2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senecim en sonunda seni de gorduk bebisini de.Massallah size.Cok guzel aileye benziyorsunuz oyledir.Pastaniz cok ama cok guzel ben de araba seklinde istemistim ama bizim burda yoktu ah ne sanslisiniz siz.baska yokmu ya sadece bukadar mi fotoraflariniz daha istiyoruz

canim biz artik d vitamini braktik ama kan ilaci icin once tam kan sayimi yapmaniz lazim ona gore devam edip etmeyeceginizi soyler doktor.

yağmurcum ayşegülcüm senecim teşekkürler canım.
alışacak tabi uçarı kaçarı yok. ama en hasarsız nasıl atlatılır bu dönem onu bilemiyorum işte. ayşegül valla doğru erkek çocukları bir felaket(Allah acılarını yaşatmasın) kızlar daha oyuncu oluyor sanırım kuzenlerimin çocuklarından gözlemlediğim kadarıyla. benimki vahşi. biraz daha kendini bilirse hele o zaman yandık diyorum.
valla sene yürümekle filan alakası yoktur onun huysuz zamane çocukları. benim 14-15 saatim yemek yedirmeye uğraşmakla geçiyor. çığlık çığlığa ama yediriyorum. doğru değil gerçi yaptığım ama çok hareketli ve güçsüz kalsın istemiyorum.mama sandalyesi haricinde her yerde yiyor mama sandalyesine bağlamanın imkanı yok.
valla zor işmiş zor hele 30 undan sonra ilk çocuk daha da zormuş. aynur ayşegül valla cenetliksiniz arkadaşım sizler.
senecim fotolarınız çok güzel. mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah

fikriye zeseze güzel sözleriniz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
firkiriyecim pastamızı bizde çok beğendik daha doğrusu kataloğa bakarken oğlum ıııın düt diye gösterip heyecanlanınca bu olsun dedik. biliyorsun ben ankarada ablamın yanındaydım kendi evimde olsaydım bu pasta bizim içinde hayal olurdu. pastamız güzel oldu ama geriye kalan planlarıma gerçekleştiremedim. olsun kısmet böyleymiş. o günün akşamı eşim tatsız bir olay yaşadı morali sıfırdı tabi benimde. resimlerdeki zoraki gülümsemelerimiz. diğer resimler bunların tekrarı gibi canım ya. o nedenle eklemedim. zaten iftar sonrası saat 9 gibi başladık oğlumunda uykusu gelmişti zor zabdettik çocuğu. hep uykulu gözlerle bakmış yavrum objektife.

Son düzenleme:
Senecim canım doğum gününüz tekrardan kutlu olsun...resimleriniz çok çok hoş çıkmış gerçekten...canımız sıkkındı demişsin inşallah önemli bişey değildir....tombiş oğlan nasıl oldu bu arada hasta demiştin...seni ve oğlunu öpüyorum sevgiler.....

Uzun zamandır girmiyorum buraya kızlar. Nasılsınız bakalım. Bebişlerin geçmiş doğumgünleri kutlu olsun. Zeynepcim taşındın sanırım Çağan Efe nin doğumgününü kutluyorum canım, nasıl kuzum iyimi? Bütün bebişler hasta sanırım ya kesin salgın var. Lina da doğumgününe hasta girdi, öksürük, balgam, burun akıntısı, ateş birde üstüne idar yolu iltihaplandı 7 gündür iğne oluyor kuzum daha da 3 tane var. Bizde aşı olamadık daha. Çok geçmiş olsun kuzucuklara.

Vitaminlerden bahsetmiş arkadaşlar...biz 1 yaş kontrolü ve aşısı için doktorumuza gittiğimizde demir damlası ile devit3 damlasını bırakmamızı söyledi...onların yerine D-Flor hapı ile Zinko isimli bir şurup verdi...demir takviyesi içinde pekmez içirip bol bol et yedirmemizi tavsiye etti...balık hapınada ekim ayında başlayacağımızı söyledi...bi sonraki aşımız da 11 kasımda ...

asli yağmur25 çok teşekkür ederim.
yağmurcum önemli bişey değil aslında eşimle ilgili.biraz hassas bir yapısı var o nedenle etkilendi. herşey yolunda çok şükür. ilgin için çok sağol.

tombikimin burun akıntısı devam ediyor. ne ilerledi çok şükür nede geriledi. bu arada ben oğlumun aşısını unuttum pztsiydi nasıl yaptım aklım almıyor.

Senecim onemli olan beraber olmaniz.uzuntulu bir olay yasamisiniz gecmis olsun umarim her sey yolunda artik.Bizim de ev dolu neseliydi ama maalesef o gece esim isteydi ve yanimizda deyildi.amane yapalim bitane dogum gunu olmayacakki bundan sonra daha cok dogum gunleri kutlariz INSALLAH

canım bızımkı de nerdeyse her yemekten sonra kakasını yapıyor herhalde normaldır.

Kizlar bebeisleriniz alerji oldumu biseyden.Bizimki ilk once domatesten oldu sonra seftaliden devami da polenden alerji oldu ah ne yapacaz

slm kızlar senecim fotolar çok güzel çıkmış bebişinden baya tombulmuş maşşallah şöyle sıkıştırasım geldi valla

yağmur tekrar aşı kasımda demişsin bize martta yani 1,5 yaşında dediler.

biraz önce eymene mama yedirirken buragın uzun zamandır sesinin çıkmadıgını farkettim yanına gittim birde ne göreyim çekmecedeki poşette misket halinde naftalinler vardı onu açmış oynuyor ağzı naftalin kokuyordu ama yutabilmesi imkansız uykusuda gelmişti yatırdım inşallah birşey olmaz üffff

bu arad oğluşlarımın fotosunu koyayım dedim size

Eklentiler

• $üçüzlerim 457.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 68
aynur üçüzlerin çok şeker ya maşallah Allah sana klaylık versin 3 tane afacanla işin zor bizim de tekrar aşıyı şubat ayında demişlerdi

seneci,m resimleriniz pastanız ve sen çok güzelsiiniz maşallah

fikriyecim bizim herhangibir problemimiz olmadı bı konuda bilgsizim malesef

Kizlar bebeisleriniz alerji oldumu biseyden.Bizimki ilk once domatesten oldu sonra seftaliden devami da polenden alerji oldu ah ne yapacaz

gıda alerjisine zamanla bebekler alışıyor diye biliyorum. oğlumda ek gıdalara başladığımızda olmuştu zamanla geçti. yalnız polen alerjisi biraz zor sanırım.ilaç tedavisi var diye biliyorum yiğenimden. çok geçmiş olsun

kaydirigubbakcemile5Aynurcum BEBISLERINtatlisindan tatli.Allah nazardan kurusun uzun omurleri versin.Fotorftaki bayan sensin herhalde.Acaba bebeklerimizi mi degistirsek bir aycin belki ben de bu formda girerim sen de benim gibi biraz kilo alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…