2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
ya epey oldu giremedim yaşlarına girmiş kuzular doğum gününüz kutlu olsun
zeynepcim aynı durum bizdede vardı oğlum yaş gününde hastaydı hala tam olarak atlatamadı bu arada ben aşıya götürmedim arada ateşlenemeler vardı haftaya getirin tamamen geçsin dediler salı ya da perşembe inş hastalığımız tekrr etmesse götürcek hastayken aşılar ertelenebiliyo
diğer hasta kzularada geçmiş olsun çok zorr ya
aslı kıss nerelerdesin nasılsın ozan egem nasıl öpüyorum ikini<zide

ayşegül canım iyiyiz siz nasılsınız. ben tatildeydim canım 1,5 aydır memlekette yeni döndüm. siz nasılsınız canım. sizinde geçmiş dogum gününüzde kutlu olsun geçmiş olsun.

aslıcım iyiyiz teşekkür ederiz tatlım ohh tatil yapmışssınız dinlenmişssindir biraz olsun gerçi bebekelrle dinlenme işi biraz zor ama olsun değişiklik olmuştur :ecrin_bebek:
bu arada unutmuşum kızlar herkese hayırlıı ramazanlarrra.s.a.s.

cocostar canim harika olmus ya super bir fikir.Degerlemek lazim.

DUNUYA TATLISI ONURA COK COK gecmis olsun.Doktor ne dedi canim 20 gun az zaman degil.

herkeze Ramazan ayiniz mubarek olsun.Uruc tutanlara Allah sabir ve guc versin.ALLAH kabul etsin.

Son düzenleme:
senecigim bugun senin icin yorucu ama guzel heycanla dolu bir gunun olacak.Cok icten bebisin dogum gunu kutluyorum nice yillara.Hep saglikli neseli bir cocuk olsun.Mutlu ve degerli anlariniz olsun.

cagana cok gecmis olsu.Zeseze cagan rahatsiz ise buyuk bir ihtimalle asi olmayabilir.

slm kızlar onurcuga geçmiş olsun biz hastalıgı yeni atlattık bide beni düşünün kızlar biri oluyor hoppp hepsine bende dahil geçiyor bu gün aşılarınında yaptırdık

oğluşlarım 1 yaşına girdi kızlarrrrrrrr

Benim icin guzel mutluluk ve heycanla dolu ama zor ve zor bir sene gecti.
SENIN ICIN 3 KATA ZOR OLmusTUR KESIN ama senin yasadigin mutluluk bizimkiden 3 kati fazla.Ne kadar sanslisin farkindamisin bilmiyorum.
Cok cok mutlu dolu ve degerli gunleri diliyorum.

aynurcum oğullarının doğum günlerini kutlarım. sağlıklı mutlu sevdikleriyle geçirecekleri uzuuuuun ömürler dillerim. fikriyenin de dediği gibi yaşadığın zorluklarda mutluluklarda üç kat. nasıl sığdırabiliyorsun yüreğine. seni tebrik ederim arkadaşım dolu dolu bir yıl.

canim sizin dogum gununuz dunmuydu yanlis mi hatirliyorum acaba

fikriyecim bizim doğum günümüz yarın. söylediğin gibi çok zor geçmiycek aile arasında bir pasta kesilecek. anneanne ve dedesi pazar günü gelecekler doğum gününde olamayacaklar ona biraz üzüldüm.

canim benim evet keske anen ve baban olsaydi ama tek bir dogumgun olmayacakki daha cok cok olacak beraber de olursunuz.Benim de annem babam yoktu ama uzulmek icin yer yoktur boyle bir guzel gununde.Dogumda bile yalnizdim ama uzulsek de ne olacak.Allah guc veriyor hepimize.Zaten bebek partisi fazla kalabalik olmamalidir kendimden bildim.Ben cok yoruldum oglum memenundu kalabaliktan ama yeme uyuku duzeni biraz bozuldu ve hala bozuk duzeltmeye calisiyoruz.Biraz buyusunler o zamn kalabalik gurultulu dogum gunu partiler yapariz.

Delikız ,zeseze bebişlerinize geçmiş olsun diyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirler...kıyamam ben onlara ya hastalanınca hemen süzülüyolar gerçi onlar grip olsa biz verem oluyoruz annelik gerçekten çok zor....
Aynurcum üçüzlerinin doğum gününü kutluyor nice nice sağlıklı uzun ve güzel yıllar diliyorum...ne mutlu sanaki tek başına koca bir yılı üç bebekle geçirebildin..valla bana bu bir yıl on yıl gibi geldi bizimki gerçekten çok zordu eminimki sen daha da zorlanmışsındır...tebrik ediyorum seni arkadaşım mutluluğun hep daim olsun diyorum...
Delikız resim yükleme yi biraz farklı anlatmışsın şimdi deniycem bakalım bu sefer olucakmı.

http://img216.imageshack.us/img216/4564/dsc00450n.jpg

Arkadaşlar resimleri ancak böyle yükleyebildim bakması biraz zor olucak ama idare edin artık...640-480 yaptığım halde yinede büyük çıktı o yüzden çok fazla resim yüklemedim...

canım olmuş resimler sadece bi tanesi büyük çıkmış o kadar hepsine baktım harika bir parti olmuş oğluşun da çok tatlı maşallah nice senelere

aynurcumm geçmiş dogum gününüz kutlu olsun.
yagmur canım fatmanında dedigi gibi çok güzel olmuş süsler herşey harika görünüyor ellerine saglık.
Fatmacım sende onura baskılı tişört yaptırmıştın nerde nasıl yaptırdın canım daha sormuştum sanırım görmedin güzelim.
Senecim dogum gününüz kutlu olsun,saglıklı,mutlu nice uzun senelere.

fotoraflar super kesin partiniz de cok guzel gecmistir.Evi cok guzel suslenmissin.nicwe yillara/

Aslicigim bunlardan biz de fotorfcida yaptirmistik.

Senecigim tekrar dogum gununuz kutlu olsun canim,fotoraflarinizi ekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…