2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar öncelikle linaya geçmiş olsun.
benim kızımında 1 hafta önce kakası yeşildi ve sıvıydı.ama şimdi normal sarımtrak oldu.tabi bu arada benimkide 2 gündür kakasını yapmıyo bugün sadece 1 damla yaptıra bildim.inşallah kabız olmamıstır.
test için sadece bezini götürmek yeterlimi??
daha önce yaptırmadım ben ama şüphelendim doğrusu.devlet hastanesi yapıyormu testi
bu arada kızlar mepaşa gitmiştim alışverişemolfix ve primanın uyu oynası indirime girmiş.molfixi hatırlamıyorum . ama 4 numara 68 adet var içinde uyu oynayı 13.90 a aldım bilginize.
herkesin meleklerini öptüm

Gnydn kızlar ben hala ayamadım çünkü elvin hala geceleri uyumuyor.gözlerimin altı artık kalktığımda bakıyorum mor mor.nolcak böyle.
Zeynepcim dediklerini denedi odayı daha kararttım zaten sessiz geceleri ama yok illa oturacak.yatırdığım anda basıyor yaygarayı.
Dün gece de salonda uyutayım belki değişik olunca uyur dedim gene yok.sabah 5.5ta uyudu yarım saat sonra 7 ye kadar gene askerim.
Elifcim özlettin kendini.ebrar’ımın resimleri ne güzel öyle,oturmasını yerim ben onun maşallah kızıma:)
Tuğbişim ben tricular kullanıyordum.kilo yapmıyor,yan etkisini de görmedim hiç.
Elfidacım saol cnm biz de büyüyenlerden düşünüyoruz.siz nereden almıştınız cnm?
Nurcancım cnm geçmiş olsun kuzuma.ahh bi düzelse biraz yavrum nasıl acıyordur canı kaşınıyordur di mi?
Simaycım gel cnm gel,yazın daha rahat buluşuruz hep birlikte
Seherrrr elvin de banyo yapıcak bugün,getiriyim de bizimkini de yıka seninkilerle kııı:)
Sedefcim cnm kuzum 5 aylık olmuş maşallah,nice aylara hep birlikte inş :)
diğer annelerim sizler nasılsınız,kuzularımı ve sizi öpüyorum

kızlar az önce gamze ile msglaştım.lina ameliyattan çıkmış.gözüne buz tutuyormuş,ayılmaya çalışıyormuş kuzumuz.yarın eve çıkacaklarmış.

merhaba kıslar nasılsınız bakemmmm size bir tesbitimi sunacagım agustosta dogan bebeklermizin çogunun ad( E) harfiyle başlıyor örnek tabiki ecenasımmkaydirigubbakcemile3
elifin ebrarııkaydirigubbakcemile3
nihanın elvinikaydirigubbakcemile3
darf elifin ecesikaydirigubbakcemile3
aslının ozan egesi
nurcancımın erencigiiiiiiii
benim aklıma gelenler bunlar artı diğer bebeklermizin çoğu erkek adlarnı sayayım teyze olarak unutmam aylinin kaanın kübranın ömer efesi seherin ardası bugrası aslımız var avrupa yakasından onun demirii sezemizin çaganı dahada cok heh aklıma geldi :tomato:yine bir kac isim sedefin nili sefanın zeynosu zeynebin ruyası öznurun eylülü.gamzenin busesi kezbanın sude egesi
digerlerinin bebeklernin adlarnın bilmiyorum hattta bi başlık acıp ögrenelim bebeklermizin adlarnı ehe ehe benden bukadar delikafadulden

Son düzenleme:

delikafaduldenhehe ben gidip kendime bi gözlük alayım en iyisi pardon arkadaşım bu günlerde hiç ii değilimm...:bbo:

slm kızlar offffff çok yorgunum Eylül çok huysuz daha çok işim var yemekte yapacam senağlamasenağlamasenağlama

CEYDA'CIM düzeldiyse kakası sorun yoktur tatlım bak boşuna telaş ettin dediğin gibi demir ilacındandır. bu arada 2 günde bir kaka yapıyor demiştin. Eylül'de öyleydi 3 aya kadar hergün yapıyordu saonra 2 güne 1 düştü. meğer sütüm azalmış o ara doymuyormuş doymadığı içinde çıkaracak bişey bulamıyomuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi artık günde en az 2 kere yapıyor . belki ondanda olabilir bi sütünü sağ istersen. öpt.

NİHAN'CIM Eylül'de 15 gün önce falan sabah 5 te uyuyordu salla Allah salla cnm çıktı veeeeeee çözümü buldum. gündüz hiç uyutmadım hep onunla konuştum uykusunu dağıttım oyuncaklarla falan oynattım. sonraaaaaaaa bizim Eylül hn bi baktımki saat 9 da bir uyudu sallamadan tabi artık uyku gözünden akıyordu ertesi sabaha kadar böylelikle düzelttim ben. dene cnm farkı göreceksin. ama bu sefer gündüz çok kısa uyuyor haberin olsun ama gece uyumamanızdan iyidir .

