canım dışarı çıkmıştım msnde karşılaşamadık geçmiş olsun dileğini aldım çok sağol.canım gece beslenmesine bende karşıyım ama emiyo mecburen emzitiryorum geceleri bağırığ çağırıyo ..ama hiç biberonla yada başka şekilde beslemiyorum geceleri ..biz almanya doğumluyuz annem dr ların orda kesinlkle gece beslemeye karşı olduklarını söylerdi .. dr ona demişki gece sen kalkıp yemek mi yiyosun ki ona da veriyosun o hep benim kulağımda kalmıştır .. kilosuda yerinde paşamızın bence gerek yok biberonla su vermeyi dene canım ya da emziğiyle uyut huzrsuzluğu dişten oalbilir ya da hastalıktan
senecim canım çok çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
fikriyecim cuma günüydü bizim doğum günümüz o gün çekirdek aile olarak kutladık. dünde akraba ve komşularımızı çagırdık çok güzel geçti resimleri uygun bir zamanda ekleyecegim.aslicim Egenin dogum gununu ne zaman bu gunleri miydi
aslii oğlunun doğum gününü kutlarım.sağlıkla mutlulukla sevdikleriyle birlikte geçireceği nice senelere.
Aslıcım doğum gününüz kutlu olsun canım...tatlı bebişine daha sağlıkla ve mutlulukla dolu nice yıllar diliyorum sevgiler...
çok teşekkürler arkadaşlar teyzelerimmm. opuyorumnanaktanAslicigim dogum gununuz tam ne zamandi bilmiyorum ama eminim bu gunleriydi.Biz de Sanberkle kutlariz.Ege saglikli ve mutlu bir bebek buyusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?