2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

heeeee gamzecim. aman canım benim lina yarın ameliyata giriyor. Allahım yardım et kuzumuza meleklerini eksik etme kolayca atlatsın inşallah. canım kızım benim öpüyoruz bebeğim tüm teyzelerin seni

kızlar ebnim büyük oğlanda böyleydi sürekli sol elini ağzına alır bişeyi uzatsam sol elini kullanırdı derdim o zamanda bu solak die ve öyle de oldu... kızım öyle değildi sağ kullanırdı ama küçüğüm de solak eminim

delikız canım o altaki bölüme nereden eklenti yapıyoruz güzelim ya

kullanıcı panelinde imza ayarları var canım oradan sanki siteye resim ekler gibi imageshacka yükleyip imza kısmına yapıştırıyorsun canım sen

ayy kızlar az önce evde balon vardı onu şişirim ( tabi korka korka az şişirdim patlar die) oyun alıının agacına astım kızım şimdi öle güzel oynuyo ki :) iyki kk var ve iyki sizi tanımışım :)

selam kızlarr
zeynepcim yazdıklarını bende uygulayım saola.s.
lina yarın amaliyatamı giriyomuşş canımm benimm Allahım korusunn

ne çok yazmışsınız kızlar yeni bitirdim okumayı
zeseze canım sagol güzel bilgilerin için iyi ki kk var yoksa ne yapardım
bu arada bu demir ilacı kaka rengini gerçekten değiştiriyor dün başlamıştık bu gün kakası yeşile döndü prospektüsünde yanlış hatırlamıyosam yazıyodu da.bi de kızlar hemşire bana 9 damla dedi ama 4 damla ile başla( 4-5 gün)sonra 5damla yine 4-5 gün bu şekilde 9 damlaya ulaşıncaya kadar vermemi söyledi.ya birden 9 damla versem olmuyo mu?bi de emzirdikten kaç saat sonra vermeliyim etkisinin azalmaması için?

kızlar bu bahsettiğiniz kan ilacımı (ferra sanol) bizde yeni başladık 9 damlayla başla dedi hemşire ama herangi bişi belirtmedi sütle ilgili ben emzirdikten sonra önce dvit veriyorum kaşığa damlatıp arkasındanda 9 damla kan ilacı eriyorum kaşıkla kaanında kakası yeşil oldu kullanmaya başladıktan sonra.linamıza acil şifalar diliyorum.buarada ben hep sabah veriyorum dvit ve kan damlasını belli bi saatte verilmesi gerekmiyo dimi.

canımm yaa tontikkk , sığmazmıymış beşiklereeee, bu arad 1 yazdım silindi 2. ye yazıyorum :)
bence büyüyen karyolalardan al derim, hem cekmecelerinden faydalanırsın, ilerde elvine tekrar yatak almak zorunda kalacaksın, göz açıp kapayana dek 2,5 yaşına gelecek. evinin devamı için müsait olmaması sorun değilki, ona sonradan gardolap , şifonyer sonradan kombine edebilirsin . inanılmaz kullanışlıda , park yatakların içinde oyun parkı olarak çocuklar genelde durmuyor, arkadaşımdan da biliyorum. Ece nin yatağıda büyüyenlerden, çok geniş Elvin çok rahat edecektir Annesi. Öp Kızçeni yerime Annesiii :asigim::asigim:

günaydın kıslarrr
bebişler nasıl bakalım
linacım dualarım seninle tatlı kuzum
kıslar herkese güsel bir gündiliorum bu arada bebişlerini oturtan varmı saıp sarmalayarak

hepinize günaydın arkadaşlar bebişler ve sizler nasılsınız bakalım,valla ne çok yazmışsınız ya 1 saattir yeni bitti.
NİHAN cım canım bencede elvine büyük bişey alman daha güzel olur.uzun zaman yatar,benim nasyayaaldığım öyle şahsen 5,6 yaşına kadar yatabilir.
TUĞBA cım canım önerilerin için çok bağol hepsini bende denicem,benim kızda öyle mama yedirirken heryeri batırıyo kaşığı elimden çekmeye çalışıyo sanki kendim yiyim dermişcesine.ertuğun bu cilt sorununa çok üzülüyorum canım allah her zaman daha beterinden korusun tuğbacım.
GAMZE canım arkadaşım bugün linanın ameliyatı var bir anne için çok zor olmalı bu,allahım linayı sağlık versin çabucak atlatsın inş.bugün ararım gamzeyi kızlar sizide bilgilendiririm.
ÖZNUR çok sevindim canım eylülün tahlilinin iyi çıkmasına.allahım bebişlerimize hastalık falan vermesn.
kızlar bu arada ben demir ilacına falan başlamadım henüz ne zaman başlanıyoku ben sadece d3 veriyorum günde 5 damla.beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
diğer arkadaşlarıma ve bebeklerine sağlık mutluluk diliyorum.öpüyorum hepinizi.

