yamur dogum gununuz kutlu olsun canim,Saglikli dertsiz ve mutlu gunleri diliyorum.
canım ya kıyamam. 20 gündür çok uzun. acaba alerjik bir durum olabilir mi.şelalecim hoşgeldin cnaım ikinşze de geçmiş olsun onurda hasta 20 gündür falan genel durumu iyi ama hep bi öksürük burun akıntısı hala geçmedi
Zeynepcim hoşbuldum güzelimm biz iyiyiz siz nasılsınız geçmiş dogum gününüz tekrar kutlu olsun. geçmiş olsun inşllah tez zamanda atlatır minik kuş.arkadaşlar selam herkese. yaşlarını dolduran kuzularıma mutlu nice yıllar.
ben çok yoğunum bu aralar. taşınma işleri ev filan mahvoldum. çağan doğumgününden sonra hastalandı. 10 gündür bi türlü atlatamadı. dişler durmadan patlıyor. tam iyileşecekken tekrar güçsüz düşüyor oğlum. grip ondan bana geçti ben bitap. okula nasıl başlayacağım bu bitkinlikle bilemiyorum. Dün aşısı vardı ve ben unuttum o kadar berbat haldeyim anlayacağınız.
herkesin Ramanzan ayı mübarek olsun.
Aslıcım sen de hoşgeldin nasıl gidiyo?
Ayşegülcüm iyi dileklerin için sağol tatlım.
Fatmacım geçmiş olsun canım baya uzun sürmüş güzelim neden peki alerjidenmiymiş.şelalecim hoşgeldin cnaım ikinşze de geçmiş olsun onurda hasta 20 gündür falan genel durumu iyi ama hep bi öksürük burun akıntısı hala geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?