nerde bende çok araştırdım pek çok dra danıştım hepside gerekli olduğunu söylüyor. ben muhakkak yaptıracağım burun akıntımız geçer geçmez.bazıları bunun ticari kaygıyla oluşturulmuş gereksiz aşılar olduğunu söylesede bu iki hastalığa çok sık rastlanıyor ülkemizde.koruyuculuğu yüksek aşılar ben yaptırma taraftarıyım.
kızlar bugün yeni birşey denedim çok güzel oldu ben bile çok begendim belki yapanlarınız vardır içinizde ama yine söyleyeyim iki küçük patatesi haşladım hatta nerdeyse yakmak üzereydim:) sonra birde yumurta haşladım.sonra biraz peynir,biraz sütle hepsini blendırla çırptım benim tontiş pek severek yedi bende öyle tabi:))
herkese iyi geceler.
kızlar bugün yeni birşey denedim çok güzel oldu ben bile çok begendim belki yapanlarınız vardır içinizde ama yine söyleyeyim iki küçük patatesi haşladım hatta nerdeyse yakmak üzereydim:) sonra birde yumurta haşladım.sonra biraz peynir,biraz sütle hepsini blendırla çırptım benim tontiş pek severek yedi bende öyle tabi:))
herkese iyi geceler.
valla yagmurcum aynı dert bebdede var buragımın maşşallahı var neversem yiyyor öbürküler karışım haricinde olan şeyleri hemen çıkarıyorlar ellerine ekmek verince yiyyolar ama ben ekmekli birşey verince çıkarıyorlar hele makarna pilav falan imkansız.benim burakta 5-6 adım atıyor digerleri emeklemede. bu arada kızlar ben grip aşısı yaptırmayı düşünüyorum başka yaptırıcak olan bu konu hakkında bilgisi olan varmı
nerde ve fikriyecim sizin önerilerinizde çok güzel çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?