günaydınnnnnnnn benim canlarım ara vermeye başladım sankii dimi yazamıyorum artık eskisi gibi yhaa ama öle merak ediyorum ki sizleriii....
Linamız ameliyata giriyomuş alllahım yardımcısı olsun linamızın gamzecigimizede abır versin onun için zor bir bekleyiş olucak .. canım allahın izni ile çar çabuk biticek inş. herşeyy .. tekrar eski sgalıgında olucak minik kuşumuz:Saruboceq:
nihancıgım maşallahh canım yerim ben onun o tontiş kollarınıo yhaaa maşallah minik cimcimeme yerim onu yercokacimcoook

kızlarr benim sıpalarda artık birbirlerinin farkına vardılarr 2 haftadır ben bugrayıo seviyim ardaa ölee bizi izlioo :)))) ardayı seviyim buğra izlio bazen yan yana iken birbirleirne bakıyolar konuşuyolar birbirlerinini inceliyolar çok komigime girtti yhaa :))) dışardan başka bi bebek aramaya gerek yok kaydirigubbakcemile3 bir brileri ile vakit geç,irsinleryerimseniben
biz bleyiz işte bug
n banyo ettiricem sıpalarıı çoookk işim varr çoook ... sırtım çok agrıyoo çöktümmm ahhh ahh çöktüm kafamçokkarıştı

SİMAYYHAN canım demir ilacı 4. ayda başlanıyo saglık ocakları karma aşıya gidince veriyorlar.BELKİ UNUTURLAR SEN İSTE
TREND canım ikisini birlikte verme dediler bana ama kesinlikle süt ve süt ürünleri ile aynı anda verme uyandıktan sonra aç iken ver dediler ben emzirdikten 1 saat sonra veriyorum yada uyanır uyanmaz.
KIŞGÜNEŞİ oturtmak için erken deĞİL Mİ? ama sen daha tecrübelisin tabi
SEHER kolay gelsin canım ben de dün banyo yaptırdım benim bıdığa
NİHAN bence de uzayabilen karyola al çok kullanışlı oluyor gerçekten
BU ARADA HERKESE GÜNAYDIN KIZLAR

günaydınn
dualarımız linamıza evet inşallah atlatacak kuzumuz
sehercim canım o banyo iş ne kadar zor oluyo yaa bi de iki tane küçük.. bizde başlıyoruz kızla sonra küçük sonra büyük hepsini kurut giydir ayyy banyoyu temizlee etrafı toplaa çok zor oluyoo çokk helede yazın hergün uğraş dur ...kız Allah kolaylık versin sana bacımmm. ama az daha büyüsünler onlar birbirlerine yetecekler o yönden şanslısın maşallah diyeyim ...
sefa canım nasılsın yaa hiç görüşemiyoruz .. kızımın kolu bi geçse benim yüküm çok arttı düşmesin die hep peşindeyimm hiç bakamıyorum msn e falan zeynep nasıl çok öpüyorum canım
kızlar kahvaltı edip işlere bakıcam yemek falanda yapılacak çok öpüyorum her zamanki gibi banada kolay gelsin sizedeeee...

cyıldız canım sanada günaydın bende ayrı anlarda veriyorum d vitamini ve demir ilacın ama biz 5 damla veriyoruz demir ilacını d vitamini ise 3 ddamla herkes farklı şekilde söylüyo niye acabaa yani bunları 8 damla verende var kim yanlış söylüyo ya bu drlar niye hep ayrı telden çalıyolarr?... çünkü benim bebeğiminde kilosu normal neye göre belirliyoalr kafam karışıyo benimm ..

evet kıslarr valla zor birasda başlıcam banyoya şimdi uyuyolar onlar uyurken evi temizliiim bii.. sonrada banyo işi ... yhaa anne olmk kadın olmak ne zordur yarabbim...
ayşegülcüügm canım nasıl kzıın kolu şimdilerde iimi canım ... sende şuan çok zorlanırsın eminim allah yardımcın olusn canım ...
yıldızcııgm yhaa ne güzel poz vermiş bu kuzu yhaaa eli agzında maşallah:)

tüm annişlere be bebişlere günaydınnnnnnnnnnnnnnn..
kızlar çok kötüyün önceki gece oğlum sabaha kadar uyumadıı..hep ağladıı.emmekte istemedii..gece saat 03:50 de hastaneye acile götürdüm..annemle ikimiz gittikk.nasıl araba kullandığımı hatırlamıyorum bilee.eşimde yokk...daha sonra dr inceledi.alerjimiz arttıı..sağ kulağında kızarıklık var dedii...antibiyotik falan verdi.ama ben almadım kendi dr muza götürcem yarın ..aşı da olucazz.idrar tahlili istedii..eve gidin hemen yapmaz .yaptığı gibi getirin dedi..sabaha kadar çişini yapmasını bekledimm.uykusuzluktan gözlerim şiştii..tam çişini yapmış bide baktım ki poşet pipiden çıkmış hepsi boşaa....tekrar hastaneye git poşet al.yapmasını bekle..en sonunda yaptıı.bişey çıkmadı sonuçlarda.şimdide öksürüyo.burnu tıkalı kakası yeşil ve balgam gibi..çok üzülüyorum emmiyooooo((
sizinde kafanızı şişirdim arkadaşlarım.hepinizi ve miniklerinizi öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…