2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canimbenim ilk once buda gececek dusunmen lazim.hasta istahsiz cocuk bir anne en zor birsey ama biz anneler cok gucluyuz unutma bunu.Oglusun hasta hele burnu,bogazindan rahatsiz ise yememesi cok normal.kendini onun yerine koy ac olsan da yermiydin.Suan en iyini yapacan zaten yapiyorsun bol bol emzir ve olsun kucaginda olsun canim ev isleri bira degil cok geride kalsin.onemli olan bebegin kendini guvende hissetsin.Sen yemeyine ozen goster sutun bol ve kaliteli olunca bebegin fazla yemese de gerekli vitamin ve minerelleri alacak.
Bogazi icin c vitamini verebilirsin,eczanede ampul olarak satiliyor kasikla ver,bogazinda mikrop falan varsa c vitamini oldururmus,acik ihlamur cayi verebilirsin icine bal eger bal vermiyorsan daha pekmez katabilirsin,ama gunde 2 cay bardaktan fazla verme.kusb urnu da iyi gelir ayni sekilde verebilirsin.

Canım ya içime su serptin biraz....inan günlerdir çok kötüyüm....o kadar zorki yemeyen bir çocuk...aç olduğu için sürekli mızık mızık...emiyo ama oda çerez gibi yarım saat sonra tekrar istiyo....dediğin gibi yapayım c vitamini alayım eczaneden...ıhlamur içermi bilmiyorum ama deneyeyim....dediğim gibi kaşığı görür görmez eliyle vurup yüzünü çeviriyo...biberonada alışmadı hiç mama vermediğim için...su biberonu var ona koyayım su zannedip içer belki...hastalığı bi geçseydi ...ilaç içmediği için ilerledi aslında ...bir iki gün daha bekleyip doktora götürcem mecburen...herşey için sağol canım...görüşürüz...

arkadaşlar merhaba
benimde 1 yaşında oldu oğluşum
ismi ege
ama yeni üye oldum
benide aranıza kabul eder misiniz buyrunnnnnnnnn

zor iş cocuk büyütmek zooor ........

merhaba hanımlar.
yağmurcum çok geçmiş olsun canım bende bir ara nasıl olsa aynı ilaçları verecek diye oğluma peditus başlamıştım sonra çocuğun öksürüğü başladı dr gittik tonsilit olmuş yavrum peditusla geçirdiğimiz sürede iyice boğazını sarmış iltihap. o gün bu gündür hemen dr a giderim. kendi başına halletmeye kalkmakla olmuyor canım.
beim herşeyi yiyen önünden yemek kaçırdığımız öğlum artık yemeklerini oyunla yiyor çok şaşkınım. sanırım bensizliğin verdiği bunalımda çocuk. o da bende alışamadık henüz. sabah çıkıyorum akşan en erken 8 de gelebiliyorum hanımlar. oğlumu sabahları yarım saat akşamları en fazla 2 saat görebiliyorum. şimdi bana söyleyin böyle olacaksa ben neden anne oldum. çok içim yanıyor hep şu soru var aklımda şu an ne yapıyordur?
mesaideyim odamda pek yalnız bırakmazlar sağolsunlar birileri görmeden kaçıym

Canim benim,tabiki zor olacak hele ilk bastan ama biraz zaman gectikten sonra ikiniz alisirsiniz.Tbiki aklinda olacak her anne gibi aklinda hep yavrucun olacak.Canim ben niye anne oldum diyorsun.annelik evde oturup cocuk bakma demek degil bakaci da cocuga bakiyor ama ona bakaci deriz anne degil.ANNELIK cocuga ilk once sevgi vermek onu herkezden fazla sevmek.illa onunla 24 gecirmek zorunda degiliz bunu yapiyorsak istedigimiz icin yapiyoruz cunku anne her ani bebeginle olmak istiyor.b ir anne bebkle 24 saat olabilir ama bir saat bile degerli vakit gecirmemis olabilir.Sen butun gun yoksun ama onunla gecirdigin vakitin her ani degerli gecmistir.Inan bazen uzuluyorum ben uzanip dinlemek istiyorum oglucumda almis oyuncaklari kendi kendi oyn oynuyor boyle gorunce cok uzuluyorum acikcasi ordayim ama sanki orda degilmisim gibi.Bazen altini degistirirken kiziyorum ona durmadigi icin.Ama sen kizarmisin eglendire eglendire altini temizliyorsundur.Soyle ikimizden hangisi daha iyi bir anne.Bebeginle gecirdign saat miktari onemli degil nasil gecirdigin onemli.Lutfen boyle dusunceleri ile boso bosuna uzme kendini.:enbuyukkk:

fikriyecim çooooook sağol biraz rahatladım. 7/24 birlikte olunca benimde öyle sinirlerimin gerildiği saatler oluyordu bunda çok haklısın.şimdi aklıma gelince kendime kızıyorum.sende diğer annelerde çok iyi annelersiniz bundan eminim. bulgaristana gelmişsiniz gözün aydın. doya doya sarıl annene ellerinden öpüyorum.

