ama gerçekten içten içe üzülüyorum ya öyle 9 ay yan gelip yattım ben sancılarımla riskliydi gebeliğim neler çektim en azından tırnağı benzeseydi yok oda babasıHayy Allah iyiliğini versin kız hiç güleceğim yoktu valla gece gece güldürdün beni...biizimkide babaya benziyor...erkek çocuğu boşver varsın babaya benzesinler....
üzülme annesi kaşı gözü gayet güzel maşşallh....Rabbim bol sağlık versin gerisi önemli değil sende biliyosun...
valla ben hiç anlatmadım eşimi fikriyenin hisleri kuvvetli bunu çok öncedebn anladım ben. bak bunuda bildi. bu soruya fikriye cevap versin. fikriye huuu
Selam arkadaşlar......
Öncelikle hepinizin geçmiş bayramını en içten dileklerimle kutluyorum....
Birkaç gün giremedim bir aydır girememişim gibi geldi gerçekten çok özledim sizleri....
Aslıcım canım sen nasılsın...Egenin yürümemesini takmışsın sende kafaya ...hasta olmasında arkadaşım zamanı gelince nasılsa yürüyecek hemde bidenbire sen bile hayret ediceksin...bizimki emeklemediği için 8 aylık doğdu ondan emekleyemedi heralde 2 yaşındada anca yürür diyodum bi baktım emekleyenlerden bile daha erken yürüdü...ben yürütecin faydasını gördüm ama ...çok bindirmedim ama cesaretlendi heralde....yürümmesi daha zor inan bu günlerin tadını çıkar...
sohbette gayet güzeldi ama...yarına inşallah aynı saatlerde olur mu...ben bizimkinden ancak fırsat buluyorum inanın...
ne bilim aklimda oyle kalmis sanki anlatmistin.senin esin sana cok yardimci ,seni anlamaya calisan,anlayisli bir es olarak aklimda kalmis.Boyle olmana sevindim 'nsallah hep boyle guzel gecinirsiniz demiyorum yasarsiniz derim.
Kiz cocgu yapmak istemiyordum kotu insana duser diye ama simdi rahatladim iyi bir damat iyi bir kaynana buldum.calismaya baslayabilirim.ama ilk once kocaya kavusabilsem.:kedi:
fikriyecim ince motor ve kaba motor derken neler kastediyorsun bende anlayabilirmiyim onurun nasıl geliştiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?