2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızla nerdesiniz ya uyuyomusunz yoksa

ne güzel valla inanırmısınz hafta sonu bile benim cadı uyutmuyo beni ya ben cumadan havalara giriyorum tabi 2 gün tatilim var oh ne güzel uyurum diye ama hevesim yarıda kalıyo.
çalışanlar için çok zor valla allahtanki ailem yakınımda oturuyo bi tlf geliyolar hemen uzakta olsam ne yapardım bilmiyorm.
ne güzel buluşmalar yaşanıyo valla çok özeniyorum size keşke bende sizlerle tanışabilsem ama yazın ist tatile gelmeyi düşünüyorum.K.ÇEKMECE yakın olarlarla belki bir buluşma ayarlayabiliriz.ne diyosunuz kızlar.bu arada ayşegülcüm senin kız nasıl oldu,düzelme varmı biraz.tekrar geçmiş olsun.allah beterinden saklasın canım.ayrıca aklım hep linada tlf evde unutmuşum öğlen arasında eve gidince arayım bakalım.inş sorunsuz atlatır linamız.

mavişşşş çok geçmiş olsun arkadaşım ne demek kafa şişirmek,olurmu öyle şey tabiki bizimle paylaşacaksın üzüntüler sıkıntılar paylaştıkca azalır canım.inş önemli bişeyi yoktur erenin.

çok teşekkür ederim simayhancım.sizlerde olmasanız napıcam bilmem.yarın dr gidicez.tekrar.diş te çıkarayoruz sanırım.hepsi üst üste geldi yaaaaa

canım geçmiş olsun çok zor geçmiş snein için gece allahım yardımcın olsun . inş. eren iyileşir canım ...

bizimde mavişşşş cim diş çıkartıcak sanırım eli ağzından gitmiyo var bi huzursuzluk bizdede,öznur eylülün kakasından bahsetmişti,dün kızımın yaptığıda yeşil sıvı ve çok kötü kokuyodu kafam ona takıldı inş kötü bişey çıkmaz bende bi test yaptırcam bakalım.

herkse günaydın.şu kaka olayını henüz bende çözemedim ısrarla kaka yapmasını bekliyorum tahlile götürmek için o da sanki bana inat gece 3 de yaptı.bugün inşallah yapacak.bu arada dönüp okumadım linadan haber var mı?

maviş çok geçmiş olsun yine kakayla ilgili bir konu valla çok üzülüyorum kızlar oğlum dizanteri olduğundan aman sizin yavrularınıza bişey olmasın benimkininde geçmiştir umarım haftaya tekrar tahlil yaptırıcaz. aman kızlar sakın ihmal ettirmeyin zor bişey değil bezini alın götürün

aviş çok geçmiş olsun canım..ya ben ne düşünüyorum biliyor musunuz?biz nasıl büyümüşüz şimdi herşey problem anlamıyorum.kakası çişi tüyü saçı...ege hala kaka yapmadı sanki bana inat olsun diye yapmıo birazdan patlayacağım sıkıntıdan.şu dizanteri işi çok canımı sıkıyorr

gunaydın kızlar herkeze bayagı bırıkmıs aksamdan sabaha oku oku bıtmıyor valla bıtene kadar unuttum aklımda kalanlar lınaya allah yardımcı olsun gamzeye gecmıs olsun ins hersey yolundadır , mavıscım senınde ogluna gecmıs olsun su kaka sorunun acalım kızlar durup dururkenmı tahlıl yaptırdınız ben anlamadım dr mu dedı benımde ıcıme kurt dusdu ıdrar kulturu falan yaptırmısdık ama kakatahlılını sızden duyuyorum hmm bıde su demır damlasını saglıkocagındanmı verdıler bızde daha kullanmaya baslamadık 5 aylık olduk karma asısınıda vurdurduk ama kımse bısey demedı

merhaba arkadaşlar

öncelikle lina mıza acil şifalar diliyorum. umarım bu son olur bi daha canı yanmaz minik kuzunun.

mavişçim sizede geçmiş olsun canım.

başka hasta bebekler varmı bilmiyorum umarım yoktur varsa onlarada geçmiş olsun.

bakıyorum kaka genel problemimiz olmuş. benim kızım sürekli kabız oluyordu demir ilacından sonra iyice anormalleşti yeşil garip kokulu. ay şaşırdırm valla bi sorunu çözüyorum başkası başlıyor. allah dermansız dert vermesin.
birde bazı geceler hiç uyumuyor sabahlıyoruz. valla tek başıma bakmaya zorlanıyorum artık kollarım tutmuyor. birde kimseye gitmiyor hep benim kucağımda. babasını bile akşamları yabancılıyor. bir dudak bükmesi var görseniz ısısrırsınız o dudakları :)

bu arada ben yeni yıl mesajı yazamamıştım. Allah hepimize sağlıklı huzurlu sevdiklerimile beraber nice yeni yıllar nasip etsin.

adını yazamadığım bütün arkadaşlarımı kocaman öpüyorum.

dizanteri değil çok şükür bu aralar yeşil ve kokulu kakalara sahip bi kaç bebeğimize dizanteri teşhisi konulunca ister istemez kafama takıldı test yaptırmak amaçlı kakasını beliyorum.bu arada nil maşallah ne kadar tatlı bir kzın var bayıldım allah bağışlasın...

sagol canım allah hepımızın bebıslerını korusun benımkıde buaralar sık kaka yapıyor sabah akasam bazen 3 kere onceden 4 gunde 1 kere yapıyordu artık bebısler degısıyor sanırım

NİL canım git sağlık ocagına iste 4.aydan sonra veriyolar ama unuttular herhalde
CEKO canım çok kafaya takıyosun ya aynen ben de senin gibiyim ne olacak bizim bu halimiz?ya kötü düşünme kadar
ya bu demir ilacı kabız da yapıyo galiba ne yapsam ki zor yapmaya başladı kakasını çok ğraşıyo

ya inan ben arzumun yazısını okuyasıya kadar üstünde durmuyordum hep demir ilacındandıridye düşünüyordum ki öyledir yine .ama yaptırmaktada fayyda var.ama artık rahatım 2günde bir kaka yapıo ishal değil dizanteri olsa allah korusun sık sık yapar yine demir ilacından.
eğer ağrısı şikayeti yoksa uğraşma canı.izde öleyidik dr.4 güne kadar normal dedi karnı şiş değil ise sıkntısı yoksa bekle dedi.ben bu aralr birz elma suyuna başladım o bağırsaklarını çalıştırıo yaptırtıyor kakası eğer bi şeyler veriosan ver derim.yada eski usul poposuna zeyinyağı sürr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…