2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fikriyecigim saol canım

senecim ben bile çok sinirleniyorum burdan, bence imkanın varsa al çocugunu işinide bırak git ankaraya bu ne böyle bi şöyle bi böyle deneme tahtasımı bu çocuk yaaa.... çocuk yaşına yeni girdi bi dünya hapla tanıştı yazık valla tahlillerden sonucunda birşey çıkmazsa götür derim ben arkadaşım...

iyi aksimlar,umarim bebebisleriniz iyi,Seneye ve bebisine cok gecmis olsun.INSALLAH cabuk iyilesir.
Bizim bugun 9 cu disim iz cikti onun uzunden istahimiz biraz azaldi,umarim en yakin zamanda istahimiz duzelir.

Aynur canim uc delikanli nasilkaydirigubbakcemile seni dinliyorlar mi yoksa sen mi onlari dinliyorsunlaelaelaelaelae

selam iyi akşamlar kızlar bende sene den bi haber var mı diye geldim ama gelmemiş sanırım

SELAM canim ben de baktim ama yok gelmemis.buyuk bir ihtimalle bebisi uyutuktan sonra gelir.siz neler yaptiniz nasilsiniz.

kızlar onura senin pipin ne yapıyor oğlum deyince çişşşş diyor :roflol:

iyiyiz fikriyecim bizde anneanneme gitiik bugün orda yemeği yedik geldik gelince 1 saat spor yaptım bu ara diyetteyim bugün sığamadığım bir pantolonuma sığdım biraz geniş kalıptı bakalım dar kalıp kesimlere ne zaman girmeyi başaracağım

onur da hoppalasında zıplıyor şuan

siz nasılsınız ?

sagul canim bizde iyiyiz sanberk bugun biraz astahsiz ama gecer umarim,disi cikti da ondan biraz rahatsiz oldu herhalde yemek istemedi pek,ama yineden azicik bundan azicik sunda yedi biseyler.
Masallah Onura,daha da tatli olmus masallah,ne komik sey.:roflol::roflol:
Sanberk ise cisi yaptiktan sonra tris diyor cisi yapmadan once soylese ya ne olacak.
Acaba cisini soylemesine nasil ogretecez bu konuyu pek aristirmadim artik aristirmamiz lazim bence,kocaman oldular ya hep bezle mi gezecez?CADIARZU

Son düzenleme:
valla fikriyecigim belli olmuyor bazen ben onları bazende onlar beni yeni fotolar ekledim

benim buragın 8 eymenin 6 onurun 4 dişi var buragın yukardaki köpek dişleri zorluyor eymeninde alttan 2 dişi patladı yeni..

cohopseger canım sen ismini falanmı değiştirdin benim oğlumun adaşı onur vardı senin oğluşunmuydu o ama ismin yabancı geldi.... ay ne tatlı benimkiler dede anne baba bunları söylüyorlar şimdilik gel gel yapıyor burak eliyle.. meraba falan yapıyoruz onura çakkk diyorum elini kaldırıyor...

valla fikriyecigim belli olmuyor bazen ben onları bazende onlar beni yeni fotolar ekledim

benim buragın 8 eymenin 6 onurun 4 dişi var buragın yukardaki köpek dişleri zorluyor eymeninde alttan 2 dişi patladı yeni..

Masallah size ya canim benim gunun nasil geciyor ucuzle ugrasirken ev isleri nasilyetistiryorsun bi sen bi allah bilir.:Saruboceq:
Canim biraz ozel ama sik sik aklima gelyorsunuz maddi acisindan da cok zor degilmi sizin icin,gercek bir cocugun o kadar cok masrafi var sizinki uc nasil yetistiriyorsunuz bilmem.Bide goruyorum masallah herseyiniz var bebekleriniz hic bir seyden eksik etmiyorsunuz.Allah hep yaninizda olsun INSALLAH.:Saruboceq:

ay yerimonlari ya.ne kadar zor olsada boyle anlar olunca insan herseyi unutuyor cik sukur.Gunler gectikce sanki daha da seker oluyorlar bunlar.:icecream:

evet canım önceden delikız dı nickim değiştirdim evet benimki onur

valla zor olmazmı teyzesi ama allah yardım ediyor şu andaki evime yeni taşındım çok iyi bir ev diğer evin yarı fiyatına bulduk çokta iyi ısınıyormuş toki evleri,, evim çok kullanışlı mamaları toptan fiyatına koliyle alıyoruz,, bezleride indirimde sürekli bez oluyor rekabet bize yarıyor, kıyafetleride teyzemiz yigenlerin küçülenlerini gönderiyor derken bizimkiler kısmetli anlıycan teyzesi

kız allah iyiligini versin bende diyorum bu kızda kim sen yazmışsındırda ben kaçırdım herhalde kusura bakma canım yaa.. yeni isminin bir anlamımı var söylemesi zormuş.

kızlar siz hala mama veriyormusunuz ben veriyorum valla en az 2,5 yaşına kadarda vermeyi düşünüyorum

birde bebişlerinize bu aralar egitici oyuncaklar falan aldınızmı yaşına uygun olanlarından hangisinden memnun kaldınız şimdi akıllı bebekten mail gelmişte ordan aklıma geldi hangilerinin fardasını gördünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…