2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet keske.ama bu sekilde konusanlar cahil canim onlar i icin kendi bilgileri dogurudur.
sen brak benim universite arkadasim bir konu acilmisti ben de dr boyle dedi dedim. o da ban aman bos ver drlari onlar ne bilirki diye soyledi.Sasa kaldim saglik ilgili drlar bilmiyorsa kim bilirki?
iste bazi insanlar cahillige farkinda degillerki gidip ne arastiracaklar onlar her sey bilirki.
Benim, senin gibi bilgisiz degilki onlar.:umursamaz:ayip Sene sen de benim gibi biseybilmiyorsun ya.hem de egiticisin.Çok üzgünüm çoook

Selam arkadaşlar ben geldim ama kimsecikler yok gibi...Senecim canım tontiş oğlan nasıl oldu bugün?bişey yazmamışsın merak ettim....

Selam arkadaşlar ben geldim ama kimsecikler yok gibi...Senecim canım tontiş oğlan nasıl oldu bugün?bişey yazmamışsın merak ettim....

ben burdayim canim.bugun nasilsiniz?biz ayniyiz butun gun at,esek,dana,kedi,kopekler pesindeyiz.cok yoruluyorum artik ama tek sevincim belki de biraz zayiflarim.

Doğal ortam işte Fikriyecim ne güzel....Valla yerinde olmayı isterdim herşeyin tazesini elinle kopararak yediriyosun..yeşillikler içinde koşup oynuyor çocuk...mis gibi temiz hava ..daha ne olsun...böyle yorgunluğa can kurban.....

evet ben bu ortamda buyudum ama degri bilmezmisiz,simdi cocugum bu ortamda olsun diye herseye rizayiz.Kim karasini annesin yanina 1 ay icin boylesine gonderirki.bu ya 2.5 ay da kalmistik.esim icin cok zor oluyor ama ne yapalim Sanberkin sagligi icin katlaniyor.

bir sey merak ediyorum ben.bu topiginde ilk sayfalarda baya agustos anneler ver simdi ise onlardan tek aslii giriyor,Nerde bu anneler.Bizimle paylasacak bisey yok mu?

anladım canım bende arkadaşların söyledigine göre duyumlar kullanmadıgım için bilmiyorum ben okyanus suyundan başka birşey kullanmadım inşllahta gerek kalmaz hiçbirşekilde hiçbirimiz için.
kızlar onur da yürümüyor hala aama ben endişe etmiyorum zamanı gelince olacak inşallah hepsi
bende canımm.
fikriyecigim dedigin gibi ozan yürümüyor ama habire konuşur konuşmaya çalışır belli belirsiz bazen anlaşılır şeyler bazen anlaşılmayan bazen bagırmalar aa diye bagırmalar oluyor.
ben geldim ama kimseciklerr yokk.
Herkese iyi geceler.

kızlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler onurun ince ve kaba motor becerileri bi arada gidiyor sanırım

Ben albüm oluşturayım diye kaçtım bi ara hepiniz gitmişsiniz...yarına yazışırız artık...hepinizi öpüyorum...iyi uykular....

kızlar hepinizden önce girdim ama oğluşum uyanınca kalktım biraz zor uyudu geldiğimde yoktunuz. oğlum daha iyi çok şükür akşam bir kase yemeğini yedi buna çok sevindim yavaş yavaş inşallah düzelecek.

vallahi fikriye eğitimciyim ama bazen öyle insanlarla karşılaşıyorum ki o kadar kendinden emin konuşuyorlar sanki sanırsın hepsi eğitim alanında birer doktrin sahibi. onların karşısında bildiklerimi bile unutuyorum.unutturuyorlar...

masallah istahi gelir canim,adi bol bol yesin yavrucun.

:1shok::1shok::1shok: gercekten ben de boyle oluyorum,sonra dusununce ah keske bunu soyleseydim diyorum ama faydasi ne?

bugün drumuza kontrole götürdüm. boğazı gayet iyiymiş.500gr a yakın kilo vermiş oğluşum canı sağolsun.yürüme konusunda yine 18. aya kadar müddeti var merak etme annesi diyor. bu adam gerçekten çok rahat ya

alkisalkisalkisdr dan en dogurusu baska kim soylerki.Evet 18 ayya kadar cok zamaniniz var.

ben de bisey sormak istiyorum,Siz bebeklerinizi sunet etiniz mi eger degilseniz ne zaman dusunuyorsunuz?Ben sunet olmasini istiyorum ama esim daha erken diyor.Bizde genelde kucuk ettirir ama tr daha buyuk cocuklari da ediliyor.Annemler de basimda daha olmadi diye sikinti yapiyorlar?uffffffffffffff ya.laelaelaelaelae

0-2 yaş veya 6 yaş sonrası diyor uzmanlar fikriyecim. çocukta psikolojik travma yaratmaması için. bende 0-2 yaş arası olsun diye doğum günü öncesi götürdüm bir çocuk cerrahına.dr bebeğimin kilolu olduğunu bu nedenle iyileşmesinin biraz daha zor olacağını yürümeye başlayınca kilo vereceğini daha sonra yaptırmamızı önerdi.sonrada sünnet için acele etmeyin çocuk 7-8-9 yaşlarında arkadaşlarından görüp bende istiyorum deyince yaptırın dedi.adam Doç.Dr. ona güvendik ve 6 yaş sonrasına erteledik biz. allah o günleri nasip ederse.

fikriye bugün albüme eklemeler yapacağım söz.

alkisalkisalkis olee bekliyorum.Tesekkur ederim canim bakalim kararsiziz Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur insallah,ben cok korkuyorum,Amcimin oglu sunet olunca ben de ordaydim,benim oglumun ayni seyi yasayacagini dusununce cok uzuluyorum.Ama onun sagligi icin bu en dogurusu ve ne kadar aciyorsam da sunet olmalidir.laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…