2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Allah ne biçim doktormuş öyle? İstanbulda olsaydın doktorumuz tavsiye ederdim gerçeketen bir numara...bir ay öncesinden randevu alıyorsun...harika bir doktor..muayene bile etmeden koyduğu teşhisleri çıkıyor...her doktor bir olmuyor...bizimki bir ay erken doğduğu içiçin çok problemli oldu ..sarılığı 2 ay falan sürmüştüde götürdüğümüz bir doktor çocuk dışarıda kalabilir siz şu tahlilleri yapın yeter demiştide doktoru dövüyodum az daha...siz doktor olduğunuzdan emin misiniz dedim adama nasıl yani çocuk dışarıda kalsın insan önce bir muayene eder siz kasap falan mısınz...adam neye uğradığını şaşırdı daha cevap bile vermeden söylene söylene çıktım dışarı...sende en kısa iyi bir doktora götür canım hastalığı ilerlemesin...bu arada sen nerdesin merkez falan demişsin...

çok iyi yapmışsın yağmurcum o doktora haddini bildirmekle Çok üzgünüm çoook

aslında kanıtlanmış bir şey yok dişin ateş ve ishal yapma gibi
ama diş çıkarırken vücudun direnci zayıfladığı, vücut bütün enerjisini dişe verdiği için
huzursuzluk nedensiz ağlama krizleri olabilir. ateşe ve ishalde vücut zayıf düştüğü için olurmuş
benim doktorum öyle demişti ve bi doktor bize antibiyotik yazmıştı ishal ve ateşi vardı neden bulamyınca bogazında enfeksiyon var demişti. sonra 2 yaş altında mecbur kalınmadıkca antibiyotik verilmenin cok yanlış oldugunu biliyodum başka bi doktora götürdük. cok kızmıştı bunu veren nasıl doktor cocugun hiç bir şeyi yok diye sadece dişinden dolayı oluyor demişti. hatta o doktorlar acaba kendi cocukları olsa bu durumda böyle kolay ilaç verirler mi demişti. gerçekten oğlum 1 hafta sonra dişini cıkarmıştı da hepsi bitmişti zemuszemus ama kızlar benimde problemim oglumun hala başka dişi yok senağlama
napacağımı şaşırdım 10 aylıktı ilk dişini cıkardğında hala başka diş cıkarmadı şimdi bakıyorumda size
4-5 tane dişleri cıkmış bebişlerinizin bizim hala 1 taneeee :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun kıyamam kuzuyaa yavrum inşlah çabucak iyileşir güzelim.
harika... müzik öğretmeniysen cuk oturmuş derim.
evt canım müzik ögretmeniyim. yerimseniben
çok iyi yapmışsın yağmurcum o doktora haddini bildirmekle Çok üzgünüm çoook
bencede iyi yapmışsın yagmurcum ne demek dışarıda bekle.

Günaydınlarr herkese güzel bir hafta diliyorum. opuyorumnanaktan

FAtma canımm bu küçük adamı ısırabilirmiyim. sende çok güzel çıkmışsın canım. opuyorumnanaktan

Senecım canım geÇengÜn tv de bır dr. SÖylemıŞtı aslında dıŞ bebeklerde ateŞ yapmazmıŞ bızımkılerınde Öyle Çok hıssedılır ateŞlerı olmadı bende 3 tane olunca herŞeyı 3 kere yaŞıyorum hepınızden daha deneyımlı oluyorum ne yazıkkııı:)) ama dıŞı Çıkacagı zaman 3-4 gece dıĞer gecelerden farklı geÇıyor uyumak bılmıyorlar geÇ uyuyorlar yada mızmızlanıyorlar dıŞ jellerı Çok ıŞe yarıyor ıshalı aÇıkcası dıkkat edemedım ÇÜnkÜ hafıf ÜŞÜtmeyle yada yedıgı deĞıŞık besınlerde kakasını deĞıŞtırebılıyor. Valla enesımıze nazar deĞdı maŞŞalahhhhhh dıyelım

ay yazım ne garip çıkmış kusura bakmayın

Canim gercekten bizden 3 kati daha tecrubelisin,sana hayranim zaten.Bebislrin cok ama cok tatli,tatlidan tatli.Senin icin dua ediyorum Allah san yardimci olsun sabirini versin,Biz bir cocukla zorlaniyoruz senin icin ne deyelim,SUPER ANNE.alkisalkisalkisvereliniortakTEBRIKLER.

