2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fikriye bende daha parmak fırça almadım bebekler için olandan . yalnız bundan bir ay önce kadar oğlum benim diş fırçaladığımı gördüğünde fırçamı ısrarla istiyordu bende ona yumuşak olanlarından aldım bütün gün ağzında gezdiriyor. maksatım onu oyalamaktı ama demir damlası artığı kahverengi lekelerin baya bi çıktığını gördüm. işe yaradı yani. akşamları iyice temizliyorum fırçayı gündüzleri eline veriyorum. sanırım diş kaşıntısınada iyi geliyor uzun bir süre ağzından çıkarmıyor.

hanımlar demir damlası demişken uzun bir süredir ben içiremiyorum oğluma. kokusu az diye santafer aldım oda aynı. önceleri içerdi son iki aydır içmiyor. siz nasıl yapıyorsunuz. son kan tahlilinde hemoglabin değeri 11.1 birim çıktı. minimum 12 olması lazım. bi türlü ortalamaya çekemedik.

oğlumun doğum günü ramazanın ilk gününe denk geliyor. bu bir taraftan sevindirici böyle güzel bir günle çakışması ama bir taraftanda üzücü. orucun ilk günü ve iftar sonrası insanların ne halde olduklarını bilirsiniz.

kızlar doğum günü şekerlerini yaptım magnetli olduğu için slikon kullanmadım nasıl olmuş...keselerin ipiyle bağladım..

ben de bir aydır veremiyorum demir damlasını bakalım yaş kontrolünde degerleri nasıl çıkacak inşallah iyi çıkar

selam arkadaşlar.
yeliz şekerleriniz çok hoş olmuş. ben de hazırlıklarımı koymak istiyorum ama pc girişi kayıp makinenin.
fikriyecim ben diş fırçasının 2.5 yaşından itibaren kullanılması gerektiğini biliyorum.
demir damlasını ben de 1 aydır vermiyorum yani veremiyorum artık kanmıyor çünkü. kontrole götürdüm tahlil filan yapmadı dr. ama bi sorun olduğunu da sanmıyorum. halsizlik ve uyku oluyor eksiklik olduğunda. maşallah benimkine kalsa gece de oyun oynayacak.(dr.gibi teşhisi de koydum)
arzucum yeme sorununu hiç takma. benim oğlanda 6 diş var yine yiyemiyo kusuyor. dün kek verdim ne var ne yok yine çıktı. dr.muz acele etmememi 2 yaşına kadar alışacağını söledi. bilmiyorum artık. ben çok takmayacağım aslında da etrafın çenesinden bıktım."koca çocuk bu ver eline yesin" diyolar salak salak. sanki biz bilmiyoruz. yiyemiyo işte kuzucuklar napalım...
çağan geceleri sürekli ağlama krizine giriyo kızlar ya alt yan dişler de belirmiş ondan mı acaba. diş çıkarmıyo derken çifter çifter gidiyo valla üzüyo çocuğumu.
doğumgünümüze 2 gün kaldı heyecanlıyım.

zeseze canım teşekkür ederim beni aydınlattığın için bana da etraftan benzer şeyler geliyo ben de takmayacagım artık benim çocuğumu benden başka kimse bilemez.
doğum gününüze de çok az kalmış
şimdiden çağan'ın goğum gününü kutluyorum
iyi ki doğdun minik prens

slm kızlar

valla benim burak maşşallaaaah eline ne versen yiyyor şu anda 8. dişi çıkıyor ama diger ikisi yiyemiyor onlarında beşinci dişleri çıkıyor her çocuk bir olmuyor yanii zamanla onlarda yiycektir herhalde. gelişimleri bile farklı burak koltuklara çıkıp emekliyor ,onur çok hızlı emekliyor, eymen ise kendini kollarıyla çekerek(sürünerek) gidebiliyor.

dışardan yorum yapıp akıl verenlere bende sinir oluyorum çocugu en iyi tabiki annesi tanır.

