2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senecim canım oğluşunun iyileşmesine çok çok sevindim inşallah bi daha hasta olmaz yavrucak....

Fikriyecim bende bi albüm oluşturdum henüz çok fazla resim yok ama....

Buraya ekleme yapmak çok zor oluyor beceremiyorum bi türlü....ekleyebilsem burayada eklerdim ama...

Bu arada Sanberkin resimleride çok ama çok güzel çıkmış annesi....41 kere maşallah...nasılda mutlu görünüyor yaramaz...Bence sen uzatabildiğin kadar uzat tatilini...

Fikriyecim Sanberk'in resimleri çok güzel maşallah güzel ogluşa.
Fundacım iyileşmişsiniz çok sevindim.
Yagmur sizde iyisinizdir inşlah canım.
iyi geceler.

canım bizde iyiyiz çok şükür okul işleri ile ugraşıyorum bu gece nöbetteyim anlayacagın.

çok iyiyiz teyzeleri çok sağolun.
fikriyecim eklemeler yaptım sözümü tuttum.
serenat aslı iyi nöbetler.

çok iyiyiz teyzeleri çok sağolun.
fikriyecim eklemeler yaptım sözümü tuttum.
serenat aslı iyi nöbetler.

tşkler canım ama fazla kalamadım işler oldugu gibi duruyor oglum gece su içmeye kalkınca bende onunla uyuyakalmışım.
Herkese güzel pazarlar. yeni kullanıcı adım nasıl olmuş:))

resimler silindi

işte bizden birkaç resim

Son düzenleme:
kızlar resimler harikaaa valla

benimkilerin albümü var zaten bir ara yanilerinide eklerim valla üzülüyorum bir yandan,çünkü büyüyorlar sizler tekrar yaparsınız bebek özleyince ya ben napıcammmmm?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nolcek canım sende özleyince bi üçüz daha yaparsın laelaelaelaelae

fatmacım resimler çok güzel canım.maşaallah oğluna. senin saçlar daha uzun değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum.

aynurcum yazına gören cennetlik.özletme kendini sadece iki satır yeter durumun malum ama iki satır. sende üç tane varda ikinci gebeliği düşünmüyorsun çok haklısın ya ben ilk ama ikinciyi hiç düşünmüyorum.büyük konuşmak gibi olmasın.

oğlum dün gece yine ateşlendi gün içinde iki kez tekrarladı.bu seferde sol kulağında enfeksiyon var denildi. daha tonsilliti için antibiyotiğimizi cuma günü bitirdik atlattık derken şimdi bu yine antibiyotik. offff allahım.üstten bir dişimiz geliyor bu 5. olacak acaba bu durumda ateş yapar mı öncekilerde olmamıştı. bazı dr lar olur bazıları ise diş ateş ishal yapmaz diyorlar.sizde neler oldu ateş var mıydı. delirmek üzereyim.bütün gün ağzına bir lokma koymadı yavrum.nedir bu ya rabbim.

canım çok geçmiş olsun bizim altta 4 üstte 4 tane diş 5. dişler daha yok ama bu güne kadar diş ateş yapmadı bizde ishal de çok az öyle belirgin bi ishal değildi genelde şikayetsiz çıkardı dişleri onur

arka arkaya antibiyotik nasıl olur bilmem aslında bi doktora daha göstersen

benim saçlarım uzundu ama bayramda kestirdim boyattım uzunken bakamıyordum artık onurdan önce fönsüz gezmezdim ama onur doğalı kendime ayırdığım zaman çok kısıtlı bende bakımı kolay olsun diye kestirdim böyle çok iyi oldu jöle veya saçç şekillendirici sürüyorum ohh fıstık gibi oluyor zemuszemus

Senecim canım tekrardan geçmiş olsun oğluşuna...nazarmı değdi noldu yavrucak hastalıktan kurtulamadı...Dediğin gibi dişten olabilir ama bizimkide arka dişleri çıkarıyor heraldeki iki gecedir 2 gibi uyanıyor en az 1 saat aralıksız ağlıyor...ne yapsak sesini kesemiyoruz en sonunda ağlamaktan yorulup uyuyakalıyor..be gecede tekrar ederse doktora götürücem artık...

cok şeker fatmacım :))saçlarını iyi günlerde kullan haklısın çocukla bakım ol-mu-yor.
bizim altta iki üstte iki toplam4 tane var.5. dediğim üstten 3. olacak hayırlısıyla. başka dr. benimde aklımda canım ama burada malesef bir tane var.hft içi izin alabilirsem merkeze götürücem artık.dr.umuza güvenim çok sarsıldı.boğaz kültürü yaptırmak istiyorum

yağmurcum sizede geçmiş olsun keşke dişten dolayı olsa gelir geçer deriz ama bu bilinmezlik beni bitiriyor.kulak enfeksiyonu dedi ama dajha cuma akşamı birşey yok demişti.sanki çocuğa baktı birşey göremedide böyle söyledi gibi geliyor. daha öncede kulağı temiz dediğinde aynı gün başka bir hekime götürmüştüm o enfeksiyon var demişti. bunun tam tersinide yaşamıştık. ya vardır ya yoktur nasıl bakıyorlar anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…