2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ANADOLU YAKASI BULUŞMASINA GELECEKLER :

1- ASLİİİ
2-ECENAS(ARZU)
3-ÖZNUR
4-ÜNVERE(ELİF)
5-TREND(AYLİN)
6-KÜBRA
7-SEHER
8-NİHAN(AVRUPA YAKASINDAN)
9-TUĞBA(BEKÇİMİZ) kaydirigubbakcemile5

evet sedef ya sende çok uzaksın be kuşumm. kısmet belli olmaz belki bigün yolun düşer gelirsin. tuğba ben çoktan başladım dua etmeye evde hapis olduk resmen carrefoura giytmeye bile korkuyoruz üşütecek die. ilk güneşte buluşalım ozaman sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

ayy kızlar havadan mıdır bilmiyorum ama içm sıkılıyor aglamak istiyordum biraz rsahatladım sayenizde.

ohhhhhh yarasın tosunuma ayy kübra prinçli muhallebi nasıl bişeymiş öyle Eylül öyel bi doyduki kendi kendine uyudu ay nazar değmesin süpper süpperrrr hihoyyythihoyyyt
akşama gidimde markete yeni bişeyler bakim bunu eşim almıştı.

iyi pazarlar arkadaşlarr
tuğba cnm çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm alerji çok kötü yaa biz nasıl bakacağız diye uğraşırken cnmm allah acil şifalar versin ertuğ ya inş atlatır hemen mavişş erende aynıymış çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun allah dermansız dert vermezin onlar iyi olsunlar gerisi boş walla
asli cnmm bende çok gelmek istiyorum ama nasıl gelecem karşıya biraz büyüsün murat atlarım arabaya getiririm ama şimde hiç cesaret edemiyorum yalnızken durmazzki benimkii (
yaa bizimki yemiyor kiloda almıyor ne yapcam ben şaşırdım yoğurt sevmez meyve sevmez muhalebi sevmez ee ne yiyecek bu çocuk ayy çıldıracam sütüm artık yalnızca gece için yetiyor hipp organik mama mız var onu içiyor allahtan hazır hipp marka elma-armut meyve püresini yiyor benim yaptığımı yemiyorrr en sevdiğide sebze püresi bayıla bayıla yiyor walla bende elime ne geçerse koyuyorum içine sebze olarak yesin diye ama ben oğlumun kilo almasını istiyordum en son 7100kgr dı alsa alsa en fazla 200 gr almıştırrr ayy sinirlerim bozuluyooo nasıl kilo aldıracam ben oğlumaaa yardım edinnn lütfennn

öznurcum ben çıkıyorum 2güne bir valla yoksa tırlatıcam bu arada 5 aylık bebege neler yapacagımızı araştrdım malum link vermek yasak kızlar .bu ayda bebeklerin bol olduğu yerlere götürüp onları izlicekmiş ben migrosa gidiyorum oyun yerleri var orada baktı geçen hoşuna gitti atıyorum arabasına kalın battaniyeyle iyice sarıyorum çok şükür bişede olmuyo .ayna koayacakmışız yatagına bebek aynaları varmış.2:renkli(ben siyah yaptım gördüğü renkkırmızı beyz ve siyah hheee çorabının ayak ucunu kesip bileklerine takacakmışız ellerinikullanması daha iyi olurmuş(gerçekten 2 gündür yapıyorum dişliği tutamayan ertuğ memesiyle diş kaşıyo o derece faydalı maş.) fenerin ucuna renkli kagıttan kalpler kelebekler vs yapıp ucuna yapıştırıp gölge oyunu yapcanız duvara yansıtıp gece lambaları kapatıp daha fener alcam.

wroseçok sagol canım kız belki dişi çıkacaktr ertuğda öyleydi dişleri çıktı maşallah.uyunca o uyanmadan saat kurup uyanıcan dayıcan biberonu hayatım içtiği kadar içcek gerisini yavaş yavaş sıkıp içereceksin yutkunuyolar sıkınca korkma ertuğda 6950gr aLDI GİBİ GELİYO KİLO İNŞALLAH YA canım bide sütlacı dene ertuğda yemeyen bebeklerden ama çok sevdi milupanın sütlacını bide yoğurduna 1 tane cicibebe ez de koy o zaman yer belki

WROSE senin bebşin kilosu bize göre iyi gene benimkide aynı neler denedim prinç unu bile verdim ama çok gaz yaptı bıraktım. 1,5 kilo ekstra alsa ne iyi olur walla ama olmuyor napalım sağlıklı olsun da.

tuğba arabamız var aslında ama genede korkuyorum bişey olcak diye. ama çok bunaldık önümüzdeki hafta sonu götüreyim bari sarar sarmalarım gerçi bizimkisi alışkın 20. gününden beri hep dışarlarda.
bu arada neler düşünmüşsün öyle şu çorabı bende dednicem sen gölge oyununu dene tutarsa haber ver bende yapim.

b arda iyide tok tutuyo galiba oğluşum hala uyuyo maşalah 41 kere maşallah maşallaha kızlar alın sütlaç yavyularıma çabuk onlarda sütlaç istiyo uyumak için ay allahım çok şükür vitamini kesince uyku uyuyo kuzum ya anam hiç uyumuyodu demek vitaminden miş d3 veryorum tekrardan oh be dünya varmış kollarım nefes aldı azcık

öznurcum bu oyunları çocukdr ve psikolog yazmış araştrdımda gördüüüm ok deneyim yazarım sonucu bizim dr umuz karda yagsa 3 günde bir dışarı çıkarıcaksın diyo yoksa sende bunlaırsın bebeginde canın a okur diyo gerçekten doğru valla 1 hafta çıkarmamayayım çok huysuz oluyo bende iyice sarıp hiç gidemesem sitenin bahçesine iniyorum 15 dak durup çıkıyorm eve o bile yetiyo canım

bi de o çoraplara düğmeler kurdelalar ziller filan da dik tuğba aman başından ayrılma. felaket faydalı bişiy. bende bi kitap var orada vardı harika oyunlar
ellrini kendi yüzünde veya sizin yüzünüzde herhangi bir yere değdirdiğinde isimlerini söleyin.
ışığı açıp kapayarak "açık kapalı" diyin veya kapıyla
bir kutunun içine ses çıkaran şeyler koyun yuvarlayın sallayın. benim oğlum çıngıraklarını rahatlıkla kendi sallıyo artık. memesini ağzından çıkarıyo ağzına sokuyo dişliklerle dişini kaşıyo. bu oyunlarla oldu eminim ben
bebeğe sürekli ismiyle seslenin başka hitaplar kullanmayın adını öğrenmesi için.
sesinizi farklı tonlara getirerek adını söleyin ...........
bissürü vardı hatırlamyorum

vitaminle uykusuzluğun alakası ne anlamadım ben?
benimki gayet iyi uyuyo

tuğba bende acd3 kullanıyorum. 2 gündür unuttum vermeyi bişey farkettim eylül 2 gündür uyuyor hemde gece gündüz şaşırdım :1shok::1shok: demek doğruymuş kıs sana kim dediki. ay vermim bari direk d vitamini kullanim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…