2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcimm,tugbacım ne güzel bilgiler paylaşmışsınız hemen uygulayacagım bunları.
zeynepcim başka yapabilecegimiz neler varsa bizimle paylaşırsan çok sevinirim canım benim.

saol cnm ama benimkide dişten değil sırf sevmediğinden yemiyorr bende yoğurdu sevmezdim ama hamileyken hergün 1 kase yoğurt yedim walla bi deneyim bende cicibebe koyayım inş yer alcam şu milupanın sütlacını bende deneyeyim

kızlar bu arada h.babynin irmikli meyveliside süper bir mama yalnız devam amamsıyla beraber yapılıyo çok süper ertuğ bunuda severek yedi

zeynepcim canım d3 degil bu viatmin dediğim dr.ertuğ bi ara 70lm yiyodu ya 24 satte o zaman yemiyo bari vitamin verelim demişti supra vit.diye bir vitamin verdi hepsi var içinde d3 vermen bunun içinde var dedi bende yediği halde devam ettim vit.baktımki çocuk hiç durmuyo yeyince de iyice hiperaktif oldu sorma 4 gündür vermiyorum 2 gündür gündüz uyuyo maş.canım normalde hiç uyumazdı da

tamam o zaman tüm bebekler alıyo vitamin gerek multivitamin gerekse d vitamini. anlamadım ben de ondan sordum. saol

tuğba bende acd3 var o da vitamin aynı şey deilmi? ya nezaman vermeyi unutsam eylül ogün uyuyor bi bağlantısı varmıdır acaba ben bi dr a sorim

bizde bugünlere ahh ahhh a alıştık ah ahh diyince hemen ellerini yüzüme tutyo biraz tırmalıo bide gecen parmagını gözüme soktu ama olsun kızımın beni anlayıp tepki vermesi çok hoşuma gidio bide dudaklarıma elini getirip naniknanikbup bupp yapıyorum şimdi onuda ögrendi hem kendi de yapmaya çalışıyo hemde ben yaparken kendiliğinden elleriyle dudagımı tutuyo aklı başka yerde dahi olsa ellerini otomatikman dudaklarıma dokunduruyo .şu çorapı denicem ama tam anlamadım kendi çorabının ucunu mu kesip eline geçireceğiz?..

aslıcım bişiy daha geldi aklıma bak
yaptığın her şeyi bebeğe anlatıyosun. mesela mutfağa gittin yemeği karıştırıyyorum kapağı kapatım vs. dil gelişimi için bu.
tam tersi bi de sölediklerini jestlerle ifade ediyosun. örnek kucağına alacağın zaman ellerini yana açabilirsin. çağan ellerimi açıp gel yaptığımda kollarını kaldırıyo.
mama yedirmeden evvel boş kaşığı kendi ağzına götürüp ağzına şapırdatarak yemek vaktini anlatabilirsin.
mama tabağına elini daldırmasına kaşığı tutmasına izin ver daha çabuk kendi başına yemeği öğrenir.
sıtüstü yat onu da göğsüne yüzükoyun koy yüzyüze olacaksınız güzel sözcükler söle sarıl ve öp. duygusal gelişimi için
ikinizde yüzükoyun yere uzanın sevdiği bir oyuncağı ona doğru yuvarla bunu bikaç kez yap. yakalamaya çalışacaktır. onu mutlaka takdir et. bu da motor sistemi için

elifcim kızının çorabını kescen canımparmak ucuna gelen yeri bilegine takıan hani repciler takıyo ya kalın bileklk yani bizimki çoraptan ama .......sor öznurcum

dimi unvere taklit ediyolar bi süre sona. benimki dudaklarını büzüp tükürük puflatıyo.
tabi çok da iyi deil ağzında yemek varken de yapıyo o zaman ikimizde batıyoruz.
kelimeleri abartarak sölemekte bebeğin dil gelişiminde önemliymiş. hani onlar gibi konuşuyoruz ya daha çabuk konuşuyorlarmış.
uygulayın arkadaşalar ben hepsini deniyorum ve çok önemli sonuçlar aldım.
naçizane fikrim
saygılar

zeynepcim evet ben hepsini yapıyorum vc ye giderken çiş geldi ertuğ çiş geldi diyorum gülüyo gelincede çiş baptıııım diyorum çok gülüyo kızlar yere imekler şekilde bırakın zaten ismini çagırdığınızda bakıyo o sırada emekleyerek yanına gidin çok süper oluyo şaşkın şaşkın bakıyo tam yanına geldiğimde anne geldi diyorum hoşuna gidiyo

bide ellerini yanına koyup hafif vucuduna yapıştrr gibi tutuyoruz hazır ol asker diyoruz gösünü bir kabartıyo inanamazsınız ya nerden biliyosun askerlerin öyle gösünün kabarık gezdiğini aLLAHIM YA ACAİP CİDDİ BAKIYO GÖGSÜNÜ KABARTIYO yorulunca gülüyo ama gögsünüde hemen salıyo en çok sevdiğişey bohça bide öyle hafif başını beni görsün diye sallıyorum degme gülüşlerine

zeynepcim o püskürmeyi sorma ya yapcam ben kaşıkla yedirdiğim herşeyde kıyafet degiştriyorum hem onun hem benim üstüm batıyo bide kikir kikir gülüyo ben yapıyorum der gibi ilerde dillerini daha iyi kullanacaklar o zaman da evde bişe kalmaz hep püskütür herhalde babamız geldi oynuyolar bu arda ben bol bol kukla aldım onunla konuşunca bayılıyo

ay evet o tükürmeler bizde de var ben normalde mama vs. yedirirken tek kullanımlık kagıt önlük kullanıyorum çünkü bazı meyvaların lekeleri çıkmıyo kagıt ii oluo kullan att bide gecen annem bi önlük almış hani şu deli gömlekleri olurya onun gibi kollu arkadan çırtlı benim çok hoşuma gitti en azından kıyafetleri temiz kalır

ya bilmiom canım kendilğindn gelmiş takvimi değiştirdim ama o gitmio bu arada dün gece rüyamda hamileydim agstosda doguracaktım sabahta takvimi görünce çok şaşırdım:)

tşklerr arkadaşlarrr sagolunnn. minnoşum uyandı hemen uygulama yapmaya gidiyorum. normalde bende her zaman başucunda sürekli konuşuyorum yaptıklarımızı anlatıyorum.gerçektende cvp veriyor kerata.

ii pzarlar kızlar
evett bebeklerimiz artık büyüyoo benimde oğlum mamay püskrtüyo uzattığım şeye dokunuyoo ama büyük oğlum gibi bu da solakk ahh çok zor oluyo okulda sağlık olsun ne yapalımm... evde çocuklar olduğu için onları sürekli izliyo taklit etmeye çalışıyo gelişimini izlemek güzell maşallah bütün kuzularımıza.
bu arada aklım linamızda bir an önce atlatsın diye dua ediyorum tuğbacım canım yarın haber alır almaz yaz meraktayız çünkü...
bütün anneleri ve kuzularını öpüyorumm

amaaaan canım rüyana hayırdır inşallah(güzel haber alacaksın ben öle bilirim)
bamboo bişiy sorcam solak diyince benimki de genelde sol eliyle tutuyo memesini ama sağı da kullanıyo. solak mıdır ki sence

bamboo solak olduğunu nerden anladın bende şüphelemiyorum oğluşum solakmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…