wroseçok sagol canım kız belki dişi çıkacaktr ertuğda öyleydi dişleri çıktı maşallah.uyunca o uyanmadan saat kurup uyanıcan dayıcan biberonu hayatım içtiği kadar içcek gerisini yavaş yavaş sıkıp içereceksin yutkunuyolar sıkınca korkma ertuğda 6950gr aLDI GİBİ GELİYO KİLO İNŞALLAH YA canım bide sütlacı dene ertuğda yemeyen bebeklerden ama çok sevdi milupanın sütlacını bide yoğurduna 1 tane cicibebe ez de koy o zaman yer belki
zeynepcim canım d3 degil bu viatmin dediğim dr.ertuğ bi ara 70lm yiyodu ya 24 satte o zaman yemiyo bari vitamin verelim demişti supra vit.diye bir vitamin verdi hepsi var içinde d3 vermen bunun içinde var dedi bende yediği halde devam ettim vit.baktımki çocuk hiç durmuyo yeyince de iyice hiperaktif oldu sorma 4 gündür vermiyorum 2 gündür gündüz uyuyo maş.canım normalde hiç uyumazdı da
bi de o çoraplara düğmeler kurdelalar ziller filan da dik tuğba aman başından ayrılma. felaket faydalı bişiy. bende bi kitap var orada vardı harika oyunlar
ellrini kendi yüzünde veya sizin yüzünüzde herhangi bir yere değdirdiğinde isimlerini söleyin.
ışığı açıp kapayarak "açık kapalı" diyin veya kapıyla
bir kutunun içine ses çıkaran şeyler koyun yuvarlayın sallayın. benim oğlum çıngıraklarını rahatlıkla kendi sallıyo artık. memesini ağzından çıkarıyo ağzına sokuyo dişliklerle dişini kaşıyo. bu oyunlarla oldu eminim ben
bebeğe sürekli ismiyle seslenin başka hitaplar kullanmayın adını öğrenmesi için.
sesinizi farklı tonlara getirerek adını söleyin ...........
bissürü vardı hatırlamyorum
ii pzarlar kızlar
evett bebeklerimiz artık büyüyoo benimde oğlum mamay püskrtüyo uzattığım şeye dokunuyoo ama büyük oğlum gibi bu da solakk ahh çok zor oluyo okulda sağlık olsun ne yapalımm... evde çocuklar olduğu için onları sürekli izliyo taklit etmeye çalışıyo gelişimini izlemek güzell maşallah bütün kuzularımıza.
bu arada aklım linamızda bir an önce atlatsın diye dua ediyorum tuğbacım canım yarın haber alır almaz yaz meraktayız çünkü...
bütün anneleri ve kuzularını öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?