2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

daha hastaneye gitmemişler hazırlanıyolarmış kızlar allahım sag salim saglığına kavuştrsun linamızı amin

zeynepcim ertuğ doğduğundan bu yana teni dermatit canım ya erendede (maviş nurcan)aynı hastalık çıkmışara ara geçiyo sonra tekrar başlıyo heryeri pancar gibi kıpkırmızı iltihaplıyo sonra derisi soyuluyo of of

ben size kızımla yazıyoru şuan durmuyor da kucağımda bilg. a bakıp gülüyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tuğba cnm ya hiç düzelme yokmu ertuğ'da ne illet bişeymiş bu yaaa minicik çocuk nasıl katlansın offffff zor hele onu öyle görmek bi anne için çok zor olmalı. :çok üzgünüm::çok üzgünüm: inş. en kısa zamanda düzelir :Saruboceq::Saruboceq:
Allah'ım nolur Lina'ya ve Gamze'ye yardım et :Saruboceq::Saruboceq:

hımmm çok geçmiş olsun. sizlerden birinde de vardır heralde di mi?cilt hastalıkları zordur. ben çoooooook yaşadım. biliyorum. geçmiş olsun

ERAYIN BABAANNESİNDE VARMIŞ canım benim tenimde çok hassas ertuğ bana çekmiş pamuk gibi bende çok beyaz tenliyim allaHIM SAĞLIĞINA KAVUŞTRSUN YAVRUMU İNŞ.SORMA öznurcum her altını açtığımda içim yanıyo gözlerim doluyo ağlamamak için kendimi zor tutuyorum çünkü ertuğ açınca çok mutlu oluyo coşuyo benim üzüldügümü hissetmesin diye bende gülücükler saçıyorum annelik böyyle bişeymiş demek kızlar bu arada milupanın sütlacını almıştım ertuğ bayıldı normalde milupanın hibişeyini yemez ama buna bayıldı öznur dene canım benimkide pek yemiyo ya eylülüm yemeye başladı he çok sevindim canım ertuğda yiyo artık az az olsada maşallah meleklerimize allahım bizlere bağışlasın onları amin

gecmıs olsun tugbacım baska bı dr larda aynı teshısımı koydular daha bukadar kucukken neyse ins gecer hasta bebıslerımıze allah sıfa versın oznurcum benım adım sedef nil kızımın adı bilgınıze:)

herkese merhaba epeydir girmiodum tam 21 sayfa birikmiş hepsinide okuduk 15. sayfada ebrar dumadı beraber mücaeleyle okuduk süreklii klavyenin tuşlarına basıyo sayfayı aşagı kaydırıo şimdide yaklaştırmıom die barıoo :) bu günlerde çok hareketli ellerinden tutunca oturuyo ,emziğini agzına götürüo ,diş kaşıyıcıyada alıştık ,birde etrafında ne bulursa battaniye ,çarşaf vs tutup agzına götürmeye çalışıo sonrada yüzü kapanınca çırpınıo hiç bağırmyoda bu yüzden çok tedirginim agzına bişi sokup bogulur die hiç yanlız bırakaya gelmio veee dün artık dönmeye başladık bende koltuktan düşer die yere battaniye ve çarşaf serdim çok hoşuna gitti habire saga sola dönüo dün anneannemiz teyzemiz ve dayımz bizdeydi gece annem ben ebrara bakim sende rahat uyu dedi saat 2 e kadar uyuyamadım aklım kızımdaydı saat 3 de kız kardeşim ebrarı getirdi susturamıoz die:) bende yanıma yatırdım hemen uyudu onsuz 1 saat 1 yıl gibi gelio aglasada bagırsada o hep benim yanımda olsun rabbim hiçbirimizi bebişlerinden ayırmasın inş....2 gün öncede kabız oldu 3 gün kakasını yapmadı çok huzursuzdu dr.aradım gliserin fitili yarm ver dedi 1 saat geçmeden yaptı sebze çobasına patates ve pirinçi çok az koy dedi o kabız yaparmış meyvada armut ver dedi.ebrarda epeydir kına gibi yappıodu demekki demir ilacındanmış bende ek gıdadan sanmıştım.neyse çk uzattım ebrar durmuo lina,ecenas,murat ,eylül,ertuğ ve ismini hatırlayamadıgım hasta olan bütün bebişler allahtan acil şifalar diliorum ve tüm bebişleri öpüyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
ANADOLU YAKASI BULUŞMASINA GELECEKLER :

1- ASLİİİ
2-ECENAS(ARZU)
3-ÖZNUR
4-ÜNVERE(ELİF)
5-TREND(AYLİN)
6-KÜBRA
7-SEHER
8-NİHAN(AVRUPA YAKASINDAN)
evt arkadaşlar ve yerimizide belirleyelim havalar güzelleşince hemen buluşalım.[/QUOTE]
evt başka gelen yokmu...

