ayşegülcüm çok teşekkür ederim iyiyim canım çok incesin
valla benim burakta bu aralar herşeyden sıkılıyor başka uğraşlar arıyor allahtan sizin bahsettiğiniz gibi değiller yoksa üçüyle nasıl ugraşırdım.bu arada ayşegüle katılıyorum çocuklar en çok annesine eziyet eder ablamın çocugundan biliyorum annem ablam olmadan çaglanın daha uslu söz dinleyen bir çocuk olduğunu söylerdi ablamı görünce daha yaramaz olurdu
kızlar bu arada seffa diye bir arkadaş vardı ne zamandır yok haberiniz varmı?
birde size sorularım var kızlar biz bu çocuklara d vitaminini ve demir damlasını hala kullanıcazmı birde benim oğlanlar günde 4 kere falan kaka yapıyorlar sizinkilerde aynımı merak ettim normalmi yani
fikriye zeseze güzel sözleriniz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
firkiriyecim pastamızı bizde çok beğendik daha doğrusu kataloğa bakarken oğlum ıııın düt diye gösterip heyecanlanınca bu olsun dedik. biliyorsun ben ankarada ablamın yanındaydım kendi evimde olsaydım bu pasta bizim içinde hayal olurdu. pastamız güzel oldu ama geriye kalan planlarıma gerçekleştiremedim. olsun kısmet böyleymiş. o günün akşamı eşim tatsız bir olay yaşadı morali sıfırdı tabi benimde. resimlerdeki zoraki gülümsemelerimiz. diğer resimler bunların tekrarı gibi canım ya. o nedenle eklemedim. zaten iftar sonrası saat 9 gibi başladık oğlumunda uykusu gelmişti zor zabdettik çocuğu. hep uykulu gözlerle bakmış yavrum objektife.
ayşegülcüm çok teşekkür ederim iyiyim canım çok incesin
valla benim burakta bu aralar herşeyden sıkılıyor başka uğraşlar arıyor allahtan sizin bahsettiğiniz gibi değiller yoksa üçüyle nasıl ugraşırdım.bu arada ayşegüle katılıyorum çocuklar en çok annesine eziyet eder ablamın çocugundan biliyorum annem ablam olmadan çaglanın daha uslu söz dinleyen bir çocuk olduğunu söylerdi ablamı görünce daha yaramaz olurdu
kızlar bu arada seffa diye bir arkadaş vardı ne zamandır yok haberiniz varmı?
Birde size sorularım var kızlar biz bu çocuklara d vitaminini ve demir damlasını hala kullanıcazmı birde benim oğlanlar günde 4 kere falan kaka yapıyorlar sizinkilerde aynımı merak ettim normalmi yani
slm kızlar senecim fotolar çok güzel çıkmış bebişinden baya tombulmuş maşşallah şöyle sıkıştırasım geldi valla
yağmur tekrar aşı kasımda demişsin bize martta yani 1,5 yaşında dediler.
biraz önce eymene mama yedirirken buragın uzun zamandır sesinin çıkmadıgını farkettim yanına gittim birde ne göreyim çekmecedeki poşette misket halinde naftalinler vardı onu açmış oynuyor ağzı naftalin kokuyordu ama yutabilmesi imkansız uykusuda gelmişti yatırdım inşallah birşey olmaz üffff
Kizlar bebeisleriniz alerji oldumu biseyden.Bizimki ilk once domatesten oldu sonra seftaliden devami da polenden alerji oldu ah ne yapacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?