2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yelizcim doğum gününüz kutlu olsun canım...bebişine ve sana uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum...

Delikız doğum gününüz tekrardan kutlu olsun ..resimleriniz çok hoş çıkmış...oğluşuna bayıldım Allah nazarlardan saklasın tüm bebişlerimizi tabi...

Bugün doğum günü onuda burdan kutluyorum...

Bizim doğum günümüzde pazartesi çok geniş bir parti yapmıycam ama ekleyebilirsem resimlerimizi ekliycem bende...oğluşuma bir tişört yaptırdım özellikle onu göstermek istiyorum...oldukça heyecanlıyım bu arada sabırsızlıkla pazartesini bekliyorum...

çok güzeldi kızlar kalabalık değildi ama insan heyecanlanıyor..oğlum bile şaşkındı sanki..pastayı görünce üstü mumlu,maytaplı nasıl şaşırdı..hepinize teşekkürler...darısı bütün bebişlere...

KIZLAR PASTAMIZI YUKLEMEYE CALISTIM AMA HEP COK BUYUK CIKTI NASIL KUCULCEM ONU.Imageshack ten yukledim ama buyuk oluyor.nasil yapmaliyim

kızlar bebişlerden fırsat buldukça girebiliyorum doğumgünlerini takip edemiyorum kusura bakmayın

bütün bebişlerimizin doğumgünü kutlu olsun onurun resimlerinede baktım çokkk şeker maşşallah

merhaba hanımlar evimde değilim o nedenle pek uğrayamıyorum.

deli kız doğum gününüzü tekrardan kutlarım. resimlerde herşey çok güzel görünüyor ellerine sağlık. oğlun güzelliğini senden almış annesi ikinizede maşallah.

yelizcim doğum gününüz kutlu olsun. allah nice nice seneleri kutlamayı nasip etsin.

fikriyecim sanberkinde doğum günü kutlu olsun resim olmayışına üzüldüm ama ikinci partiden bekliyorum heyecanla.

allah bebeklerimizi bizsiz, bizi onlarsız koymasın.

KIZLAR PASTAMIZI YUKLEMEYE CALISTIM AMA HEP COK BUYUK CIKTI NASIL KUCULCEM ONU.Imageshack ten yukledim ama buyuk oluyor.nasil yapmaliyim

canım imageshack sitesinde resmi yğklemeden çnce resize image kutucuğunu işaretleyim yan taraftan da 640*480 i seçip browse ye basarsan büyük olmaz resimlerin

yağmur25 doğum gününüz bugündü sanırım. kaanın doğum gününü kutlarım. nice nice seneleri birlikte kutlamanız dileğiyle koooooooocaman öpüyorum oğlunu.
iyiki doğdun kaan.

Kızlar sımdılık boyle bakın sonra fotorafı sılcem.boyutu kucuk secıyorum ama yıneden oluyor bır yerde hata yapıyıyorum herhalde ama nerde anlamadım.

bir yas sekeri yaptiramadim ama normal mevlut sekeri yaptirdim daha buyuk olan seker mevlitteki seker daha kucuk olan dogum gunundeki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…