desteğiniz,tesellileriniz ve yanımda olduğunuz için çok çok sağolun. yarına belli olur artık ne yapılacağı.
sene çooooooooooooooooook geçmiş olsun tatlım. umarım daha iyidir kuzucun
sevgiler
fikriyecigim saol canım
senecim ben bile çok sinirleniyorum burdan, bence imkanın varsa al çocugunu işinide bırak git ankaraya bu ne böyle bi şöyle bi böyle deneme tahtasımı bu çocuk yaaa.... çocuk yaşına yeni girdi bi dünya hapla tanıştı yazık valla tahlillerden sonucunda birşey çıkmazsa götür derim ben arkadaşım...
valla fikriyecigim belli olmuyor bazen ben onları bazende onlar beni yeni fotolar ekledim
benim buragın 8 eymenin 6 onurun 4 dişi var buragın yukardaki köpek dişleri zorluyor eymeninde alttan 2 dişi patladı yeni..
cohopseger canım sen ismini falanmı değiştirdin benim oğlumun adaşı onur vardı senin oğluşunmuydu o ama ismin yabancı geldi.... ay ne tatlı benimkiler dede anne baba bunları söylüyorlar şimdilik gel gel yapıyor burak eliyle.. meraba falan yapıyoruz onura çakkk diyorum elini kaldırıyor...
cohopseger canım sen ismini falanmı değiştirdin benim oğlumun adaşı onur vardı senin oğluşunmuydu o ama ismin yabancı geldi.... ay ne tatlı benimkiler dede anne baba bunları söylüyorlar şimdilik gel gel yapıyor burak eliyle.. meraba falan yapıyoruz onura çakkk diyorum elini kaldırıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?