Slm arkadaşlar ..kaç gündür giremedim bizim yaramaz hasta kaç gündür burnu akıyor grip oldu heralde doktorada götürmedim ama öksürüğe çevirdi biraz tedirginim...evde öksürük ve soğuk algınlığı için şurupları var ama içiremiyorum direk kusuyor yediğini içtiğini...zaten iştahsızdı iyice yemeden kesildi...günlerdir ağlıyorum canımın sıkıntısından...sürekli meme istiyor ağzına kesinlikle başka lokma koymuyor...banada iyice düştü babaya bile asla gitmiyor artık..kalkar kalmaz çıkıyor kucağıma bidahada kesinlikle indiremiyorum..hasta diyemi böyle oldu bilemiyorum...doktora götürücem aynı ilaçları vericek eline ver kendi yesin diycek...herşeyi denedim ama yok...oldukça çaresiz ve sıkıntılıyım bi akıl verin nolur...
Canimbenim ilk once buda gececek dusunmen lazim.hasta istahsiz cocuk bir anne en zor birsey ama biz anneler cok gucluyuz unutma bunu.Oglusun hasta hele burnu,bogazindan rahatsiz ise yememesi cok normal.kendini onun yerine koy ac olsan da yermiydin.Suan en iyini yapacan zaten yapiyorsun bol bol emzir ve olsun kucaginda olsun canim ev isleri bira degil cok geride kalsin.onemli olan bebegin kendini guvende hissetsin.Sen yemeyine ozen goster sutun bol ve kaliteli olunca bebegin fazla yemese de gerekli vitamin ve minerelleri alacak.
Bogazi icin c vitamini verebilirsin,eczanede ampul olarak satiliyor kasikla ver,bogazinda mikrop falan varsa c vitamini oldururmus,acik ihlamur cayi verebilirsin icine bal eger bal vermiyorsan daha pekmez katabilirsin,ama gunde 2 cay bardaktan fazla verme.kusb urnu da iyi gelir ayni sekilde verebilirsin.
arkadaşlar merhaba
benimde 1 yaşında oldu oğluşum
ismi ege
ama yeni üye oldum
benide aranıza kabul eder misiniz buyrunnnnnnnnn
zor iş cocuk büyütmek zooor ........
merhaba hanımlar.
yağmurcum çok geçmiş olsun canım bende bir ara nasıl olsa aynı ilaçları verecek diye oğluma peditus başlamıştım sonra çocuğun öksürüğü başladı dr gittik tonsilit olmuş yavrum peditusla geçirdiğimiz sürede iyice boğazını sarmış iltihap. o gün bu gündür hemen dr a giderim. kendi başına halletmeye kalkmakla olmuyor canım.
beim herşeyi yiyen önünden yemek kaçırdığımız öğlum artık yemeklerini oyunla yiyor çok şaşkınım. sanırım bensizliğin verdiği bunalımda çocuk. o da bende alışamadık henüz. sabah çıkıyorum akşan en erken 8 de gelebiliyorum hanımlar. oğlumu sabahları yarım saat akşamları en fazla 2 saat görebiliyorum. şimdi bana söyleyin böyle olacaksa ben neden anne oldum. çok içim yanıyor hep şu soru var aklımda şu an ne yapıyordur?
mesaideyim odamda pek yalnız bırakmazlar sağolsunlar birileri görmeden kaçıym
arkadaşlar merhaba
benimde 1 yaşında oldu oğluşum
ismi ege
ama yeni üye oldum
benide aranıza kabul eder misiniz buyrunnnnnnnnn
zor iş cocuk büyütmek zooor ........
fikriyecim çooooook sağol biraz rahatladım. 7/24 birlikte olunca benimde öyle sinirlerimin gerildiği saatler oluyordu bunda çok haklısın.şimdi aklıma gelince kendime kızıyorum.sende diğer annelerde çok iyi annelersiniz bundan eminim. bulgaristana gelmişsiniz gözün aydın. doya doya sarıl annene ellerinden öpüyorum.
Senecim canım geçmiş olsun dileklerin için çok sağol.....
İlk defa götürmedim bende doktora iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum...bir iki gün zorlada olsa şuruplarını verdim bugün daha iyiydi...günlerdir ilk defa bugün biraz bişeyler yedi...kanat takmış uçuyodum bugün görseydiniz....inşallah iyileşmiştir oğluşum inşallah....
canim tabiki iyilesecek bak kocaman O hep hasta kalmayacak bitanem.lmaz:
yağmurcum çok sevindim oğlunun iyileştiğine yarına belli olur annesi.
ben bıcırığımı uyuttum bilgisayarda işlerim vardı size bakmadan geçemedim çok alışmışım buraya inanılmaz bişey hayatımın parçası olmuş resmen.
Fikriyecim Ozan büyüdü ama teyzesi halen yürümüyor tembellik yapıyor. benimle birlikte okula gidip geliyor. Sanberkte iyidir inşllah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?