2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aslıcım biz fotorafçıya resmi götürdük onlar yaptılar yazılacak yazıları da ben söyledim 1 günde oluyor

hepinize teşekkür ederim valla dün çok kötüydüm kızlar baş dönmesi bulantı oğlanları 8 yatırıp bizde yattık tam yatıcakken söylemesi ayıp bi çıkardımki sormayın eşimde oruçluydu onunda sinüzit ağrısı tutmuş tam bir felaketti yani dün hiçç giremedim zaten oğlanlara doğumgünü falanda yapmadım seneye inşallah. benim baş dönmeme hala hafif devam ediyor neden olabilir kızlar zehirlenmiş olmayayım farklı birşeyde yemedim dün 3 oğlanla uğraşmaktan cesaret edip oruç tutamadım halsiz kalırım dayanamam diye zehirlenmek nasıl bişeyki hiç bilmiyorum fikri olan varmı?....

senecim bebişinin doğumgünü kutlu olsun canım fotoları bekliyoruz.

bu arada ben fotoları göremedim sadece kocaman bir pasta resmi var o sayfaya dönünce sayfada bozuluyor

aynurcum zehirlenme nasıl bende bilmiyorum ama bendede bi ara birkaç gün boyunca baş dönmesi olmuştu doktora gittik bi gece çok dönünce acile gittik vertigo dedi bi ilaç verdi geçti ida olmadı

yemkten zehirleme ise bas agri ve donme pek olmuyor daha cok karn agrisi,kusma,ishal oluyor,ayaklar tutmuyor eller zor kaldiriliyor.
boyle bir zehirleme 24 saate bitiyor fazla surmuyor.
bas agrisi kulaklarin uzerindeki bas bolgesinde agri olabilir
benim bildigim bu

Senecim canım doğum gününüz kutlu olsun...bebişini o tombiş yanaklarından doya doya öpüyor daha nice doğum günlerine sağlıkla ve mutlulukla girmenizi temenni ediyorum...umarım herşey gönlünce olmuştur...resimlerini bekliyorum...sevgiler.......

senecim nice güzel yıllara bebişinle eşinle inşallah.
valla aşıyı yaptılar cuma günü. ertelemeye gerek yok dedi dr. hala burnu rada akıyo. valla illet bişiy bu grip. benim de 10 gündür devam ediyo. bebişin 20 gün sürmesi çok doğal bence. yeni bi virüs heralde bu. burda tüm bebişler hasta. öksürük, kusma,burun akıntısı...
en acil şifalar kuzularımıza.

selamlar
birkaç gündür yazamıyorum oğluşum bir yaşına girdi partisini de yaptık sonra aşıdan sonra hastalamdı bu gün birazcık iyi.hasta olan kuzucuklar varmış geçmiş olsun

doğum günümüzü kutladık tebrik eden arkadaşlara teşekkür ediyorum.
oğlumunda burun akıntısı başladı dün ne oluyor 1 yaş bebelerine böyle. herkese geçmiş olsun.
evime döner dönmez fotograf ekliycem.

yağmurcum resimleri gördüm çok emek sarfetmişsin ellerine sağlık. herşey çok güzel görünüyor.

hepinize iyi günler arkadaşlar...
ya kızlar bebişleriniz hareketli mi? ya benim oğlan beni öldürüyor. uykuları oldukça azaldı. "düz duvara tırmanmak" deyiminin ne anlama geldiğini birebir yaşıyorum ben. tüm dolapları çekmeceleri boşaltıyor. ağır bulduğu her şeyi fırlatıyor. sürekli bağrış halinde kavga halinde. çok öfkeli bir çocuk. hiç böyle değildi. eli vurmaya çok yatkın. çat tokatı yapıştırıyor. kavga kıyamet yemek yiyor. bana aşırı bağlı. paçamda geziyor.
ne yapacağım bilmiyorum inanın. 1 hafta sonra ayrılacak benden böyle giderse daha da hırçınlaşacak. çalışan annelere soruyorum ya nasıl denge kurdunuz napmalıyım ben? bi akıl verin valla.
bu haftasonu Adanaya gitmem lazım o burda annemle kalacak annem korkuyor durmaz diye ki haklı.
nasıl alışltıracağız yeni düzene?

yağmurcum resimleri gördüm çok emek sarfetmişsin ellerine sağlık. herşey çok güzel görünüyor.

