CIKMIYOR.benim verdigim link Montessori Egitimi ilgili.Bebel gelisimi ve aylik asilar ve kontroller bolumunde Montessori Egitimi topigi.
arkadaşlarr bu egitimle ilgili kullanabilecegim site varsa msjla atabilirseniz çok sevinirim.haklısınız cahilliklerine veriyorum o nedenlede onlarla pek konuşmadım açıklama yapmadım. buraya yazdım rahatladım.
fikriyecim montessori eğitimini bende takip ediyorum ama katılımcı değilim. bazen yaratıcılığımı kaybettiğimde tıkandığımda yardımı oluyor.
günaydın herkese hayırlı bayramlarr kızlar
senecim üzülme canım benim böyle şeyler o kadar çok oluyorki hele okula başladıklarında ... aaaa daha öğrenemedimi bizimki ohooo falan .. hepiniz eğitimcisiniz ama bazen diyorumki veliler gerççekten çıldırmış galibaa .. hepsi 1 kez okuyarak mı öğrenmek zorunda... bu bi yapısal getiri genlerlede alakalı ...bakın benim 3. çocuğum hiç biri emeklemedi ddediğm zaman insanlar şaşırıyo nasıl yani ama bak bizimki koşuyo diyenler oldu.. ne diyim ben şimdi hiçç... benimkide hala yürümüyo diğer çocuklarımda geç yürüdü hele kızm bu oğluşum gibi ilk 10 ay baya kiloluydu 15. ayda yürüyebildi ama bazı insanlar felaket tellallığı yapmaya bayılıyo .. her insanın kişsel karekteri farlkı olduğu için aynı durm bebekelrde de geçerli.... ama bazı insanalr gerçekten boşşş konuşuyo bu bir gerçek ....
slm arkadaşlar valla okudukça sinirlerim bozuldu ne aptal insanlar var bende aynıyım bu tarz laflar söylenince sinirimden yatakta döner dururum aslında karşındakine okkalı bir laf söyliyceksinki onun içine otursun o dönsün dursun yatakta...senecim geçmiş olsun valla bizde grip devam ediyor bugün dr. tv.de 6 aylıktan büyük bebklerin mutlaka aşılanması gerektigini söyledi,,kime inanacagımı şaşırdım kimisi yaptırma diyo kimisi yaptır...bizim burak bugünlerde çokkkkkk fena yavrum kendini yerlerden yere atıyor köpek dişleri çıkacak çok şişmiş bizdede durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?