yağmurcum ben ilçede oturuyorum o nedenle merkeze dedim

bu sabah enes ishal oldu bende işten izin aldım başka bir dra götürdüm. ateşi vardı. adam kulağında enfeksiyon yok verilen antibiyotiği brakın dedi. nasılllll ya benim çocuğum deneme tahtası mı.bir gün vermiştim antibiyotiğini şimdi birden bire kes deniliyor. neyse sonra gaıta tahlili istedi tabi bizimki uygun zamanda yapmadığı için yarına kaldı.bactirim ve flagly yazdı bunlar dizanteride verilen ilaçlar daha gaita sonucu çıkmadan bunları verdi. ne kadar doğru bilmiyorum elimiz mahkum kullanmaya başladık. başka bir dra daha götürsem oda bunları bırak şunları kullan diyecek çok yoruldum kendimi çaresiz hissediyorum.inanın bunları yazarken ağlıyorum nefes alamıyorum boğuluyorum sanki. şimdi uyuyor ama müthiş çığlıklar atarak uyanıyor sonra biraz emip tekrar uyuyor bu saatlerdir böyle. bazen emmek bile istemiyor sadece gözleri kapalı çığlık çığlığa ağlıyor. o kadar halsizki yan yatarken oturur pozisyona geçemiyor. hiç böyle görmemiştim içim yanıyor resmen.bu böyle olmayacak yarın durumunda düzelme olmazsa başka bir dra götüreceğim. ya da ankaraya mı gitsem orada dr yakınlarımız çok.

canım ya kıyamam ben de çok üzüldüm ya başka bişeyler yemiyor mu sadece emmek mi istiyor ishal hala devam ediyor mu ateşini sık sık kontrol et canım onur 1 kez havale geçirdi o yüzden çok korkuyorum ateşten Allah göstermesin

evet canım sadece emmek istiyor oda kuvvetli sütü çekecek kadar değil ağzının ucunda tutuyor. bütün gün yarım çubuk kraker ve ishali için yaptığım pirinç lapasından 3tatlı kaşığı oda zorla.

canim sene biraz bekle bi bak yarin doktir ne diyecek sonuclarda da ne cikar,ona gore karar verirsiniz,simdi cok uzgunsun ve onun icin afan karasik.Oglucun iglecek canim hic merak etme.Yarin bile daha cok iyi olacak.Sen bile inanamayacaksi.Bebekler tam cok kotu olurken birden iglesiyorlar.Cabuk hastalandiklari gibi cabuk da glesiyorlar,sukur.Allah sabirini versin bebegine cabuk iglesme versin.

bol bol su ver canim,ishalini durduramaz ama en azindan su kaybinindan eksikleri tamamlanir.Sevdigi bisey ney ise onu yidirmeye calis.Eger bisey yemek istemiyorsa bol ve sik sik emzir.

senecim cok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bebişine ve sana da sabır...
hepimiz biliyoruz cocuklarımızın hastalığı nasıl bir şey insan o hasta olacağına ben ateşlerle yansam diyor. bencede yarında bekle tahlil sonuçlarına göre hareket et. belki sabaha biraz daha iyi olur .
ama yarında devam ederse bence götür derim ankaraya...

nazar değdi çocuğa ya beslenme topiğinde beslenmesini görünce tabi i

işte böyle çocukların bi günü bi gününü tutmuyor fikriyenin dediği gibi su ver her istedikçe emzir şuan antibiyotik içmiyorsunuz sanırım eğer içseydi o da ishal yapıyor aklında olsun

desteğiniz,tesellileriniz ve yanımda olduğunuz için çok çok sağolun. yarına belli olur artık ne yapılacağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…