2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım evet bizimkilerde yaşında aşı olucak amannn aklıma takıldı şimdi aşı huzursuzmu ediyor yandım ben desene (

evet ya aşıdanmı yine de bilmiyorum ama şuan popodan 38,4 ateşi var calpol verdim duş yaptırdum aynı henüz düşmedi çok da halsiz

aynurcum kullandığım şurup mukolitikti enesin bronşiti olduğunda kullanıyordum.bronşitte balgamoluyor malesef. yalnız balgamsız kuru öksürük içinde çok güzel şuruplar var dra danış istersen. bal kullanımı için drumuzdan onay geldi korkulacak bişey yok artık dedi ama ben hala veremedim.

delikız onur un artık kendiliğinden uyumasına sevindim bizim için bu mucize olur sanırım. hala emerek uyuyor. nasıl sağladın bunu geceleri kalktığında ne yapıyorsun peki?

delikız ateşolduğunda eğer onurun ki gibi inatçı bir ateşse calpol ve dolveni 4 saat arayla dönüşümlü kullanmak gerekiyormuş. tek tip ateş düşürücü bazen işe yaramazmış. geçmiş olsun canım.

Delikız doğum gününüz kutlu olsun canım...bebişine ve sana sağlıklı ve uzun yıllar diliyorum....Bu arada kimse doğum günü fotolarını koymamış merakla bekliyorum valla...

kızlar bizim bdoğum günümüz gecikmeli de olsa bugün kutlanacak akşamüstü partimiz var şuan evi süsledim birazdan ikramları hazırlayacağım pastamız saat 18:de hazır olacak onurun kıyafetide saat 18 de hazır olacak 19:00 gibi de misafirler gelecek umarım bir aksilik çıkmaz akşama yorgun olmazsam resimleri eklemeyi düşünüyorum yorgun olursam da yarına inşallah

sanberkin doğum gününü de en içten dileklerimle kutlarım öpüyorum kızlar

delikiz demekki ayni gunde perisan olacaz.Ama olsun bebeklemiz icin degiyor.Ben bir tane grubu yoladim simdi ikinciyi bekliyorum.Moralim biraz bozuldu bizim fotoraf makinemiz bozuldu ve arkadasim getircekti ama unutmus tabiki.Yani hic bir fotoraf cekemedik.Simdi ikinci gruptakiler le bakalim onlarda getircek INSALLAH.

teşekkür ederim arkadaşlar ay artık bir an önce büyüsün okula başlasın istiyorum
beni çok yoruyooooo iki dakika oturmuyo ya bi tek benimkimi böyle yoksa sizinkilerde böyle yaramaz mı
bazen oturup ağlıyorum vallahi annelik çok zorrrrrrrrrrr...........

kız daha dur ne okulu daha yıllar var o günlere bazen bende senin gibi ağlıyorum kendikendime ben bu annelik işini beceremiyor muyum acaba dediğim bile oluyor oğlum çok hareketli devamlı peşinden koşturuyorum valla

süslemelerimiz

onura yaptırdığım tişört arkasında "büyümemiş miyim yani tam biy yaşındayım" yazıyor

pastamız

masamız

delikız süüppeerrrsin
tekrardan doğum gününüz kutlu olsun
herşey çoookkk güzel olmuş ellerine sağlık canım benim

:teytey::teytey: yaliz canım
iyi ki doğdunuz minik prensinle sana kocaman bi ömür diliyorum
hihoyyythihoyyythihoyyytopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…