yağmurcum sizede geçmiş olsun keşke dişten dolayı olsa gelir geçer deriz ama bu bilinmezlik beni bitiriyor.kulak enfeksiyonu dedi ama dajha cuma akşamı birşey yok demişti.sanki çocuğa baktı birşey göremedide böyle söyledi gibi geliyor. daha öncede kulağı temiz dediğinde aynı gün başka bir hekime götürmüştüm o enfeksiyon var demişti. bunun tam tersinide yaşamıştık. ya vardır ya yoktur nasıl bakıyorlar anlamıyorum.
Allah Allah ne biçim doktormuş öyle? İstanbulda olsaydın doktorumuz tavsiye ederdim gerçeketen bir numara...bir ay öncesinden randevu alıyorsun...harika bir doktor..muayene bile etmeden koyduğu teşhisleri çıkıyor...her doktor bir olmuyor...bizimki bir ay erken doğduğu içiçin çok problemli oldu ..sarılığı 2 ay falan sürmüştüde götürdüğümüz bir doktor çocuk dışarıda kalabilir siz şu tahlilleri yapın yeter demiştide doktoru dövüyodum az daha...siz doktor olduğunuzdan emin misiniz dedim adama nasıl yani çocuk dışarıda kalsın insan önce bir muayene eder siz kasap falan mısınz...adam neye uğradığını şaşırdı daha cevap bile vermeden söylene söylene çıktım dışarı...sende en kısa iyi bir doktora götür canım hastalığı ilerlemesin...bu arada sen nerdesin merkez falan demişsin...
canım çok geçmiş olsun kıyamam kuzuyaa yavrum inşlah çabucak iyileşir güzelim.oğlum dün gece yine ateşlendi gün içinde iki kez tekrarladı.bu seferde sol kulağında enfeksiyon var denildi. daha tonsilliti için antibiyotiğimizi cuma günü bitirdik atlattık derken şimdi bu yine antibiyotik. offff allahım.üstten bir dişimiz geliyor bu 5. olacak acaba bu durumda ateş yapar mı öncekilerde olmamıştı. bazı dr lar olur bazıları ise diş ateş ishal yapmaz diyorlar.sizde neler oldu ateş var mıydı. delirmek üzereyim.bütün gün ağzına bir lokma koymadı yavrum.nedir bu ya rabbim.
evt canım müzik ögretmeniyim. yerimsenibenharika... müzik öğretmeniysen cuk oturmuş derim.
bencede iyi yapmışsın yagmurcum ne demek dışarıda bekle.çok iyi yapmışsın yağmurcum o doktora haddini bildirmekle Çok üzgünüm çoook
çok iyiyiz teyzeleri çok sağolun.
fikriyecim eklemeler yaptım sözümü tuttum.
serenat aslı iyi nöbetler.
CANIM BIZIMKI 8 TANE.Ama merak edilecek sey degil.1.5 yasa kadar hic dis cikmamak normal,biraz genetikmis,Keske bizimki de biraz gec ciksaydi,temislemekle cok zorlaniyorum,pek izin vermiyor.kötükedihüsobir şey sorcam kızlar
bebişlerinizin kaç dişi var
bizimki 1 tane :kedi:
ay yazım ne garip çıkmış kusura bakmayın
yağmurcum ben ilçede oturuyorum o nedenle merkeze dedim
bu sabah enes ishal oldu bende işten izin aldım başka bir dra götürdüm. ateşi vardı. adam kulağında enfeksiyon yok verilen antibiyotiği brakın dedi. nasılllll ya benim çocuğum deneme tahtası mı.bir gün vermiştim antibiyotiğini şimdi birden bire kes deniliyor. neyse sonra gaıta tahlili istedi tabi bizimki uygun zamanda yapmadığı için yarına kaldı.bactirim ve flagly yazdı bunlar dizanteride verilen ilaçlar daha gaita sonucu çıkmadan bunları verdi. ne kadar doğru bilmiyorum elimiz mahkum kullanmaya başladık. başka bir dra daha götürsem oda bunları bırak şunları kullan diyecek çok yoruldum kendimi çaresiz hissediyorum.inanın bunları yazarken ağlıyorum nefes alamıyorum boğuluyorum sanki. şimdi uyuyor ama müthiş çığlıklar atarak uyanıyor sonra biraz emip tekrar uyuyor bu saatlerdir böyle. bazen emmek bile istemiyor sadece gözleri kapalı çığlık çığlığa ağlıyor. o kadar halsizki yan yatarken oturur pozisyona geçemiyor. hiç böyle görmemiştim içim yanıyor resmen.bu böyle olmayacak yarın durumunda düzelme olmazsa başka bir dra götüreceğim. ya da ankaraya mı gitsem orada dr yakınlarımız çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?