDIN KIZLAR
bu ara en erkenci ben oluyorum ne iş?bağımlı oldum resmen foruma:))illa bakacagım kim ne yazmış diye valla özlüyorum sizi:))) benim de stres atma yerim burası sizlerle bişeyler paylaştıkça mutlu oluyorum.hepinize güzel bir pazar günü geçirmenizi diliyorum

merak etme canım ben de çok erken saatlerde giriyorum ama oğlum sabahları çok uyumadığından bakıp bakıp gidiyorum fazla yazamıyorum.aynen ben de burada stres atıyorum malum kış hava soğuk evden bir yere gidemiyoruz buraya girmekten başka hiçbir eğlencem yok:1no2:

mrblar herkeze aman kızlar valla ıyıkı hamıleyken kesf etmısım bu sıteyı kadınlar kulubude olmasaydı napardık bılmem yalnız fena bagımlılık yapıyor hepımızede sanırım aynı:)

selamm
valla bende siteye bakmadan duramıyorumm..yazamasam bile mutlaka bakıyorum konulara.
nasılsınız bugün

tünaydın herkeseeeeee:)

herkesin pazarı huzurlu ve mutlu geçsin inşallah tüm bebişler sağlıklıdır umarm hasta olanlara da tez zamanda sağlık versin Rabbim ...
öptüm hepinizi

herkese selammmmmm a.s.a.s.
nasılsınız kızlar???

şimdi Eylül'e milupanın sütlü prinçli muhallebesini verdim 1 kase yedi kızım çok beğendi demek. cokacimcoookcokacimcoook ayyy çok mutluyum sonunda bişeyi beğenerek yedi. hihoyyythihoyyyt bu kız beni yemek konusunda çıldırtıyor ağzına bişey sürmüyo mamayı zor veriyorum nolacak böyle bilmiyorum :1no2::1no2:
yarın Nihan'ın menüsüne başlıcam meyve suları falan bakalım sonuç ne olacak

herkese ii pazarlar.öznurcum milupanın sütlü pirinçli muhallebisi kavanoz mamamı ben organik sütlacını veriyorum kaana bide sizinkinden deniyeyim

yok Aylin'cim kutuda ılık suya karıştıp yapıyorsun pişirmiyorsun yani oyüzden çok pratik. evde muhallebi yapıyodum zor oluyordu onun tadını da beğenmiyordu hem. bunu beğenerek yedi dene istersen tatlım sende.

oznurcum bende bı kac defadır muhallebı verdım yedı pırınc unu muhallebısı kendım yaptım milupanın altım tek posetlık olandan yedı kutusunu aldım tahıllısını begenmedı cadı bend eevde yapıyorum aynen sevdıgı bı bu bıde muzu sevdı ya ama pırınc unundada hıc bı besleyıcı bısey yok ama yedıgı bısey olsun barı bu cadıların

günaydın kızlar ay kendime geldim halası 2 saat baktı ertuğa bende uyudum kaltım kaynanam kavhaltı hazırlamış ooooo süperdi yani en son hamileliğimde böyle uyumuştum 2saat bile yetti ya .bende tam bagımlıyım valla yazamasamdA OKUYORUM BU ARALAR ERTUĞ DURMUYO ALTI KÖTÜ YİNEYA YARIN KONTROLÜMÜZ VAR BAKALIM NE DİCEK YOKSA KORTİZONLU KREMMİ VERECEK YA ONUDA KULLANMAK İÇİME HİÇ SİNMİYO DERİYİ İNCELTİYO DÜN NURCANIM ARADI SAGOLSUN ODA DELİK DELİK YAPIYOMUŞ DEDİ OF YA BAŞKA ÇARESİ NİYE YOKKİ BUNUN DAHA ŞİMDİDEN 2 TÜP BİTRDİM BİDE REÇETEDE BEBEGE ZARARLI OLABİLİR DİYO DR.BUNU DENİCEZ İLLE DİYOOO NURCANIM NAPCAZ KIZ SENİNKİ DAHA ZOR CANIM YA HERYERİNDE BİZİMKİ GÖBEGİNDEN POPOSUNA KADAR KOLTUK ALTLARI KULAK ARKASI BOYUN KIVRIMLARI NURCANINKİ DAHA ZOR KIZLAR VALLA HERYERİNDE BİDE EREN KAŞIYOMUŞ YÜZÜ HEP KAN İÇİNDE KALMIŞ ELDİVEN TAKMIŞ NURCANIM ALLAH ŞİFAMIZI VERSİN HEPİMİZİN BEBEĞİNE ŞİMDİ GAMZEMİ ARICAM LİNAM NASILMIŞ YAZARIM KIZXLAR

Nil'cim ben hiç rastlamadım tek poşetlik olanlara burda marketlerde pek çeşit yok büyük mafketler bakmak lazım ama hava soğuk diye çıkamıyoruz. öyle daha iyi aslında değişik değişik verilebilir. ben aldığımın paketi 8 ytl ben senin dediğine bakim bide.

herkese güzel haftasonları...a.s.
nihancım inşallah hem kesene hem de gönlüne uygun bi beşik bulursun tatlım. gerçekten bebek eşyaları ateş pahası. Allaha güç gelmesin ama bebeğin bu kadar masraflı olacağı aklıma gelmezdi. tabi emmemesi de bunda çok etkili.
aylincim en son yazmışsın ateşi koltukaltından. düşüktü. iyiki ilaç vermedin bak. öpüyorum kaanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…