ASLI yeni icadın hayırlı olsun bacım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mrb kızlar hasta olan bebişlere Allahtan şifa diliyorum. benim kızım da nihanınki gibi uyumuyor gecleri, iki gündür 4 te uyuyordu, bugün 6 da uyudu. ne yapacağımı şaşırdım valla, uykusu çok düzensiz. tavsiyesi olan var mı, bu bebişleri nasıl uyutucaz, onun uykusu düzensiz olunca benim işlerim de çok düzensiz oluyo, internete de fazla giremiyorum, hamileyken daha çok giriyordum, şimdi forumu fazla takip edemiyorum, bebişlerin uykusunu nasıl düzene sokabiliriz? yardımcı olun lüften...

evet tatlım sadece bezini götürmek gerekli. ben Eylül'ü götürmüyorum cmt günü babası evde veriyorum o yaptırıp geliyor. ben 3 kere yaptırmıştım. ceyda'ya da söylüyorum sakın telaş etmeyin madem çok kafanıza takılıyor huzursuz oluyorsunuz yaptırınki rahat edin çokta ucuz bişey.
Ceyda dr. bizim kaka sonucu için dizanteri başlangıcı olabilir dedi. ilk önce öyle başlıyormuş sonra kanlı falan oluyormuş. çok şükür bişey çıkmadı.

MerveZeyenpNur aşağıda Nihan için yazdığım yazı var oku istersen belki fayda eder ben çözümü öyle buldum.

NİHAN'CIM Eylül'de 15 gün önce falan sabah 5 te uyuyordu salla Allah salla cnm çıktı veeeeeee çözümü buldum. gündüz hiç uyutmadım hep onunla konuştum uykusunu dağıttım oyuncaklarla falan oynattım. sonraaaaaaaa bizim Eylül hn bi baktımki saat 9 da bir uyudu sallamadan tabi artık uyku gözünden akıyordu ertesi sabaha kadar böylelikle düzelttim ben. dene cnm farkı göreceksin. ama bu sefer gündüz çok kısa uyuyor haberin olsun ama gece uyumamanızdan iyidir .

nihancıgım getir yaptırayım canım benimkilerin banyosu bitti.. bi kaç saat uyurlar rahat rahat dedim ama arda bey hemen uyandı şimdii öle meydanı izlio :)))
linamızın ameliyattan çıkmasına sevindim :) çarçabuk iyleşir yavrumuz inş. amin...
Arzu canım valla tespitle r ii olmuş :))) ben bigün buluşmayı çooooooook istiyrmmmm....
yhaa sırtım çok agrıoyoo çok yoruluyorum zannedersem.. sizler nasılsıznızz... şunlar bi büyüseydii yaza bi çıksaydıkk ne güzel olurdu ben 3 delikanlıyla gezmelere giderim ohhh ohhh :)))

sehercim biz akşam babası gelince yıkıyacağız cnm ben hala beceriksizim kendim yıkayamıyorum elvin'i :)
öznur'cum cnm gündüz uyutma diyorsun ama ne mümkün uykusu geldiğinde uyutmayınca da basıyo yaygara off off yani bizim zilliyi verecem bi bara bodyguard olarak bari para kazansın :)

merve'cim cnm gündüz uyutma diyorlar kızlar ama benim ki cadı uyutmassam yaygara kopuyo,sen bi dene bakalım olacak mı?

Nihan'cım bırak bassın yaygarayı birgün gündüz çekiyorsun artık ama gece rahat oluyorsun. oyala sürekli ben bütün gün başından ayrılmamıştım. bu arada mobilyacıyı aradım adam akşamüstü gelcekmiş haber vercem sana.

slm ben geldim akşam 2 saatliğine misafirliğe gittik eve geldik ertuğ ağlama krizine girdi saat 2 de zor uyuttum valla şimdide zor uyuttum az bişe uyudu uyandı nazrmı degdi ne degdiği gerçekte annesi yapılı hemen çekiyo nazarı üstüne sıpam.onunla uğraşmaktan gamzeyi unuttum arıyorum müsait degil galiba gamzecim açmıyo ay iyiki nihancım yazmış meraktan kuduracaktım maşallah linama allah acil şifalar versin kuzuma geçmiş olsun gamzecim.nihan kız bu nu ne diye yazdın anlamadım Tuğbişim ben tricular kullanıyordum.kilo yapmıyor,yan etkisini de görmedim hiç.
valla anlamadım ya.bu gün kontrolümüz var ya çok heyecanlıyım ne kadar kilo aldı acaba yaaaa.bide çok üzgünüm yine kremmi verecek altına ya bakalım hepinizi öptüüüüüüüüüm.nurcanım geçmiş olsun kuzuma canım ya .banucum ben çok yakınım canım buluşuruz sen gelde canım .arzu teyzesi ertuğu unutmuşun kızzzzzzzzz

herkese çokkkk güzel günler...
hasta olan bebişlere geçmiş olsun.
ecenas ciddi iyi bi tespit yapmışsın. ne çok "e" var.
nihancım sakın pes etme. bi kez denemekle olmaz zaten. sabır alışacak zilli valla alışmazsa gelip poposunu ısıracam hııııııııı
linacım yarın eve çıkıyormuş bebeğim. çok sevindim.
kızlar rota virüs aşısının 2.dozunu olmamaız lazım. ecza deposundan alacağım ben adını bilen var mı?
demir ilacı için de bizim dr.muz kilo başına bir damla demişti.
sevgilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…