Sevindim canim umarim bundan sonra biraz daha rahat olurdun.Annelik kolay degil ilk ve son soyleyen ben olmiyacam.Sagul canim.Şeniz

Senecim canım geçmiş olsun dileklerin için çok sağol.....
İlk defa götürmedim bende doktora iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum...bir iki gün zorlada olsa şuruplarını verdim bugün daha iyiydi...günlerdir ilk defa bugün biraz bişeyler yedi...kanat takmış uçuyodum bugün görseydiniz....inşallah iyileşmiştir oğluşum inşallah....

canim tabiki iyilesecek bak kocaman O hep hasta kalmayacak bitanem.lmaz:

yağmurcum çok sevindim oğlunun iyileştiğine yarına belli olur annesi.

ben bıcırığımı uyuttum bilgisayarda işlerim vardı size bakmadan geçemedim çok alışmışım buraya inanılmaz bişey hayatımın parçası olmuş resmen.

canim tabiki iyilesecek bak kocaman O hep hasta kalmayacak bitanem.lmaz:

Canım ya çok sağol ...dünyam dar geldi inan kaç gündür...herşeyine razıyım Allahım bir daha şikayet etmiycem yeterki iyileşsin diye dua ettim durmadan...çok şükür bugün keyfi yerindeydi..kucağımdan da indi ..kendi kendine oynadı ordan oraya gezdi durdu...

Canım benim çok sağol.....dediğin gibi yarın belli olur artık....alışkanlık konusunda haklıısn çok fazla giremiyorum ama girer girmez sizlere bakıyorum bende ne yazmışsınız diye....

Yagmurcum geçmiş olsun canım hasta olup iyileşimişsiniz sanırım. diger arkadaşlarda iyisinizdir umarım minik kuzularınızla.
Yeni gelen arkadaşımız aramıza hoşgeldiniz.
Herkese iyi geceler.

masallah KAANa Insallah bidaha hastalanmasin annesi de uzulmesin.
Aslicim sen de calisiyorsun nasil geciyor gunlerin.Ege kocaman olmustur artik.

Fikriyecim Ozan büyüdü ama teyzesi halen yürümüyor tembellik yapıyor. benimle birlikte okula gidip geliyor. Sanberkte iyidir inşllah canım.

benim oğlumda tembel aslii hala yürümüyor. emeklemeye başladı derken çocuk onuda bıraktı zar zor bir iki metre gidiyor nefes nefese ter içinde kalıyor sonra hop sırt üstü dönüp yatıyor.şimdi onuda yapmıyor tembel.el ve ayak parmak uçlarında köprü kuruyor sanırım ayağa kalkmak istiyor ama imkansız.daha tay tay bile duramıyor ki. sanki belinde bir bilye varmış gibi ayak üstü durduğunda poposu daire çiziyor. ne yapmak istiyor bende anlamadım.
bugün eve erken geldim erken dediysem saat 7 de. benimki akşam yemeğini iştahlı yemedi sıkılmıştır ailece bişeyler yapalım diye iftar sonrası kahve içmeye dışarı çıktık.cafe ağzına kadar dolu oturduk sipariş verdik derken sağ göğsümde bir el hissettim. oğlum bir taraftan sıkıyor bir taraftan anneee memmmeeee anneee memmeeee diye bağırıyor. sonra sadece avazı çıktığı kadar memmeeee ne yapacağımı şaşırdım bardak veriyoruz babası bir taraftan şekerliği uzatıyor yok eliyle itti gözlerini kapattı tüm gücüyle hala memmeee diyor.tabi çevre masalardaki gözler bizde kucağıma aldığım gibi dışarı çıktım.görseydiniz rezilliğimizi sanki günlerce çölde susuz kalmış birinin suuuu diye inlemesi gibi. şimdi gülüyorum ama o an gerçekten çok utandım

Fikriyecim Ozan büyüdü ama teyzesi halen yürümüyor tembellik yapıyor. benimle birlikte okula gidip geliyor. Sanberkte iyidir inşllah canım.

Aslicim merak etme canim daha zamani var,hatarladigim kadariyla Ozan Ege agustosun sonunda dogumlu yani daha yeni yasina girdi.Dur daha 1.5 yasa kadar daha cok zaman var.Genelde yasa kadaar bir bebek yurumedigise sonra biraz zor yurumeye baslayabilir.cunku akili olurlar ve korkmaya baslarlar.Buyuk bir ihtimale cesaret edemiyor hala.benneyaptımki

Senecim Bebisin biraz tombisti dime Oondan biraz zorlaniyor canim.kac kilo oldu bu ay fazla aldimi,bu aylarda kilo alimi yavaslanir canim ve yurumeye baslar.
canim ben karismak istemiyorum ama bana sorarsan sen ona kasar peynir vermesen daha iyidir normal beyaz peynir versen yemezmi acaba,cunku kasar cok sismanlatiyor.Daha cabuk yurumesini istiyorsan kilo alimini yavaslatmaniz gerekiyor biraz.Lutfe beni yanlis anlam.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…