Teşekkür ederim canım çok sağol...seninde bebiş hastalanmış çok çok geçmiş olsun annesi kuzucuğa iyi bak ilerlemesin hastalığı...inşallah önemli bişey değildir en kısa zamanda iyileşir tombiş oğlan....:1hug:

Valla bizimkide aynen anlattığı gibi canım...uykumuz zaten hiç yoktu ..kucağımda emdiği yerde alıyo uykusunu 5-10 dk yatağına koymamla uyanması bir oluyo...ihtiyarlar gibi gündüzleri sadece şekerleme yapıyoruz anlayacağın...oturmak, oyuncaklarla oynamak, kendi başına oyalanmak kesinlikle yok...sürekli ya benim kucağımda yada dediğin gibi paçamda...elimden tutun gezelim diyor gün boyu...gez gez başımız dönüyor artık...ne yemeğe ne temizliğe kesinlikle vaktim yok..babası günde üç dört kez dışarı çıkarıyor yoksa çok sıkılıyor kapıya gidip ağlamaya başlıyor..bende o arada alelacele işlerimi yapmaya çalışıyorum...bana aşırı düşkün evde olunca sürekli sen benle ilgilen diyor...beraber oyuncakla oynayayalım diyorum bir dk bakıyor sonra fırlatıp tekrar yapışıyor bana ...bazen kafayı yiyorum tabi....sinirlendiğimi anlıyor üç beş dk babaya gidiyor sonra tekrar yapışıyor...ben razıyım biyerleri karıştırp dökmesine ama yok benden ayrılıpta biyere gitmediği için biyeride karıştırmıyor...yürüyo sayılır kendi kendine gidiyor artık ama korkum yürüse bile benden ayrılmayacak...bi emeklesin rahatlarsın diyolardı bizimki önce yürüdü sonra emekledi ama yine bişey değişmedi beni bırakıp hiçbiryere gitmiyor...ağlaması bağırıp çağırması yok ama aşırı hareketli o yüzden çok yoruyor...her bebek bu kadarzormu diye düşünüyorum her zaman....

Yemeğine gelince o daha büyük bir sorun...oldukça iştahsız ...karşısında hoplayıp zıplamazsak kesinlikle ağzını açmıyor...yediği en fazla 5 kaşık..katı gıdaları reddediyor zaten yediğimiz şeylere yavaş yavaş ama zor görünüyor....memeye çok düşkün sürekli emmek istiyor...bu karmaşanın içinde bazen iyiki atamam olmamış diye düşünüyorum...çalışsaydım ne yapardım bilemiyorum...Allah yardımcın olsun arkadaşım...belkide daha iyi olur stres yapma sen gözünün öününde olmayınca alışır keni kendine oynamaya..annen bakacağı için için rahat en azından...gittikçe büyüyolar alışır merak etme...bizimki geldi bu arada zil çalışıyo görüşürüz canım....

kızlar tüm bebişlerin d. günü kutlu olsun hasta yavruşlarada geçmiş olsun
zeynepcim tam yaramazlık zamanları endişe etme tatlım bi de erkek bebeği olduğu için biraz daha yaramaz ve hareketli oluyolar usul böle yani:)) gerçi bebekten bebğe değişiyo ama genelde böle .. kesinlikle alışacaktır en çok sana naz yapar zaten anneciğine yapmaz öyle hiç üzülme önce Allaha sonrada anneciğine emaet olsun gözün arkada kalmasın canım alışacaktır yeni düzene içini ferah tut

zeseze aynen anlattığın gibi canım. bizimki çok önceden beri böyleydi gerçi. çok bağırıyor. en küçük birşeyi bile ağlayarak istiyor. çok uzun zamandır suratıma vuruyor. yüzümü kaçırınca ağlıyor vurmak için. ben nerede hata yaptım bilemiyorum. henüz yürümüyor bunun verdiği hırçınlık diye düşünüyordum ama baksana yürüyenide aynı.

ayşegülcüm çok teşekkür ederim iyiyim canım çok incesin

valla benim burakta bu aralar herşeyden sıkılıyor başka uğraşlar arıyor allahtan sizin bahsettiğiniz gibi değiller yoksa üçüyle nasıl ugraşırdım.bu arada ayşegüle katılıyorum çocuklar en çok annesine eziyet eder ablamın çocugundan biliyorum annem ablam olmadan çaglanın daha uslu söz dinleyen bir çocuk olduğunu söylerdi ablamı görünce daha yaramaz olurdu

kızlar bu arada seffa diye bir arkadaş vardı ne zamandır yok haberiniz varmı?

birde size sorularım var kızlar biz bu çocuklara d vitaminini ve demir damlasını hala kullanıcazmı birde benim oğlanlar günde 4 kere falan kaka yapıyorlar sizinkilerde aynımı merak ettim normalmi yani

aynurcum vitamini brakmamızı söylediler geçen hft gata daydık. ama demir takviyesini bilemiyorum normal değerlerdeyse bırakman lazım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…