2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde durumlar biraz karışık...bebek odası aldım gayet güzel döşedim ama karyolasında henüz hiç yatmadı...yatak odamıza park yatak aldık yanımızda olsun diye 8-9 ay yattı dar geldi sağına soluna dönerken çarpıyo diye yatağı iptal ettik...gece yarım satte bir uyanıp emmek istediği için arada yanıma alıyodum alıştı artık hep yanımda yatıyor...odasınada sadece kaıyafetlerini falan koyuyorum...kocaman karyolası boş boş duruyo...bizimki sallanmıyo ve çok yüksek düşmesi mümkün değil ama yatmıyo malesef...yanına uzanıp emzirerek uyuttuğum için kendi yatağımızda yatırıyorum gündüzleride...bizde durumlar böyle...

yelizcim bende 6 aydan beri yerde yatrırıyorum çünkü yattığı yerde durmuyor asla çok deli yatıyor döne döne ve bir yere çarpınca ağlıyor ben de çareyi yerde yatırmakta buldum ve memnunum şimdilik yatakta veya beşikte olsa şimdiye kadar çok düşerdi benim oğlum ama çok şükür hiç düşmedi bugüne kadar

merhaba arkadaşlar bende geçen senenin ağustos annesiyim.bende yerde yatırıyorum.benim oğlumda çok dönerek yatıyor sürekli elini ayağını kıstırıp uyanıyordu.yere aldım epey rahatladım.

iyiki doğdun çaganefe valla ne güzel bebişlerimiz yaşlarına giriyor 1 yılımızı atlattık çok şükür

canım, benim burak yataktan düştü onunki ahşap yataktı park yataga aldım onu, onurda park yatakta onlar alçak düşemiyorlar eymenim ahşap yatakta zaten o henüz tutunup ayaga kalkamıyor oda kalkınca napıcaz bakalım?

senecim benim oğlanları doğumgünü tam ramazanın ilk gününe denk geliyor seninki daha geç değilmiydi?

aman benim oğlanlarda hasta burunları akıyor anlamadım nerden hasta oldular burakla eymen çok eziyet ediyor geçengün akşam 1'e kadar onlarla uğraştık ilaç olarak peditus ağrı içinde novalgin yada calpol veriyorum ama öksürüklerine ne vereyim bilmiyorum daha önce öksürükte eczane balgam söktürücü verdi henüz bunlara öksürük şurubu verilmiyor sanırım sizce ne vereyim öksürük için kızlar..

birde mama kullanan arkadaşlara bir sorum olucak benim oğlanlar geceleri 2 şer kere falan kalkıp mama yiyyorlar sizinkilerde aynımı aslında yavaş yavaş gece kalkmaları bitmesi lazım bir ara 1 kere yiyip sabaha kadar kalkmıyorlardı bu aralar hem hastalık hem diş sık kalkar oldular sizlerde durumlar nasıl?.

aynurcum benim onur da önceden gece 1 kez kalkar süt içerdi şu bir haftadır o huyunu bıraktı kendi kendine çocuklar çok garip halbuki çok istiyordum deliksiz uyumasını doğduğundan beri hep kalkardı şimdi de kendi kendiine alıştı çok ii oldu

en çok kalkan benimki sanırım 10 kez kalkıyodur o kadar çok yoruluyorum ki sürekli meme ağızında memekolik oldu
bizim ki de aramızda yatıyo maalesef.ben çok mücadele ettim 8 ay karyolasında yatırdım yat kalk perişan oldum sonunda pes ettim.
çağan efe iyi ki doğdun minik prens

delikız sizin de doğum gününüz oldu sanırım iyi ki doğdunuz
onur bey ,minik prens doğum günün kutlu olsunnnnnn

:1hug:epeyidir sayfaya giremiyordum oğlum büyüdükçe daha yaramaz oluyo bugün doğum günü 1 yaşına bastı tatlım fotosunu gödericem hepinizi öpüyorumŞeniz

bütün bebişlerin doğum günü kutlu olsun..

benim oğluş bir kere kalkıyor gece mamasını içirip yatırıyorum tekrar...ben aptamil kullanıyorum bu arada..

kızlar doğum günü hediyesi oğluma minik bir org aldım çok eyleniyor..15 ini bekleyemedim verdim şimdiden o zamana dayanamayıp birşey daha alırım..her tuşunda farklı bir müzik var nasıl oynuyor görmeniz lazım..notaları var ayrıca..birde hayvan figürleri var üstünde hepsi kendi sesini çıkarıyor...aklınızda bulunsun hediye almak isterseniz bebeklere..

Yaşına giren tüm bebişlerimizin doğum gününü kutluyor hepsini doya doya öpüyorum..en güzel yıllar ve zamanlar hep onlarla olur inşallah..doğum günü fotolarını sabırsızla bekliyorum....

yeliz canım çok güzel bi hediye almışsın güle güle kullansın miniğin.
bebeğimveben sizin de doğum gününüz kutlu olsun

merhaba hanımlar şehir dışındayım eve olmadığım için pek giremiyorum.
aynurcum bebişlerine geçmiş olsun canım. öksürük için balgam söktürücü veriyordu drumuz iyi geliyor ama mide bulantısı yapıyor. oğlumun doğum günü 22sinde ramazanın ilk gününe geliyor baktığım takvimde öyle görünüyordu. seninkilerin 21indeydi dimi.

benim bebişim henüz totoyu kaldırmadığı için beşikten düşme korkumuz yok zaten çitleri çok yüksek ileridede sorun yaşamayız gibi geliyor.

delikız doğum gününüz kutlu olsun. allah oğluna sağlıklı mutlu sevdikleriyle geçireceği uzun bir ömür versin.benim için öp koooooooaman sıpayı.

çağan efeee paşamm doğum günün kutluu olsunn en güzel günler senin olsun teyzemm
zeynepcim bi kaç gündür giremedim foruma bugün yazabildim canımm hayırlı uzunn ömürlü olsun yavrun
delikız canım sizinde d. gününüzmüş iyiki doğdun onur heppp gül gülğümsemen hiç solmasın kuzumm

delikız ne güzel maşallah bu arada onur en son yiyyor ve kaçta yatıyor merak ettim

senecim ben bugün baktım canım ramazan 21 de başlıyor bahsettigin şurup asist herhalde daha önce kullanmıştım başka bir dr. çocuklarda balgam yokki demişti ne kullanayım şaşırdım bal bogaza iyi oluyor öksürügü kesiyor diyorlar ama bunlar daha bal yiyemiyor

canım onur en son saat 21:00 veya 21:30 gibi bir biberon bisküvili süt içiyor saat 22:00 de yatırmaya götürüyorum çogunlukla 15 dk içinde uyumuş oluyor önceden ayakta sallardım uyuması en az yarım saati bulurdu şimdi yatırıp yanında pışpış yapıyorum ninni söylüyorum bir de ritmik olarak bacağına pıt pıt dokunuyorum bu şekilde alıştı şuan çok şükür ayakta sallanmaktan kurtuldum gibi yalnız bugün aşı oldu 1 yaş aşılarını biraz keyfi yok sabah da 8 veya 9 arası uyanıyor yattığı yer çok sıcaksa hiç uyuyamıyor rahat edemiyor ona da çok dikkat ediyorum

bal konusu da yaşını geçince yiyebiliyorlar sanırım bi araştırıp başlayacağız inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…