delikız ben de yeni okudum canım çok geçmiş olsun neyseki düzelmiş
yağmur canım bizim senle tanışma fırsatımız olmadı öncelikle hoşgeldin.bizim sorunumuz da benzer canım.pilav dolma içi mümkün değil yemiyo hatta ekmek kırıntılarını bile tükürüyo bunalıyorum resmen hep blendır kullanmak zorunda kalıyorum.ya ne olacak acaba böyle hep sürer mi ki?bizim bi de dişimiz yok ondan mı çıkarıyo acaba?
zeseze ilk doğum günü çağanın sanırım merakla bekliyorum hazırlıklarını.
bizim doğum günümüze gelebilir belki diye baktıklarıma çıtlattım biraz konuşmalar aynen şöyle ''bilmem ki gelebilirmiyiz bakarız daha vakit var,hem bebeğin daha küçük ne anlayacak doğum gününden,boşuna yorulacaksın, bence gereksiz.ben hiç kutlamadım çocuğumun doğum gününü vs...''hiç anlamıyorum nasıl bu kadar heyecansız soğuk olabiliyorlar. onlardan tek isteğim gelmeleri çocuklarını getirmeleri oturmaları bu kadar. sınırsız hizmet görecekler çocukları eğlenecek değişik bir gin olmuş olacak bunun neresi kötü. anlayacağınız moralimi bozuyorlar şevkim kırıldı enerjim azaldı sanırım. ah birde planlarımı duysalar beni topa tutarlar heralde.
zeseze canım teşekkür ederim beni aydınlattığın için bana da etraftan benzer şeyler geliyo ben de takmayacagım artık benim çocuğumu benden başka kimse bilemez.
doğum gününüze de çok az kalmış
şimdiden çağan'ın goğum gününü kutluyorum
iyi ki doğdun minik prens
zeseze ilk doğum günü çağanın sanırım merakla bekliyorum hazırlıklarını.
bizim doğum günümüze gelebilir belki diye baktıklarıma çıtlattım biraz konuşmalar aynen şöyle ''bilmem ki gelebilirmiyiz bakarız daha vakit var,hem bebeğin daha küçük ne anlayacak doğum gününden,boşuna yorulacaksın, bence gereksiz.ben hiç kutlamadım çocuğumun doğum gününü vs...''hiç anlamıyorum nasıl bu kadar heyecansız soğuk olabiliyorlar. onlardan tek isteğim gelmeleri çocuklarını getirmeleri oturmaları bu kadar. sınırsız hizmet görecekler çocukları eğlenecek değişik bir gin olmuş olacak bunun neresi kötü. anlayacağınız moralimi bozuyorlar şevkim kırıldı enerjim azaldı sanırım. ah birde planlarımı duysalar beni topa tutarlar heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?