2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dileklerin hazirlanisi

Kucuk kucuk kayitlari kesin uzerine istediginiz sey yazin.Onlari folyoda sarip boreginde koyabilirsiniz.
Diyer sekilde de kayatlarinin yerinde kuru yemi koyabilirsiniz.findik,fistik,ceviz,badem gibi.
ve dilekleri yazdiktan sonra katliyin ce uzerinde kuru yemislerin ismini yazin.Parcadan findik cikarza uzerinde findik yazili olan kayidi sizindir demekki.

boregin sekli ben boyle yaparim ama baska sekilde de olur.

hazirladiginiz hamuru kucuk kucuk top seklinde yapabilirsiniz ici doldurup kapatabilirsiniz.
YA da toplardan kucuk yufkalar acarsiniz doldurup salangoz seklinde baglayip tepside dizersiniz, yani sekli onemli degil yeterki herkez icin bir ayri parca olsun.

SERVIZ ETMEDEN ONCE tepsigi sofranin uzerine brakin ve dondurun.Durdugu zaman herkez istedigi parca koparsin ve dilegini okusun.

bunlar sadece dilek olmayabilir.Biz kucukken annem benim dogum gunumde herkeze surprigiz hediye verirdi.Kayitta kime ne cikarsa.her zaman iki tane boerk yapardi bir erkek cocuklar icin bir kiz cocuklar icin

Son düzenleme:
canim hic degil ya sadece oyle gozukuyor tarife yazmam daha cok zamani alir
ne var hamur icin malzemeyi karistir 20 dk beklet sonra hamuru yufka gibi ac izerine ici dok dilekleri diz ve yufkayi katla.parca parca kes ve tepside diz 1-1.5 saat sonra hazir.

bunu hazir yufka ile de olur sadece 3 tane yufka ust uste dizilir ve onlarin arasinda yagi surulur.Daha kalin olabilmak icin.diyer seyler ayni

fikriyecim bu tarifi vermen iyi oldu bende allah izin verirse bir dahaki doğum günümüze yapmayı istiyorum. hediye fikri şahane ba-yıl-dım.

Son düzenleme:
evet zaten ilk partimiz cocuklarlayidi ve onlarinki hem dilek yazmistim hem de birer kucuk oyuncak verdim zaten birkac cocuktu

Daha önceden eklemeler yapmıştım ama unutmuşumdur diye teknik destek bölümündeki foruma resim ekleme bölümüne girdim ordan takip ederek yaptım ama resim görünmüyor...resim ebadım 640-480 ondanmı acaba sitede resim görünüyor burda görünmüyor ama...

yağmurcum konu cevaplama yeri var ya onun üzerinde en sağda bi A/A diye bir buton var onu tıkla canım sonra resim yüklediğin sitede yüklediğin resim üzerinde sağ tıkla kopyala de sonra gel konu cevaplama yerinde boş bir yerde sağ tıkla yapıştır de canım bu kadar resimi yüklerken de 640*480 i seç

fikriyecim teşekkürler canım fikirlerin için. herkese iyi uykular tatlı rüyalar.
HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR.

arkadaşlar selam herkese. yaşlarını dolduran kuzularıma mutlu nice yıllar.
ben çok yoğunum bu aralar. taşınma işleri ev filan mahvoldum. çağan doğumgününden sonra hastalandı. 10 gündür bi türlü atlatamadı. dişler durmadan patlıyor. tam iyileşecekken tekrar güçsüz düşüyor oğlum. grip ondan bana geçti ben bitap. okula nasıl başlayacağım bu bitkinlikle bilemiyorum. Dün aşısı vardı ve ben unuttum o kadar berbat haldeyim anlayacağınız.
herkesin Ramanzan ayı mübarek olsun.
Aslıcım sen de hoşgeldin nasıl gidiyo?
Ayşegülcüm iyi dileklerin için sağol tatlım.

zeseze çok geçmiş olsun hem hastalık hem ev taşıma telaşı çok zordur eminim. okulada az kaldı inşallah toprlanırsınız o zamana kadar.

şelalecim hoşgeldin cnaım ikinşze de geçmiş olsun onurda hasta 20 gündür falan genel durumu iyi ama hep bi öksürük burun akıntısı hala geçmedi

Zeynepcim hoşbuldum güzelimm biz iyiyiz siz nasılsınız geçmiş dogum gününüz tekrar kutlu olsun. geçmiş olsun inşllah tez zamanda atlatır minik kuş.
şelalecim hoşgeldin cnaım ikinşze de geçmiş olsun onurda hasta 20 gündür falan genel durumu iyi ama hep bi öksürük burun akıntısı hala geçmedi
Fatmacım geçmiş olsun canım baya uzun sürmüş güzelim neden peki alerjidenmiymiş.
havalarda yapıyor tabi bizimkide arada kuru kuru öksürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…