2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

buda misavirlerim icin supriiz boregi.her parcada birere kayit sakladim ve her kayidinda varkli komik dilekler var.Her misafir birer parca koparip herkez onunde ciktigi dilegi okudu ve cok cok eglendik.

daha fotoraflar var ama bunlara benzeyen eklemek gerek duymadim.Maglesef ilk partiden daha guzel fotoraf olurdu belki ama olmadi.Iki partide cok eglendik cocuklar astim balonlar bi saldirdi oynadilar patladilar daha guzel olamazdi.Belki fotorafimiz yok ama onemli olan hatira bizde kalcak.AAa yorgunlukda hafizimda cok iyi kalir hihihihi

fikriyecim doğum gününüz çk güzel olmuş maşallah sana döktürmüşsün bu arada sanberi de ilk kez gördüm çok yakışıklı maşallah

kızlar biz onurun saçlarını kestirdik keltoş bişey oldu ama çok yakıştı

fikriye herşey çok güzel görünüyor ellerine sağlık sanberkte çok yakışıklı maşalllah annesi. çok güzel bir hatıra kalacak ona. eğlenmenize çok sevindim darısı bize inşallah.

hayırlı olsun annesi bizdekestirdik birbuçuk ay önce kadar. hemde 0 numaraya. yer yer dökülmüştü bazı kısımlarıda uzamıştı hoş bir görüntü yoktu. kestirdik rahatladı çocuğum kafa terlemesi yarıya indi.

yağmur25 doğum gününüz bugündü sanırım. kaanın doğum gününü kutlarım. nice nice seneleri birlikte kutlamanız dileğiyle koooooooocaman öpüyorum oğlunu.
iyiki doğdun kaan.

Evet canım 17 ağustos doğum günümüzdü beklediğimden güzel geçti...aile içinde bi kutlama oldu ama gayet güzel geçti ..en azından Kaan çok eğlendi şımara şımara dolandı ortalıkta...resimleri en kısa zamanda ekleyeceğim...sevgiler canım...:1hug:

Fikriyecim resimleriniz çok hoş çıkmış tekrardan doğum gününüz kutlu olsun... daha nice yıllara inşallah.....oğlunda pek yakışıklı bu arada Allah nazarlardan saklasın....

Senecim sizin doğum günü geçtimi bu arada ben kaçırdım mı noldu ?

yağmurcum doğum gününüz iyi geçmiş tekrar kutlarım
bizimki cumartesi günü olacak allah izin verirse. yalnız işler biraz karıştı.şu anda ankarada ablamdayım tam evimize dönelim cumartesiye az kaldı hazırlıklarımızı yapalım derken annemler aradılar cumartesi ablama geliyorlarmış.yılda birkaç kez özel işlerinden dolayı mutlaka uğrarlar. gitmeyin doğum gününü burada kutlayalım diyorlar.arkasından erkek kardeşim aradı oda cumartesi akşamı ankarada olacakmış tamamen tesadüf oldu.anneanne dede teyze dayı hepsi olacak bu çok güzel sevindirici. bir taraftanda kendi evimde olamıyacağım için bazı planlarımızı gerçekleştiremeyeceğiz bunun üzüntüsü var.davetiyelerimiz eşe dosta dağıtacağım şekerlerimiz kapı afişimiz bunlar olduğu gibi elimde kalacak kullanamayacağım.ablamın evide olsa bazı şeyleri kısıtlı yapmam gerekecek. anlayacağın canım kafam karışık.şimdi sil baştan duruma göre bişeyler yapmam gerekecek. ama bir pastaylada olsa size fotoğref ekleyeceğim.

çocuğuma doğum gününde giymesi için aldığım kıyafetleri bile evde kaldı ya şimdi sana yazarken aklıma geldi offffff

Canım ya işler gerçekten bayağı karışmış .....güzel tarafı ailenle beraber kutlayacak olman..üzücü tarafı planlarının sekteye uğramış olması...kapı afişiydi şekerlerdi boşver onlar olmasada olur...bir iki balon odayı süslersin biraz börek çörek güzel bir doğum günü pastası tamam işte....kıyafetinide düşünme nasılsa giycek başka cici şeyleri vardır....kendi evinde olmasada olur üzülme eminimki teyzeside herşey güzel olsun diye çabalayacaktır...önemli olan oğluşunun mutlu olması ve ogüne ait ilerde elinde bir iki poz fotoğraf kalması....gelişmelerden haberdar et sevgiler..........

