aslı fikriye çok sağolun. bu sözleri bir başkası söylediğinde bu kadar tesiri olmuyor. sizlerden duymak güç veriyor bana. çünki en iyi siz anlarsınız.
fikriyecim söylediklerini çok iyi anlıyorum. bende böyle düşünüyorum içten içe ama anne yüreği işte. yaradanım en iyisini bilir doğru söylüyorsun her işte bir hayır vardır.
anlıyorum fikriyecim böyle olduğunu düşündüğüm için buradayım.çok sağolcanim biliyorum soylediklerim acini azaltmaz ama en azindan bizde seninleyiz demek istiyorum.
fikriye oğluşumun albümünü ziyaret etmişsin yorumların için çok sağol. daha çok eksiği var. biri hariç hepsi çok küçüklüğünden. sırayla bugüne kada<r ekliycektim ama uzun sürüyor. önce boyutu küçült sonra ekle zaman istiyor. en kısa zamanda bitiricem inşallah.
Bu arad ne albümü nereye ekliyonuz bende ekleyeyim..
bidel ha yerim onu ya bir gel diyor heralde. kelimeleri kendilerince söylemeleri normal bizimkide öyle zorlandıklarını uyduruyor. asıl benim takıldığım son kelimeleri iki kez söylemesi ver ver al al gibi.
:Saruboceq:hadi lutfen cabuk olsuna.s.Albüme en kısa zamanda bende oğluşumun resimlerini yüklüycem bu araada ama bizim bilgisayardaki resimler silindi bi kaza sonucu takrar yükleyip eklemem gerekiyor biraz zaman alır gibi...sizleri en kısa zamanda ziyaret edicem ama....
Çatladım albümlerinize hemen bi göz attım arkadaşlar....Fikriyecim oğluşun sana ne kada çok benizyor... sarı bebeklerde bayılırım bu arada..çok tatlı maşallah...rabbim nazarlardan saklasın tontişi...
Senecim senin oğluşunda çok tatlı maşşallah..genelde daha bebeklik resimleri ama yüz hatları belli gördüğüm kadarıyla sana pek benzemiyor delikanlı...gözlüklü resmine bayıldım...her ikisinide resimlerinden sevdim durdum...eşim sen napıyon orda diyor...
valla yağmur 38hft 6 gün karnımda taşıdım ama benzetemedim. herkes babası diyor ben hala kabul etmesemde gerçekten babası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?