2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim biliyorum soylediklerim acini azaltmaz ama en azindan bizde seninleyiz demek istiyorum.

yağmurcum çok sağol canım. oğluşunun iştahının açılmasına çok sevindim.çok yesin herşeylerden yesin annesi sağlıklı mutlu olsun. top oynuyor ha bızdığa bak sen. yağmurcum sen şükret en azından yürüyorda oynuyor bizimki yürütün beni diyor sonra top peşinde belimiz iki büklüm koşturuyoruz. pop pop diye haaa birde babadan öğrenmiş oooooyyyy yani golll. konuşmayı iyice kavradı yalnız bir gariplik var mesela anne gel demiyorda anne gel gel diye hızlıca söylüyor.anne ver ver son kelimeler hep iki kez tekrarlanıyor anlamadım bu işi.

fikriye oğluşumun albümünü ziyaret etmişsin yorumların için çok sağol. daha çok eksiği var. biri hariç hepsi çok küçüklüğünden. sırayla bugüne kada<r ekliycektim ama uzun sürüyor. önce boyutu küçült sonra ekle zaman istiyor. en kısa zamanda bitiricem inşallah.

Valla bizimkininde konuşması bi garip canım...anne baba dede mama meme hadi ...bunları aynen söylüyor...gel yerine bidel diyor...vermem gelmem gitmem diycekse kolunu kaldırıp mem diyor...biz anlıyoruz tabi başkası anlamıyor...topa vuurnca oooollll diyor ...dışarıdan yada tvden patlama tarzı sesler gelince koşa koşa gelip bacağıma sarılıyor moomm diyor...dayı yerine day...araba sürerken ırrrrr diyor...şimdilik aklıma gelenler bunlar...

hade devamini bekliyorum,canim oglusuna bagildim gercek cok ama cooooooook tatli.

bidel ha yerim onu ya bir gel diyor heralde. kelimeleri kendilerince söylemeleri normal bizimkide öyle zorlandıklarını uyduruyor. asıl benim takıldığım son kelimeleri iki kez söylemesi ver ver al al gibi.

Pekiştiriyor işte annesi ....daha güzel vede daha tatlı oluyor farklı söylediklerinde....belkide birinden duymuştur yaramaz...konışsunlarda önemli olan o ....bu arada bzimki hayvanlarıda biraz tanıyor..sesli kitapları var kuşu falan görünce cik cik diyemiyor kolarını kaldırıp uçma harakatleri yapıyor...tabi bizden gördüğü için...ineği görüncede ağzını yuvarlıyor möö diyemiyor öööö diyor...

bidel ha yerim onu ya bir gel diyor heralde. kelimeleri kendilerince söylemeleri normal bizimkide öyle zorlandıklarını uyduruyor. asıl benim takıldığım son kelimeleri iki kez söylemesi ver ver al al gibi.

bence normal cunku bizde hep tekrarlariz.farkindaiseniz biz onlar bisey anlatinca surekli tekrarlariz.her halde ondan oyle soyluyordur.
bizim durumuz da komik oglum karisik konusuyor bi turce bi bulgarca,ne yapsin ortam boyle olunca o da oyle olacak.
Cogu seyler iki dilde anliyor ama benim istedigim ilk once turkce ogrensin sonra bulgarca.ama burdaiken tek benden turkce duyor o da nasil bir turceeeeeeeeeeeee aman Allahim.:uhm: bu durum beni cok endilesiyor,cevremde bizim gibi aileler var onlarin cocukleri da karisik konusur ailede sorun yok ama okulda zor oluyor.Ablamin kizi krese gitiginde orda aglamis kendi battaniyesini istemis ama battaniye bulgarcesin soylemis,ordaki ogretmen anlamamis yarim saat susturamamislar en sonunda ablama aradilar da anlasabilmislr.Iste boyle durumlarin olmasini istemiyorum.nasil olcak bakalim.:uhm:

Albüme en kısa zamanda bende oğluşumun resimlerini yüklüycem bu araada ama bizim bilgisayardaki resimler silindi bi kaza sonucu takrar yükleyip eklemem gerekiyor biraz zaman alır gibi...sizleri en kısa zamanda ziyaret edicem ama....

:Saruboceq:hadi lutfen cabuk olsuna.s.

pekişiyor ya bende öyle söylüyorum eşime. eneste önceleri öööö diyordu şimdi artık alıştı. bende son zamanlarda hayvanların hareketlerini gösteriyorum sadece kuş gibi çırpınmayı yapabiliyor.

fikriye işin zor canım ya okul zamanına kadar baya bir ter dökeceksin anlaşılan. ama allah izin verirde okula başlıyınca kolaylaşır herşey. hem ben senin yazılarına türkçene bayılıyorum. önceleri bazı kelimelerinde takılır cümlenin gidişatından anlam çıkarırdım şimdi baya anlıyorum seni.bu durumun bu topikte bir renk bence böyle devam.

yağmur sende yap bir albüm ortalık şenlensin ya. pztesiye kadar işe gitmiyorum umarım bende tamamlayabilirim.

Çatladım albümlerinize hemen bi göz attım arkadaşlar....Fikriyecim oğluşun sana ne kada çok benizyor... sarı bebeklerde bayılırım bu arada..çok tatlı maşallah...rabbim nazarlardan saklasın tontişi...
Senecim senin oğluşunda çok tatlı maşşallah..genelde daha bebeklik resimleri ama yüz hatları belli gördüğüm kadarıyla sana pek benzemiyor delikanlı...gözlüklü resmine bayıldım...her ikisinide resimlerinden sevdim durdum...eşim sen napıyon orda diyor...

valla yağmur 38hft 6 gün karnımda taşıdım ama benzetemedim. herkes babası diyor ben hala kabul etmesemde gerçekten babası.

tesekkurler canim,herkez bana benzetiyor.Ben ise babama benzetiyorum,hele azi bakislari var sanki babam bakmis.

senecim sorma kurdugum cumlelerime ben de hayranim,kackez tekrar okuyunca ben bile anlamiyorumlülülülülülü ama ogrencez insallah.hihoyyyt

valla yağmur 38hft 6 gün karnımda taşıdım ama benzetemedim. herkes babası diyor ben hala kabul etmesemde gerçekten babası.

olsun canim babasina benzesin,esin hakinda fazla bilmesem de anlatiklarindan cok anlayisli bie es olarak aklimda kaldi.Oglun da ona benziyorsa cok iyi olur.
Kizim olursa gelin veririm sanazemuszemus

Hayy Allah iyiliğini versin kız hiç güleceğim yoktu valla gece gece güldürdün beni...biizimkide babaya benziyor...erkek çocuğu boşver varsın babaya benzesinler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…