merhaba güzel agustos anneleri ve minik kuzuları geçen sene bunu sadece annelerimize yazardım bir sene ne kadar çabuk geçti. minik kuzular büyüdü.
bütün agustos bebişlerimizin dogum günlerini kutluyorum Allah'ım saglıklı,mutlu ve başarı dolu uzun seneler versin.
Fatmacımmm onura bayıldımmm çok şeker çıkmış. tişörtü nerede yaptırdın canım çok güzell bizde isteyizz teyzee -tatlicadiarzu-
Fikriye canımm sizin dogum gününüz çok güzel geçmiş resimler süper.minik kuzu hediyelerini güle güle kullansın.
herkese iyi geceler.

guzel sozler icin tesekur ederiz teyzeleri.
Senecim bence sekerler kiyafetler hic onemi yok canim.Bu guzel gununde ailenle olmak varken bir kiyafet neki.Benim evim kucuk ama en yakinlarimlar yanimizdaydi ev dopdolu oldu ne mutlu bize.Buyuk ama bos ev guzel kiyafet ama gosterebilecen kimse olmayainca ne anlama kalcak herseyden.Bana sorarsan ve yerinde olsaydim ankarada kalirsim.

sağolun arkadaşlar. ankarada kalıyoruz. tabiki anneanne dede teyze dayı hepsinin olması arayıpta bulamadığım şeydi. bu durumdan memnunum. tek gayem oğluma çok özel bişeyler yapmaktı zamanı gelince baktığında benim ne kadar uğraşmış olduğumu görmesiydi. yoksa başkaları umrumda değil. görkemli ama soğuk bir partiden sıcacık kücük bir kutlamayı yeğlerim.ben partiyi unuttum bile annemi babamı görecek olmamın heyecanı var. hele erkek kardeşimi 8 aydır göremiyordum çok özlemişim çok.

Eklemeyi becerebildiysem doğum günü pastamız.....

Pastamızın yazısını vede pembe süslemelerini görünce biraz hayal kırıklığı yaşadık ama pastasının tadı gerçekten çok güzeldi..

günaydınnn agustos annelerii senecim,yagmurcum dogum gününüz kutlu olsun.
fikriye canım şu dilekli yaptıgın pastayı nasıl yaptıgını anlatabilirmisin iznin olursa bende kullanmak istiyorum degişik çok güzel bir süpriz olur.

bu dilekli pasta degil yani tatli degil tuzlu ekmek mi desem bilmiyorum.Bunu bulgaristandan yilbasinda yapilir biz buna banica deriz.
TARIFE
1000 gr. bugday unu
1 cay bardagi ilik su
3 corba kasigi yagi
2 corba kasigi elma sirkesi
125gr tereyagi
300gr peynie
100gr lorpeynir
6 yumurta
1 corba kasigi yogurt
1 soda 300ml
1/2 cay kasigi tuz
HAZIRLANISI

Un,su.tuz,sirke,aycicegi yagi,1 yumurta karistiriyoruz bundan hamur hazirlamis oluyoruz.20 dk sicak odada bekletiyoruz.
ICI HAZIRLAMA
Peynir,lorpeynir,4 yumurta,yogurt,soda karistiriyoruz ici hazir.

Sonra yufka fibi aciyoruz fazla inca olmasi gerek yoktur.okla da acabilirsiniz elle de.
Uzerine eritilmis tereyagindan dokuyoruz bir kismani brakin daha sonra lazim olacak.Arkisindan da ici dokuyoruz.Icinden bir mikt\ari brakin daha sonra lazim olur.

sonra yufkayi katlamadan once dilek kayatlari foliyoda sarin ve dizin artik katlayabilirsiniz.Katladiginiz yufka parca parca kesin her parcada birer kismet olmasina dikkat edin.
Sonra yaglamis bir tavada kesilmis parcalari once tavanin ortasinda dik olarak dizmeye baslayin boyle tepsiyi doldurana kadar.
Boyle dizilmis yufkanin uzerinde kalan bir yumurtayi,tereyagi ve kalan ici uzerine dokun.
isitilmis firinda 1-1.5 saat pisirin 150 deerede.

Firnaya bagli pisirme zamani daHA az da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…