2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gamzeye bizdende selam iletin...öznurcum meraba.bende egenin doymadığından şüpheleniyorum zaten cuma günü kontrolümüz var kadın inatla geçirtmio ek gıdaya eğer buayda vermezse ben yoğurt faln vercem bizde çocuujnn kötülüğünü istemioz amA süt yetmiosa da bi şeyler vermek llazım.
tuğbacım bakalım ertuğ ne kadar büyümüş askerlik zamnı gelmiş mi:))

gamzecimle şimdi görüştüm ameliyat çok başarılı geçmiş linamız saglıklıve çok iyiymiş ama bandajını çıkartmaya çalışıyomuş ve huysuzmuş oda olacak kuzum benim sonuçta ameliyattan çıktı küçükdebüyükte olsa ameliyat stresli ya.eve gelince yazacak gamzecim bizlere.tekrardan geçmiş olsun linama

evet ceyda'cım olabilir cnm ya şeyde yapabilrisn eczanelerde manuel sağma aletleri var çokta ucuz ondan al bi sağ bakalım kaç cc çıkacak. ya doktora da pek bakma tatlım anne sütü anne sütüde yoksa da gerilesinmi çocuk. klasik bir laf ama aslında kendimizin doktoru kendimiz olacaz biz anneler çocuğumuzu doktordan daha iyi tanıyoruz (hastalık için demiyorum hastalıkta doktora güvenmek lazım tabi ) benimkide 4 ayı geçtik emmiyor mama alıyor sadece hala dioki ek gıdaya geçme kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
bennn geçtim wallla geçmekte zorundayım bu konularda takmıyorum doktoru. ama genede sen bi bak sütüne azalma varmı varsa hemen geç bekleme. ben geçmedim Eylül o ara kilo alamadı pek şimdi açığı kapatamıyorum benim durumuma düşme yani.

Tuğba inş. çok kilo almıştır yoğuyttt canavarı cokacimcoookcokacimcoook

AKLIM GAMZE'DE WALLA LİNA NASIL ACABA :uhm::uhm:

TUĞBİŞİM dedin ya doğum kontrol hapı önerin.ben de benim kullandığımı yazdım şekercim.yaa kızın gene ece uyumadı tuğbaaaa
zeynepcim gel ısır walla,tam o hava da çünkü zilli :) özellikle geceleri
öznurcum saol kuşum

var öznurcum evde süt sağmak için ama aklıma gelmedi hiç dur bi sağayım bakiim öznurcum.

canım bizde gecen ay 2. dozu vurdurduk ismi rotarix

kızlar korunun yoksa benim halime düşersinizlülülülülülü

evet ceyda bi dene tatlım bakalım sütünde azalma varmı sonucu bildir heeeeee....
aymu'cum gelmişsin cnm işte hoşgeldin

aymucum ben henüz korunmuyorum çünkü hala eşimle buluşamadık evin içinde malum babamlarla oturunca ...of offf..
maşallah minişimize ne kadar oldu,kaç haftalık şimdi tatlım?

100 cc çıktı öznur yine fena değil ama eskiden125 i geçiriodum.ee tabi bi canavar var paso memede.yaa ne sorcam benim ki biberon tutmuyor.artı elma suyuna dün yarım cicibebe karıştırdım içmedi hemen memeye dönüo ne apcaz nasıl başka şeyler yiyecek biberona alışacak.valla ben heralde biraz eski kafayım bi şeyler zamanında tattırmak gerekiyo bakın işte yemiyolar üff

bu arada merhaba demede zeynebe yazdım kusuruma bakmayın ......

MERHABA :)))))

AYY linamızın ii olmasına çok seindim inş.en yakın zamnada sağlığına kavuşur anneciğide bi daha böyle zor günlar yaşamaz...

ceko bende ilk zamanlar sütümü sağıyodum ama o manueller hiç ii deil çok az süt çıkarıyodu benimde haliyle moralim bozuluyodu bence en iyisi elektrikli al canm..
nihancım kayınvaldemm yanımda oldugu için malum eski insanlar böle şeyleren pek hoşlanmıyo her bilg. oturayım ne yapıyosun kimle konuşuyosun canın sıkılmıyomu vs... bende laf etmesin die az oturuyorum en fazla 1 ay daha bende sonra rahat rahat girerim :) elvinim uyumuyo demek gerçekten çok zor gece uykusuz kalmak allaha şükür ebrar çok fazla beni uykusuz bırakmadı inş elvinde bian önce düzene girer anneciğide rahat eder..
tuğbacım sen artk emzirmiomusun dogum kontrol hapı süte zarar vemiomuydu?

neyse kayınvaldem yine başladı ben kalkayım biraz gözüne girim :))
hepizinizi kocaman öpüyorum

kızlar elvin hala uyanmadı.demin bi ara uyanır gibi oldu ağladı,emziğini verdim kucağıma aldım uyansın diye yok..yatırdım gene uyudu

Elif Ebrar'a nekadar yakışmış o şapkalı pembiş kıyafet yerim onu ben maaşallah çok güsel kızımıssss

Nihan kısss cimcikle uyansın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 (şaka şaka)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…