Tugbacım canım geçmiş olsun bizimde aynı kulak arkası,poposu, gıdıgı dedign gibi hep kırmızı hngi kremleri kullanıyorsun. kortionlu olanlar hangisi.
Gamzecim Linamız saglıcakla atlatır inşallah güzelim Allah kolaylık versin.
bütün hasta olan bebilerimize geçmiş olsun acil şifalar..
Nihancım anneannene acil şifalar canım inşllah daha iyidir.
bizde dün dra gittik balgamımız varmış şurup kullanıyoruz.anne olmak gerçekten zor ama iyiki varlar benim hayat kaynagım,herşeyimm. havada ne kadar kötü ruhum sıkılıyor.
herkese güzel pazarlar.

aslı kız sen çocuğa meyve suyu vermeye gitmemişmiyidin Arzu'yla beni kandırdın siteyi okuyosun demek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he kıs arzu kandırıyor bizi aslı nerdesüünnnn şimdi kesin meyve suyunu vermeye gitti galiba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hazır yapmışken Eylül'e de yap kıs ........

sedefcim kavonozda ama bir kokusu var iğrenç ama ertuğ sevdi keçi sütü var gibi kokuyo annem zorla içirmeye çalışırdı ordan biliyorum keçi sütünüde.asicim elocon pomat canım şuan kullandığımız ama oda fayda etmez oldu çünkü ertuğun bünyesi benim gibi hemen benimsiyo ilacı vuudu benimde öyle durmadan ilaç degiştririm bir kontrol hapını benimsemedi :) bu arda hap kullananlar varmı hangisini kullanıyo bana jasmin varmı galiba onu önerdi arkadaşlarım sütüm bitti malum ne kadar prezevatifle korunsamda korkuyorum hapda kullanıcam ben önerilerinizi bekliyorum bu arada aslıcım bende geliiiiiim kız bir aksilik olmazsa yazdım ama görmemişsin bekcisiz olulmuuuu

ayıp ettin tuğba sensiz olurmu kız Nihan'da gelmek istiyor ortada biyer bulalım. yaa nezaman buluşcas Aslı sabırsızlanıyorum ammaaaaaa

sedefcim doğum yaptığımda hastanede ne kadar çocuk dr varsa gördü hepsi çok beyaz tenli çok işin olcak bebeginle dedi erken sünnet ettirin tozdan koruyun siagara dumanından uzak öpmeyin zaten daha öpemiyorum ya azcık dudagımı çok azdegdirerek öpüyoruz şap şap öpemedim kuzumu daha şöyle şap şap öpmek istiyorum ama az basır dudagını hemen yanaklar kızarıyo bunada şükür allahım beterinden korusun .aslicim dr ne diyo size peki sizemi kortizonlu kullanıyosunuz

aslı kız sen çocuğa meyve suyu vermeye gitmemişmiyidin Arzu'yla beni kandırdın siteyi okuyosun demek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee aslı napıyon kız sen,,kandırıkcııı

he kıs arzu kandırıyor bizi aslı nerdesüünnnn şimdi kesin meyve suyunu vermeye gitti galiba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hazır yapmışken Eylül'e de yap kıs ........

evt şekerler m.suyumuzu içtik damlalarımı aldık altımızı temizledik geldik kandırmadıkkiii hihoyyyt
öznurcum tabi yparım kızımızada armut elma kokteyli yaptım minnoşa bayıla bayıla içti ki tok olmasına ragmen cokacimcoook

zaten nihanla gelcez kızlar inşallah evet ya havalar ısınsın yada birgünlüğüne güneş çıksın dua edin bu kadar anne ua ederse mutlaka tutar ama aynı gün için edinde iyi tutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…