Hoşbulduk canım ..Malum bizimki doğduğundan beri çok yaramaz olduğu için pek giremiyorum ondan tanışma fırsatımız olmamıştır ...Yeme problemi biraz dişle alakalı tabi hiş dişi yoksa bebişinin zorlama derim...bizimkinin 8 dişi olmasına rağmen katı şeyleri pek yemek istemiyor...arka dişleri çıkarsa daha rahat yer diye düşünüyorum..bazı bebekler damaklarıylada çok rahat yiyorlar ama bizmkiler biraz narin heralde....Allah sağlık versinde 2 yaşına kadar yolu var nasılsa....

zeseze ilk doğum günü çağanın sanırım merakla bekliyorum hazırlıklarını.
bizim doğum günümüze gelebilir belki diye baktıklarıma çıtlattım biraz konuşmalar aynen şöyle ''bilmem ki gelebilirmiyiz bakarız daha vakit var,hem bebeğin daha küçük ne anlayacak doğum gününden,boşuna yorulacaksın, bence gereksiz.ben hiç kutlamadım çocuğumun doğum gününü vs...''hiç anlamıyorum nasıl bu kadar heyecansız soğuk olabiliyorlar. onlardan tek isteğim gelmeleri çocuklarını getirmeleri oturmaları bu kadar. sınırsız hizmet görecekler çocukları eğlenecek değişik bir gin olmuş olacak bunun neresi kötü. anlayacağınız moralimi bozuyorlar şevkim kırıldı enerjim azaldı sanırım. ah birde planlarımı duysalar beni topa tutarlar heralde.

canım benim yaaaaa
sakın bozma moralini doğum gününün fotoğraflarını da hazırlıklarını da burdan bekliyoruz.
halt etmiş onlar kendileri yapamadıkları şeyleri kıskanıyolardır bu da onun tepkisidir. aynı şeyleri duydum ben de bikaç şey gösterdim "ne anlar daha" dediler. kıs ka nı yor lar Çok üzgünüm çoooksenecvim sakın takma. yarın bebişin sorar nerde ilk yaşım
diye

teşekkür ederiz teyzesi...sırnaşık şey
kesinlikle sadece sen bilirsin. hem Allah sakınsın boğazlarına filan takılır aceleye hiçççç gerek yok. dişler tamamlanınca bak nasıl yiyecekler.

sene canım hiç bozma moralini bence de kıskanıyorlar kendileri yapmadıkları için.şimdi senin yaptıklarını görünce iç geçirecekler ya ondan canım.seennn hiiiççç takma canım canın ne istiyorsa yap.bal gibi de anlıyorlar üstelik ki anlamasalar bile onlara ne.ben yarı yaşını bile kutladım ya.

Canım ya neler hissettiğini gayet iyi anlıyorum bende aynı durumdayım çünki...Bizim gelecek çocuklu kimsemiz yok ama babaanne dede amca hala vede iki kuzen gelicek...anlayacağın çok renkli bir doğum günü olmaycak...dediğin gibi aman bi pasta kes yeter masraf etmeyin diye nasihat ediyolar...bakalım ne yapıcaz o gün bilmiyorum...Çok üzgünüm çoook

çağan efe iyiki doğdun teyzemopuyorumnanaktan
ağustos annelerinin ilk bebişi allah sana uzun sağlıklı mutlu sevdiklerinle geçireceğin bir ömür versin yavrum. efelerin efesi adına yakışır bir delikanlı olduğunuda görürüz inşallah.

zeseze doğum gününüz kutlu olsun.

şelalecim çağan efenin doğum günü kutlu olsun hep mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür dilerim canım

kızlar benim bir sorunum var ve fikrinize ihtiyacım var oğlum beşiğinde ayağa kalkıyor ve ben mayıstan beri yerde yatırıyorum onu...ama ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum sizin bebekler ne yapıyor ya da siz ne yapıyorsunuz..bana verecek fikriniz varmı..beşiği sallanıyor yanına bir gidiyorum beşikten aşağı bakıyor düşecek diye yatıramıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…